Нов скандал с британския здравен министър, сниман да целува своя съветничка

Ханкок освен обвинен в извънбрачна афера, се оказва и обвинен в нарушение на санитарните правила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше съветниК а не съветничка, на министъра щеше да му се размине!

Проблемът е, че е целувал жена. По този начин е станал различен от другите и е привлякъл внимание. Само мъже с мъже и жени с жени трябва да се целуват, какви са тия работи.

По това време в страната бяха в сила строги правила за физическа дистанция и прегръдките и целувките не бяха разрешени заради коронавирусната пандемия - това може да го измисли само психопат !!! Лошото е, че вече само такива ни управляват !!!

Не т0пако, проблемът е, че е целувал ОМЪЖЕНА жена, когато в същото време и той е СЕМЕЕН. Или при вас такива не важат - кой с кого свари, важното е сърбежът да се начеше...Освен това е негова подчинена и възниква логичният въпрос, дали с целувки (на едно друго място) си е спечелила назначението

нашия Мунчо пък не остави секретарка и асистентка неашладисани в президентството. Даже жена му беше забгнала, пък после нищо.

е тази Баба Яга от снимката...ами гнус няма този човек.

Ако беше целунал мъж, даже щяха да ни го похвалят и широко рекламират... Пък то...хетеро връзка.

англичаните няма да го оставят така ако се докаже, е му е била любовница и я е назначил на тая служба ще върне всичките пари, които държавата е дала за нея заплати, осигуровки, всичко няма да мине с едните извинения това не е България, да го направим президент в аналогична ситуация че наем за жилище, че на щат и половина отиде та се не видя

Пак добре,че е съветничка. Можеше и да е съветник.

е голяма работа е станала. Президента Радев като беше генерал в ВВС си назначи любовницата на държавна заплата за да му е под ръка когато му се прииска а те за една целувка скандал.

Дреме ми, че целувал омъжена па той бил женен. Чудо голямо. Това си е тяхна работа. Какъв е зора на останалите та се бъркат?

Какво ми го хвалите този? Нито е тлъста каца с мас, нито му'а филии с мас, нито има чекмеджета с евро и кюлчета!

Всичките тези "скандали" показват само колко идиотски са правилата, които искат да ни ги наложат като норма. "Санитарните правила" внушават на гоите, че са мръсни и сеят зарази, заради това те не могат да се целуват, прегръщат и доближават на повече от 2 метра един от друг. На входа на всеки магазин има дезинфектант, с който мръсните гои да си мият ръцете и трябва да са с осмърдян и пълен с бактерии начурник, който предполагаемо пази от вируси. Последователите на коронарелигията не просто се страхуват от вируси. Те почитат един-единствен вирус и са го издигнали в култ. Правят всичките деструктивни за обществото неща и налагат социално инженерство, в почит към вируса. Имат своите постулати, несъвместими с живота, но съвместими с почитта към вируса. Всяко едно действие се подчинява на обожествявания и издигания в култ вирус и всички неверници биват порицавани публично. Добре, че все още не горят хора на кладите, иначе настървените коронафанатици, щяха да изгарят там всеки един човек, който не е съгласен с тяхната религия.

Глупости пишеш. Борката го хванаха, че си е обзавел и ремонтирал апартамента с държавни пари и... нищо. Дори не се извини. Доминик Къмингс го хванаха да си хойка из целия Остров по време на най-строгите ограничения. Пичът искал родителите му да се вдият с внуците си и това била дълбоко лична причина и молел хората да го разберат?? И това докато всички други същото им беше забранено и ги глобяваха! Нагъл боклук, но и дясната ръка на Борката по пътя към Брекзит и това го спаси от увлонение. Гадни двуличници като навсякъде.

Шиши като се целува с Каскета на някой пука ли му... Пак са по-добре от нас...

Абе ще почва тоягата ама да видим от кой по напред...този плачеше със сълзи че ковида убил доведеният му баща(в Англия това е бащата а не родният ти такъв, просто ценности, вместо да ги наричат новото гадже на майка му той го нарича баща), та говореше за глоби и затвор за тези които се прегръщат и целуват та за него само прошка...интересно защо не каза че и двамата са ваксинирани и всичко е ОК.

Като американски възпитаник ми е много добре известна англосаксонската простотия според която ако изтребиш няколко милиона души /например виетнамци/ е нищо работа,но ако настъпиш щурец - ау ужас! В случая е важно дали министърът е получил и ерекция по време на целувката,а той мълчи по този въпрос.Вероятно е получил щом подава оставка.