Норвегия умъртви пакостливия морж, който привлече тълпи от зрители в Осло (видео)

Били са разгледани и други възможности, включително преместване на животното на друго място, но властите са стигнали до заключението, че това не е възможно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двуличието на западното общество. Какво им пречеше животното че го убиха? А иначе го раздават много еко

То животинчите иска да общува с хората... Ама за да не нарани случайно простите хора, взеха че го умъртвиха. И то застрашен вид. Не ги е срам!

баш. само го раздават...

Ей, скапаняци. Трошал им бил лодките. Толкова ли не можаха да го преместят където няма лидки.

На тези убийствата им идват отвътре, френската белуга, датския жираф, да който се получиха куп оферти от различни зоопаркове по света, норвежци все още ходят да ловят китове въпреки забраната, наред с прочутите по цялата планета с диващината си японци, ходят да разбиват главите на малки тюленчета за удоволствие с хокейни стекове, тия са си чалнати в кратуните по рождение ....

Представям си, как животинката доброволно е изразила желанието си да прекрати живата си пред медицинският персонал. Тези, които се опитват да ни учат на морал са най - неморалните.

Тъпанари.

А само ако някоя залена либералка искаше да се омъжи и да прави секс с моржа на площада, представено като “Пърформанс Човека и Природата” , Правителството щеше да подари Къща и кола с ремарке на новото “НОРМАЛНО” семейство. Но за съжаление животинката се държи съвсем нормално и е привлечена от лесната храна от туристите…….

Трудно ли беше да го упоят и да преместят .Варвари.

Японците ходят с мечове веднъж годишно, а не със стикове. В същото време лова на острова е крайно непопулярен, ама крайно. Да не кажа, че ловци няма. Не че одобрявам това с морските бозайници. Иначе, айде да не захващаме темата с черноморския тюлен и брадатия лешояд в България. Избити. Една мечка няма в Германия, имаше случай на една преминала от Франция и я гръмнаха. Поне консуматорството в Япония и Северна Европа изобщо не е в мащабите на западняците.

Колкото повече се разраства човешката популация толкоз повече животинската намалява а без животните че умреме и ние

къде точно да го преместят? Като пак ще доплува... Можеше да си преместят лодките

Тъпанари! Вместо да ограничат достъпа на хора, защото това е естественото местообитание на животното, а не на човека, те го убили! Няма по-голяма кретения!

Севера и дългите студени нощи влияят зле на мозъчната дейност.

Ама то и в топлата и южна дългодневна Африка не се пръкват страшни умове.

Също така, колкото повече човека навлиза в местообитанията на животните, толкова повече зоонотични вируси ще има. Иначе си прав, докато езическите вярвания се основават на хармонията с планетата, то монотеистичните поставиха човека в позицията на безогледен експлоататор.

Дебилите умъртвили животното.Да не говорим пък за пенделите от зоопарка

Само си представете какво щяхме да четем и слушаме, ако това се беше случило в България. Западните лицемери щяха да ни въртят на шиш по техните си медии и да обясняват какви варвари живеят тук.

Още сме маймуни!

Горката Фрея, да им изсъхнат ръцете дано !

Трябвало е да евтаназират тълпите туристи, които са ходили да се снимат с животинчето.

Значи! Предупредили ХОРАТА, които са НОРВЕЖЦИ, тоест ултраевропейци, че не трябва да се доближават до моржа. Хората, НОРВЕЖЦИТЕ, не се съобразили с предупреждението. Поради това, че НОРВЕЖЦИТЕ не обръщат внимание на препоръките на НОРВЕЖКАТА власт, тя - властта - УБИЛА моржа. Опазване на природата, а!!!

животните ги убиват а приматите който тормозят и избиват възрастни хора дори не ги вкарват в затвора ............

Лицемерие по европейски. Претрепаха хайванчето, а уж било защитено.

На други места по света отдавна да са го убили и изяли вече.

Норвегия не е в ЕС , но това не пречи да внесем наказателна процедура заради унищожаване на защитени видове. Да видят как е.

Пффф... и как пък нямаше никакво друго възможно решение, пък все ги убиват? Като французите - мотаха се и те дни наред с онази животинка, за да я ликвидират накрая? И това все в "демократични" държави? Дето уж има 1000 организации за защита на животните?

мръсни и лицемерни евро изроди

Къде са им природозащитниците,защо няма протести,унищожават защитен вид?!

Прнз това време във варварска Русия "орките" спасиха бяла мечка, която беше захапала консервена кутия и не можеше да се храни. Изпратиха самолеь със специалтсьи от Москва, и после използваха и хеликоптер, докато спасителната аеция приключи успешно. Не му е провървяло на моржа, че се е озовал в свободните евроатлантически демопространства. Таеа, както не провървя и на жирафа, екхееутиран пред деца в Дания. Разни пространства, разни идеали.

Айде да беше некоя бедна държавица, да кажат - не можем да го местим. Но точно Норвегия е богата страна, нефт, газ, продава много.... Та, мисля че можеха да платят улавянето и транспорта на животинчето до Шпицберген или Гренландия.

Това ли са им либералните ценности? Както бяха умъртвили един здрав жирав в зоопарка във Виена.

Ми ши ядат кифтета бе!

"Посредством наблюденията на място през изминалата седмица стана ясно, че обществеността не се съобразява с настоящата препоръка да се спазва дистанция до моржа" ... Хммм ... И вместо да се "евтаназира" обществеността, която не се съобразява, те евтаназират животното ... А бе аз тая "общественост" неслучайно я ...

Едни други скандинавци беа заклали жирафче пред деца в зоопарка, само защото всички други жирафи там му били роднини и ако се чифтосат щело да се роди дефектно потомство. Ми те и скандинавците са плод на кръвосмешение, а па нищо им нема ... Или почти.

В белите държави е така. Пък колко са бели нека всеки сам да си прецени.

Практически им казват - подчинявайте се или ще убиваме. Това е новото "нормално". Искаме ли го е въпросът?

"Хуманното отношение към животните" - да го убием! Норвежци.

северните изроди ловят делфини по най- "цивилизован" начин, защото вероятно нямат друга възможност да си набавят храна ...

Тъпи прости джендъри . Аман от страхливи меки китки които не знаят какво да правят .

Така е, но това е демонстрация, назидателен пример, всяване на страх и контрол. Наесен ще започнат и при нас подобни неща с "новия" защ, който ще заобикаля имунитета. Инсталиране на новото "нормално". Искаме ли го?

Пабло Ескобар е внесъл няколко хипопотама, сега са около 50 и се увеличават, пък са добре, а би трябвало да са близки роднини.

е хубаво, но да си само норвежец е катастрофа" Хенрик Ибсен - норвежец ( вероятно знае от опит ... )

Може би, ако беше ЛГБТ морж... еврогейски наглосаксонски "ценности"...

Ами те и евреите са добре ...

СА НАЙ-ИЗВРАТЕНИТЕ. СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВА вКАРВАТ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЗДРАВИ ДЕЦА В ЛУДНИЦА КОИТО СА РОДЕНИ ОТ БАЩИ НЕМЦИ. ДЕЦАТА ПОЛУДЯВАТ.

Зависи от господарите на света, които им плащат, като сорос, рокфелер, бил гей тс и т.н. Какво им кажат, да защитава - само това, защото иначе няма пари.

Грета кво каза по въпроса. Няма ли някоя предварително подготвена проповед по този въпрос?

Е ЕДНАТА ВОКАЛИСТКА НА АББА. ТЯ Е ОТ НОРВЕГИЯ А НЕ ОТ ШВЕЦИЯ. МАЙКАТА СЕ УСЕЩА НАВРЕМЕ ВЗИМА ДЕТЕТО И БЯГА ОТ НОРВЕГИЯ В ШВЕЦИЯ.

Идиоти! Колко е лесно да убиват. А защо не убият тези, което искат да се снимат с нея. Все по- зле ставаме.