Нов раздор във властта: Патриотите обявиха, че ГЕРБ са денонсирали коалиционното споразумение

Отказът за въвеждане на доброволни формирования доведе до обвинения за договорка с ДПС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не са никакви патриоти, а сбирщина от престъпни идиоти, чието съществуване трубва да продължи в затвора, без право на зямана в първите двадесет години.

Корумпирани скапаняци. Всички сте за боклука

Борисов отпраска ли ви и вас ,айде сега вървете и целувайте к..а на Сидеров ,когото вие прецакахте

Как да действат винаги и само с полицейските сили,

като полицейските сили по селата, полята и горите липсват !

ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ. ТЕЗИ КОГАТО ГОВОРЯТ ГЛЕДАЙ ОТ КЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО.

Нямам вяра на патриотарете за пет стотинки.

това не е случайно. Изобщо даже. ББ определено му се е образувало желание да си бие камшика, но въпроса е защо и какво са замислили за след това.

Шкембе и компания се правят на ощипана опозиция,а са си легнали удобно на шибаняка и им харесва лапачката!

В бг полицая на висок пост спира джипката на пешеходната пътека, влиза в магазина с/у детската градина, отваря кутията на жигарите изхвърля целуфана и чашката от кафето на земята, пали джипката и потегля. Щом той, що другите и бай ганю да не го последват. Беше преди време, може да се е вразумил. Слушаме и изпълняваме, но много геч не е ли. Заваля и ще изхвърли всичко в канафката...

МВРО са подразделение на ДПС. Същото беше и Атака. Това е всеизвестно и видимо с просто око. Истината е, че са неграмотни помияри. На всички ни дойде до гуша от тъпия им театър. На него се ловят само безнадеждни олигофрени... Искам по-скоро да дойде денят, в който ще им бъде потърсена отговорност за злоупотребата с името на наистина патриотичната организация ВМРО.... Защо не беше жив Ванче.... щеше да ги разчисти за една седмица начело с шопара-министър....

да беше, ама не е! сегашното ВМРО е създадено официално 3 месеца след като умира Иван Михайлов... Иначе сега ръководството нямаше да прави мили очи на руснаците.

знаеха от 100 години че Борисов е женен за тях но спи всяка вечер в сараите на Доган ,но усетиха че кораба потъва и като мишки търсят спасителен пояс,няма да го намерят ,Борисов ги обезличи и захвърли както само той умее ,за бит и е..н ,цяр няма

"Хайде да разтуряме седенката" по Орешарски :-)

Плъховете първи напускат потъващия кораб.

ДА се махат ПОМИЯРИТЕ от несбъдната.начело с ГНОМА БОКЛУК

обезличиха думата "патриот" тея корумпета.

Накратко са им спрели далаверата.

akud

значи някакъв надъхан болен мозък няма как да ми проверява личната карта, но като присъствие до полицията ДА МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ДОБРОВОЛЦИ......................

Спасявайте се мишки че става много лошо

Хайде, разтуряйте панаира. На нас ни е време да ходим на избори, а на ГЕРБ - към затвора. Не ви стигнаха милиардите, които крадете от години, но и на основни човешки свободи посегнахте. Долна паплач.

Нищо ново в репертоара на т.н.патриоти. Такива неша ги гледаме няколко пъти...вече не обявиха ли че коалицията е стабилна????

Не се бойте, бе байраци, това е политическо решение. После пак ще продължите да му лапате паламарката.

ДПС винаги са в управлението на Бг , и винаги от 2-ра позиция , за да може ако стане фаул , да са виновни МАНДАлОНОСИТЕЛИТЕ ! Колко е просто Уотсън !

Ай, ай, ай - таман да пусна сълза върху поредния епизод на "Прелъстени и изоставени" и се сетих, че денонсирането е желязно обосновано: Ми Лично Левент Гешоф е взела на ръчно управление борбата с битовата престъпност, бе!;) Какво значат пред Него някакви си "доброволни формирования" от нек'ви гащници?;)

Чак пък раздор, въртят си курвенски номера и после си налягат парцалите "в името на народа". Да му мислят дебилите които са гласували за "патриотичните партии"

Oт една страна съм съгласен,че ГЕРБ в лицето на Борисов,Горанов и сие имат топли отношения и задкулистни договорки с ДПС, но от друга страна не ни трябват и шпиц команди.

Идват избори пишман патриотите обърнаха лопатата.

Ако я бяха обърнали щяха да го заявят ама нещо не им отърва това че бая време има още да лапат че след това и 100 лопати да обърнат все тая....

Отдавна управляват заедно.А ОП нямат полезен ход Отвратиха всички.

Поредната димка че трябва да се отклонява вниманието от реалните им задкулисни действия,,, Колко пъти го чуваме това ''ние заедно ли сме'' ама после изведнъж сами си обясняват че ''са'' заедно'' защото трябва да избутат този мандат понеже вече виждат че друг няма да ги споходи, Тези връзки са от самото начало ама нали трябва да се правите на ''петли'' без да се усещате че само кудкудякате като мисирки..

защо се правят, че се карат, като са еднакви крадци

Наречени доброволни формирования? Имаме си полиция и жандармерия, как ще има доброволчески отряди и някой ще им дава полицейски функции. Това е пълна глупост. Като искат да са доброволци да се запишат в червения кръст или хранителната банка за да има полза от тях.

Къде има полиция и жандармерия по-точно? Да са предотвратили грабеж или нападение като ги има? Изсипват се постфактум да посрещнат каскета че ако иде сам може да отнесе и той някой камък или "тъпото на брадвата".

Ами тогава да им намялт тяхната бройка от пренадутия им щат и да започнат да работят реално за каквото вземат пари а каскета да си седне на зад.а вместо да обикаля подир дъжд качулка селищата..

Ти мало.умен ли си или така си говориш? Полицията да не чете мисли и да локализира на кой ненормалник днес му е хрумнало да се сбие и кой ще открадне? Кажи ми полиция по света, която арестува преди някой да е извършил престъпление. Тези доброволни отряди преди престъплението ли ще се изсипват на местопрестъплението или след като е извършено?

Когато едно или две семества мангали тормозят цяло село от няколко години на полицията, жандармерията и прокуратурата вече трябва да им е ясно кои ненормалници не правят нищо друго освен да се бият и да крадат и следва да им противодействат, а не всеки път да ни обясняват, че извършителя бил криминалнопроявен, осъждан и рецидивист.

Град в Каталуния. 10 000 жители. Ред. Чистота. Никой не смее да: паркира където не трябва; хвърли боклук на земята или през терасата, даже да изтърси покривка с трохи; да премине улица, извън пешеходна пътека; да върви по колоездачно трасе; да кара колело извън колоездачно трасе и т.н. И това се контролира и осигурява от 12 общински полицая. В България също има такива структури, но те служат за да "плашат гаргите" и да осигурят заплати за най-некадърните партизани.

На Канарските острови е точно обратното! Не правете генерални изводи от един град за Испания.