Нова атака срещу Запорожие: Разрушени жилищни сгради и най-малко 17 жертви (снимки/видео)

Украинските сили участват в много тежки боеве близо до стратегически важния източен украински град Бахмут, който Русия се опитва да превземе, заяви Володимир Зеленски

Обратно в новината

Коментари - Нова атака срещу Запорожие: Разрушени жилищни сгради и най-малко 17 жертви (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кочината отвръща на удара...

КОГАТО ,МЕДИЯ ВЗИМА ПАРИ от "С О Р О С О И Д Н И" ГРАНТОВЕ и ЧУЖДИ НПО-ТА НЯМА КАК, ДА БЪДЕ ОБЕКТИВНА и ПРОФЕСИОНАЛНА. РАБОТИ "САМО" ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ТОЗИ КОЙТО, ПЛАЩА.

Сиреч, за интересите на руската кочина, точно така.

Карикатури ще има ли?

Поредния укро фейк. Руснаците бомбиха някаква казарма и избиха доста укропи там. Ако са искали да убиват цивилни щяха да сринат града - елементарно е. А защо не пишете, че укропите бомбиха хотел в Донецк с чуждестранни журналисти?

Браво. Мачкайте хохляците.

Кошлуковата телевизия в обедните новини в едно изречение спомена просто.. "нанесени са ракетни удари, загинали и ранени толкова и толкова"". Нито дума, че ракетите са били пратени от убиеца и военопрестъпник лилиПутин.. браво, така се прави.

Да ми ядеш дедовия, олигофрен..

В Бахмут вече има руска армия. Има видео от тази сутрин в телеграм каналите. Бой се води сред жилищните сгради в града, който е обкръжен вече от три страни. Разбра се целта е да се вземе града с минимални жертви, защото все пак това вече е руска територия, в която всяко разрушение сега, ще трябва после да се възстанови от Русия.

Браво на Кошлука.Не можа да каже че, ракетите са на укро- фашистите и затова си замълча.

Gugnelid

СУС БРЕ, ХАИРСЪЗ! Това е тайна и не отговаря на инструкциите, как смееш да го пишеш?!?!

Така трябваше да изглежда половината Киев, ама руснаците са много меки. Ако бяха американските ни господари, отдавна да са изравнили уркостолицата

Ако има, няма да са в Киев!

Педераст, не българин ти е ника.

Яж си го сам третополов

Путин = Хитлер

Руснаците са долнопробни терористи. Бомбардират градовете като монголска орда от първия ден.

Може да се направи сравнение и да се види коя от двете страни в тази война, какво отношение има към живота на цивилните. В панелите в Запорожие вероятно Хаймърси е имало? Френски гаубици? Режима на кръвожадния кремълски диктатор е тираничен и човеконенавистен.

Путин да се самоубие скачайки от новата въртележка. Русия да плати репарации и да се изтегли от Украйна. Русия да унищожи ядрения си арсенал. След 30 години Запада може да разгледа махане на санкциите.

Колко смешни карикатури са показани на снимките. Можеше и повече, но има време и за това!

Руските орки са бедмозъчни същества. Путин ги използва като овце.

Снимайте се сега с разрушените си сгради, както се снимахте с разрушения мост.

Златната орда на Путин няма да спре да убива хора докато не бъде унищожена!

Ето това е тероризъм, а не където да повредиш мост в 5 сутинта, за да си спасиш родината

Кремълските тролове сте същите кръвожадни изроди като господарите си.

Фейк новини. В Запорожие не се водят никакви боеве. Той е руски и анексиран т.е защитен с ядрено оръжие

Тероризъм

Логично отговора на украинците ще е адекватен... Било то по мост или по жива сила..Естествено агресора ще отвърне на удара, но защитниците ще му го върнат и...така нататък, до смяма на сегашния кремълски диктатор.

Разцвета на хитлеристка Русия продължава

Днес квичат на умряло... Нация от шизофреници са укропитеците Да пуснем ли пощенски марки и картички по темата? ААА?

Gugnelid

Така съм чувал и аз - като го навървят черните мамули в задника на майка ти и после тя хвърля снаряди с пушечни изстрели.

Като видиш твоите копелета под такъв материал в снимка, тогава ще те питам кой ще се хили, гиди въшко московска.

От началото на войната в Украйна са разрушени над 100 000 жилищни и инфраструктурни обекти.

Чакам Путлер да ползва ядрено оръжие, че НАТО да закрие тая кочина.

Да, Да, Да , ами накарай ги де!!!! Това да не ти е колонията България, ще ти стоплят задника!!!

Gugnelid

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло", ти гиди дрисня фашистка! хихихи

А за Теб е НАЙ - ДОБРЕ да СЕ ГРЪМНЕШ !!!

Нали бяха свършили крилатите ракети на Руснаците... ХАХАХА! Га взривявахте мостове не ревахте... плъхове долни.

Нещо има ли? Карикатурки?

От орки под командването на деградат, избивал и опустошавал в Сирия, за което е наричан Армагедон.

Само още се чудя на Путин и Русия защо не подкарат Киев. Колкото и ПВО да има за 2 денонощия ще им свършат ракетите за ПВО и от там на татъка няма да има всякакви лидери от ЕС да се разхождат в Киев а ще започнат да си седят в ЕС и да работят за интереса на Европа а не на Украйна. Имат достатъчно ресурс руснаците за 1 месец денонощен обстрел да го изравнят с земята Киев но ги жалят и не искат да разрушат из основи Украйна а искат да си остане независима страна но този Зеленски явно не го разбира това.

Мнооооого тъп соросоид, там по тъпотия ли ви избират? Знаеш ли , че ако двете сили с най-много ядрени оръжия си разменят удари, а те са доста много, ще трябва да закриваме кочината ........Земята, не само руснаците и американците но дори и кухите соросоиди няма да ги има.....

На невинни граждани и нфраструктура, които подхранват кръволоците от Кремъл и копейките за троловете им.

Обяснява безсилието и отчаянието на Кремъл

За атаката срещу кримския мост. "Това нанесе щети на важна артерия за снабдяване на сриващите се военни усилия на Кремъл в Южна Украйна и засегна важен символ на руската мощ в региона." Да ама не. Цялото движение (и железопътното и автомобилното) днес е възстановено 100%. Така че Украйна си остана с една атака срещу граждански обект, в която загинаха 3-ма души. Колкото до "сриващите се военни усилия на Кремъл в Южна Украйна", нещо не ми се вярва....няколкото полувоенни сайта (единия явно проукраински) които гледам, не рисуват тази розо картинка. Но може би дир.бг знае по-добре.

Ако сградата е от 2019-та от Русия, как това ще е украински фейк, бе тъпанар?

Още терористични актове...

Е колко пъти ще се въртят стари снимки?!? Сменете ъгъла и цветовете, нещо с фотошоп-а, така с копи/пейст много ниско е нивото на лъжата!

Накратко: Ударът е бил по дислокацията на 55-а артилерийска бригада нацисти от ВСУ! Десетки "200"!

Русия по този начин помага на Европа да се закопае. От момента, в който Германия и Франция нарушиха Минският договор, Европа търси как да смачка Русия. За какво да бързат Руснаците. Да излагат се, създават съмнение във възможностите си военно. Ма тя войната е разширение на политиката, не е единствената форма на победа. А и войната със Запада вече е официална, прочетете речта на Путин, всичко ще ви се изясни. Не случайно не я търкалят в интернет и само коппираха и изкривиха частта с идеята че в случай на атака с нековенционално оръжие ще има реципрочен отговор.