Нов критичен доклад на САЩ за България

Липса на независимо правосъдие и корупция на всички нива в управлението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пишат ,доклади защото сме тяхна колония.Полза от това НИКАКВА. За жалост при нас само негативите от ФАЩ са въдворени.Кой ще е следващия екскурзиант след пъпеша и кметовете- най големите крадци окопали се във власта с години.

Че какво ново има в това.То всичкото е внос "Made in USA"

Че американците, като какви ги пишат тези доклади??? И те бият негрите ама се имат за световния морален съдник. Защо всичките западни държави плюят по нас, а приемат милионери и бандити с крадени пари??? Държавата била такава и онакава, приемаш виновниците заедно с откраднатото и след това наказваш ограбените????

..." Държавният департамен каза..."...ние си имаме държава...колкото до правото и препоръките: Правото е престамало да бъде такова от момента в който са започнали да добавят закони и закончета... И то вместо да върши функцията , поради която е създадено, Все повече пречи... .....има 10 нравствени правила...които са достатъчни...кратки и ясни...но и тях дори не изпълняваме...Просташки свят на Олигофрени и Крадци...

Имаме късмет...получаваме само доклади....други направо получават я бомби я шарени революции

То с доклади се започва...

Това с САЩ ми прилича на кърлинг- сега започваме да лижем и търкаме още по усърдно. А те ни плюят ли плюят. Нр разбраха ли че няма да има безвизов режим скоро.

Защо не трябва да приемаме като нормални твърдения нелепостите на Държавния департамент ? Не призовавам да не ги отчитаме - имперските сановници са готови на какви ли не мерзости , за да се задържат по местенцата си Заради един скандал с проститутка го отнесоха чак в Сирия Държавата с 25 % дял от затворниците по света, световен шампион при своите само 5 % от световното население , с най-много частни затвори , с военизирани затвори ще ни показва сламката в нашите очи. А гредите в техните мили очички :) Да не говорим ,че на фона на слободията в нашите затвори и липса на ред твърденията им са като писани от некадърни тинк-танкисти несвързващи дадените идеологически указания с наличните им факти "Тежките условия в затворите и арестите са посочени на първо място сред най-значимите проблеми на България в новия доклад на Държавния департамент на САЩ" Много находчиво слабоумие ги е осенило :) Държавният бандитизъм и тероризъм не могат да са ни пример

Да напомня на апологетите на Империята САЩ. Там Главният прокурор е и Министър на правосъдието ! Или обратното :) Толкова за разделението на властите и основанието да съдят Другите за гредите в собствените си очи

на докладите от САЩ и ЕС ! Лошото е ,че са прави !

Когато една нация си затваря очите пред очевадни нарушения на законите и не прави нищо да въведе ред и справедливост, явно трябва да и се подскаже, че нещата не вървят. Особено в съдебната система. А тя е разковничето на всичко.Прокуратура, съд, ВСС, ИВСС, върхови съдилища и т.н. В тези институции е крайно необходима "жестока" реформа. И докато това не се случи, никога няма да има напредък на страната.

а ГЕРБ как издържат - не знам! Вчера пред блока казаха , че на 178мия негативен доклад ,Борисов щял да си подаде оставката. Ама ей ги де са - още 20,30 и тютю - бубу!

Абсурдно е терористична държава да пише доклади за други държави.

Защо не се публикува целият текст на доклада ?

Аз не мисля, че неинформираният избор може да се квалифицира като истински свободен и особено местен. Всъщност неинформираното решение, неинформираният избор според мен и изобщо не е (истински) избор, а нещо като налучкване, пожелателно или индеферентно действие, хазарт! Само помислете - що за избор е този, когато не знаете или разбирате (между) какво точно избирате! Првърждението, доказателството за това? Ами вижте къде е България сега, вижте положението във всички области и състоянието на държавата к институциите к кои от избраните политици и държавници са изпълнили наистина поетите ПРЕДИ избирането им обещания. Отговорът всеки отлично го знае - аз акцентирам върху това какво точно означава той!

Вие се превърнахте в най-отвратителната медия на която попадам по навик :)

Нали сами се натискахме за САЩ ? Ето ти 7 военни бази , изгнила царевица , бежанци , ТЕГЛЕНЕ НА ЗАЕМИ за НАТО /САЩ/ ...

Още може !

От САЩ са преписали , това което се пише във всички доклади за България , от ЕК на ЕС , а именно : ''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА ''. За капак :''БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА'' .....

Сетихте уи се !

Само за това съм съгласна: Липса на независимо правосъдие, корупция на всички нива на управлението.А САЩ с какво право прави доклади за нас?Ние правим ли за тях?най-големите длъжници, най-воюващите и предизвикващи войни, най-много избити хора от тях.Където има нещо за крадене - те са там.

Едно време рашките, когато бяхме почти 16-тата им република не ни критикуваха така открито, а само привикваха първия в Москва и му набиваха чумберите, пък тези кравари в качеството си на какви си го позволяват?

Безсрамни, разюздани наглеци управляват САЩ! Какви са тези доклади и с какво право ще ги тиражират по света? Ака ги правят за вътрешна употреба да си държат в чекмеджето! С такива доклади фактически насаждат измислени проблеми във всяка държава. Докато техните проблеми са много повече и хиляди пъти по тежки от тези в която и да е друга точка от света! Нагли лицемери!!!!

Има ли ''не вярни'' обвинения за България , каквито са същите и от ЕС към България ?

Държавния департамент на САЩ да не си пъха гагата по света а да си гледа собствените проблеми.

Многоуважаеми съфорумци. Не забравяйте, че сме тяхна колония и сме окупирани. Така че могат да ни кастрят за тяхните престъпления.

От височината на еталон на зачитане на гражданските свободи и правата на човека, САЩ съди другите... Да се смееш ли, да плачеш ли...

Ама откога в САЩ няма липса на независимо правосъдие, корупция на всички нива на управлението е изкоренена, няма трафик на хора, както и насилие срещу етнически малцинства???? САЩ са в челните места на безумното и корумпирано правосъдие, корупцията е повсеместна започвайки от президентските избори и завършвайки с подкуп за полицая, трафикът на хора е огромен проблем виж Мексико, я убийствата, побоища, линчуване на негри и латиноси са ежедневие!!! Та какъв е тоя гьонсуратлък, дето тия наглеци ще ни дават оценки и ще държат сметка???

Тия с какво право раздават оценки и команди на целия свят? Само на един не могат.

Не могат, но се стараят. Той се оказа много мек и не го виждам. За другия нямам думи. Оказа се голям стратег.

Ми писна от вмешателството на краварника. НИКОЙ НЕ ИМ Е ИСКАЛ МНЕНИЕТО. В КАЧЕСТВОТО СИ НА КАКВИ СИ ПЪХАТ ЧОВКИТЕ НАВСЯКЪДЕ..Кога най- после ще се затрият.Светът ври заради тях.

asdfasdfasd

съм, гражданино, но къде ще намерищ честни и достойни хора, като от малкото крадливо цигане до висшия политик - са все корумпирани?

на чуждо влияние върху балгарските управляващи какво пише? Или това е "засекретено" за "вътрешно ползване"?

Ние сме на светлинни години от САЩ по милване на малцинствата. В САЩ полицаите стрелят по етническите малцинства: над 200 застреляни граждани от началото на 2018г. от полицаи, б България няма нито един застрелян от полицай. САЩ изпращат Националната гвардия с шлемове и каски срещу мирното население на Дакота, което си защитава наследствените резерватни земи от газопроводни интереси, прокарани чрез корупция, водещите медии не смеят да отразяват. В България всички "инвестиционни проекти" се огласяват, а протестите се отразяват от водещите медии. Ето май, че не сме чак толкова зле, колкото ни изкарват.

Защо критичен доклад - нали обезглавихме корупцията, я какъв показен арест направихме на главата на октопода - Иванчева!!!

Защо крити

В България няма насилие над етнически малцинства, ако под насилие не се разбира забрана да си правят каквото си искат. Може да се каже, че като цяло малцинствата имат повече права от мнозинството.

Как да няма "малцинство".Колко българи са грабени,масилени,бити,убити от "мнозинството",наречено роми,т.е. цигани.И напред в годините все повече ще ставаме "малцинство".

и вместо да питаме пак за негрите е добре да питаме кога най сетне българският съд ще работи така, че престъпниците да са в затворите, а не на улицата,а също колко държавни чиновници са в затвора за злоупотреба с власт.

А защо не питаме какво право имат САЩ да пишат даклади за една независима страна ??? Не ни ли стига, че ни облъчват отвсякъдеу та и рекламите ни вече са на техния език, само техни филми с насилия, убийства, ужаси...докога ? И УАУ - няма по гадно възклицание, но мацките много го обичат.

Как доклада клати независимостта? Доклади правят и учениците в началното... А колкото до въпроса "Докога" - докато останалия свят не предложи по-добър и интересен (развлекателен) продукт. Те вадят най-доброто развлечение, защото това търсят хората и искате или не тяхната култура и език ще доминира, докато не завладее целия свят. Като не ви харесва си гледайте турските сериали

Чак нък независима......абе малко е пресилено.

България протекторат ли е на САЩ,та ни правят тия доклади?Какви са ни ТЕ?Май поробители,а?

И защо минуси, бе предатели български???????

PLEVLENIEV I CVETANOV POLUCHAVAT MENZIS PREDVARITELNO

Стига бе - Големия брат си оценява служителите с доклад .... пълен цирк

А ние кога ще им "праснем" един доклад на "съединените" щати?

Майната и на САЩ, и на Русия, и на ЕС и на НАТО и т.н. хора, има само едно спасение. Да забравим цветовете, партии и какви ли не други. Да се обединят всички честни и достойни хора и поемем управлението в свои ръце. ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ. ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО! И да изметем всеки, който поддържа това статукво в държавата. ПЪЛНА ПРОМЯНА БЕЗ НИТО ЕДИН ОТ СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ! ПЪЛНА ПРОМЯНА С ЧЕСТНИ И ДОСТОЙНИ ХОРА!

Независимо правосъдие?? Е как ще стане това, като Главен прокурор е такъв като Цацаров?? Игрички -ЦУМ гей, КТБ, избор на негови хора на ВАС, НслС, Пламен Георгиев, ИВСС и т.н. т.н. АЕза този на правната комисия в НС Данаилов да не говорим. Колкото разбира от военна музика магаре, и той толкова от право. Знаят ли в САЩ как се избират членовете на ВСС? И ако не знаят , да се поинтересуват. сега се очаква дело в Страсбург. При доказани силно корумпирани политици, на кой от тях му вързаха белезниците?? Държавата тъне в корупция , диктатура, несправедливост, беднотия, хаос, бедност, демографска криза и всичко, за което се сети човек. Пълен срив на държавата.Народът-отчаян и без никаква цел и перспектива. Тъжна, много тъжна картина.

Рибата замирисва откъм главата. А бодигарда на Живков е толкова време на власт, че цялата държава вече се замириса. Не зная неудачниците защо толкова мразят преуспял човек като Марешки , единствената алтернатива на бойко.

няма човешки права в БГ , има само за олигарсите това са сътрудниците на ДС, те са милионери, другото е тъпо стадо с около 2 % изключение останали още тук

Тежки условия в затворите?Егати сериозния проблем!Ало, Джони тежки условия има и в домовете на много български пенсионери.Или за вас американците това не е проблем?Да ви таковам докладите...

Поти същото щях да коментирам. Може би не бих се ограничил само с пенсионерите.

Този доклад, ако наистина е такъв, не заслужава даже и коментар: просто европейците не се интересуват от нас и са доволни, че не им създаваме главоболия. По същия начин, едно време, Тато беше "приспал" руснаците...

Към модератора Подлизни предатели

Боли ма к....ра за сащ и какво си мислят за нас.

Ако се направи сравнителен анализ на този доклад с предишни,ще се види колко далеч на пред сме отишли.Сега се критикуват слабости на демократичнвата система,а в предишните системата,като цяло,която си беше дисктатура на една партия.