17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пили вино и пушили цигари по време на отпуск?

Това противоречи на евроатлантическите ценности, в които вярваме всички! Всеки е свободен да употребява канабиоди, лсд, та било то дори и хероин, ако не пречи на околните!

А при нас такива назначават за министри.

И за главни прокурори.

Дори на Международната Космическа Станция щели да отглеждат коноп... че да има с какво да залъжат глада, та какво остава за гвардията, па била тя и норвежка дето уж трябва да набляга на гъбите като старите берсерки;)

Ае са, то, ако го даваме така - ние да уволним 50% от държавата, а?!? И...скандинавците са силно извратени хора според мен във всеки аспект - всички джендърски простотии дойдоха от там. Ама така е - малкото слънце и повечко алкохол и бело, водят само до извращения ...

Норвегия е бяла държава…. прилича им всичко хубаво, което звучи ненормално при нас….

Наш ко аре само да не ме занимаваш..... дошъл съм за нещо сухо....

пингвините освен да пиеш и смъркаш друго няма какво да правят. Кой човек със здрав мозък ще отиде да създаде там държава.

Са малко по надолу.

пак си остава държава на пингвини. Даже Римската империя не ги е завоювала като територия, какво да правят в този фризер, да се гонят с пингвините.

а бе цървул - Норвегия - Брутен Вътрешен Продукт((GDP)- $362 милярда ,България - $69 милярда ...та според мен по добре да бяха основали и България

аз съм идиот и го признавам, но грамотен идиот а, ти си един Неграмотник че и лекции по икономическа политика предаваш.

А няма ли УВО от армията ?

Еврогейски ценности...

Точно вчера български военен за пореден път преби и после разстреля жена си, ганьо. След това се самоуби. Явно ганювските ценности ти допадат повече?

Само като видиш какви мутри са полицаи (татуси, ланци и неприлични знаци по униформите), та въпросът е резонен

А МВР кога ще си тествуват служителите с тестовете на КАТ ??

съм ви кралството!педераси,джендъри и траверси и лесбийки може, наркомани не...! дискриминация , а?