Нов случай на замърсяване на морската вода във Варна

Проблемът този път е на един от градските плажове, до Шокъровия канал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Десетки години Варна е в ръцете на мафията, некадърни кметове и корумпирани "главни" архитекти, издигани от престъпни партии. Тръбата в езерото стои недовършена и периодично бълва фекалии, въпросният канал създава проблеми от както го има, крайбрежната алея е фрашкана със заведения, а канлизация няма - всичко в морето, всичко в името на туризма и здравето на гражданите. Свлачищата на "Трифон Сарезан" и "Траката" си пълзят към морето, Веоятно и Аспаруховият мост скоро ще падне, целият транспортен трафик от недовършените магистрали "Ч. море" и "Хемус" се среща точно в Центъра, пред Часовника... Само броят на общинските и сържавни чиновници расте заедно с проблемите! Нека да е хаерлия!

Изливам тук, излей и ти... че кенеф му трябва на човека. Варна има около 100 хил. нови жилища или офиси, но няма нужда от нова ВиК мрежа. Каналът е общо понятие, а разликата между дъждовна и отпадъчна вода е трудно установима, когато се смесват. Питейната вода е условно канал в пясъка, към който ти си вкарваш тръбата и циментираш. Тук говорим за центъра - ама старият истински, а не новият 'идеален' включващ гробищата. ВиК тази година ще пробва да си плати токът. Ако не успее проблемът с водата се решава. Ако успее идва перо номер 2 - юридически състав. Той се занимава с оперативната дейност на дружеството, сектор недоволни и живи все още клиенти. Канал с го.на не е приоритет за визията Варна 2030. За сега се планира настаняването на м'триала от О'крайна. И укрепителното съоръжение Дуранкулак - Резово, че копелетата от Бургас ще ни изпреварят с тяхната част.

Това е минерална вода.

Докато неработещи общински инспектори пращат едната агенция си го премести към другата, която да засили трета за да установи че мистериозен отпадък се бил появил без причина, хората вече си направиха морето в Гърция. Там плъхове в морето няма. Ама кот' такоа.

Това е варна. Варненци се къпят в морето. Буквално. Иначе не се къпят....

кафяви акули има ли?

Копейкин с лопата и без маска да даде личен пример за почистванато на говната и организира Ленински съботник

Този еснафски град се управлява от мафията и с подкрепата на ГЕРБ.