17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези бензиностанции?

Аз като ограбя бензиностанция никога не ме давате в дира.Аз ще спра да ограбвам бензиностанции така.Един мой грабеж не сте дали.БНБ ли трябва да ограбя за да ми обърнете внимание.

София заприлича на клоака от СЕЛЯНДУРИ прииждащи от всякъде. Скоро и целият Перник ще се емигрира в новите квартали на София-Запад. Сега с тази политика за централизация на народонаселението, икономика и услуги децата на провинциалистите родени тук започнаха да вилнеят. Ако не бъркам по няколко хиляди на година маргинали от провинцията прииждат да си търсят хляба в Столицата. Боко чувам ще прави връзка на метрото в Люлин с жп линията от Банкя. Предлагам София да се прекръсти на Бокия

Та тоя собственик на тая бензиностанция си е по голям крадец от тия дето са му вземали десет холяди лева и разликата е там че собственика ги е окрал от народа. В мутроландия на всички бизнесмени парите са откраднати от хората ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ ПИРАМИДИ ЕДИН КУП ФАЛИРАЛИ БАНКИ и още купища схеми с които да източват и последния лев на хората ЕДИНСТВЕНАТА УПРАВИЯ Е АК 47

дорде не ги бесят без със и присъда на място така ша е! Дет викаше един ние ги фащаме те ги пускат! И така имаработа за полиция, адвокати, прокурори,съдий и др. гадове!

ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ОБРАНИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ

Не забравяйте да вдигнете високи дувари и заключвайте обекта по- светло

Ножът веше е опрял до кокала.Човек рискува живота си само ако съществуването му е невъзможно.Вижте пирамидата на потребностите на човек на Маслоу/Маслов/!

глупости на търкалета, бил му опрял ножа до кокъла на тоя кретен Вчера приказвах с един дядка баш га е било най-трудно- 1946 комунистите кат правят ТКЗС- вика бяхме 9 човека и кат заклахме свинето маста я стопихме в една тенекия и я зарихме под торището. Комунистите разбраха че сме колили прасе и доидоха да търсят въпросната топена мас Те тогава е бил ножа до кокъла

Абе, ти тъп ли си бе, байно? Кажи честно бе, Байно! ТЪП ЛИ СИ или ДА!???

За сметка на това органите на реда вече получават по-високи надбавки за нощият си сън, прощавайте, труд!

Нощните гишета, които нямат СОТ и/или жива охрана, да не приемат кеш. С кеш ще работят, само през деня, от 6 до 22 часа.

Made in USA

"Открадаха 10 000 лева и цигари...", обаче забравили да откраднат огънче и така довечера ще ударят друга бензностанция! Заключвайте се добре вкъщи и не стойте вън по тъмно!!!

Милото,наше,родно ежедневие. От МВР само ни уведомяват за поредното престъпление. Мълчат умно и се крият зад следствената тайна. А следствие на практика няма !!! И отравят призиви: господа,да станем по-добри,по- човечни,по-честни !!! ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.

Не се плашете : РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ "ПАЗИ" ПАК им вдигнете заплатите на тези регистратори на престъпления !

Kade e vesko Marinov ? Da zapee ........

Е щом са задигапли и машиата за винетки са или от АПИ или от Бьлгарски пощи и са против нелегалното рразпространение на фалшиви винетки. Ма то да не е Лишиту бе?

Виновен е Орешарски. И Костов, Нинова, Путин, Аспарух, марсианците и ретроградния Меркурий! Не и Той. Не и св. Боко Тиквето.

и Тодор Живков и Вълко Червенков

SU-152

Провокиран от новините в последните години, искам да ви питам. За или против да се върне смъртното наказание?!

За съм. Когато го отмениха 90те, дядо ми що писма изписа до министерството...

Zhelyo Zhelev ,kolko zatvornici amnistira ?

странджа,то и навремето имаше смъртно наказание, и закон за защита на държавата имаше,ама това непопречи на комунделските айдуци да яхнат държавата! бсп точно това прави в момена - клати държавата с надеждата да я яхне отново, ама тоя път няма да им се получи!

Мачкай Бойко картелите! Щом квичат си на прав път.

SU-152

Баце нацелИва ли Грета в Давос?

Урсула три деня ще я болят кокалите от диалога с д-р Борисов.

EI....Kartelita sa se srasnali s Darzhavata, Ti kade zhiveech ?

власт, никакви служби, после реват, че не искат да връщат комунисти. Това население май не разбира от демокрация, трябва му диктатор, за да се стресне. Няма нищо общо с останалата част от Европа като възпитание, дисциплина, градивност, организация, продуктивност...

Това нашето тук не е демокрация. В най-добрият случай може да се каже, че е българската версия на демокрацията. Не може да наричаш демокрация строй, който се гради от функционери на БКП и ДС. Това е демократичен комунизъм

много слаб!

Като се има предвид веригите бензиностанции колко крадат от нас потребителите - някак не мога да ги съжаля.

Веригите бензиностанции никой не ги съжалява,освен управляващите !!! Но по време на обир детето ти може случайна да е там,а тези наркомани са неадекватни!!!

в този див див Запад!

Стабилност Кой Му клати властта пак

Вероятно това са единствените професионалисти в БГ....

Споко Биби ще ги хване Той всичко може и знае

От видимите резултати народа озверя от глад. И по-лошо ще става....

Поне в тези ''хубави'' работа сме стабилни и боко има основание да се радва за първенството при тях - грабежи, убийства, самоубийства, блудстване...

Всичко е застраховано, но стреса на работниците не е... Нощните смени обикновено са 13 часа, та само това им липсва на хората.

Взимат пример от шайката.

Матряла огладнева...

Докато милинкаджиите слухтят кой псува властта, бандитите се организират и развъждат.

Кражбата от крадци не е престъпление!

деби, ами хората, които работят по такива обекти са обикновени. те поемат стреса от едно такова деяние. аман от умници като теб!

Рискът на професията бе умнико! Освен това бензиностанции и аптеки след 10 00 часа не трябва да са отворени, а обслужването става през малко прозорче. Никой не им е виновен, че са безотговорни! И служителите и собственика!

Сигурно е Шела на Казичене, лошо, нямат вече страх!

..... просперитет в България ! Повсеместен !

Е стига нас са ни обирали от бензиностанциите

Много си тъп, гоше

Леля Гошке,от такива кухи лейки като теб,сме на това дередже !

Ако търговците спрат да приемат кеш, бандюгите дали ще почнат да им налитат на стоката ?!

Що не идат в една каса на Топлофикация те тия пари ги събират за 10 минути.

Защо не се казват имената в България на пострадалите или виновните? Какво толкова страшно има в това?

ИДЕЯТА Е ДОБРА. ТО В БАНКИТЕ ВЕЧЕ НЯМА КИНТИ, ОБОРОТИТЕ СА В БЕЗИНДЖИИТЕ.

пушенето е порок!