17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зевзек, не е важното да си прост, важносто е останалите да разберат, че си прост. Е, признавам ти го. Успя. Трябва да си мнооого прост да си сложиш ваксина, за която никой не е отговорен. Това означава, че се водиш от медиите, доказни лъжци. Водиш се от слуховете и безмозъчността на тълпата. Съжалявам за тебе, много съжалявам и се радвам в същото време, че тези, които се опитват дате водят за носа успяват. Така ясно ще се разбере, кои са немислещите и идиотите. Честито.

+++++

Голяяяма новина. Народа се изби да се ваксинира. Как един ден не се излъгахте да публикувате статистиката за страничните ефекти на ваксините от сайта на Европейската агенция по лекарствата, че като подписват "информирано съгласие", хората да са наистина информирани какво ги чака!

Единствения сигурен ефект от ваксините е , че разделя хората на -за и против. Разделяй и владей .

Напредваме! Скоро предпоследния от Европейския съюз по ваксинации вече няма да е 50% над нас! Браво гербери, уморихте си народа колкото можахте, сега е време за възмездие!

Ало, дир-а... Оправете си диалога за писане на коментари. Много е широк и като излязат едни реклами отстрани, краищата му влизат под тях. Така само робот е в състояние да се отбележи, че не е робот. Вече ако рекламите ви се плащат на брой показвания и целта е коментиращите да презареждат страницата, надявайки се да няма странична реклама, но всъщност се показват още такива реклами, тогава работата е друга - скрийте цялото поле за писане на текст под реклами и ще печелите повече.

Аз реклама не съм видяла в този герберунгелски сайт :)

3евзек

И статии не си чела, защото си чукча писателка, не читателка.

Дънете им иглите докато спрат да дишат!!! Тъпунгери оФчеглави!!!

Рано е да се радваш. Хората знаят, че след едно боцкане трябва да спрат. Не са всичките 38 000 на един човек. Май някой те е взел за голям будала и те води за носа.

Това ще е най-доброто наказание за ваксърите. По 10 ваксини на ден до края на живота.

3евзек

Добре че нямаш власт, иначе щеше да наказваш за щяло и за нещяло. Щеше да наказваш бакшишите да карат по 24 часа на ден, защото са бакшиши, телефонните измамници щяха за наказание да лъжат по 50 пенсионера на ден, защото са телефонни измамници, производителите на хляб и те щяха за наказание да изпичт годишната си норма за 1 ден, защото са производители на хляб.... Само антиваксърите нямаше да имат никакво наказание, защото не правят нищо. А кой щеше да те търпи?

Ами може и да получа власт и тогава виновните ще си получат заслуженото. Ще има справедливост. Антиваксърите нямат никаква вина, затова заслужават похвала, не наказание.

3евзек

Антиваксърите, ако нямат вина, това е само защото в цял свят се прилагат достатъчен брой ваксини, за да може и техите задници да са на относително безопасно място и разбира се, останалите са виновни за това, и трябва да бъдат подобаващо наказани. Страхът от риска, който ваксината представлява, не е вина, но все пак си остават шубета. Големи шубета, които ги е страх да не ги заболи мястото на боцкането, а ако все пак се тръшнат болни, тогава ще му мислят.

Зевзек, защо не си биеш по 10 ваксини на ден тогава? Или те е страх? Ваксърите са виновни пред Бога и имат голям грях. Греха е, че са готови да погубят невинен живот, защото религиозно вярват че така ще запазят своя. Човек трябва да е духовно извисен и да има морални ценности, за да го разбере. Това не е за теб. Ще дойде и твоето време и ти много ще плачеш, че не си се вслушал в думите ми. А антиваксърите? И Христос нямаше да се ваксинира ако беше днес между нас.

Антиваксърите нямат вина, защото те дават свободата на всеки да избере най-доброто за себе си. Ваксърите мразят свободата. Ваксърите не виждат нищо лошо, че страничните ефекти на ваксините ще унищожат сума животи. А ваксините имат много и страшни странични ефекти, които са несъвмерно по-лошият избор при много от болестите, за които се ваксинира. Ако антиваксърите са виновни за нещо, то затова че не искат да ги убият с ваксината.

Как само Дира избраха най-злонамерия и вулгарен коментар за пропагандата си. Срам нямате ли?

3евзек

Г-жо Абе, Не си бия по 10 ваксини на ден, защото такъв риск не е оправдан. В някои случаи стига една в живота, в други - две в живота или една на 10 години. За короната все още предстои да видим колко трябват. Но все пак е хубаво, че нямаш власдт, иначе щеше да наказваш онези, които изпитват ваксината и щом я направят достатъчно безопасна, благодарение на тях, ти на драго сърце ще си я боцнеш.

3евзек

Г-н Антиваксър, Ако винаги избираш най-доброто за себе си, значи си егоист или социопат. А да свършиш нещо добро за общото благо никакъв те няма, защото другите и без това ще го свършат и без теб, нали? това ли ти е свободата?

Абе Зевзек, нали си ваксиниран тогава от какво те е страх толкова. Вероятно да не се заразиш пак. Да не работиш в някоя то фармацефтичните компании, които предлагат ваксини та си толкова яростен защитник на човешките права

Абе Зевзек, ти явно работиш от къщи за да може да отговеаряш на всички който пишат против теб. Вземи си напиши трите имена или те е страх работодателят ти да не те хване, че не работиш и да те уволни.

Респект, проф. Ангелов! Има избор на ваксини, а и много желаещи!

Я му оближи перчема.

Ядете боклуци на промоция от магазините и се плашите от коронавирус и ваксини ,на това му се вика мазохизъм

Нито дума за Светослав Илчовски, което за мен означава само едно-Дира е свинска медия!

Не познавам около мен нито един ваксиниран

А аз не познавам нито един космонафт.

Аз познавам един, който умря след ваксинация.

Тъжно за теб.

Ударих си 2 ваксини, но за всеки случай ще си ударя още 3 белким доживея до 130 години.

Ако се боцкаш на всеки 6 месеца, от Пфайзер гарантират минимум 200 години :)

3евзек

Ти подпиши, че не носят отговорност, пък като умреш, може да си потърсиш гаранцията. Ще заменят дефектния ти живот с нов.

Спада се дължи на вече големия процент ваксинирани!

Нито процентът е голям, а и да беше едва ли щеше да има някакъв огромен принос.

Отшумява епидемията, затова. Тя отшумя още миналата година, но трябваше да ни набутат ваксинацията и затова ни намилаха всеки ден. Тъп ли си, или сляп за да прогледнеш?

Спадът се дължи на наближаването на лятото, и отминаването на грипният сезон!

То и миналата година по това време спада се дължа на големия процент ваксинирани!

значи само вчера 38 117 души са разбрали как са ги лъгали славчо, радев, мая и мангъров!

ма те много бе. Направо се избиват за тия ваксини.......

Отчитат всеки ден рекорди, победи. И като сметнем накрая пак последни по имунизация в ЕС. И първи в света по смъртност над средната за предишните години. Той и Баце 12г всеки ден отчиташе победи в строителството , накрая построени 150 км от 418 . Ако управлява още 20 г може и да я построи с ежедневни победи от джипката , но още преди да е прерязал последната лента , ще трябва да почва наново , щото всичко е леш. Само в едно горд рекорд, бедните българи плащат на фирмите на Баце три пъти повече на километър от най-богатите норвежци.

Хората в развитите държави слагат милиони, ние сме смешни с този рекорд...

5 = 0,9 млн.!!! Т.е. след 25 месеца няма да са и 6,0 млн.!!! Т.е. ваксинацията ще си откара 6 години!!! Ако това не показателно, че подхода е сбъркан, то какво друго ще е!!

кви 6 милиона бе паляк. Има макс 1.5млн желаещи да се ваксинкрат. Ваксинирането приключва след 2 месеца.

Шопе, Преди 5 месеца обясняваше, че с по 2000 на ден ще трябват 8 години. Сега вече си забравило и смяташ с други числа. Работата е там, че след още 5 месеца те отново ще са други и няма да помниш какви са били днес. Но пак ще смяташ как след 3 месеца щяло да бъде незнам какво си.

Какви ваксини като няма никакъв КОВИД маа ви долна герберска. Свърши се с вас всички отивате в затвора проклетници да горите в Ада.

Овцете искат да има ковид, искат да ги инжектират после срещу ковид или най малкото да им пробият черепа с хидрогел и наноботи за да ивземат проба за писоар...овцете го искат, искат някой да ги избие, да ги узърови, да ги ограбването да им извади червата...искат и децата им да ги инжектират и брененните

Не искат да умрат от ковид. Биха били щастливи да умрат от всичко друго, само да не е кивид.

А знаеш ли каква е разликата между вирусите и хората? Те не се прецакват за власт или за пари.

А бе дебил, скрий се някъде, че замърсяваш пространството

Рекорди, петилетката за 3 години, Светлото бъдеще... И пак сме последни в Европа. Има статистика и там се виждат гербаджийските рекорди.

Като искаш да се инжектираш само да освободиш планетата от парниковите газове, които произвеждат с гъза и устата си , не свободен си бр лсйнар....от много е име няма да говориш...шибал лайнар мръсен...умри бе шибаняк, обеди се преди да са инжектирали, побързай да умреш и да ги зарадваш тия с чувалите за трупове ...

На 06.05. в Австрия са ваксинирани повече от 90000. България е на последно място по брой ваксинирани.

В някой западни Градове ваксинират повече на ден, така е. А организацията е ПЕРФЕКТНА. Има много да гоним нормалния свят.

Ами ваксинирай се , кой ти пречи. Ама не карай другите като не искат.

Който иска да се ваксинира, на собствен риск, за добро или не съвсем. По скоро за обществена полза, а ако някой пострада, то загубата е индивидуална или по-скоро за неговите близки. Аз лично не съм антиваксър, но не съм и бяла мишка, за да се провеждат експерименти върху мен, поне не и толкова явно, каквито на практика са тези ваксини. Съжалявам, но това е голата истина. След години всичко ще стане ясно, ще излезат наяве и реалните ползи и реалните загуби от експеримента, към момента договорите между държавите и производителите на ваксини не позволяват истината да излезе наяве, единствено хвалебствия и контролирана информация. Фактът, че дори ИД на Пфайзер не се е ваксинирал е показателен за неговата "вяра" в безопасността на продукта...

Живо тролене си е това. Само твърдения без аргументи.

Антиваксърите си отиват, сър.

Това с ваксините добре, ама починалите пак са много. И заразените не са малко, а някои от властта искат да им ръкопляскаме едва ли не, че се били справили с пандемията. Що за демагогия? Колко невинни хора вече ги няма и защо ли?

Е колко пък толкова чак ги няма бе? Много повече ги няма за същото време от стандартното за вас препиване и преяждане.....аххахахаахахахахаа

Ако искаха по 20 лева примерно такса на всеки желаещ да се ваксинира ганьопитек, щеше да има не повече от 1000-2000 ваксинирани в тая страна.....ахаххахахахахахахахахахааа

Само един тест за антитела струва 35лв. Миналата година българинът плащаше по 120лв за ПСР, за да отиде на спокойна и качествена почивка в Гърция, не на кафевото море и слънчака. ИМА ГАНЮВЦИ като тебе и не са малко, но има и нормални хора като тези, които описах...

Софчо, първо тоя тест струва 10-12 лева, второ вие от sofia сте ми изобщо извън класациите, защото не сте дори и ганьопитеци, ами нещо още по-гадно - кръвни наследници на еничарския корпус на османската империя, който поне 200 години е бил разположен точно У гнусната ти sofia, разбра ли, или да ти го нарисувам?

1887 -> 30 456 BULGARIA [Bālgarija] historical demographical data of the urban centers От там насетне се пълни сайде с прошляци. Еле па след 1945г когато навлизат "фустите" и елегантните рокли се загубват почти напълно по софийските улици... София и днес е пълна с прошляци от всички български егреци по целия Балкански п-в. Тя е такава благодарение на вас!

Като умират хора това е спасението с пари или не се ваксинираш.

къде изчезнаха бай Шиле, Каунчоф, Палтоф, Годжи?

Интересно, ако ганьо трябваше да си плати ваксината, дали щеше да има и 1 стотна от тия числа.....едва ли.

Ганьо тази ваксина си я е платил многократно. Ние сме в ЕС, в НАТО, спазваме стеиктно евроатлантическите ценности. Това е достатъчно висока цена. Както са казали умните хора: безплатен обяд няма. Или това, което е уж без пари винаги излиза по-скъпо. Само да напомня за членския внос в ЕС, който всички ние плащаме, а субсидиите, които идват от ЕС отиват с благословията на Фрау Меркел и СИЕ в джоба на еденици. Само да напомня, за безплатните бази, които даваме на братята америланци и за старата им техника, която купъваме с нашите пари, които можеше да се раздадат на бедните пенсионери. Да продължавам ли например със земеделския пазар, който беше стринат от евтини и високосубсидирани стоки от Испания, Полша, Италия?

Страха е голямо нещо -като умират хора и това е едно от спасенията да си здрав.

Здрав като куритаров, Лолова и тая последната Ваня Костова...защо синът на Костова не каже с какво е инжектирал майка си, която е била в "страхова невроза от ковида"

3евзек

А ти ще кажеш ли с какво те боцкаха вчера при такъв отчаян страх от ваксини? Излъгахте за починалата медицинска сестра, сега пак лъжете от страх да не ви набоцкат насила.

Продължавайте да се ваксинирате, овце! Легендарен инфекционист умря след имунизация с тази ваксина https://m.fakti.bg/world/576897-legendaren-infekcionist-umra-sled-imunizacia-s-tazi-vaksina?fbclid=IwAR09JhlC8zEnOJVi0gQw6Xbgsx591eBqNe-bRyxs_aMs8-q8Y58s6aQvWmI

Спокойно матерял, ако не сте си сложили ваксина, няма от какво да се плашите! Бъдете здрави!

Ако ще и 300 трилиона да са инжектираните у нас като на Сейшелските острови и Израел , корона тероризма, маските в 300 градусова жега в шибаните ламарини като на градския транспорт ОСТАВА....евете си майките , говеда , да пукнете дано...Сметките за парно, ток, вода растат като чуми тия за корона оръжията на геноцидов с инжекцийките за избиване на овцете ще ми говорят , заврете си в гъзовете педалски ков-19 5 G оръжието за масово избиване .умрете шибаняци от дира, умрете всички от министерства, парламент, президентска, агенции и държавни крадливи дружества ... Умрете от инжекцийте си или от проклятиято на Бог като шибани масови убийци Дано умре тая шибана държава, крадяща бедното си население...умретеее бе говеда

братко!

ходи се прегледай на психиатър и марш в Курило.

М да… Това в все едно пиян Тошко да обиколи 400 метра на стадиона за 3 часа лазейки, а на другия ден да направи този подвиг за 2 часа и 55 минути и в дира да напишат нов невиждан рекорд на 400 метра с мнооого (вътрешни) препядствия.

За колективен имунитет трябва да поставят между 50 и 100 хиляди дози на ден за 4-5 месеца поне. Само глупости говорят.

Ти говориш глупости, явно математиката ти е много зле. 100хил на ден според теб по 30 дни е равно на 3млн по 5 месеца е равно на 15 млн. При условие, че децата не се ваксинират и тези които са го прекарали също, май сметките са ти много грешни

Трябва да се поставят 10 милиона дози в България за по-малйо от 6 месеца. Смятай си го както искаш

ФАКТ! Трябват ни около 70% от населението с имунитет за предстоящ период от време, което се постига ако се поставят ваксини съгласно твоите изчисления. С 30-40 000 на ден, ама не всеки ден (реално по 20-25 000 средно), докато едни бъдат ваксинирани и развият имунитет, на други ваксината/имунитетът ще е изфирясал.

83000 дози на работен ден до октомври 70% ваксинирани.

Ако кажеш нещо против ваксините и директно минуси слагат, за всичко си има хора. Или малоумниците са много.

Едно време без ваксините си имал-нямал 50-60% шанс да доживееш до 6 годишна възраст.

Обаче тогава е имало ваксини, а сега - "ваксини".

Аве кавал умрял, едно време са нямали и парацетамол. Умирали са и от зъб. Сега ми говориш,че ще умреш от измисления вирус ако не се ваксинираш ли. Навремето са ваксинирали за едра шарка а не за измислени глупости. Навремето хората са умирали и на бойните полета, защото са имали достойнство и са знаели за какво умират. За да може сега такива кавали като тебе свободно да пишат глупости по форумите. Кажи ми сега един българин за какво би умрял, за народ и родина ли, че всеки втори го псува. Или ще се бие за някой от политиците ли.

Баце трябва да трият всичко против ваксините и трябва прокуратурата да гони антиваксърите. Ако не се справим с ваксините означава на няколко месеца да се затваря всичко. Означава, че много повече българи ще умират. До тука 40-50 хиляди в повече са умрели, не само пряко от ковид а и заради препълнени болници

Майко мила. Докато има олигофрени няма шанс да изчезне вируса. Аре и да го духате

"" Безплатна бира за всеки ваксиниран в САЩ ""

Споко! За такива като вас, за да се навиете, ще ви обещаят, голям К.

и без да се навиеш - пак :)

манипулации

Просто не е истина всичко да се предоставя по толкова неясен и некадърен начин и тук вината по изключение не е на журналистите. Изобщо не става ясно дали ваксинираните с една доза ги включват включват и подмножеството на ваксинираните с две дози или ги дават поотделно, т.е. ако има примерно 900 000 с една игла и 200 000 със завършена ваксинация, не става ясно дали реално ще бъдат ваксинирани 1 100 000 хора или 700 000 хора. Мисля, че разликата не е несъществена. Същият подход като при тестовете - така и не казаха тези мижитурки дали ако един човек даде 3 положитни теста в хода на болестта за 1 заразен ли го броят или за 3.

То си пише - над 900 000 дози. Дози. И вината си е точно на журналистите, че не са прочели, обобщили и представили информацията - актуална статистика има на официалния сайт coronavirus.bg. Реално са поставени 922 371 дози, ваксинираните с две дози са 283 903, т.е. към момента ваксинираните с една доза са 354 565. Това, което липсва като информация (или поне аз не го виждам), е по колко общо дози от различните ваксини са поставени, има статистика по ваксини само за последното денонощие ... но това едва ли е от съществено значение.

Преди всичко браво на ГЕРБ и на министерството, което успя да ваксинира и докара ваксини за желаещите! Браво и на ЕС, че ни помогна с доставените дози и то на четири различни компании. Блестящо се справиха, пред всички нападки, платени конспирации и пропаганда. 16800 човека загубиха живота си, а тука виждам, че все още има хора, които не вярват. Избора си е ваш, никой не ви задължава! Адмирации за правителството, което имаше злата участ да се справи с един наистина прост народ.

Браво че сме на последно място в ЕС по ваксинирани ли?

Троле, за какво викаш браво? Когато Сърбия и Унгария се ваксинираха, ние гледахме отстрани и зяпахме гаргите без ваксини, благодарение на ГЕРБ и ЕС.

Нали не сте забравили как мунчо казваше, че няма вирус, бил София или Шипка, а тези в парламента, които скачяаха около мунчо на площада и гориха маски. Хората масово бяха облъчвани и от журналисти като николаев и хихикмян, че няма вирус. Видяхте ли ги сега в парламента, ко0й ви осигури ваксини - тели? СМЕШНИК СИ!

Много хубаво, дано да има редовни доставки!

Ако не се спекулира с тази цифра и действително е вярна,показва,че хората лесно се манипулират и пропагандата е успяла достатъчно да ги уплаши! Жалко за хората!

Жалко за починалите. Те биха искали да ги ваксинират, нали се сещаш.

Ти лично ли си ги питал умрелите какво искат?

Мне, те биха искали да бъдат лекувани..от каквото са били болни

Четох, че Ваня Костова е била ваксинирана с файзер? ? Мир на душата и!

Със Спутник е била ваксинирана!

Давай, давай,давай може още, че още нови корони идват. Искам после не по две дози ами по шест да им слагате на малоумниците. Да видим кога ще се усетят ,че всичко е лъжа.

Сериозно ли има хора които искат да се ваксинират? Наистина ли мислите че в тия шишенца има нещо различно от просто вода? Или ако все пак не е вода, и един ден се събудите и вече не можете да имате деца, примерно, хубаво ли ще ви е? А освен това колко смъртни случаи трябва да има в следствие на ваксините, за да се вразумим? В България аз съм убеден че вече има десет пъти повече умрели от ваксина отколкото от самия измислен вирус (нормален грип). Защо да слагам ваксина тогава?

На мен ми е достатъчно това, което видях и чух за последната година и половина. Лъжи, полуистини, скриване на информация, терор, цензура, всяване на страх, безумни и неадекватни мерки и какво ли още не. Както се казва, не им ща ни жилото, ни меда.

Навремето така плашеха ромите, че нямало да могат да имат деца. Смешни конспирации. Ами имат си и още как...

Най-лошото е, че принуждават хората да се ваксинират. Съвсем скоро ще наложат и ограничения за хора, кото не са ваксинирани. Както и да го погледнеш това си е вид дискриминация - ти нямаш ваксиня, значи няма да влезнеш в хранителния магазин... Фармацефтичните компании са МНОГО богати и могат да си позволят да дадат малко парици на "нужните" хора и ... всички врати им се отварят... уви.

Абе недей да слагаш ваксина, като не искаш ... само не си споделяй болното съзнание тук пред всички!

На вас в България както винаги ви е голям проблем това че някой има мнение...

Не на нас в България, а на троловете във форума. Не се бъркай.