Нов рекорд заразени с коронавируса у нас за ден - 437 души, 11 са починали

Над 1000 пациенти са в болница, от които повече от 50 са в интензивни отделения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смъртността в България и Европа не е от "вируса", а от "лечението", което е експериментално с отровни препарати като Ивермектин и Ебселен (официално ги обявиха за методи тук в Бантустана още Юли и смъртността веднага започна да расте...) Каква "зараза", бре неразумний Юроде ?! Има епидемия от положителни "тестове" и нищо повече! Изгледай интервЮтата на Кари Мълис, откривателя на ПСР - човекът си го казва там че ПСР не бива да се използва за диагностика при липса на ясна симптоматика! ПСР по неговите думи е метод за репликация на фрагменти от ДНК и РНК, метод от малко да се направи повече... И пак според думите му пср хваща и умножава фрагменти на вече преболедувани вируси и бактерии и съответно не означава нищо без други категорични данни. Как мислиш, неграмотните докторчета в държавата с тридесетте хиляди ненужни байпаса дали са наясно с този момент или по-важно им е колко премия ще вземат от пътеки за "случаи" (на кво ?!!!) Виж му и уики биографията, за да разбереш как изведнъж се превръща в "конспиратор", когато не се съгласява с някои от другите глобални нео-марксистки аксиоми, като например че въглеродът от човешката дейност причинява "климатичните промени" (бивше "глобално затопляне", преди другарите от ЦК да се откажат, виждайки че проклетите ледници не се топят завинаги, а само сезонно). Виж също и това (ако изобщо можеш да го притоплиш): www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=2UQLqWJJ8AY&app=desktop След това вярвай на тези мотики от т.нар. "щаб" - разните му коремни хирурзи, чиновичета-мишки и други мушмуроци.

Господа, че ви плащат знам, но че сте лъжци знае всеки които работи като мен в болница на първа линия. Моля ви се. Хайде да го кажем на гражданите и да се спре стази тъпа и разрушаваща гражданите и икономиката ни измама. Господа на мен ми писна и въпреки че изкарах едни 20 хиляди за нула време и мога да изкарам още ако нещата продължават така че ви кажа че ми дават по 1500 за всеки чиито роднина навия да го пишем че е с ковид а тои си е заминал от всичко друго дето няма нищо общо от ковид. Това ми е спуснато от шефа на болницата а на него от по-нагоре от политическите кръгове. Така да си знаете мамят ви нагло и не ми дреме ако ще да ме уволнят.

Ами вземете да се обедините лекарите и се изправете с имената си срещу този медицински фашизъм! Покажете, че не сте там за парите! Аки вие го направите ще се вдигне още повече шум, ще подкрепите малкото си колеги, които се опитват със стиснати гърла да "крещят", че всичко това е една лудост! Обединете се! Какво ще изгубите? Не може да уволнят всички!

Чакаме да видим как идиотите ще пропеят , че няма болни бе! Няма бе! Нищо не е станало! Даже в театър сложили снимки на онези, които направиха всичко , за да ограничат заразата. Няма думи за такава вулгарност. Ама като е за "рекорд" и гледат гордо с празни погледи, па се заоглеждат дали някой ги уважава колко са важни с рекорда си! Насити ли се средата достатъчно като в Испания и Италия ще видите колко е лошо лицето, на което се присмивате и презирате? Другите дадоха жертви като на война, а ние сме неблагодарни пред хората които полагат усилия да ни спасяват. Лошо нещо правите.

Починали от корона до момента- 873 души, през 2019 САМО от пневмония 2078 души. :) Ебем ти и страшната корона! За справка НСИ.

Ти знаеш ли колко видове пневмонии има? А пък от друга страна причината за смърт от ковид не е само пневмония. Защо ги сравняваш?

Клакьор!

За този вирус няма спирка, лятото на 40 грасуса вирей, зимата на -20 страшна работа. Опасен е много вниманайте. А най вече има вирус в медиите , ако четете вовини има вирус ако не четете няма. Тава е истината. Нов световен тироризъм. То вече и терористите не излизат навън, страх ги е да не се заразят и да умрат. Нищо,че ще ги гръмнат и без друго. Вируса е по страшен ... да ви го...

Защо го мъчат дядото с този ФЕЙК коронавирус. Човекът е възрастен, това е проблема. Защо отнемат изконното право, човекът да се прости с близките? Какъв коронавирус, каква глупост ги е обхванала малоумните, продажни политици?! Оставете тези неща на докторите, те могат да преценят, дали трябва да се барикадираме вкъщи ако има вируси всякакви навън?!

Ръст няма! Стига сте лъгали, дори и ДИр-ниците повтаряте лъжите, а това е подсъдно! Само всявате паника сред хората! Вчера са направени 5431 проби, от които положителни са 436, или 8%. На 19 юли тази година са направени 2003 проби, положителни са 196 от тях, тоест 9.8%. Процентът тогава е бил по-висок. Ако на 19 юли бяха направени 5431 проби, щеше да има над 460 положителни! Вземете се спрете с тая шибана паника! Имаме си едно наум и това е, живота продължава!

Пропускаш обаче, че тестове се правят предимно при изявени симптоми, тоест сега има двойно повече хора с оплаквания. НАЛИ!

Strikercho

Не се споменава и сред какви групи се правят тестовете. Отидоха в училщата да го търсят вируса. Естествено, че там ще има. Но каква част от тях са без симптоми? Вероятно повечето. Ако тръгнат по автобуси, шофьори и т.н. пак ще има. В същото време хората в болници и интензивни отделение се запазват с почти еднаква бройка. Дори април бяха повече.

Много по-лошо е, че никъде няма посочени брой контролни или повторни положителни тестове. Това дава място за чудовищни манипулации. При 6 422 активни случаи вероятно всеки ден има контролни положителни тестове със стотици, които може да се прибавят, като новозаразени. Отделно се правят по няколко теста на човек по принцип и при само един положителен и всички други отрицателно, може да се добавя към бройката на заразени. Нарочно се прави всичко това.

Ако бръкнеш в единия си джоб и извадиш 50 лева, това означава ли, че като бръкнеш в 20-те си джоба, ще извадиш 1000? От случайните тестове на гръцката граница имаше 0,3% положителни.

Strikercho, не те харесвам в повечето постове. Псувал съм те дори, но заставам изцяло зад думите ти. Ако не си си продал ника, поздравления! Може и да сме с различни политически възгтледи, но явно преди всичко си нормален и мислещ човек.

Информацията за това заболяване си е информация. Между другото Stricercho, не я тълкуваш правилно, наистина. Та паниката е реакция на някои от тези дето, я четат тази информация. Ама психопати всякакви, както се вижда. Някои си заравят главата в пясъка и се правят че няма такова нещо, други се щурат и се чудят къде да се наврат, трети блокират държавата... Паниката има разни проявления. Но има и нормални хора- предпазват се колкото, когато и където трябва, пазят и другите, пък и то не е нито трудно, нито страшно и толкова. Живота си върви.

Защо спряха да говорят за колективния имунитет ?

Защото искат да получават все повече власт и пари до не естествен такъв, а чрез безопасна ваксина, която ще отнеме години.

от мен от март месец досега е: 2 маски и един дезинфектант за ръце...

КЛОШАР.

Това е форумен драскач, чекиджия и геймър. Излиза веднъж на 2 седмици. Или не излиза, майка му пазарува.

Нека позная, едната маска ти е за гъза, нали?

Много си им дал :) Аз досега само една маска за 90 стотинки съм взел и мисля да я ползвам до края на цирка. На мен ми е гадно от измислените "мерки", ама дано и на печалбарите да им е гадно като гледат как им залежава стоката (маски и дезинфектанти) по складовете.

вече колкото и да крещи, колкото и да казва истината, вече никой не му вярва...

Тия брифинги са за прах в очите на хората: 1. Зле са организирани, не се чуват въпросите на журналистите 2. Целта им е да замазват положението с разпространението на заразата( което е трагично), за да няма паника. 3. Говорят всеки път едни и същи неща, които всеки ги знае. 4. Същевремено хората не знаят какво да правят ако са контактни, ако имат признаци на ковид-19, къде да се изследват, как да получават болнични и т.н. и т.н. 5. Налице е тотална липса на организация и абдикация на държавата Очевидно всеки трябва да се спасява сам. Освен това е очевидно, че икономическите мерки покрай ковид-19 ще се изплозват от някои бизнесмени да си напълнят гушите още повече. След 2-3 месеца хората ще измират по домовете си поради липса на медицинска грижа

Каква "зараза", бре неразумний Юроде ?! Има епидемия от положителни "тестове" и нищо повече! Изгледай интервЮтата на Кари Мълис, откривателя на ПСР - човекът си го казва там че ПСР не бива да се използва за диагностика при липса на ясна симптоматика! ПСР по неговите думи е метод за репликация на фрагменти от ДНК и РНК, метод от малко да се направи повече... И пак според думите му пср хваща и умножава фрагменти на вече преболедувани вируси и бактерии и съответно не означава нищо без други категорични данни. Как мислиш, неграмотните докторчета в държавата с тридесетте хиляди ненужни байпаса дали са наясно с този момент или по-важно им е колко премия ще вземат от пътеки за "случаи" (на кво ?!!!) Виж му и уики биографията, за да разбереш как изведнъж се превръща в "конспиратор", когато не се съгласява с някои от другите глобални нео-марксистки аксиоми, като например че въглеродът от човешката дейност причинява "климатичните промени" (бивше "глобално затопляне", преди другарите от ЦК да се откажат, виждайки че проклетите ледници не се топят завинаги, а само сезонно). Виж също и това (ако изобщо можеш да го притоплиш): www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=2UQLqWJJ8AY&app=desktop След това вярвай на тези мотики от т.нар. "щаб" - разните му коремни хирурзи, чиновичета-мишки и други мушмуроци.

Аз съм тъпа кифла.

Да не си нещо на твърда дрога, и да чуваш гласът Господен?

Ако не знаете кой реално е Бил Гейтс, просто вижте следния кратък откъс от последното му интервю: https://www.youtube.com/watch?v=WGUlz9cWcos ...В който с "жена" му се хилят радостно, докато ни заплашват със следващата вълна на пандемията, която щяла "да ни впечатли още повече"... !!!

Тръмп в рискова група изкара вируса за 4, дни!!!?

По време на предизборна кампания се приказват много чудни неща.

Браво на Мангъров и идиотизитаните му последователи. С вашата дезинформация докарахте до това положение цялата страна. Вие сте по-ефективни и от атомна бомба. Казваш на Ганю да не носи маска и да не спазва мерките, защото е пич, и планът ти за разпространение на заразата се осъществява.

Чудя се дали са последователи на Мангъров или на ИДИЛ. Така могат да убиват повече хора, отколкото с експлозиви на кръста, при това напълно безнаказано.

Нещо май не си наред, заразени не мъртви!!!?

Зевзек

Г-н Анонимен, Не съм аз този, който не може да прочете заглавието докрай, така че май ти не си наред.

А като НЕганьовците по Европа спазват мерките, какво става, а? Най-големите идиоти, неграмотници и откачалки, обвиняват за всичко Ганьо! Не им стига умствен багаж за нормален, логичен анализ!

Зевзек

По Европа спазват разхлабените мерки и резултатите им през лятото бяха много по-добри. А у нас бяха по-добри, когато мерките бяха по-затегнати. Случайност ли?

Браво на Мангъров, а ти Слагай маската и стой дома, очевидно има кой да те издържа

Зевзек

Да не би у вас да изгоряха съчките, че няма кой?

Не питай какво може правителството и щабът ти да направи за теб в борбата с коронавируса, а питай какво можеш да направиш ти за правителството и щаба си в борбата с коронавируса на Първа линия.

Прав си! Нали всичката суматоха и препирня е...да се запази гъза на Баце, да се спрат протестите, отново да се разпусне НС и законите и парите да се раздават от джипката!

И след брифинга на НОЩ потвърждаваме нашите съмнения - вместо агресивен подход за ранно и целенасочено ТЕСТВАНЕ на контактните с цел установяването и изолирането им под карантина- което би било истинска стратегия за овладяване на огнищата- вече нямало да се правят тестове на контактните без симптоми, а на контактните със симптоми щяло да се преценява индивидуално дали да се направи ПСР тест?! Кой ще преценява клиничните симптоми- нито РЗИ, нито РЗИ са клиницисти, те пациент не са виждали, не са държали слушалка през живота си?! След изтичане на карантината изобщо нямало да се прави ПСР тест. Отгоре на всичко тази дейност се прехвърля, както изглежда, макар и все още неясно, на личните лекари?! Ако това е вярно, понятието карантина се обезсмисля изцяло! И нямало , инак , да се въвеждат нови локдауни! Ще настъпи пълна бъркотия! Нарушава се субординацията , а това е най- сигурният път към хаоса! А общинските служби за подпомагане на карантинираните съвсем ще се объркат! Отгоре на всичко не чухме нито дума анализ на ОСНОВНИЯ ВЪПРОС, който задаваме от няколко седмици- защо смъртността в България е толкова висока при наличието на достатъчно медицински ресурс? И въпреки, че българското плато до сега беше доста по- ниско от шведското, например!

Аз предлагам ти да си! "Имаш" опит, "имаш" нюх, "имаш" знания по въпроса. Демек "учЕн" си! (щом през 5 минути тролиш в рекламните статии за короната!) Така ще отпадне въпроса с агресивния бой, който ще трябва да понасят, ония другите - "неклиницистите"!

forever_young

Какво да съм аз , че не ти се разбира от несвързаните писания?

И кое й е високото на смъртността в България?? Едва 800 души за една година почти, на Тракия годишно умират 2/3 пъти повече, а не забелязвам да сте спрели да карате коли? Скоро разговарях със специалист в международна здравна компания на високо ниво, който сподели, че макар да не е ясно на какво дължиме този късмет, въпросния вирус се държи повече от добре в БГ, изключително малка заболеваемост и изключително леко изкарване, почти всички безсимптомно. Да не говориме че в световната статистика се вижда, че леталитета и силата на вируса са намалели в пъти в сравнение с пролетта.

forever_young

Смъртността в България от К 19 е висока, отнесена към броя на новите случаи. Ако не вярваш, сравни същия показател с други държави! Няма никакво значене от какви други болести умират хора- говорим за К 19. Това е въпрос към НОЩ, вече обясних защо.

Зевзек

800 на година, ама друг път. Само в последния месец има 200. А годишните жертви на Тракия си ги сбъркал около 30-50 пъти. Съвсем отделен въпрос е, че колите спестяват време. Ако в резултат от тях всеки разполага с 30 минути на ден повече, това в национален мащаб се равнява на общо 5-6 човешки живота всеки ден. При това целите, не просто остатъкът след 28 или 53, на колкото са жертвите в катастрофи. Когато ограниченията за ковид станат съизмерими с тези в ЗДВП, тогава ще станат и сравними поне по едно нещо.

Броят на починали от усложненията на ковид-19 отдавна надхвърли броят на загинали при катастрофи за цялата 2019 година. Останалото също са глупости.

Смъртността в България и Европа не е от "вируса", а от "лечението", което е експериментално с отровни препарати като Ивермектин и Ебселен (официално ги обявиха за методи тук в Бантустана още Юли и смъртността веднага започна да расте...) Каква "зараза", бре неразумний Юроде ?! Има епидемия от положителни "тестове" и нищо повече! Изгледай интервЮтата на Кари Мълис, откривателя на ПСР - човекът си го казва там че ПСР не бива да се използва за диагностика при липса на ясна симптоматика! ПСР по неговите думи е метод за репликация на фрагменти от ДНК и РНК, метод от малко да се направи повече... И пак според думите му пср хваща и умножава фрагменти на вече преболедувани вируси и бактерии и съответно не означава нищо без други категорични данни. Как мислиш, неграмотните докторчета в държавата с тридесетте хиляди ненужни байпаса дали са наясно с този момент или по-важно им е колко премия ще вземат от пътеки за "случаи" (на кво ?!!!) Виж му и уики биографията, за да разбереш как изведнъж се превръща в "конспиратор", когато не се съгласява с някои от другите глобални нео-марксистки аксиоми, като например че въглеродът от човешката дейност причинява "климатичните промени" (бивше "глобално затопляне", преди другарите от ЦК да се откажат, виждайки че проклетите ледници не се топят завинаги, а само сезонно). Виж също и това (ако изобщо можеш да го притоплиш): www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=2UQLqWJJ8AY&app=desktop След това вярвай на тези мотики от т.нар. "щаб" - разните му коремни хирурзи, чиновичета-мишки и други мушмуроци.

Насрахте се ей..!!

Препоръката ми се отнася до хора, които имат желание да направят нещо лесно, за да повишат степента на протекция за себе си и близките си. Няма нужда недобронамерени, а вероятна и заинтересовани лица да тролят злобно, налагайки агресивно своята визия за нещата. Има елементарни неща, които всеки може да направи сам, за да се предпази малко по-добре. Но-всеки има право на избор.

Абе всички дето пишете колкото страшно и колко по-зле ще става, вие лятото къде бяхте ? В бункер? В мазето? Какво ви става бе хора? На всеки е ясно, че смъртоносна зараза няма... Да затварят... Кое да затварят бе?! По тази логика по време на протестите 70% от хората в София трябваше да са измряли и по болници! Вие луди ли сте, пак ще се вържете на облъчването, което дори не е добре скалъпено?

Не си прав. Има нова зараза и си е достатъчно смъртоносна. Понеже често я сравняват с грипа е няколко десетки пъти по-смъртоносна от него. Иначе проблема е, че не се знае дали и колко по-страшно от сега ще става. Нова е заразата и непозната, а и са изменчиви вирусите. Мисля си между другото на база на изминалото лято, че на открито явно трудно се разпространява този вирус. Но може и да бъркам. Така или иначе е тъпо и тотално да се отрича съществуването на проблема и да се прекалява с паниката и затварянето. Маските на закрито и по-щателна хигиена не са проблем и е добре да се спазват. И трябва да се помисли ограничаване на събирането на много хора на места, на които няма как да се ограничи контакта на хората и да се ходи с маска. Работата на училищата е добре да се помисли как да продължи. Всичко е въпрос на баланс и крайностите не са добра тактика.

За затваряне говорите само вие - ковидиотите. Нормалните хора искат от вас да носите маски в магазина и градския транспорт, да спазвате дистанция и хигиена. Ама на вас ви е много тежко да сложите маска за 15 мин. и да не се ръгате в тълпата.

Как искаш Ганю от село да спазва хигиена, като се къпе на две седмици веднъж и си мие ръцете три пъти на ден? Ракията му е универсалния дезинфектант.

Тролове да си говорят сами е трагично.

Аз се борих с корона вируса 22 дена, не беше лесно. В същото време съпругата ми го изкара почти безсимптомно. Вирус има и никой от вас не знае как ще му се отрази, ако искате се пазете ако искате недейте, но бъдете готови да платите цената, а тя може да е много висока за вас или вашите близки.

Особенно, ако влезеш в болница. Там убиват хора с "лечението".

КРЕТЕН.

с извънземни, но не ми вярват деева.

Най-забавното е, че поне половината от тези, които в момента берат душа, преди това са си правили гаргара.

Именно. Лошото е, че тия, много умните, дето "не вярват", излагат на опасност не само себе си и близките си, ами всички - един такъв без маска да ти кихне в магазина или метрото и си готов заразен. Но върви наливай акъл на глу*пака.

Лошото е, че невярващ, като кихне си готов заразен с невярване. Но въри наливай акъл на глу*пака, че невярващ не значи заразен.

Украинският шоколададжия бере душа от коронавирус! Жена му се надява да прескочи трапа, въпреки, че завалията бил диабетик, но от друга страна - дори да пукне, няма да ѝ е много трудно да си намери млади тъпкачи и да разполага със слуга, който само да ѝ сменя маските и да ги пере!

Каква богата душевност имате троловете! Колко сте морални и добри!

Щаба

От ясно по-ясно е, че ни тикат към ново затваряне (може да не е на пътищата, но на всичко останало) и нови ограничаващи свободата и тормозещи ни мерки. Най-нагло досега никога не съобщават, колко от тези случаи са повторни или контролни тестове, а от 6 422 активни, могат да се нагласят, както си пожелаеш бройките. Тестовето освен, че са съмнителни, не се знае дали са лицензирани въобще, а е доказано от списание "Радиология" с експеримент в Китай, че дори лицензираните дават 3% грешни резултати.

ИСКАТ ДА ТЕ ОБИДЯТ СЕКСУАЛНО.

безплатно, до зори

"Аз сутринта три пъти, нали, му обяснявах, понеже съм прост и не знам английски, всъщност, не съм разбрал това, което ми е казвал правилно и съм ги на бал с двеста – тези чужденци, премиери… и сега като усетиха, че съм им го вкарал, аз съм се оправил, а те са затънали, …и се обаждат да ми кажат защо съм… и викам – ей, не е със лошо, прост съм, на мене английския ми е лош, всъщност…(не се разбира) …какви пари искате, мама му да е а… Язък, еее, ама то… То се набута вече у дупа̀рата… и си се такова… И си се върти даже и си такова…"

ЗНАМ ЧЕ СИ ГЕЙ, НО АЗ НЕ СЪМ.

Ти си обикновен п%%раст

ТИ СИ НАПИСА ФАНТАЗИЯТА.

Ако се притеснявате от овлажняване на маските- слагайте една тънка хартиена салфетка м/у маската и лицето си. След 1/2-1 час я сменяйте с нова. Елементарно е.

Мда и нищо не може да премине през салфетката и да се залепи за маската, защото не е в пъти по-малко от отворите... Или не се овлацнява и предава влагата към маската, за това време... Все едно предпазвай с телена ограда комарите да не влизат у вас и я сменяй на 1/2-1 час. Никакъв смисъл.

Всяка преграда намалява допълнително броя на вирусите. Смяната на салфетката на половин- един час помага допълнително за избягване на натрупване на бактерии по лицето.

Зевзек

Салфетката попива влагата, това е една от целите при производството й. Няма нищо общо с телената ограда, която не е произведена да спира комари.

Зевзек използвай си салфетка в чалга клубовета да спестиш от тролските си пари и си сложи тоалетна хартия, за да обира екскрементите излизащи от устата ти. Сменяй я на 30 секунди, защото много а-каш.

Зевзек

Г-н До зевзек, С оглед клозетения репертоар, който се излива от твоята уста, сигурно си ме объркал с майка ти. Слагай си кофа!

тапата отзад, да не Фанеш нещо.

Можеш да си увиеш задника с тоалетна хартия и да пуснеш една вода или нещо друго, тя(хартията де) ще ги удържи! Идиоти!

Зевзек

Бобо Гинче, Когато повръщаш, може да си свалиш маската. Също както сваляш гащите при дефекация, но при пръцкане - не. Или греша?

Явно работното им време започва от 9- 9:30

А ВАШТО Е 24 ЧАСА.

Един вече си призна :)

От коментари забелязвам , че тролът Бееее започва работа в 9:15. А тролът Forever_ Young от 9:30. Много умен подход е да има разминаване в работното време за да не бие на очи включването на много тролове едновременно.

Стана ми интересно и се върнах да видя кога ми е първия коментар- в 08. 44 часа! Дори това не можеш да познаеш бе, тъпак! Вече ти казах, че си един от най- загубените тулупи тук!

Трол съм си, ама не познахте за работното ми време.

forever_young

С една дума- не познахте дори толкова елементарно нещо, какво да говорим за по- сложните!

forever_young тролът обикновено почва между 08:50 и 09:00. Днес явно е подранил. Има 1-2 дежурни преди това. Като имаше повече от 30 човека "контрапротест" ги няма троловете. Може да се гледат снимките от там и да се видят кои са.

forever_young

Бухаха, кажи го на Курветин Насрантиньо - да си отваря очите!

Сигурно са им обещали бонуси. Или 50 лева към пенсията.

Новата стратегия на НОЩ ще има още един негативен резултат- до сега възрастни безсимптомни или леко симптомни хора с положителен тест за К 19 можеха да поискат обслужване от помощни служби към съответната община- носеха им храна, лекарства, всякакви други услуги. Така те бяха изолирани в къщи. Сега, без тест, не е ясно дали тази общинска програма ще продължи да функционира?!

Поне не копираш едно и също ами пишеш нови глупости.

Аз ходя навсякъде без маска, защото не искам да ме свързват с герберастите, които чинно маршируват в строй и ръкопляскат с маски и ръкавици! Който носи доброволно маска, особено на открито е гербераст и фен на ПКП!

Лудницата те чака.Изкукал си.

И лудница не те оправя.

Искаш ли да се видим на живо и да ми го кажеш ? Ще ти помогна после със сметките за лекари.

Всички каниш наживо, нежно комплексарче. Толкова ли си тъп да си мислиш, че някой ще ти се върже хахахаха :)))

че налитането на бой пред компютъра е отживелижа, явно има Втора вълна.

В нормална държава с истинско правителство теб щяха да те арестуват и осъдят да изкараш няколко месеца като санитар в Ковид отделение! Хич нямаше да те питат гербераст ли си или прост педераст! В нашата пишман държава дращиш тъпотии по форумите безнаказано!

Точно така са постъпвали комунистите със своите опоненти!

Истински болшевик!

Обаче твоята любимка Корнелия като дойде на власт, веднага ще забранят маските, нали? Най-странното обаче си остана как Баце успя да накара всички от Китай и Русия до САЩ да носят маски.

баце ти не можа себе си да накара да наси маска

Ами той си го каза - вие сте прости, и аз съм прост... защо очаквате да се държи по-различно от средностатистическите тулупи?

ти си наистина ГЛАВАНАК.

Подобна причинно следствена връзка може да направи само български главанак. Всъщност тоя вероятно изобщо няма и глава.

Плюс на някой коментар, минусите му се увеличават с 2 броя. :) Манипулират ви дори с лайковете, независимо за кое става дума. Манипулацията е огромна, хора. Осъзнайте се. Излезте на чист въздух. Не бедете овце. И махнете проклетите маски. Те не ви предпазват от нищо. Нито хората около вас. Единственото, което правят маските, е да допринасят за измирането на мозъчните ви клетки. После започвате да изпитвате умора, после раздразнение, после оглупяване, а после сте готов робот за чипиране. Вие избирате. Никой не може да избере вместо вас.

В Китай са овце без корона вирус. И в Корея и в Япония.

Да прави си навсякъде е пълно с овце. Бъдете нещо повече от тях!

При тебе няма какво да измира.

днес на брифинга гъзолизеца здравен министър какви ще ги пплещи. явно вече му е написано какво да говори.

Ще чете нота от НАТО. Ама само първото изречение , защото другото ще е секретно.

Ковид-културата на българина и хигиената ги няма никакви! Другите страни отдавна си изготвиха пътни карти за справяне със ситуацията, кодове за степента на опасност и всеки знае кога и къде да носи маска, как се поставя маска, как се сменя маска, редовна дезинфекция и профилактика с PCR-тест, който е задължителен без значение дали ти има нещо или не! Поне да върнат редовните всекидневни брифинги на щаба - само с образователна цел да обясняват - голяма полза за народа, защото много смятат, че нещо щом не се вижда и не може да се пипне, значи го няма и отричат съществуването на коварния коронавирус!

Другуте страни да, но в нашата страна все още сме на фаза отричане на коронавируса.Държим се като примати и се чудим защо тези същите други страни са с висок стандарт, а на нас целия свят ни е крив.

Коя страна се справи , че съм пропуснал?

Важното е, че правят всичко необходимо да се пазят,а ние подскачаме и се блещим, че такова чудо нема.

На теб ти трябва само упътване как да си завреш маската отзад!

Каква Ковид-хигиена и култура? Този вирус е представител на естествено циркулиращите хиляди вируси от семейство коронавируси. 15% от всички вируси в природата принадлежат към това семейството(около 30% от гриповете са предизвикани от коронавируси). Ние ги носим в себе си без да боледуваме от тях. До сега никога не са правени тестове за установяването им, защото те не предизвикват сериозни заболявания и епидемии. Затова, при направените PCR тестове, които, по същество като методика, не са създадени за клинични, а за научни цели, резултатите са напълно недостоверни и манипулативни. Единственият начин да се установи активна инфекция от коронаvirus е чрез провеждането на серологични (имунологични) тестове, които у нас съзнателно не бяха въведени. Затова и над 85% от положителните на PCR теста хора – не боледуват изобщо. С теста се доказват фрагменти от РНК на кой и да е коронавирус от циркулиращите, не е специфичен за КОВИД 19, като всеки един позитивен на теста може някога в живота си да се е срещал с представител на коронаvirusite, без изобщо да знае и да е боледувал от него. Целта е да се докара фалшива голяма цифра за брой заразени, за да се оправдае измислената „пандемична обстановка“. Така че, при поголовното правене на тестве, а е възможно те предварително да са манипулирани, целта е да се покаже ръст на заболеваемост, която да оправдае обявяването на Втората вълна на инфекцията.

forever_young

баба Гина вирусоложката! Хахаха! Семейство Коронавирус включва 40 вида, от тях само 7 засягат и хората!

Идеална илюстрация на ефекта на Дънинг-Крюгер.

За тези заразени с короновирус в България са виновни безсъвестни безотговорни българи които ходят по магазините и аптеките без маска без да осъзнават празните им кухи глави ще така заразяват с короновирус друг човек и му отнемат неговия живот. Заради безотговорноста на някой българи страдаме ние нормалните Българи.

На мнозина бе внушено , че е добре да си индивидуалист , което те разбират като егоист и сега не разбират защо трябва да пазиш другия като ограничаваш свободата си. Само принуда може да вкара в правия път такива асоциални типове.

Само ако може да обясниш как така здрав човек заразява с коронавирус?

А да знаменитото всяване на вина... Яка опорка в ковид-1984 манипулацията...

Безсъвестно и безотговорно трябваше да сме измрели! А Вие седем месеца в кой свят живеехте - някой паралелен предполагам - в него няма хора, не ходите на работа, не ходите до магазина ... Сигурно и на море не сте били от загриженост за другите! И защо трябва да приема, че съм перманентен преносител и заразител? На какво основание заявявате, че някой заразява друг? А Вие заразен ли сте? Постоянно? Доживот? Защото по логиката Ви всички оттук нататък, завинаги, трябва да ходим с маски и да гледаме на ближния като на потенциален убиец! Вирусите са част от нас, ние си съжителстваме с тях без да сме болни. Природата ни е създала така. Тялото е уникална машинка, стига да не му пречим!

Аз съм си олигофрен, при това съм и червен, вярвам само на мангъра, хич не вярвам аз на НОЩ - плашат ме със изход лош но не знаят при това, че съм с дървена глава.

Я! Тролчето forever_young си е получило хонорара.... Хайде, нали сте ВИЕ - започнете да ни обяснявате кое как е и как ще умрем :)

ТРОЛ МАНГЪРСКИ.

На Форевъра сол ташак .

На куха кратуна е излишно да се обяснява.

След въвеждането на модерните за 21 век форми на дистанционна работа и обучение, очаквайте и дистанционно лекуване за да не претоварим болниците. А скоро и дистанционно хранене.

Те болниците започват да се претоварват ако не следиш събитията.И да идеш скоро там присъствено няма да има какво да те правят.

Според статистиката, БОЛНИТЕ са 1088. Нищо бройка, в сравнение с тези, които ще се разболеят от грип, настинка, кашлица, сърбеж, ухапване от комар и т.н. Иначе, овцете да си блеят.

ЛАЙНАР.

рррррИ-неш лайна, за друго не ставаш.

Овцете да се прибират в кошарките, да се маскират и да треперят. Те само това могат.

А един човек каза: Не се страхувайте от Covid! Не му позволявайте да управлява живота ви!

Цитирай цялото изказване на ТРЪМП бе, тулуп! Що пропускаш частта за личната отговорност и самоконтрол!

ринирам обилно върху комунистите във форумът, следва шкембе, след това курва и после посещение на кварталната кръчма. Айде ебете си майката. Повече днес няма да се занимавам с прости комунисти. Смърт на комунизма.

Пак си препил с евтина пърцуца. Като те пусне след няколко часа и се видиш къде си застинал във времето ще ти се дореве....

хайде обратно в лудницата ще ти бия успокоителна кожена инжекция дрогирано откачено лайно

В Райха не минаха ли съкращенията на 9 май, Ото? Не ти ли закриха школата отдавна?

Странна промяна в тактиката на НОЩ- вместо активно да се издирват и тестват контактните с цел ранното им карантиниране / изолиране/ и проследяване , РЗИ и ХЕИ абдикират от това задължение/ макар че се водят " първа линия " и получават бонуси а това / и то се прехвърля на личните лекари с някаква неясна / все още / наредба? В Ню Йорк приеха стратегия а агресивен подход към клъстерите, означаваща активно издирване на заразоносители и контактни, ние- обратното! Дори увеличаваме риска от заразяване, понеже контактните трябва да чакат пред кабинета на личния си лекар , заедно с другите пациенти, да си вземат направлението за ПСР тест! Да не говорим за горките ДжиПи та, които ще се чудят кое първо?! В същото време всички от НОЩ се кълнат че нови локдауни нямало да има?! Хем не управляват ЦЕЛЕНЕСОЧЕНО огнищата, хем няма да има локдауни?! А какво ще има, питаме се ние в недоумение?

Днес ще има брифинг на НОЩ. Да видим какво ще кажат. Аз до сега от тях стратегия за справяне с кризата не съм видял. Излиза този или онзи и приказва спрямо последните бройки. НО това не е стратегия, а някаква реакция на събитията. Говори се с условности и абстракции. Не се дава конкретика, което може да значи, че или нямат представа какво говорят или се крие нещо или пък чакат нареждане отвън - ЕС!

Ти смотаняко, си гола вода!

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти-протестъри, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

РЗИ и ХЕИ са едно и също нещо, просто ново и старо име.

forever_young

РЦЗ и РЗИ исках да кажа, благодаря за поправката!

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти-протестъри, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

Правилно блееш! Ти си от овните, които водят останалите овце от кошарата до кланицата.

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти-протестъри, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

Великомъдрото пипи с червено чорапче и двойника й лисичето сега да обяснят как няма страшно и как Б-г ни пази. Той верно ни пази и винаги ни дава, но- в кошара не вкарва. Бъдете умни и спазвайте мерките-елементарни са.

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти-протестъри, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

За да не се затваря икономиката всички над 65 години в къщи!!! Така е в много от държавите,до преминаването на 2-рата вълна всички над 65 години да си стоят в къщи,всичко останало да посреща вируса!

Но да е по желание, все пак!

Само аз ли си мисля, че случаите скочиха с началото на учебната година ?

След като мине коронавируса ще се открие страшна гледка. Хиляди симпатизанти на ГРОБ ще бъдат открити мумифицирани в домовете си измежду ролките с тоалетна хартия.

Хиляди симпатизанти на ГЕРБ няма във Вселената! Виж няколко спаружени, дърти олигофрена може да намерят или от севдократите на каишка.

Още не е станало студено и не са започнали гриповете. Едва тогава червените отрепки ще започнат да мрат като мухи.

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти-протестъри, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

Ти овца ли си бре? Беее, беее

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти-протестъри, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

Лапай мангъровия!

Няма вирус, бееееее ... Сички на лъжат, само Мангъра казва истината! Бееееее ... Дрогаре комунисти-протестъри, няма вирус, бееееее ... Няма носиме маски, бееееее ... Няма нужда, бееееее ...

ще ми се да видя данни за профила на тестваните, кой, къде и защо прави тези 5 000 теста на ден, а също какъв е профила на заразените. Така може да се добие прадстава за смисъла, който носят цифрите,

Духът вече е изпуснат от бутилката. Дори генерал Мутафчийски не може да спаси червените дърти паразити. Да се подготвят камионите и мобилните екарисажи. Вместо чумави животни ще горят чумави комуняги.

И ти се стягай. Време ти е!

Ото, хайде пий хапчетата и лягай да поспинакш малко, че току виж инфаркт си докараш...