НОИ отваря санаториумите от 1 юни, вижте условията

Право на парична помощ за профилактика имат осигурените лица за общо заболяване след бележка от джипито

Обратно в новината

Коментари - НОИ отваря санаториумите от 1 юни, вижте условията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ходил съм 25 пъти по програмата НОИ на саниториум и съм правил секс със сума ти жени може би над 300 парчета са минали през кревата ми...затова благодаря за тази програма че ми даде шанса да ебна чужди булки...

Не санаториумите, крематориумите да приготви - да втората вълна!

Когато имаше 3-ма заразени затвориха цялата Държава и съсипаха икономиката й. Сега, когато има поне 3 000 заразени бързо свалиха всички мерки. Пълни неадекватници.

Цялата социална политика на България е изградена на принципа на взаимопомощта. Тоест всеки влага колкото може, и ползва толкова колкото има нужда. Това добре но като ще е взаимопомощ защо не е за цялото население на страната? Човек работи трийсет, четирсет години, и съвестно си плаща вноските, но нищо не ползва защото е млад и здрав. Годините се трупат, той остарява, пенсионира се и се разболява. Оказва се обаче че за него взаимопомощ няма. Ако реши да отиде на санаториум трябва да плати пълната сметка. Може би защото пенсиите са много големи? В такъв случай не е ли по-добре вместо на принципа на взаимопомощта системата да мине на лични спестовни сметки. Докато съм млад и здрав, ще работя, и ще внасям осигуровки за да мога когато остарея и се разболея да се възползвам от парите които съм изкарал с труда си. Сега човек работи, внася осигуровки от които се възползва друг който не е задължително да е болен. Достатъчно е да познава подходящия човек, и може всяка година да ходи на почивка платена с моите пари.

Профилактика, рехабилитация и отдих- ЕАД дружеството е на НОИ помещава се в сградата на КТ Подкрепа и негласно се управлява от Президента и Митьо Манолов с поставено лице Христо Рангелов вече 13 години. Конфликт на интереси има ли бе Синдикат чет0?

Веднъж трябваше да закарам бабата в такова заведение. Докато и помагах с багажа да се настани огледах наоколо. И...веднага си я прибрах обратно. Дори и на враговете си не препоръчвам престой на такова място.

това са пари хвърляни на вятъра за тарикатите окопали се в тези отвратителни санаториуми, да се приватизират веднага. без рушвети не те поглеждат, още лекарите са корумпирани

Чудесна новина за нуждаещите се .Стига да могат да се урЕдят от тарикатите в администрацията,които редовно ползват тази възможност за евтина лятна почивка плюс процедури на морето.. Който успее да си резервира посещение за юли или август да пише.