Нова блокада на София: Тежката техника на строителите спря трафика в центъра (снимки)

Протестиращи имаше и пред МРРБ, които скандираха "оставка" и носеха плакати с надписи "Пътният бранш е пред фалит", "Ще има зима без снегорини"

Обратно в новината

Коментари - Нова блокада на София: Тежката техника на строителите спря трафика в центъра (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не разбирам, какво търсят пред министерството и министерски съвет. С когото е сключен договора от него да си търсят парите! Ако някой им е възложил някаква работа знаейки, че няма наличните средства да се разплати, да си търсят парите от него! Какво им е виновно правителството. Има бюджет и всяка институция знае с какви средства разполага, по натам всеки има глава на раменете си ...

Тия червени лумпени нямат ли си друга работа!?

Са побеснели,предстои чупене на чугунени кратуни

Толупа с джипката там ли е, бре??

При майкати е

Нямали пари за заплати, а само за гориво на тази тежка техника , за да я докарват всеки ден от провинцията на жълтите павета в София, харчат по стотици хиляди лева дневно !? Ха !

Тази техника е купена с подаръците от ГЕРБ! Плащали са тройни фактури на мафията и винаги парата напред.

на бат боко камиончетата

Станилов, Златев, Цоло, Пешови и други знайни и незнайни окупатори на милиардите на Борисов, дърпат конците от яхтите си и частните си самолети.

де го бе?!

Вкарва го, на Толупа с 200... в мазната дупара !!;)

Само в една мафиотстка държава ще видите крадци да протестират

Никога вече Борисов. Всичко се подстрекава от Банкя, седалището на хунтата Герб.

Тия Цървули нямат пари за заплати, ама да докарат тежка техника, която гори по 30 40 на сто имат. Гнусната Тиква ги подсттекава

Да пукне дано да се задави със злато

На Бойко Борисов и неговия най-добър спонсор - Делян Пеевски хората. Вижте ги като мокри кучета чакалят за поредния кокал от Банкя. Не е лесно да си боклук, като Станилов, Джи Пи Груп, Трейс, ГБС, но скоро Румен Спецов ще им дойде на гости и протестите ще свършат като мутрата от Банкя!!!

пратили бедните работещи да протестират ! Имате ли изобщо предства кои са собствениците на пътностроителните фирми у нас ? Ами ето ви кратка с-ка: 1. Симеон пешов -Глв Болгар Строй 2. Цоло Вутов -Геострой, Пътстрой92 3. Васил Божков -ПСТ Холдинг 4. Георги Гергов -Пътища Пловдив 5. Делян Пеевски-Водстрой98,Хидрострой 6.Цеко Минев - взима от Васил Божков 7.ВальоЗлатев-Джи ПиГруп Ееее сега стана ли ви ясно КОЙ стчкува пред МРРб и МС ? Или още да обяснвам ?!?

Да си платят глобите за незаконно строителство

При хората и да поговори с тях.Да им обясни как да си купят храна и да се отопляват.

На майка ти г геебаджийската нинджа миризлива

Крадците с бутафорните ремонти протестират.

Стрина Дана защо позволява платени протести с тежка техника в центъра? Тя ли ще плаща ремонтите или герб?? И полицията да ги почва с глобите и силова евакуация! На тия чорбаджиите да им платят като си продадар бентлитата фераритата и яхтите!

Значи, лани, като ви ринеше лайна стрина Дана можеше, а сега не.

Стрина Дана рине лайната на Тиквоня само

Мунчо да отвърже подаръчните си торбички и да плати на хората за изработения труд.

Тия новите управляващи не стига ,че са некадърни, ами и супер нагли. Откраднаха парите за Хемус,оставените пари от Герб също изчезнаха и сега нито на строители,нито на лекари плащат, и са изправили държавата пред фалит само за няколко месеца.Ама така става като те управляват шапкари с леви убеждения

Направо да влизат с фадромите при радев. Е*а майката на държавата за 6 месеца този мадъфакър.

Това е електората на Толупа!

Диктаторът Радев нарочно всява смут. Иска кървави протести за да обяви военно положение. Така ще вземе абсолютната власт.

Ше вземе ония ни работи за близалка!Тия от Нато и постоянния контингент морска пехота ,това си и мислат,да знаеш!Как гадев ще направи военно положение!У нас в населението има повече и ефикасно.оръжие от целата армия накуп!Те са на отчет и нема патроне!Ама а да не се стига до там,че не мога да ги мисла!

Воят на глутницата тролове на Кутев, повтарящи тук един и същи рефрен, не може да заглуши истината, а тя е че няма по крадливи и некадърни мерзавци и мошеници от шайката бандити, които е събрал миризливия зелен чорап Мунчо Кауня.

Ходете във вила Калина във Банкя. Там са парите ви, натъпкани в някоя подаръчна торбичка.

Tъкмо Деса Простакеса ще ги посрещне с кафе.

Да ходят да протестират пред началника си мутрата Радев. Той зайчарника е голям. Ще има място за всички.

ПЪТНИТЕ СТРОИТЕЛИ правят в момента като във филма " Хлапето" на Ч.Чаолин. Детето чупи прозорците, а бащата ходи да ги оправя. Хората в момента чупят пътища, за да може да вземат някой лев, като ги наемат да ги оправят. Не ги осъждам, защото не знам дали е добро или лошо.

Тия дето къртеха паветата миналата година тях кой по-точно им плащаше по вашата логика?

Но тяхното беше също стратегия за натрупване на пари и/или оцеляване в системата в РБългария.

Крадат като за световно. Няма ли затвор за тези хора?

ПЪРВО....Толупа !!;)

Да ходят да протестират пред началника си. Той зайчарника е голям. Ще има място за всички.

Не си губете времето с другарката Комитова, защото тя просто изпълнява заповеди. Отидете да протестирате пред Президентството, защото мутрата Радев беше този, който ви открадна парите и ги натъпка в подаръчни си торбички.

Не,.неее в Банкя при Толупа , да го изчегъртат и да си вземат парите от чекмеджетата му !!;)

Тия толупи верно са скъпи строители! Едно нещо не могат да изградят което да изкара година без ремонт!

Мунчовизъм + решетников + харвард = инфлация ,потоп ,ценомор, беззаплатие

Радевия ГЛАДОМОР , дойде

Няма ли какво да ядеш, ела да те нахраня.....

Тези не знаят за коя фирма работят, пуснали ги да протестират.. хахахаха

Приготвиха ли белия автобус на мунчо ? Ще бяга по терлици през шератон !!!???

След като протестърите тричаха полицията , сега кой ще защити мунчо от народната любов

Преди час минах през т.н. митинг. 99% са цигани.. Има по един стотник да ги направлява и наглежда. Доста неприятна гледка....

Достатъчно необразовани, да не знаят от кого да си искат парите. Казва им работодателя нещо и те вярват.

Хлапенце мини през някой строеж и ми кажи колко българи виждаш:)))))

Мунчовизма победи , и вече властва пълноценно ! Жалко за народонаселението

Хората стоят без заплати, а цените скачат ежедневно. Що е то? Отговор: комунистическо управление.

После кой ще ремонтира паветата, след струпването на всичката тежка техника? Това е малоумие в най-чист вид!!!

Който ремонтира площада след като изкъртих те паветата миналата година.

трябва да е.

Тези "строители на нова България" са на път да оборят социологическите проучвания и да отнемат първото място от опозиционната партия ГЕРБ. Да видим столичани докога ще изтраят.

Къф, го дирят на жълтите павета ?? Там, пари няма !! Парите, са дадени авансово от Толупа от джипката на шефовета на строителните фирми и след това веднага са направили РЕСТО в шкафчетата на Толупа !!;) Там, са парите за заплатите,... да отиват, да го изчегъртат и да си вземат парите от чекмеджетата !!;)

Ще изчакат инфлацията да стопи задълженията до жълти центове, както при Румен Гечев 97 ма ....3000лв за 1 $ !!!! И ще им се издължът!!! Стар комунистически номер

Тия, като смятат че са прави, защо не отидат в съда и не си потърсят правата там? Да си извадят договорите, да ги покажат, да се види какво са договорили, какво са изпълнили, да се пратят експерти от съда да проследят качеството на работа. Да се види най-накрая може ли без обществена поръчка да взимаш договор за 50 милиона и после да фактурираш 400 и така нататък! Какво ни занимават и блокират движението с трудово правните си въпроси!

И през тези 3-4 години, дето ще се влачи делото, работниците да духат супата, нали? Много сте добри в даването на акъл, когато не ви е на главата.

Толкова ли си тъп, че не разбра, че проблема не е в заплатите а работниците, а в това че затвориха кранчето на Чекмеджан и бандата му?

Да дойдат собствениците на фирми да си покажат договорите. Ама ги нямааааа хахахаха

Щом има сключени договори, държавата трябва да плати задълженията си към тези фирми, това казва законът. Ако настоящите служебни нефелници имат съмнения за злоупотреби, да си ги докажат в съда.

Не става така - който има претенции, той завежда дело! Показва си договорите, излиза и се показва СЕБЕ СИ, и си защитава претенциите! И - няма бизнес тайна тук - това да ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!! Те имат право да знаят кой ги харчи и как!

Никога не се е крало толкова много , колкото през последните 6 месеца !!!! Харвардците и мунчо откраднаха парите за цяла магистрала

Няколко важни знака,че комундета са завзели власта в държавата:Пари няма за нищо,неплатени заплати,хвърчащи цени и инфлация...

За сега няма само режим на тока!

Значи на платените коментатори когато са изпускали сутринта бюлетина явно не са им обяснили колко се излагат. Хората които протестират в момента, не протестират за парите за строеж на магистрали. За които Комитова твърди че са раздавани някакви митични аванси-ама нито показва документи нито е поискала от съда да се развалят някои договори като незаконосъобразни. Протеста в момента е заграждения за последните шест месеца за поддръжка и ремонт на пътища. Дейности, които са приети и осчетоводени именно за последните шест месеца от екипа на Комитова. И които пари самата Комитова признава че са дължими на фирмите без забележки. Същата обаче се опитва всячески да не ги плати.

които дават над 50% на Тиквата След година асфалта е морски вълнисти

Морски вълни са на Станишев, все още помним!

Никакви отстъпки пред крадците! Сега разбрахте ли за какво им е дал пари авансово Борисов? Да имат пари да си правят циркаджилъците.

Комитова=Янев=Радев...От едно стадо са...