Нощни заведения и кметове на прокурор, ако нарушават мерките

Пряка последица от такова противоправно поведение е увеличаването на броя на заразените и починали наши сънародници, отчитат от МЗ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Омръзна ми от продавачите на кюфтета!

Прокуратура, какви пет лева бре. Заповедите ви са незаконни. Няма законова база на която да бъде носена наказателна отговорност от неносене на маски и неспазване на каквито и да било мерки. Няма съд който да не отмени каквито и да било актове съставени на базата на тези наредбички, без никакъв действащ правен закон. Без парламент пък няма кой да гласува такъв и МЗ е с пръст в г..з и го знаят. От друга страна, пък ако нищо не правят ще бъдат обновени също, така че параграф 22 отвсякъде погледнато. Всичко в крайна сметка се свежда до лично решение на всеки, дали да носи маска, да се ваксинира, да се изолира, да се затваря и там какво е решил.

си убиец и си мнооооого тъп.

мерките са малоумни и вредни от самото начало то не бяха КПП та затворени паркове не може на Витоша демонтираха пейките(даже и тия пред блока) маскиране с парцали!!!! тука има тука нема(кога може да пазаруваш ако не си пенсионер) еднопосочни алеи за кучета може за хора не ……. всичко това го забравихте!!! как ви правят на маймуни, или май сте си???? ….. и какъв е резултатът? сега повече от същото МЕРСИ!!!!

А на практика по времето на затворените паркове и КПП-тата още ни пазеше БЦЖ-то. Нали бе?

Елате да видите Театро във Варна дали спазва някакви мерки, абсолютно никакви, работят до сутринта, пълни до горе, нищо не ги интересува.

И, какво затваряне бе: Ковидарите някой кара ли ги да ходят по заведения? Някой кара ли ги да ходят по дискотеки? Някой пречи ли им да се ваксинират? Някой пречи ли им да се самоизолират? Някой пречи ли им да си носят маските? Някой кара ли ги изобщо да излизат извън дома си? НЕ? Тогава? Защо другите хора трябва да се съобразяват с тях????? Ковидарите са малцинство. Излезте навън: времето е приятно. Пълно е с хора навсякъде. Животът си тече с пълна сила. Отидете вечер на заведение - пълно с млади хора. На които им се живее. Е, няма да се съобразявам с някакви си ковидари, които се посраха от една настинка. Мерките, както ги наричат са абсолютно излишни и безсмислени. И налагащите ги перфектно знаят това. Напълно им е ясно и, че никой нищо не спазва. /освен ковидарите, ама те са единици/.

Изтрии си лигите, че се разбесня чалгапите!!! Наричаш ковидари милярди хора по Земята, а една шепа бълХари се мислят за голямата работа! Как пък само Ганьо беснее бе, излезте малко от лайната от външната тоалетна, в която живеете и си сверете часовника със Света не с комшията Пешо, които се секне на двора ти!

си убиец и си мнооооого тъп.

Г-н асдасд, На практика ти караш хора да ходят в болница, без да ги питаш много дали искат. Пак ти напомням, че не е добре да ти се случва да получаваш травма, защото ако все пак дочакаш линейката, току виж не била добре дезинфекцирана и вземеш да пипнеш някоя зараза тъкмо докатро береш душа. После колегите ти биха се п@ср@ли от кеф, че с мозъчна травма са те писали ковид. Те и без това мозъчните травми протичат с двустранна пневмония.

"Мерките" са изключително малоумни. Наскоро се хванах по 100 лева на бас, че ще вляза в банка с пистолет в джоба. И спечелих. Тактиката ми беше елементарна: Засилих се да влизам без маска, и охраната веднага скочи - без маски не може. Казах му, че нямам. Вика - иди отвън, отсреща в магазинчето има. Отидох, взех си маска, връщам се и му викам - а сега как е? А той - заповядайте :) Загубилият баса остана като втрещен. Половин час сигурно не можеше да повярва :)

огромна тъпотия. От 20 г. имам законно КНО. Не е имало никакъв проблем да вляза в банка с него, вкл. в трезора при касетата ми. Това е в няколко различни банки в София. Явно никога не си влизал в банка, за да си измислиш тази глупост.

Аууу, стойчо се развихри. ама и ресторантьорчетата са си путки де. Много им знаеха устите, щяха да блокират, щяха да протестират пък си млъкнаха точно като путки. Явно и на тях им е дадено от ковид баницата.

Докато затваряте Ресторанти в хотелите на Златни Пясъци не се вземат никакви мерки. Ал инклузувните ресторанти са претъпкани. Рзи е корумпиран...

Ха добър ден :) Миналия ден дойдоха едни от РЗИ докато пушим наргиле, и ги изгонихме. Пиха по едно кафе за наша сметка и да ги няма. Ама и те хората не са виновни, пращат ги... лично аз не им се сърдя, ама ме дразнят. Има някои, които са много нагли. Ти му казваш, че тия, които сте вътре сте двамата собственици и още 6 човека техни приятели, ама не - клиенти били. Мисирки....

Кога, в следващия живот ли ще ги налагат тия мерки?! Всеки си прави каквото си иска в тая Бълхария с една дума вече и банка да обереш и човек да убиеш все пет!

Ако ще се затварят бизнеси то държавата трябва да ги обезщети на 100% както направиха в Япония с клубовете. Но не може да се затварят заведения и в същото време да няма компенсация.

Първо: а кой и как ще обезщети тези които обичат да ходят на заведения? Второ: за да се “обезщетят” значи да се вземе от тези които работят за да се даде на тези които са затворени. Не трябва да се затваря нищо!

Пропагандата продължава с пълна сила

Благодаря на чичо Радан и момчета и момичетата от ДаБъхлария че ни отворихте очите благодаря и на чичо Стойчо за клоунадата която всеки ден ни спретва .Благодаря че ще върнете на власт на бял кон една малко позабравена личност по точно на черна Тойота.Той Ицко върти опашка каза и без туй че са приятелчета.Давай Баце с теб сме скъсай им шушоните на изборите поне на твоите номера бяхме свикнали

Да ги глобяват самозабравилите се. И да затворят кръчма за неопределено време. И без това са много.

Ти ходи се ваксинирай и не ни занимавай с глупостите си