Нов рекорд от 6816 заразени с Covid-19 за последните 24 часа

124 души изгубиха живота си, след като не можаха да преборят болестта

Обратно в новината

Коментари - Нов рекорд от 6816 заразени с Covid-19 за последните 24 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българина не е офца. Има телефон. С интернет. Може да го доят и стрижат колкото си искат. Но няма да се даде да го сготвят на курбан. За кефа на Бил Гейтс.

сводката за сезонния грип очевидно се чете само от ваксърите!!! И съответно се дава мнение "КОЛКО Е СТРАШНО ПОЛОЖЕНИЕТО".....при другите статии на дира ( явно се четат от доста по умни хора) мненията са съвсем различни....защо ли????

Братя българи, скъпи съотечественици , народе мой. Абе ваксинирайте се бе. Изобщо не боли. Милиарди хора по света вече го направиха. Погледнете Европа, и най вече Западна Европа. Нали не мислите, че сте по-умни от англичани, французи, немци, холандци, скандинавци и всички останали. И ако е така защо България в една от най-бедните и изостанали държави в ЕС. Нали все като говорим, все тях, западняците даваме за пример. Защо не и във този случай с ваксинирането. Или мислите.че те са по- глупави от нас. Само че те произвеждат колите които караме, самолетите на които летим и какво ли още не. А не обратното. Хайде някой сега поне да се опита да ме обори. Или искаме да сме като Румъния, Украйна, Албания, Молдова, или Армения. Ако е така нека си го кажем. И да спрем да претендираме че сме европейци. Какъв срам. Какво унижение. Какъв позор. Нямам думи.

Ти изплиска хептен легена бе братко!!!

Ти си поредното доказателство. ХЕПТЕН МЪРША !

Човече добре си го изписал. Но не разбирам защо се вълнуваш толкова. Остави Ганю да мре. На Ганю не му се живее. Не виждаш ли ? Най- нещастната нация в света. За Ганю вируса е добре дошъл, за да го оттърве от този свят. И добро извинение за слабостта му. Така Ганю даже няма нужда да търси начин да се самоубива. Убил го вируса, или лишото българско здравеопазване. Каквото и да е. Но той няма вина за това. Той ще бъде жертвата. И така ще си иде достойно. Та децата и роднините му да не се срамуват от него. Чак ми се повръща.

Началото на "пандемията" нямаше "ваксини" сега след близо 2 години толкова много световно население е ваксинирано, но мерките стават все по крайни а по пътя на логиката проблема трябваше да е решен нали!? Първо беше една ваксина после излезе 2ра доза сега и 3та, докога? Всяко медицинско лице е запознато с основите на вирусологията и имунологията знае какво значат ЕСТЕСТВЕНИ антитела и в ПЪТИ по добрата и качествената им работа от антитела получени след вкарването на "осакатен" вирус от ваксина! Това дори не е ваксина, края на изпитателният им срок на повечето е след 2023, но и този срок е крайно малък, всеки доброволно ваксиниран е нищо повече от страхлив скот, който и идея си няма какво е направил

"Пътят на логиката" предполага да си използваш мозъка. На нормалните хора мозъкът вече им е прадал следната информация: в държави с 75+ % ваксинирано население мерките се разхлабват, а при 82+ дори няма помен от рестрикции. Виж скандинавските страни. В държави с 75+% многознайковци, които се информират през FB и жълтите сайтове - мерките се затягат. Глупостта има цена. Въобще не си въобразявайте, че с тарикатщина ще се измъкнете този път. Антиваксърството е до време - уврежданията са за цял живот. Докато си се ежим едни на други и се плашим с локдауни - всичко е в кръга на шегата: и управляващите знаят, че населението не е достатъчно интелгентно за да се сети само да се ограничава и населението знае, че управляващите няма куража да започват да наказват. Но когато цивилизованите държави отвън ни набият локдаун, тогава ще се сетим всички, че с огъня не се играе.

Адмирации. Много добър анализ на ситуацията. Надявам се повече хора да прочетат коментара ви.

кога числото стане петцифрено, тогава ще е рекорд

Да, ама от колко теста?????

Теста ще са достатъчни, за да бъде убедена Вашата много специална персона, че ситуацията е сериозна ? Мри бе, мръшляк, тръби в болниците още има.

ако погледнеш изнесените цифри внимателно и ги отнесеш към населениет, бързо ше вденеш че иазлиза заразените в страната да са около 100 хиляси, от тях къде 5% (5 хиляди и нещо ) са в болница и от тех 3% починали кой от, кой със, не се казва или отнесено към броя на заразените, това е под 0.1% смъртност.. за сравнение при еболата е 99% а при вирусния хепатит 92.... пландемия нема що... затварайте държавата, никой да не излиза докато умрелите от глад не почнат да надхвърлят тези от или със ковид

Да се премахнат вентилаторите и хората ще,спрат да умират.

Няма да умират, ами ще се задушават.

Докато не разрешат аутопсиите , никой не е умрял от ковидчето.

Има снимки от електронни микроскопи - може да се полюбуваш. Или и тях са ги сложили илЬОминатите ?

Я дай линк бе отворен!!! Къде ви намират бе??

Смъртта рязко е спаднала. Отваряй всичко.

600 и нещо са в интензивни отделения. Добре де...как може няколкостотин души и грижите по тях да доведат до такова изнемогване и колапс здравната система?Пфициално спряха плановите операции, неофициално занемариха лечението на всички други заболявания си хората масово мрат от друго, защото има само рдна болест-Ковид!И пак ...

600 са в интензивно само с една болест. И всичките са в специализираните интензивни. Един ковид болен да има, цялото отделение става само за ковид. Как си представяш иначе? А би ли могъл да обясниш защо умиращите от друго хора все умират от сърдечно-съдови и белодробни заболявания, при които ръстът е 10% и 45% съответно, но не и от други, при които изменения спрямо предишни години няма? На онкоболните не им ли занемариха лечението или какво?

Ти прочете ли се? А? Май не...пишеш и дращиш глупости от съма време...как не ти омръзна бе???

Това в ефектът от пренатоварването на болниците в резултат от неспазване на мерки и нисък процент ваксинирани. Тогава се мре не само от ковид, а и от апандесит.

Все по често е нета пишат роднини на починали от най-различни болести хора, на които ЛЕКАРИ!!! ПРЕДЛАГАТ ПАРИ, ЗА ДА СЕ СЪГЛАСЯТ В СМЪРТНИЯ АКТ ДА ПИШЕ ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД!!! ТОВА Е ИСТИНАТА. НАГЛОСТ, ДЕБЕЛООЧИЕ И ЦИНИЗЪМ!! ЗАТОВА ЛИЧНО АЗ НЕ ВЯРВАМ НА ТИЯ СТЪКМИСТИКИ ОТНОСНО НОВОЗАРАЗЕНИ И ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД. БОРБАТА Е ЗА ПАРИТЕ ОТ ЕС, ТОВА Е ИСТИНАТА, И ПЕЧАЛБИТЕ ОТ ПОКУПКАТА НА ОТРОВНИ "ВАКСИНИ".

Това е защото пътеката от НЗОК за Ковид е доста по 'тлъста' от останалите, затова е цялата драма!

Да плащаме по 100 лева, когато Мунчо и хунтата ги тестват безплатно. А да щели да пускат безплатни лекарства предизборно, но се оказа опашата лъжа

Много интересно (избирателно ни представят цифрите. 6816 новозаразени, рекорд и т.н. Като стане дума колко са ваксинирани/неваксинирани веднага минаваме в проценти и забравяме за рекордите. Защо някой от журналята не мецне, че 850 от новозаразените са ВАКСИНИРАНИ?

Защото всичко е лъжа и ИЗМАМА

Дано си толкова ербап като ти наврем една тръба в гърлото и една - в гъза.

В момента хората просто искат да се заразят, за да получат зелен сертификат като преболедували. Разберете - хората НЕ ЩАТ да си бият отровите/боклуците, представяни като "вацЦини" и предпочитат да преболедуват!

Добре, добре, щом казваш но като преболедуват могат и да поумрат малко.

Само старите и болните. Под 50 без придружаващи заболявания го карат като грип!

Хората предпочитат да преболедуват, защото не са чели в листовката на вируса какво съдържа той, нито съпътстващите сертификата нежелани странични ефекти.

Поредната голяма глупост направиха с тези сертификати. Най-обикновен PDF файл, който дори не са си направили труда да издават заключен. с Adobe PRO версия, изтеглена от руските торент сайтове, че дори и от тук, този документ за секунди може да се коригира с каквото си име, номер, дати искате. Сега фалшифицират истински ЕС сертификати срещу не знам си колко лева, а този за БГ всеки може и сам да си го направи или да му го направят. Приложението за проверка на бар кода, не го рапознава, но и на самия сертификат си пише че, това НЕ Е сертификат на ЕС. С други думи, няма приложение, което да покаже дали този сертификат е валиден. И какво ще спре хората тук да си ги правят? Включително и болните? Само вдигнаха броя на дневните тестове с тази глупост. И разбира се броя на заболелите за ден, също скочиха. 10 К ще ги стигнем за няколко дена и тогава вече ще ни затворят. Това е което докараха тези сертификати. Докато не мине през всеки това нещо, няма да се спре. Виждате в Африка вече затихва - заради ваксините? Пълно мълчание какъв е процента на нови заболели, които са го проболедували преди месеци. Защо е това мълчание? Виждаме, че ако нещо е в полза да се агитира ЗА ваксиниране, то не се пропуска да се казва...като процента на неваксинираните заболели например. А за процента заболели, но проболеували...нищо? Защо ли?

Европейската програма работи перфектно и излизат имената!

да, но не и за измислицата за антигенно установилите го...поредния пишещ, без да е проверил нищо преди това...

Не лъжете хората! Фалшивите сертификати се хващат без проблем!

сертификат, издаден въз основа на установено проболедуване с антигенен тест след 31.12.2020, на който пише с червени букви, че не е Зелен сертификат на ЕС, приложенито не го разпознава....

проверявай нещата когато решиш да пишеш. А когато си решил и вече да обвиняваш, би трябвало да си проверил фактите по няколка канала. От това което си написал, става ясно, че нищо не си проверил. Защо тогава изобщо някой да ти обръща внимание на драсканиците ти?

Каквото и да се измисли да улесни хората, Ганя първата му мисъл е как да го преебе. Затова Ганя мре като куче, нормалния свят поне намали смъртността до поносими нива.

Мунчо и хунтата му разбиха изтребите и не трепнаха, сега разбиват държавата със същия успех , целта задунайская територия да бъде прилапана от путкин

Какви рекорди?... Ясно е, че колкото повече теста се направят, толкова повече заразени ще излязат. За това, статистически, показателното е числото в проценти...

Статистически показателно е числото в проценти, но само сред органичената група хора, която е имала причина да отиде да си направи тест. Сред останалите, които не усещат причина, процентът е съвсем друг и колкото повече тестове правят, толкова повече общият процент ще спада. Така сам по себе си, той нищо показателно не дава. Най-малкото, защото разликата между 8% положителни от 10 000 и 8% положителни от 1 000 000 въобще не е едно и също.

Ей това е вълната на зеленият сертификат. Принудиха сума ти народ да се тества само за да може да отиде на работа, и то здрави хора, и после ужас! Рекорд по бройка. После ще тествате едни и същи хора и невъобразима паника и манипулация. Това вече е извън пътя, за съжаление и голяма трагедия. Вместо да успокоите хората, да се хванете с нещо сериозно и да тръгнете да решавате нещата само с медицински средства, вие продължавате да разпалвате този огън и сеете вражда с тази простотия "ваксинация".

За тестовете може и да е така, но за 1300 души приети на ден с Ковид в бониците какво ще кажеш?

Ти кога ги изброи, и толкова ли си наивен да вярваш на платената пропаганда!?

Извади си главата от пясъка и ще видиш много повече.

Рекордите на Радев и служебните му слуги!

13% от тествани те. Никакъв рекорд не е.

50000 теста , минус 25000 тест по необходимост от зелен сертификат = 25000 тест на хора със симптоми. Сега вече процента е 26!!! Това си е рекорд, нещо неясно?

Между другото вчерашния ни рекорд липсва в сататистиката на Worldometers! Или някой не си е свършил работата или статистиката нещо куца :)))

Как да се ваксинирам, когато все едно, че ми казват: Ще те ваксинираме, но не носим отговорност ако пукнеш! Не ни интересува ! Подписвай !

Да си покажат Зелените сертификати : Радев ,Янев ,Кацаров и цялото Правителство . Тогава могат да искат от обикновения българин такива сертификати .

Заради Ковид се измисли нова медицина. Няма значение какво казва медицината преди ковид. След ковид казва каквото е удобно на бигфарма. Например медицината казва : "По време на пандемия е забранена ваксинацията!" . Какво казват разни математици, шамани и други платени дебеланки?

И да се пазиш от 5Gто, много е опасно :)

Гледай си дъгата и си пълни дупките и не се занимавай с теми по които не си компетентен.

Всъщност един 14-дневен локдаун за неваксинираните (вкл. и тези дето да боледували) ще е много добър. Веднага ще лъсне несъстоятелността на напъните да се ваксинираме всички. Да, случаите (новозаразени и починали) ще паднат, но не драстично. Само и само да докаже че от ваксинацията ефекта е много по-малък, отколкото ни го рекламираха в началото на годината. Как е по моловете и кръчмите, г-да ваксинирани? Как е по заведенията на Алибегов, има ли посетители? Самотно ли ви е? Да обясня - това със сертификатите е негова идея. Само че само за персонала... ама те му го натресоха и като изискване за клиентите.

Локдауна скоро ще е за всички!

Викаш ще си го отнесат и ваксинираните? Всичко ще се юрне по парковете, и в крайна сметка и тях ще затворят. Пълен цикъл след 18 месеца ... Имаха 18 месеца да решат проблема, поне в здравната система. При аналогични параметри на ваксинация, недоверие в правителството и т.н. в повечето ни съседни държави смъртността (не само от КОВИД) в България е двойно по-висока за последните 18 месеца. Ще се хванем ли на бас защо?

Нали ще използват недоказаната опорка, че били с фалшиви сертификати. Лъжата няма да спре така. Само миролюбивото тихо неподчинение по пример подобен на Махатма Ганди , може да проработи.

Миролюбиво да ми го фжвакаш :) Антиваксър пацифист - яко баце :)

Това е тотално манипулирана статистика. Всеки вторник операция "ШОК И УЖАС". За съжаление ми и служебното правителство влезе в същия коловоз, както предишното гроб и дпс. Няма разлика в действията и думите им, защото идват отвън. После рапределят да са горе-долу стабилен брой. Най-гадното е, че самите тестове са ригнати да дават такъв резултат. Безсимптомно болен е оксиморон. Доколкото разбирам CDC обяви премахването на сегашния PCR тест в края на годината. Значи да очакваме догодина по-точни тестове, което значи значителен спад на бройките. В случай, че успеят с натиск и принуда, да ни набодат - ще отчетат "ваксинацията" е причината, но в случай, че не са ни наболи как ще оправдаят резкия спад? Ето каква е причината според мен. А иначе на заден план си върви операция ""Велико" рестартиране" чрез създаване на хипер-инфлация и финансов колапс.

Не риви!

Нали осъзнаваш, че за име си написал "Пидалче"? георги флоров ти ли си, дето си един от главните тролове? Малко те биха.

Рекорд,ама и рекорд на тестовете! Преди правеха макс по 25 000 теста,а сега правят по 50 000,затова и бройката се вдигна.Смъртността поне е двойно по малка... Тестовете дори да си с грип,пак са положителни...

Лошо

От масони хубаво никой не е видял!

Споко, нема се плашите ! Това е само началото !

Не може да не признаем на Крадев, че за нула време успя да направи "промяната"! От просперираща страна пак станахме мизерниците на Европа!

И кога сме били проспериращата страна ?!

просперираща - не сме били поне последните 80 години. 97% от политиците са там само за да крадът и безчистват. Това е свързано и с манталитета на повечето хора тук - всеки ако може ще открадне. Я си помисли какво ще направиш ако намериш портфеил с пари и документи? Дали ще го върнеш на собственика или ще си вземеш парите, а останалотот в кофата? За това сме болни, бедни и живеем мизерно. И да трябва да забранят фермите за тролове с закон с последствия и затвор за работещите и организаторите, че съвсем обърквате хората.

Ще го върна, разбира се! А ти бегай да търсиш портфейли по кофите!

Просперища страна? Боко ти ли си бе? Свършиха ли парите за ГЕРБ тролове та сам взе да си коментираш? Не стига, че всекидневно ни заливаш със словесната си логорея по ТВ ами сега и коментари взе да пишеш ...

Костя Копейкин съм :)

(борисов, радев и цялата политическа пасмина) : "ех, толкова добре вървеше пЛандемията, вече ги виждахме европейските пари в ръчкичките си, ама хоп неприятна изненада, кой да ти очаква, че ганъо, който толкова мощно плашихме, не иска да се ваксинира като на запад, ужас! Европарите сега само ги миришем" :):):)

Са ще ги видиш през крив макарон! Но пък с болка ще усетиш новите цени и безраборицата!

Лабаво. Дано утре са повече и главно ваксинирана паплач. Нека! Ще!

Боклук!

И аз все си викам дано, обаче отбор Антивакс все още води с 20 обиколки. Като се ваксинират 95%, тогава нещата ще се обърнат.

Само че според ръководителя на "ваксинационната" програма в Оксфорд Андрю Полард колективният имунитет в случая с Делта варианта е невъзможен, дори при 95% ваксинирани"! "ваксинираните" не спират разпространението.

В Оксфорд са тъпаци :)

3евзек

Г-н Оксфорд, Ръководителят на ваксинационната програма сигурно и негери е бил, обаче какво общо има с това, че при боледуване антивакс отборът получава тромби около 10 пъти по-често? Не играете честно, затова сте толкова напред.

Известно ни е какво стана с Асанж и Сноудън за изнасянаето на засекретена информация - преследват ги до дупка. Сравнете ги сега с антиваксърите - никой не ги преследва, щото не изнасят никаква засекретена информация, ами пълен нереалистичен булшит. Иначе посолствата щяха да бъдат пълни сега с антиваксъри търсещи политически убежища.

Точно за изборите нещата ще са извън контрол и ще се нарушат и правата на гражданите да гласуват. Кашата е пълна поради некадърността на управлението в момента. Случващото се е Вера Су на Ковида

При тях заразениет бяха по-малко, а хората почти не умираха. Гарантирам ако се върне Бойко до декември случаите ще спаднат с 50-75%

Това едно. Друго че зелените чорапи съсипаха държавата и освен това няма да вземат 30 милярда по плана за възстановяване!

Да върнем Боко, да ги земе той - по-добре ще е май

А кой бе, Костя Копейкин ли :)

В този момент, при толкова болни, единственото, което ще помогне е локдаун и то от класическия вид. В момента разпространението е неконтролируемо, комбинирано с това, че ваксинирани същи пренасят зараза. Призивите да отидем днес - утре да се ваксинираме - няма да дадат резултат др седмица, да не говорим, че в бързането ще станат грешки, ще се неглежира - все пак, за да се ваксиинираш трябва да си напълно здрав, а сега е зимен период. Нещата, които се правят сега, трябваше да се правят при 2000 болни на ден...

дирника, вместо да обогати читателите си, е една проста (ама проста та проста) трибуна на антиваксъри. един-друг се лъжете с "грипа", па после се срещатате в интензивното.

Срещите в интензивното са по-често предпоследни. Следващата среща е в отвъдното най-често. По-добре черна реалност отколкото розови сънища.

За всичко случващо се в България и по света си има своето логично обяснение.

Логично е да изгоним Мунчо на село!

Се правят по 100 000 теста на ден ще имаме 12000 заразени! Важното, че процентът е под 15! Другото е , че до май в интензивните отделения имаше по 734 души. Сега са 600. Ако се върнем назад и се погледне статистиката, ще се види, че сегашните мерки са прибързани. говори се само за ваксина и ваксинирани и зелени сертификати. Не се говори, че здравеопазването е сринато на 100%, че се е превърнало в търговия, че медицинското съсловия гледа на човека-пациент като на ходещ портфейл. В статистика за болниците може да има поне 10% стакмистика!

Ти не вдяваш ли , че парите за здраве са константа. Че дали умират много или малко , дали боледуват много или малко се харчат едни и същи пари.

На умрелите дали им пука за пари?

Мерките са много закъснели! Отиваме към локдаун! Да благодарим на Мунчо подобаващо!

Ваксинирайте се бе хора. Не е късно и за празнуване на Коледа ако сте прясно ваксинирани. Не влизайте в конспирации , психиатрични фиксации на тема ковид и не дай си боже разболяване.

Цикълът на антиваксърите: 1. Убеден е че умрелите антиваксъри от дадените статистики не съществуват и поства убидни коментари онлайн за тези в момента в болница. 2. Отива на парти на което се заразяват с ковид 3. Свършва в болница където бере душа. 4. Докато стои в болничното легло чете коментари на антиваксъри които казват че болните не съществуват. 5. Антиваксъра умира самотен, без подкрепа от приятелчетата си антиваксъри, които твърдят че той и неговият ковид съществуват.

За 4 дни загубил мой роднина и мой много добър приятел - неваксинирани. В същото време хората, които се грижиха за тях, са ваксинирани и единственото, което са почувствали, е хрема за 1 ден, дори тестовете след това са им отрицателни... Нужно е да спомена, че и двамата почиват около десетина дни след като са изписани от болница, лекувани за хроничното им заболяване. Не мога да разбера защо антиваксърите реват, че им отнемали правото да не се ваксинират, а когато човек избере да се ваксинира, започват да му лепят имена, които всеки може да прочете по-долу! След като ваксинацията е избор, защо не уважават избора на ваксиниралите се??? Явно изглежда, че интелигентната част се е ваксинирала, защото не познавам нито един ваксиниран, който така яростно да напада неваксинираните, както неваксинираните нападат ваксинираните... А моят опит с колеги и приятели сочи, че ваксинираните го изкарват или със сополи, или изобщо не го усещат, докато неваксинираните го изкарват доста по-тежко... И тъй като тоя вирус не само засяга икономиката, но и здравеопазването като цяло, което и без това нямаме, аз съм с 4 ръце ЗА локдаун за неваксинираните. Честно казано хич не ми дреме за правата ви - къде е моето право да си направя планираната операция, която вече се отлага почти втора година?? Аз нямам явно право да бъда здрав, само вие имате право да пълните болниците с тежки случаи!!!

А къде е моето право да не си вкарвам екпериментални съмнителни субстанции в тялото! Познавам 5-ма здрави българи починали след ваксинация. За да се ваксинираш , трябва да си здрав и аок имаш някакви хронични заболявания да се консултираш с имунолог .Това ваксиниране по паркове и молове противоречи на всякакви медицински практики!

Аз като ваксиниран не ти отнемам правото да не се ваксинираш. Но от моите познати няма нито един с усложнения след ваксинацията и нито един, който да го е изкарал дори с умерена тежест. Как ти познаваш 5, дето са умрели след ваксинация, е мистерия за мен. И тъй като говориш за права - къде точно е моето право да бъда здрав, да си направя необходимата операция, преди да се влоши състоянието ми и да стане буквално нелечимо??? Защото това мое право вече е отнето повече от 1,5 години??? А твоето право да не се ваксинираш не виждам как е пострадало - ваксинацията НЕ Е задължителна. Ти имаш избор, аз НЯМАМ избор!!!! Как точно е защитено моето право??? Ако реша да го защитя, скачат неваксинираните като ускубани кокошки... а неваксинираните като скочат, трябва всички да ги подкрепяме!! Малко неравноправно ми се струва от моята камбанария!

ваксинираните боледуват и най-вече разнасят заразата. До сега стават 10-11 месеца и резултатът от вксинацията е минимален. Очакваше се много по-голям ефект. Ваксините ти гарантират 5-6мл Но пред това време ваксинираните поне 3-4 седмици разнасят заразата.След като си вкарваш в тялото вирус, естествено е да го разпространяваш, а като спре да действа ваксината се заразяваш и пак разпространяваш вирус. На скоро изтече информация, че Пфайзер е осъдена за подкупи за предлагане на нейни лекарствени препарати в Европал Няма кой да отговори на тези въпроси и нямат желание. Даже на Мангъров вече не дават думата. Май от ЕС се обещали тези 12 милиарда, ако се ваксинираме повече от 70%. Лошото е, че говореха за преминали през вируса, а не ваксинирани. За това хората не вярват. Едно се говореше в началото на пандемията, а сега друго. Има противоречия .

във ваксинираните държави починалите са под един на милион. В антиваксърска България как е?

20-25 починали на милион в България

Човека ви каза, че яко ще се мре. Вие му се подиграхте.

Когато го каза още нямаше ваксини.

И са като има ма лумпените не ги щат си е същото!

Сигурен съм че повечето политици са напълно наясно че трябват, мерки дори и по-строги. но заради едните гласове говорят обратното. Да му мислят тези които ще направят правителство, за тях ще е най-тежко. И най-вече следващия здравен министър.

Ти вярваш ли, че скоро ще направят правителство? Оптимист!

Но тава зависи много от това как се гласува. По точно от резултатите :)

Осъзнавате ли, че заради 7000 пенсионера в момента предстои да бъде затворена цяла държава! Децата не ходят на училище, хора остават без работа, бизнеси затъват. Ами направете кампания за пенсионерите, ваксинирайте ги, за да можем да си живеем ние живота. Защото в болниците са именно пенсионерите! Какво като се ваксинират младите, които много рядко влизат в болница. Заради 7000 души, затваряме държава 7 000 000! Това е абсурдно.

Дайте да избием пенционерите. Така и пенсионната система ще си отдъхне!

Починали до 60 годишни трайно са 14 процента. Понеже с основание може да се предположи, че са си толкова принципно вероятно са 14 процента и от всички 23440 починали от ковид. 14% от това са 3282-ма човека. Но става по принцип за всички жертви на пандемията, които със сигурност са много повече, а става въпрос най-вече за предстоящите жертви, които растат ежедневно. Абсурдно е отношението ти към проблем водещ до толкова жертви. Още по-абсурдно е че сте доста подобни изроди.

Настъпи най-голямата мина, оставена му от бибитко!

Ква мина, ве мой? Радев отричаше вируса до преди 3 месеца,

Търново, Търново, мой малък Лондон, Търново , Търново , обичам теееей

Ако продължавахме да си правим същия брой тестове както миналата година, по около 10000, сега щеше да имаме не повече от 1000-1500 нови случая на ден.

И после бодро ще обвиняваме докторите че са виновни за 10 процентната смъртност. Идялно щеше да е. Тея тестове само развалят пропагандата.

Ами цитиран е и процент а не само брой заразени . Той си е процент , било от 100 теста , било от 100 000 .

А приетите в болница и те ли щяха да са по-малко?

Психотерорът работи - ако не се тества никой - ще имаме 0 заразени за 1 ден. Но понеже вече навсякъде искат тест ( да влезеш в МОЛА), хората се тестват повече и съответно - бройките се качват. Значи: - или тестовете дават положителен резултат дори да нямаш ковид а имаш само имаш сополи (нормалната сезонна хрема) и дига изкуствено бройките - или найстина огромна част от хората го изкарват на крак, без дори да разберат! - или и двете

7000 човек лежат в болница с ковид, 600 в реанимация с ковид и всеки ден по 100-200 умират от ковид. Не са с психично разстройство от "психотерор". Щом така ти действа информацията иди на психиатър вместо да пишеш глупости.

Пак не си си пил хапчетата