Нов сигнал за "бомба" от Крушаре: Останки от заклано прасе са изхвърлени в язовирен канал

При епидемия отговорност за некачествените мерки за превенция трябва да се поеме на най-високо ниво, заявиха протестиращите в Крушаре

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май сами си организират случаите.

Сигнализират за нарушения направени от себеподобните им, може би от самите тях. Все някой друг им е виновен на неудачниците и тарикатите.

В репортажа на Генка Шикерова нали се споменава за неизползваните мобилни екарисажи, които не се използват по предназначение, а са за случаи като този. Къде са????????????????

клиенти ли чака?!

едно чадърче,да и турят...

и нали някой не си прави илюзията, че половината от изкланото не е по магазините...независимо болно или задраво...

в тая нашата кочина наречена държава -всичко е възможно...никой не минава да осъшестви какъвто и било контрол,след тази заповед..ама дали е така,дали не,дали е по правилата...абе на кой му пука,и това е във всеки един аспект от живота ...

ми на шеметите по време на Орешарски,наричащи се "контрапротестиращи"!

Алармирате за нещо, което самите вие сте направили???!!! Интересно:) По-прости сте от свинете си, ама за съжаление тях ще евтаназират....

Около това селце край Ямбол има ли вече регистриран случай на АСЧ ? Защото ако няма , какъв е проблема с изхвърлените няколко черва някъде в полето ! Виж, ако тези черва са заразени е друг въпрос, но не става дума за това явно!

Разбери следното. Карантина означава: ако те хванат с живо или мъртво прасе, ако разнасяш свинско месо насам натам, ако изхвърляш свински остатъци на обществени места, те глобяват яко и си престъпник.

А също и агнешко месо ако разнасяш. Някакъв морук от Северна България го изловиха спецовете.

Народът е проооост, мръсен, зъл, прави всичко напук и престъпно. Да има карантина за цялата страна и да изхвърля останки по такъв начин. И болшинството лъвове- юнаци защитават такова поведение и обвиняват политиците. Ами то излиза , че Боко е най-адекватния сред племето.

Затова плащаме заплати на разни уж образовани чиновници, които да свършат каквото трябва, а не да си възлагат работата да им ч свършат простите

изключително прост народ от ганьовци и държавата ни е слаба...

да ви светна, ако не искате Герб, разкарайте го това БСП ве, от БСП на хората им се драйфа и гласуват за Герб... такава е схемата тролестите!!!...:):):)

Коленето на прасетата "от задния двор" се извършва превантивно, т.е. не се чака да се заразят от чумата , а се колят докато са още здрави ... Значи отпадъците , които са изхвърлени са от ЗДРАВИ прасета.Чакалите и лисиците ги изяждат за нула време! ...Болните ги избиват властите под особен контрол .В района на Сливен все още няма регистриран случай! А щом са от здрави прасета, за каква "екологична бомба" става дума? Някой наистина ни взе за мезе!

Не екологична бомба, а Бомба от Юмруци искат скритите с 90 командоса охрана -Министри !

Хайде протестиращите в Крушаре да се разотиват вече! Защо хората, които работят в съседните градове, трябва да са заложници на селяндурите. Отстоявайте си правата по друг начин. Идете затворете турската граница като искате да ви се обърне внимание! Амин!

На мен селяндурите не ми пречат. Извън тези по министерствата в София. Те наистина са много вредни.

никаква блокада на пътя и някакви протести към днешна дата нито в Крушаре , нито около Крушаре! Набий си го в тъпата градска чутура! И проумей, че някой има интерес да противопостави такива елементарета като теб "гражданята",срещу "селяндурите" !

Господ гледа бе- и ше ги остави тия , дето са го направили, на собствената им лошотия. Може ли да си токова проклет и зъл, та да заразиш вода или животно или да подпалиш гора? И не се обеснявайте, че било слочаенос или били ес-то или некой не си свършил работата и пр.

Да очакваме ли скоро отново църкви да взривяват? Или са минали на ново ниво биологична война?

Браво на Ниновичоците! Пръскай зарази, трови водата и.....ББойко ще падне от власт.

Тази "еко бомба" заложена от некадърност и безхаберие е 100% Герберски "подарък" за населението!

Прав си. Вчера видях тези от герб да колят свинки и да изхвърляг карантията. На площада и в перловската река. Що все друг ви е виновен бе българи? Що все друг трябва да прави нещо за да сте добре? Що все държавата трябва? Все държавата е длъжна.

Прост народ сме. Тровят ни нашите и ние вярваме че Европа ни е виновна.

Нашите са най-големи европейци. Така че, щем не щем, вярваме. И не вярваме, че АЧС е дошла от Русия, както се пънеха някои да ни обясняват.

Дебилите и продаващите гласа си ни избраха глупаци , и то крадливи глупаци за управляващи и сега всички им сърбаме попарата .

Не те разбрах. ГЕРБ са подхвърлили африканската чума, или ако бяха други на власт, прасетата щяха да растат увити в целофан и с противогази?

Не знам дали се дължи на ГЕРБ или на всички "управляващи" от 30 години, но на всички по-важни ръководни и изпълнителски постове в държавата се настаниха полуидиоти. Само папкат и лапкат, за две пари работа не могат да свършат.

Подкрепям ви !

Чета коментарите и се уверявам че манипулирането на хората от страна на властта продължава с пълна сила.. Не разбирате ли как ''професионалисите'' ви правят провокации защото знаят че тези които сега протестират ще кажат какво са видели и съответно ще излезне че други ''селяни'' са го направили това и безумците ще наскачат срещу нормалните трудолщбиви селяни за да се замаже зад,,а на властващото безхаберие... Наистина си заслужавате дъното дето сте стигнали ....Хората ви показват каква екокатастрофа ни подготвят властващите ама вие пак плщете срещу тях защото явно ви се вижда малко безочието на властващите към тях..

не им се впрягай. Поне 70% от драскащите тук го правят за пари. Така създават у тези които им плащат впечатление, че са заблудили матряла. После идват изненадите с изборните резултати и битите държавни служители.

Властимащите ни подготвяли еко-катастрофа, казваш... Интересно! Тоест, тези са първите властимащи, които сами си клатят стола. Мноооого интересно. Време да ги попитаме. Защо просто не си ходят, а заразяват с масово прасета?! Какъв им е проблема?!

Проста логическа верига: "Властващите": Има чума по прасетата, едно да има заразено, всички са под заплаха... "опозицията": Не ги слушайте тия, ако прасето ти изглежда добре, значи е добре, бори се да не го убият... "нормалният трудолюбив селянин": Прасето ми изглежда добре, значи е добре, долу властващите!.... прасето умира, защото е било заразено... "нормалният трудолюбив селянин": Прасето ми умря.... или властващите да ми дадат обезщетение или долу властващите!... "опозицията": Аз съм в Щатите при сина ми, да се оправят властващите, като се върна ще искам оставки, каквото и да направят...

едно нещо не се връзва съвсем. Никой не каза колко прасета са умрели от АЧС, а не от "хуманна евтаназия". Извън двете диви прасета, за които чуха сигурно и в Аляска. Подозирам, че тази бройка умрели от чума прасета е доста малка. Иначе другото вярно си го написал.

Кой хвърля заразено месо във водоеми? Някой май иска нещата съвсем да излязат извън контрол.

Дали ползващите водоема го правят???????или някой който иска да разеденява и да настройва живеещите един срещу друг там...

Кой е виновен, че българите са идиоти и правят това?! Путин? Сорос?!

Чумата идва от големите свинекоплекси а не от задния двор. Тия търгуват със смески прасета и няма никакъв контрол. Баба гица няма пари за смески и ги храни с коприва и троскот последния почнахте да го правите на салата, нали ставаме европейци. В гъцко чърви по 5 евро салатата от троскот.

И кво трябва да напрви държавата? Да сложи по 1 пазвантин пре всяка къща с прасета та да не си фърлят дивите селяндури карантията където им падне ли? Кво ем пречи да палнат 1 огън в двора и да го изгорят? Марияла......

кметовете и кметските наместници са длъжни да организират обезвреждането на отпадъците, защо тогава БАБХ е този, който подписа странните договпро за 30 милиона лева за инсинераторите и защо БАБХ затваря екарисажите ? Би трябвало да го правят тези, които отговарят за обезвреждането (по закон ??!!) и това очевидно не са БАБХ ?!

Значи дивите полуидиоти си разхвърлят останките от прасетата където искта, но за това е виновно правителството. Сигурно пак правителството е виновно и когато си мятат торбичките със смет от терасите или когато изхвърлят фасове през прозореца на колата и подпалят храсталаците около пътя!

правителството в лицето на БАБХ прилапа 30 милиона за инсинераторите , а ? Защо не ги дадоха на "полуидиотите" да си изкопаят ямки и да си хвърлят чревцата от прасенцата ?

Защото щяха да станат пълни идиоти!!!

Дадоха бе кретен. Точно това трябваше да стане. Всеки да си го загроби или изгори.

манипулираните "протестиращи"!

В Крушаре няма блокада. Няма нито един човек на пътя, а полицията отбива движението. Какво всъщност става?

Продължавайте с протеста! Дано намерят адекватно решение в парламента.

би трябвало е да е,нова бомба от електората на бсп

При епидемия, вие ще сте си виновни, бе, драги... хората ви казват какво да правите, вие пътища блокирате... ами като ви измрат прасетата - 0 /НУЛА/ обезщетение и толкоз.... както сам се преeeш, никой не може да те прееe...

Само дето едно измряло прасе не показаха на тези хора които наистина НЕ трябва да слушат вашите ''хора'' дето и понятие си нямат от това що знаят протестиращите ама за разлика от тях вземат големите пари...

На дивия селянин все някой друг му е виновен.

Кой ми с.а в гащите.

да хващат трена за Русия да видят що става с протестиращи без разрешение!Като се върнат ще целуват краката на Бойко!

Не само в Русия, да отскочат и до Франция да погледнат.

трол калинка от ГЕРБ на барикадата. То къде ръцете им в г.за и за две пари реална работа не могат да свършат, ами и главите им празни. Ако си махнат тапите за уши, тези глави ще свирят като каба гайди.

Оня ден излезе информация че в Северна Македония има Антракс . Много почнаха да стават съвпаденията ! Във всяка една държава която е била в смъртоносната прегръдка на Рашата и започне да се насочва към нормалния свят , и започват епидемиите една след друга ! Дали всички тези катаклизми не са предизвикани от Путя и неговите хора !?

тия катаклизми са предизвикани от твоите хора дето те хранят с помия,понеже вече нямаме прасета които да я лочат и ти веднага се яви по служба да излочиш всичката помия

Че ний нъл са насочихми преди 30 години. Сига накъдя пак съ насочвами? Ни щъ вечи насочвания!!!

има затишие при нинова от няколко дни,явно пак ще трябва да се снима с някое заклано прасе изфърлено до яязовир от протестиращ ял кебапи на бузлуджа

левичарите са истерично провокативни, а при възможност и терористични ! И тава им е арсеналът с който се борят за власт ! Така и не сполучват,защото на власт веднъж дойдоха със съветските танкове,а след това с фалшивата "сполука"фалираха държавата през 1997г.Напред другари!

ТЪПАНАРЩИНАТА НА БСП ЕЛЕКТОРАТА Е УНИКАЛЕН, НЯМА ПО ПРОСТИ ХОРА ОТ ТЯХ!

Ама се буташ по фермерските пазари да си купиш някаква чиста храна нали????и не се свениш от ''електората на БСП'' да купуваш да се тъпчещ....Тъпанарщината гербераска явно няма изкореняване...

ДрОгарката от протестите в Крушаре я има на снимка от червеночумния събор на Бузлуджа, която притежавам но не мога да побликувам в д и р а..!?!?!?

Да разбирам, че се каните да шантажирате другарката от снимката. Така ли?

Тия тъпаци да се махат от пътя, че автобусът с жандармеристи пристига от Сливен ...

И кой ги е хвърлил? Ами Ганю ги е хвърлил. Да не са паднали от небето.

Всичко намирисва на добре подготвена и реализираща се постановка. Да не би властимащите да изхвърлят биологичните останки? Това си е направено от местните, но друго си е да ревеш срещу администрацията. Манталитет!!!!!

Хем тлъсто обезщетение ,хем свинете на кайма ,хем останките в язовири и къде ли не. Народа продължава да е жертва на псевдонационализма. Само вносно!!!

Ха, БАБХ -тази мухлясала агенция ще нарежда избиване на животните(здрави и то) , А кметовете да го отнасят,че и глоби да плащат!Вие сте луди,зомбирани,дрогирани боклуци,а Доктор-Смърт е за въжето!!!!!

Архаичен комунистически похват!?!?!? КомунизЪма не е бил обществен строй няма и да бъде, той е състояние на духа и мозъка....!?!?!?

Тези елементи отдавна трябваше да са прибрани от мястото.

В язовирен канал ли?! Е, това вече е саботаж.

Червените саботьори на държавата подхвърлят тия останки от прасета. После реват срещу Бойко. Евтина пропаганда...

Румънците ядат, серат и саботират твоето величие.

Тази Свинщина май се кани да ти изяде Суджуците, а ?!! .... наесен, точно на местните избори :)))

та да се изядът всвинските суджуци