Нов срок за Търговския регистър - "вероятно следващата седмица"

Засега могат да се правят справки само по актуално състояние на фирми и по ЕГН на физически лица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом "електронното правителство" на гроб го удари на молби, значи сривът е тотален! Такова е цялото герберско управление!

Лъже се яко за дисковете - търговският регистър не е на дискови устройства а на 6 виртуални сървъра и се бакапва с големи проблеми на лентови библиотеки. Това поражда проблеми / грешки в Оракъл базата които се оправят уж от външна фирма. Какво и кой е наредил на външната фирма да затрие от базата и защо след затриването не могат да възстановят базата отново .... ами като станаха така смели в манипулациите да си бяха намерили и кадърни фирми за гешефта, а не чичовото от Долно Уйно дето само на село го мислят за програмист. Държава си имаме за чудо и приказ просто!

""Ако имаме късмет'' ББ ''Ако е рекъл господ'' ЦЦ Какво повече може да се каже за професионализма и отговорността на премиер и м-р на някакво правосъдие??? Цялата ни държава явно се крепи на ''късмет и господ'' ама мангизите влизат в джоба на властващите..

важно е да се знае че след 2011 при спасяването тогава на Търговският регистър всички знаещи какво се случи тогава и некупени от ГЕРБ .... са в гробищата след диагноза "инфаркт". Не е зле миниатъра на правосъдието да вземе да вика духове - по-ще са полезни от Господ.

Сигурен съм че много хора иска и ще гласуват отново за Герб.На много хора им омръзна безсмисления европейски съюз който вместо да работи като една държава той те санкционира ако не приемеш емигранти,ако не изправиш краставиците до вчера ревяха за крушките с нажежаема жичка да се заменят с енергоспестяващи луминисцентни дето тъмно зелено ли е черно ли е не може да различиш сега пък реват че светодиодните били най добри,то не бе свободни кокошки то не бе чудо в зависимост дали са изтрезнели на сутринта.Затова надеждата ми е в Герб.Ето и Интерпол на страницата му спира работата с България заради търговския регистър и ни смята за офшорна зона .Знам си аз единствената ми надежда е Герб да ни изхвърлят от Гей Съюза.Колко Папи трябва да го погалят по главичката да стане незнам но ще стане убеден съм.Пък и Лилито изчезна да се не взеха с Юнкер знае ли човек едно евро председателство до къде води.

бизнес асоциации, камари, сбирщайни... Всички си мълчат... Ако имасше истински бизнес в Бълагрия досега щяхме да сме в предсрочни избори, а ако имаше МВР и прокуратура и дрги работи...

Вината е в руските хакери. Путин лично е наредил.

За сведение на неинформираните истината по темата е доста по-различна! Не са ХАКНАТИ, а просто вътрешен човек е отмъкнал хард дисковете направо с чекмеджетата! Ако това не е ДЕБИЛИЗЪМ във висша форма на реализация, не знам като какво друго да се квалифицира!

Лейте му куршум или направете курбан !

Че ще заработи следващата година и да се решава въпроса.

Вместо да имаме ЕЛЕКТРОННО правителство си имаме ТИКВЕНО правителство. Всеки народ си заслужава управляващите и героите им.

Вместо да обобщаваш, погледни огледалото и вземи и направи нещо: "делата са важни а не думите": 1. събери данни за корупция - може да ползваш ЗДОИ 2. пусни един сигнал за корупция в Прокуратурата 3. Ако няма разултат информирай журналист

От трите, само точка 1 е реалистична. По т.2 цацаратурата няма и пръста да си меръдне, а по т.3 ще получиш отказ от всички медии освен от Бивол.

"Регистър и цикъл не дойдат ли навреме, не ги чакай..."

Вероятно може би, но надали!!!!...Хайде, г-жо Цачева, диригент на певчески хор "Плевенски клатиняци" / Герб вече цъфна, че й прецъфтя/, къде Ви е политическото достойнство..., а може би не разбираш тази дума, както й господарят ти

На главните гербаджии им дреме ще има ли регистър ,или държава. Те са си милиардери, а ние робски овце за стрижене

Абе махнете регистъра от главата на премиера. 15 дни не може да се регистрира фирма, да се направи вписване, да се прехвърлят дялове, доста време и проверките не работеха. Говор се за загубена информация от регистъра и постоянно излизат обстоятелства като надграждане чрез еднолична фирма на 72 годишна козметичка. И това в държава, коят претедира за Джон Атанасов, бащата на компютъра, и обявила приоритети - развитие на ИТ сектора и електронно правителство. И като стана дума за електронно правителство естонците имат такова от 15 години и им струва 50 милиона лева, а ние от 20 години изхарчихме над 2 милиарда лева и има НИЩО. Никой сериозен бизнесмен няма да инвестира в такъв бантустан.

следващата седмица :) а това, от което се опасявам е, че да спечеля от тотото е по-вероятно от това герб-гениите да възстановят ТР :)

добре ве кой нормален човек е гласувал за тази пасмина наречена ГЕРБ? аз не познавам нормален човек да е гласувал за тях, как точно печелят избори тия бандюги не знам ама айде на следващите избори да се отървем от калинките и нагаждачите и да си изберем нормално правителство и нормални народни представители. Не казвам, че трябва да се гласува за социалистите, те са бедствие за държавата и всеки път като вземат властта държавата затъва, но има и други партии все някой читав ще изкочи...

Дебилът кога ще си подава оставката?

Не ме е яд на Борисов, нито на Калинките му, яд ме е на дебилите, дето ни го натрисат, защото наистина се въобразявах, че принадлежа към интелигентен народ, а не към дебилно племе.

Тежко на онези, които ще управляват след Б.Б.

Сега се замислете, че останалите системи са реазлизирани по подобен тъп начин, че и по-зле. Сутрин палят свещи да не им изгърмят дисковете.

А тези компютърни специалисти, четирима души електронни инженери, които са на щат , какви действия са предприемали и какъв контрол са упражнявали?? Фирмата за обслужване не е постоянно на място. Нещо не ми се връзват нещата.

Абе, човек, "специалисти на място" ...;) Ще повярваш ли, ако ти кажа, че миналата година един такъв специалист на място ме питаше какъв му бил ups-a, който сме му доставили;)) Щото е много сложно да видиш какво пише отзаде му ... Няма да кажа в коя "институция" работи, че още ги обслужваме;))

ни са некомпетентни, но и прости, нахални и със самочувствие.

... аз ли криво се молих, Ти ли криво ме разбра?

Боко е "Господин Лъжа"!!!

Глейте са, обяснявам ви като на по-прости как стоят нещата. Навсякъде по учрежденията високоплатените длъжности са окупирани от безполезни Калинки със смешни купени дипломи за мениджъри. Така е навсякъде , дори и чуждите компании, защото чужденците там са малко и са дошли да нагъват евтина бира и да клатят дашните български моми, а не да работят. Най-отгоре на всяко уреждение, предприятие стои предан на партията най-често нямащ си понятие от дейността идиот. Той е "управленец". Учтиво се подминава факта , че в Япония например, висх управленец трабва да е минал по всички стъпала, дори му искат и стаж като портиер, за да видят как се отнася с другите - подробно е описано от Марко Семов в книгата му за Япония. При нас идиота-партиен активист започва да налага с бясно темпо на всички високо платени длъжности Калинки- неговата рода и на тези , които са го издигнали. И някъде на трето и четвърто ниво вече се говори за професионалисти, защото все пак някой трябва да работи. И тук каруцата се обрща, защото топ-професионалистите измитат при първа възможност на Запад, а младите момчета докато се учат, не смогват да работят ефективно , а като се научат, тръгват по стъпките на батковците. На ниво професионалисти е някаква невероятна въртележка, знам го , защото съм във въртележката. над нея са Калинките, които се радват на относителна стабилност , ако татко е министър, или поне зам.министър, или ако вдигат краката за правилния човек. над Калинките са , както казахме тия с големите глАви партийци, а над тях е Тиквата... Е как да вървят нещата?

Долу-горе си прав. С две важни уточнения. Първо - по абсолютно същия начин стояха нещата по времето на Орешарски, Серж, Царо и втората половина от мандата на Иван Костов. Второ и по-съществено - вече за експертните нива твърде не се натискат младежи, дори с цел обучение. Заради ниските заплати и високото ниво на несигурност на службата.

Наръсете го със захар ако молитвите не помагат.

Защо подвеждаш...? Със сол трябва.

Много ми е интересно, ако аз, като стопански субект, заявя на НАП, че ще си платя данъците "вероятно следващата седмица", без да уточнявам коя точно следваща седмица имам предвид, те дали ще се отнесат към мен с подобаващо разбиране;))

Ако си от герП - да, ще те разберат, но ако си техен опонент - ще те съсипят !

Оффф, не съм от ГЕРп, ма да 'зема да стана ли... Абе ще изчакам до изборите пролетес, че да видим каква политическа ориентация да възприема...;)

"Борисов уверен, че Търговският регистър ще работи до края на седмицата" 21.08.2018

Предния ден - на 20 август: Борисов обеща: "Търговският регистър ще заработи на 100% в сряда."

Но не уточни срядата

Дали Търговският регистър който ще заработи ще е същият може да каже само квалифициран одит след сравняване на хартиени носители от преди възникване на проблема защото всичко друго ще е обяснения в стил КТБ и Цецо Хубавецо

Никой не е повярвал на Тиквата, че ще се оправи до края на тази седмица. Така че ВСИЧКО Е ТОЧНО

ЦЕЦУ "спортният" като беше вътрешен министър кръщаваше операциите Наглите, Килърите, сега тези "играчи" с Търговският регистър, вероятно ще бъдат ХАКЕРИТЕ ???;)))

Откакто Цецоу излезе от амплоато си на вътрешен министър, всичките му "операции" се кръщават само с едно име "ЗАВИСТ":) Тази всепоглъщаща завист ( предимно на Нинова към успехите на Баце;)) е виновна за всичко лошо, което се случва на територийката и сговнява перфектните иначе "видими резултати" от Управлението Му!;)

дано, ама надали

Има два начина за възникване на проблемът с ТР , или умишлено , или да е влязла маймуна с гранатомет. За второто още не съм чувал. Бойко да каже.

щом може седмица без него кому ли е нужен...

Е, верно, нЕма такава държава... Бойко може и да си вярва на глупостите, които дрънка, но много хора, които го слушат, СА ХОДИЛИ НА УЧИЛИЩЕ и разбират, че това са врели-некипели... База данни от такова значение Е АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има поме два бак-ъпа, в реално време, на отдалечен носител ( някой уважаван облак, например)... Аз си дигам бак-ъповете на сайтовете за минути, а това, че вече три седмици "специалистите" не могат да ги възстановят значи, че има нещо много, много гнило в цялата "система"...

Най добре, направете Hов регистър !!! Оставете батаците в старият и кой пил пил, кой платил платил !!;))

цецке - ти ли си ?

Тази държава е пълен ташак!! ПЪЛЕН!!! Ние сме имитация на държава!! Затова и премиерът е имитация. Ако не бяхме такава бутафорна държава, този нагъл простак и неграмотник щеше да е булка в централния от поне 5 години.

то и ти трябваше да си в лудницата, ама.. стига сте писали глупости и безсмислици. За всяко нещо ли трябва да ви е виновен батко ви Бойко? Не може да отговаря за всяка една институция, за всеки един проблем - деца с увреждания, пенсионери, гладни стачки, застрахователи, и т.н. Нали затова има министри, агенции, директори.. Като не си вършат работата - други. Който и да дойде на власт, ако последния човек по веригата не е читав, все тая..

Министрите нали Тиквата си ги е избрала. И тя носи отговорност. Не ги сменя, значи ги харесва... Иначе всички знаем, че те са си назначени чучела.... независими (в смисъл че от тях нищо не зависи). Ама вие гербаджиите сте забележително тъпи същества. Доближавате се до вожда си. В кухите ви кратуни не протича елементарна мисъл, различна от суджук и домашна ракия. Отврат...

И без това нищо не работи ,вярно съпоставимо с неработещ Търговски регистър са :Съдебната система,МС,ДАНС,МВР,МО ,а те много отдавна съществуват само ,като сгради с комунисти от миналия век и техните изча.ия с ТЛЪСТ БЮДЖЕТ за прекриване на престъпления само.

Много Ви моля, хакерите, който се занимавахте с търговския регистър - обърнете малко внимание и на кредитния де.

Девизът на ГЕРБ е "ИМАМЕ ВОЛЯ". А на практика: ЯЛОВ Е МАМИ.

На всички е ясно че идва краят на ГЕРБ. Но най- важното е кой ще бъде Главен прокурор на страната след Цацата! Да се види КОЙ какво е вършил.

Краят на ГЕРБ идва. Алтернатива все още няма.

Уви...

Колкото повече се доближаваме до Декадата на Бойковото управление, толкова повече я оприличавам с Декадата на "ромското" включване - милиарди усвоени пари и нулева ефективност за "обикновените" граждани - "роми" и нероми;)

Тоя път го свършихте бетер КТБ-то , като слон в стъкларски магазин.

Tо Tова,... НЕ-работене, на регистъра вероятно е свързано с обира на самата КТБ бе брато!! ;)) Колко ли ипотеки на банката вписани в агенцията са заличени, а колко ли фирми взели кредити са изчезнали от регистъра???? Ша, видим!!;))

Ипотеките, за твое сведение са в Имотния регистър, а той все още работи, но ако там стане гаф, всичко си го има и на хартиен носител със съответните нотариални заверки.

Аман вече от безкрайния мирен преход. Всички боклуци като Боко Тъпото, Цецо Мисълта и останалата паплач от последните 30 години - строени на стадиона и среща с Началника, ала Чаушеску. Разберете накрая - по мирния начин БГ никога няма да се оправи. Имаме много примери в историята на първата и втората БГ държава, когато именно това е било решението на натрупаните проблеми и е изправяло страната ни на крака.

Kenn1111

Няма никаква гаранция и да заработи дали данните в нея ще са реалните от преди това.Не бих се учудил нарочно да е направено и точно с тази цел.После ходи се оплаквай на ..........поп!

"Кризата е преодоляна" - чиста демагогия. Ако трябва да опишем ситуацията точно, можем да кажем "Кризата се е преодоляла". От друга страна, въпросът е много е елементарен - работи ли Регистъра или не?

Бойко, само на тебе не ти е ясно,че положението ти е сериозно- че не се ли възстанови Търговския регистър си отиваш и ти

Баце , на колко оценяваш такава поръчка , като Търговския регистър ? Колко милиарда за услугата?

питай ония, които обраха КТБ , като се "свършат работата", има много ипотеки в полза на банката пък и други документи свързани с взетите кредити от нея , като ги изтрият(заличит) регистърът ще заработи !!;))

Питам точно когото трябва , той знае най-добре.

Понеделник 20.08.18 - официално изявление на ББ: ТР ще заработи в сряда. Сряда 22.08.18 - официално изявление на ББ: ТР ще заработи до края на тази седмица. Петък 24.08.18 - публикация в медии: ТР ВЕРОЯТНО ще заработи другата седмица. Извод. Поговорката "Казана дума, хвърлен камък" е шменти-капели ала-бализъм и бош-лаф работа. Виж, поговорката "Дума дупка не прави" е друго нещо. Класика. Много се нравина дебилите.

Ако има, все още, някой му вярва на дрънканиците на Б.Б., си е за негова сметка.

Аааа, щом на молби сте го ударили вече, не е добре работата.

лично Баце ли го сложи щото много намирисва на негово творение.

Заедно с управляващите, министерски съвет и парламент, да си отиват и главните виновници за този срив на държавата - Прокурор, ВСС, ДАНС, МВР, НслС, ВАС и т.н. ВСИЧКИ!! Вината им е безгранична.

Кво бързате бе , чекайте да си пренаредим икономиката , какоф е тоя зор.