Нов ферибот ще плава от Бургас до грузинския град Батуми

Услугата ще започне като превоз на товари и пътници по трасето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А виното колко е хубаво! А Кавказ, който в като стена огромна от север! А хачапури на корем, в съчетание с гостопремството! И бензин на половин цена! Предпочитам Грузия пред Гърция!

Ще превозва оръжия и военна техника. Опрераторът е украинската мафия..

Грузия е прекрасна страна! Супер е че ще има връзка с България. А Батуми е много красив град. Имам апартамент в Батуми. Сега ще мога да си ходя там с колата.. Браво!

Много мини има, повече са от корона вируса. Внимавайте. Или то беше само цирк, както корона цирка.

Разстояние Бургас - Батуми по права линия - 1 200 км. Въпрос 1: За колко време ще го вземе ферибота? 20 часа? 30? Въпрос 2: Колко ще струва пътническия билет? 1000 лева? 1500? Въпрос 3: Има ли какво толкова да изнасяме за Грузия, че да пълним с него по един ферибот седмично? И последен въпрос, 4 - обратният курс празен ли ще е откъм товар?

Пране на пари

Гледам разбираш ги нещата, що не кандидатстваш за диспечър, може да те вземат.

По ред на номерата: 1. Зависи с какво скорост ще се движи. Делиш разстоянието в мили на скоростта във възли, прибавяш около три часа за двете маневри и още по час, час и половина за всяка от двете контрола и ще ти излезе точно. Ако не те интересува до минутата, а приблизително, брой го две денонощия в едната посока, няма да сбъркаш; 2. Колкото - толкова. Ако ти трябва или искаш и можеш да си го позволиш, купуваш и ползваш, в противен случай не; 3. Това е кахър на корабособственика и на товародателите. Пристанището има други функции, респективно цели.

Дружба пътува по един път седмично в двете посоки и ВИНАГИ ферибота е пълен догоре. Така,че въпросите са ти леко тъпички. Камионите на борда са с най-различни номера

Всеки, който може, нека да отиде в Грузия. Прекрасна страна за туризъм!