Нобелистът Люк Монтание на протеста срещу Сovid ваксините и сертификатите в Италия (видео)

„Противно на казаното, тези ваксини изобщо не предпазват. Това става ясно постепенно и е научно признато днес. Това доказват не само научните експерименти, но и тестовете върху болните“, беше категоричен той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За добро или за лошо с ваксърите вече е приключено ! Те могат да се дръвчат в Дира и да се правят на много умни и важни, но имунната им система вече не работи. Ще си отидат като "коне без история", колкото и да се плюнчат в момента. Това има го казва самият Люк Монтание. Слава на бога, че подкрепи Българите в тази велика борба "да бъдеш или да не бъдеш". Света много скоро ще се освободи от Pfizer феновете . За съжаление познавах много хора които избраха да се ваксинират и си отидоха в страшни мъки. За уточнение - аз съм от преболедувалите и нямам нищо против и 100 пъти да го преболедувам, но не и да си плащам за експериментите и извращенията на някого върху мен !

само по една точка, "ваксините" нямат нищо общо с ковида освен че той беше пуснат за да ги оправдае

Мили хора, ваксинирани и неваксинирани - трябва вече да е ясно на всички, че препаратите срещу Ковид 19 са експериментални. Доколко са ефективни, времето ще покаже. Доколко ще има странични ефекти, предстои да разберем, евентуално. Но никой не трябва да се заблуждава, че са напълно безвредни или са парацетамолче. Това си е генна терапия, използвана при лекуване на онкологични заболявания. Да караш собствения си организъм да произвежда чужд, опасен патоген не е хоп троп. Ползи срещу вреди тепърва ще се отсъждат.. Фармацевтичната индустрия все още събира данни и анализира. Просто участваме в експеримент и стискаме палци накрая всичко да е с happyend ;) Вие обаче не се предоверявайте и взимайте решения не на основата на страха. Здраве за всички!

Протестират, но нищо не могат да предложат. Боледуват и мрат от ковид, но ваксините и предпазните мерки са виновни.

Медиите се стараят да заглушат гласът на истината, но лъжата издиша

Как това видео е проникнало в сайта? странно. Добре им го каза иначе най-накрая един сериозен учен, сега ще пробват да го очернят. Ваксините лекуват хремата така както гилотината лекува пърхот.

Виж за Луиджи Марили, Малко по долу, Твърдо НЕ ваксиниран

Един от лидерите на италианските антиваксъри - Луиджи Марили е починал на 64-годишна възраст в болница в Перуджа. Причината за смъртта му е коронавирус. Известие за смъртта му първо разпространиха в социалните мрежи членове на "Да освободим Италия" - гражданското движение под ръководството именно на Марили. Вестник Corriere della Sera

че ще е корона вирус, не знаете ли че всички други болести са отречени от науката, а секи антиваксър умира само и единствено от ковид даже след като го блъсне камион... но защо ли вече става все по-трудно да се крие че ваксинирани почнаха много лесно да се разболяват и да умират

Едно малцинство в Италия протестира...но н може всички да са доволни. Смешници.

Винаги има някои инати

Дедикът е с нобелова болест, говори глупост след глупост: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nobel_disease

Видя ли на коя дата е създадена страницата .... Ако според тази страница ти наричаш човека болен от нобелова болест, то спокойно на база случващото се около нас и субективноста която проявяваш аз мога да те нарека трол.

Тази вечер се прибирам от работа и една жена ме изпревари, а аз вървях бързо. Жената беше на видима възраст около 70 години, но стегната. Не можах да я настигна! А съм в добра, спортна форма...Най-ме е яд като сравняват всички хората по някакъв признак, примерно ако са над 60 г. като в случая едва ли не ги отписват, те са в риск, задължително ще умрат от ковид блабла. Всеки организъм е различен и в днешно време възрастта е лъжовна! Иначе, браво на Люк Монтание! Благодарение на него и нашите медици са свободни! Голям човек!

Ваксините поне досега работеха. Имаме съмнение, че професора гледа в по-широк хоризонт. Това, че засега сме заложници на няколко фармацевтични компании, които нямат интерес Ковид скоро да приключи. Това не трябва да успокоява антиваксър зайовците, защото може професра да гледа пи-философски и да залага на груповия имунитет и съпътстващите жертви покрай него.

Абе , какво разбира някакъв професор-вирусолог ,нобелов лауреат от Ковид-19 ? Слушайте ме мен,всичко съм изчислил по месеци , дни , часове и минути.Е , взел съм някой лев преди това , ама и аз семейство храня.

Думите на професор ЛЮК МОНТАНИЕ трябва да ги чуят добре всички наши глашатаи на вируса , мерките и ваксините.Като започнеш с Кунчев,Симидчиев и разни други знайни и незнайни супермени.Кой е Люк Монтание.Светило в медицината и вирусологията.Откривател на вируса на СПИН.Лауреат на Нобелова награда.За онези с амнезия трябва да припомня ,че той се яви като вещо лице на делото срещу нашите медицински сестри в Либия.Тогава му вярвахме,а сега вярваме ли му ? Човекът казва в прав текст ,че ваксините не предпазват,а създават предпоставки за ново заразяване.Има ли кой да чуе тези неща ?

Фарма компаниите направиха милиарди, това е цялата работа..,, ваксините не работяттова стана ясно в дамото начало.

Проблема е, че искат да правят мноооооого милиарди от COVID-a още мноооооого години. Ама хайде стига толкова! Или произвеждате това което трябва или да спираме да го купуваме. Все някой ще измисли ВАКСИНАТА някой ден. Нека само да започнем да я купуваме ако имаме реални доказателства, че наистина работи и предпазва а не преди това. Имаче ще влезем пак във същия цикъл.

Завиииинаги искат трупат билиони, щото милиардите до преди ковид им бяха малко. А когато всички са с неработеща имунна система, почвите и въздуха отровени, тогава ще се живее от какво? Само на лекарства

Само конспирации и глупости са ви в главата. Смешни сте вече.

Добре,кой още трябва да го каже,че ваксините са нищо и половина и не помагат,най-вероятно вредят незнайно колко или пък знайно,но се експериментира.

Браво!

В Милано специален гост бе френският учен и носител на Нобелова награда за откриването на вируса на СПИН - вирусологът Люк Монтание. Светът започна да се събужда... А България изобщо не беше заспивала! Права ще се окаже както винаги баба Ванга - България ще бъде остров на спокойствието през 2020 година, когато ще има голям пожар по света! Апропо, интересно ми е мнението на ваксърите, които се кълнат в науката какво мислят за Люк Монтание и неговия принос в науката... Дали ще има някой с акъла си, който да се опита да опровергае това научно светило?

Боже, дори някой ти е сложил минус. Не мога да повярвам, че съществуват хора, които смятат, че баба Радка е по-голям капацитет от Люк Монтание. Засужават си съдбата!

Само пациент след лоботомия би го оспорил.

Не съм ваксър (каквото и да значи), аз съм ваксинирана. Защото в момента няма по-добре решение (не, че това е перфектно!). Какво искаш да му оспорваме по-точно!? Кои думи!??

Кои ти каза че искам да оспорвам нещо въобще? Най-малко пък мнението на хора с Нобелова награда? Май на теб ти се иска да поспориш, ама няма с кого.

Ахахаха, казва го жител на страната на челните места по смърност от Covid-19 в света!

Люк кой??

от толкова много данни статистии и дуднене по тв-то ... колко намалят тежкото прекарване - натиск над болниците - летален изход от болестта тия ваксини, струва ли си риска и цялата тая ненормалност последните две години?

за да отложите или избегнете тежкото протичане на заразата у 70+ годищните с многжество здравословни проблеми... ще евете майката на десет пъти повече млади хора. От ден 1 трябваше да слушате епидемиолози, вирусолози и подобни специалисти. Не хирурзи, стоматолози, фармацевти. Малко от умно красивия контингент ако се пречупи и това приключва.

Без бой тая пландемия няма да отпадне, видно е! Боят над промитите гладки ковид-мозъци, все още не е задължителен, но е наложителен, само така ще ѝм се изкара ковидо от кухите религиозни кратуни!

"Спасението на давещите се - дело на самите давещи се!" (Остап Бендер)

Хора,какво става.Подобна статия беше немислимо да се публикува само преди няколко месеца.Да не се обръща курса на пропагандата.Имаме колебание в Бог Ковид и елексири те ли

Твърде дълго продължава играта, дори и супер послушните лекари усетиха, че си плюят на дипломите прекалено много... Но съдейки по скорошните действия на политическите марионетки - явно се борят за последно десет .. Франция, Австрия например...

Ами обръща се курса на пропагандата и то не само за Ковид, елексири и пр., ами за всичко. Ето на, до неотдавна не спираха да тръбят, че руската армия била в Донбас, а днес четем в Дира, че не била в Украйна, ами в близост до границата й!

Не правят го целенадочено. Трябват им масови бунтове иначе биха скрили информацията. Писле се появввс нов вирус ако генетично са затрили естествения имунитет ще видим тогава пандемия. Предстои да разберем

В момента на дневен ред е не да се ваксинират останалите неваксинирани, а да се настроят наксимално едни срещу други ваксинираните срещу неваксинираните. Точно както в САЩ демократи срещу републиканци например. В тази постоянно подклаждана вражда вече няма място за разумни аргументи, дивата омраза и разделението водят до екстремизъм. Така се заражда фашизмът.

Щом не им изнася новината,нобеловият лауреат е некомпетентен за ваксерите,те слушат родните професорки,доктори и математици,,които е очевадно са на хонорар да дрънкат нелогични глупости.Истината е една и тя дори заглушавана,ще излезе на яве

А, те Кантарджиев и Кунчев, Ушев , Мицов и прочие ковид послушници знаят повече от този.

Апропо, какво става с Ушев - вече повече от 3 седмици е в болница? Явно и той го кара "леко" като Кунчев и то при възможно най-добрите грижи - във ВМА! Пожелавам му скорошно оздравяване и дано да му дойде акъла в главата.

Симидчиев ще му покаже табличките и цветните диаграми на английски език,които му пускат като ежедневни директиви и ще го опровергае.

Дедо Люк бута маслото. Яко.

Да,нашите некъпани математици и купени професорки знаят повече от него

СЗО обявиха, че бустерите вече ще се слагат само в задниците на тези, които се надупят за тях. Така щели да си спомнят с удоволствие за експериментите в които участват

Люк Монтание е бивш учен работил по откриването на спина. После известен с откриването на явленията "памет на водата" и "ДНК трансфер" за да оправдае хомеопатията като истинска наука и станал обект на подигравки; Една от последната му изяви е "доказателството" че ковид е синтезиран в лаборатория след като "намерил" фрагменти от малария и хив в него. Научна публикация по темата няма. Люк монтание гравитира около групата на Робърт кенеди (антивакс гуру) и андрю уеикфилд (мошеник и лъжец). Всъщност цялата антивакс истерия (много преди ковид) може да се проследи именно до Робърт Кенеди. Явлението “бивш учен” всъщност не е рядко. В българия имаме пресен пример – Мангъров.

А... сега видях че "Алексис Верже" вече е писал що за учен е люк монтание...

А видя ли какъв учен е дъртия Фаучи? Доста се пише за шмекериите му! Хеле пък да не отваряме дума за родните дедо петрушко и компанията от бабиушкери професорки!

Когато този човек се изказа за спасението на българските медицински сестри - тогава не го плюхте! Ако ми харесва какво мисли някой - той е учен, ако не- нищо не струва....дори и с Нобелова награда.

Е, ти признаваш само учените, дето признават ковид ваксините, знаем те, ясен си.

Всички световни личности са били отричани и умряли в мизерия, но един ден светът е прозрял истината.

Ама преди седмица му публикуваха статията в "Уолстрийт джърнъл", нали? Радка и Витанов кога ще ги публикуват там? Сигурно когато вземат Нобелова награда. А че вирусът е създаден в Ухан вече е абсолютно безспорно и е налудничаво да се твърди обратното.

Уолстрийт джърън защото е авторитетно научно издание!? Тия публикуват всичко каквото ше донесе масово четене, както дир-а.

бабу : е настоящ учен, посетил дир-а днес !

МЪЛНИЯ!!! Мангъров поканен на 100хиляден митинг в Париж. Президентът Макрон обмисля оставка!

АБЕ ЩО НЕ СИ ЕБЕТЕ ПУТКАТА МАЙНА С ТЪПИТЕ ФАКСИНИ И ДА СИ ГИ НАВРЕТЕ ЗЕЛЕНИТЕ ПАСОВЕ В ДУПАРАТА С 200 !!!! …… ЕБАХТИ ТЪПИЯ САИТ

Дядка, що не ходиш да Австралия да протестираш, а?

Предател на Науката, колко ти плати Путин!

Ами че той Путин си би и бустер!

Е анджък де, той Путин ги пуска тия филеци да мъти водата и прави поразии из Европа и останалия свят, но нали виждате колко сам той им вярва, като тия от Възраждане, всички надупчени.

Как се разквичаха ваксърите!!! Що така бе? Нещо не ви изнася ли? А???.... Олигофрени

Алексис Верже от CNRS (Националния център за научни изследвания на Франция) изброява част от причините, поради които публиката би трябвало да приема твърденията на Монтание с доза критична мисъл: "Само ще напомня, че Люк Монтание: - е антиваксър, както своя приятел Анри Жоайо - защитава "паметта на водата" на своя приятел Бенвенист - защитава хомеопатията - регенерира секвенции с ДНК от чиста вода и цифровизирани електромагнитни сигнали, и ги изпраща по пощата". Дядката отдавна е разкрит, но на пишман политици като Костя върши работа.

Бий си бустерчета и не се обаждай. "Дядката" все още се води учен от световна класа и го публикуват издания като Уолстрийт Джърнал, Ню Йорк Таймс и разни други, които не са от калибуъра на нашенските местни медии, така че опорката ти, че е "изкуфял дядка" не върви. Разбирам, че ваксаните вече се чувствате прецакани, но това си е бил ваш избор и нокой не ви се е бъркал в него.

Хайде да ми пуснеш линкове от горепосочените издания, най-вече от "разни други". Щото съм мазохист и ден през ден се прецаквам с нова доза.

Ако случайно гугълът ти е счупен и не откриеш нищо, кажи поне днес една жена на пазара кво е казала по въпроса.

Ти сериозно ли не можеш да откриеш нищо писано от Люк Монтание....откъде ви копат такива идиоти бе???

Ц! След седмия бустер трудно се оправям. Надявам се на помощ от някой ентелегент на Копейкин.

айде влачи: https://www.semanticscholar.org/author/L.-Montagnier/4143190?sort=pub-date

Люк Монтание е антиваксър ? Правилно ли чух ? Когато този човек отиде в съда в Бенгази - Либия,за да спасява нашите медицински сестри ,май не беше още ваксър или греша ? Когато проф.Монтание говори за вируси и троловете трябва да мълчат.Този човек не е кой да е , а е открил вируса на СПИН и е лауреат на Нобелова награда.Долу главите пред него !

основната теза на ваксърите е , че неваксинираните разнасят заразата, а "ваксинираните не заразяват" и изобщо ваксините помагат ... Верно ли, бе? У нас имаме под 30% ваксинирани .... и твърдят, че има много заразени... Обаче има държави с 90-95% ваксинирани и дори с бустерна (трета) доза и вече слагат дори четвърта доза - и пак имат заразени - при това много. Как ще ми обясните логически този факт? КОЙ ГИ ЗАРАЗЯВА ТАМ, а? 5% неваксинирани там дават същата динамика на заразата, както у нас 70%? Верно ли?

Истината е, че ваксините на пазят никого. Може и да помагат за по-леко прекарване на болестта, но това не касае зеления сертификат и заразяването!

Хубаво е, че написа "може", защото твърдението, че ваксините помагат за по-леко изкарване на вируса на този етап е само спекула, предвид колко много неваксинирани хора още в началото изкараха вируса безсимптомно. В най-добрия случай биха могли да твърдят, че ваксинираните по-малко умират, но и там стъкмистиките им взеха да издишат, като се разбра, какви точно данни се вкарват от болници и агенции в системата.

skromna35

Уффффф, нищо подобно!

Брей, тоз Монтание нищо не разбира от вируси. Да дойде Балтов и сие да му обяснят.

Монтание е ВАКСИНИРАН! Не му слушайте глупостите! И той на същата хранилка като Марин льо Пен!

Ти лично ли го ваксинира за да говориш че бил ваксиниран и да не му слушаме глупостите. А може би искаш да слушаме твоите? А ти кога точно получи Нобела, че да се изяваваш като фактор?

Моля ти се, как може да сравняваш нашият виден учен травматолог Проф. Др. Балтов с някакъв си нищожен нобелов лауреат отгоре на всичко и вирусолог Люк Монтание. Виж диагнозата на един травматолог относно епидемията е много по-качествена от това на един вирусолог. За това Балтов като го заболи зъб отива на офталмолог.

Опааа, как сега ще реагират Кантара, Кукунчев, трите издухани баби, даскалите по смятане и мисирките... Люк Монтание не е Мангъра, да го мачкат и му запушват устата. Я, сега, драги мушмороци, я, пак надуйте фанфари за боцкане, вече с 4, 5, 6, 7 и т.н. игли, единствената полза от които е за фарма мафията. И ако дръзнат да плюят Люк, ще им залюти...

Люк Монтание е един пенсионер вече! Толкова е назад с техническите новости в медицината, че няма накъде! 90 годишен старец, който изглежда бутнал!

А бабичките професорки, петрунката и кантара не са ли пенсионери, бе умник?

Ма как бе, толкова е назад че не знае как се ваксва напоследък с мобилно приложение за хуявей про 40 и за айфон, както ще стане съвсем скоро,само да си плащаме на китайците , да са живи и здрави още илядо века да ни таковат че измислиха новата теория на вселената

Факт е, че и интелигентни хора са антиваксъри, а не само олигофрените от "Възбуждане". Всеки "сам си преценя", дали да умре от вируса или от 5 G.

Бас хващам че Люк Монтание е ваксиниран! Всички дядовци във Франция ги набодоха! :)))))

ако не стане с 5g може да скочиш от ръба на плоската земя.

Мда! Тръмп и Путин - идолите на всички путлерасти, путиноиди. комуняги и подобная сволоч са се инжектирали с физиологичен разтвор за да подлъжат електората си да си сложат отровни ваксини! БУХАХАХАХА

Какво общо има Тръмп бе малоумник.

И Куба, и Китай, и Русия са на 80% ваксинирани, но тук тяхната пропаганда вирее и в Европа не се ваксинират.

Куба е със собствена ваксина разработена по класически метод, Русия е със собствена ваксина, Китай също е със собствена ваксина... Нито една от трите държави не ползва отровите на Пфайзер, Модерна и Янсен.

Васивите на Янсен и Астра-зенека са същите като руските и китайските. По същата технология се правят.

Само че технологията е едно, а съставките съвсем друго нещо.

Не те знам, мъж ли си или жена, затова, ще ти кажа само едно, госпожа. Отиди в сърбия и ще се ваксинираш с руска или китайска ваксина. Бегом.

до ДО, въобще не ми трябват ваксини след като съм го преболедувала това нещо, което баба Радка Аргирова заяви, че скоро ще го обявят за грип.

И не ми пишете минуси, а им проверете нивата на ваксинация. В Китай и Куба се ваксинират всички, от 6 месечни бебета до 100 годишни.

“ВМЕСТО ДА-ПРЕДПАЗВАТ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ,ВОДЯТ ДО-НОВИ ЗАРАЗЯВАНИЯ! ВСИЧКИ ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ТЯХ-СТРАНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ-СА ДОКАЗАНИ”!-ЛЮК МОНТАНИЕ-НОСИТЕЛ НА-НОБЕЛОВА НАГРАДА-МЕДИЦИНА-ВИРУСОЛОГИЯ!!!!!!!! Е ТОЙ,АКО НЕ ЗНАЕ...СТАРШИНАТА,МОНТИРАЩ:КПП-ТА,ЗАТВАРЯЩ-ПЛАНИНИ,КЪРТЕЩИ ПЕЙКИ ,ЛИ ЗНАЕ,БЕ ДЕБИЛИ! ВТОРА ГОДИНА ЗА ЗДРАВЕТО НИ СЕ-“ГРИЖАТ”: КОРУМПИРАНИ БЮРОКРАТИ,МАТЕМАТИЦИ,ТЪРГОВЦИ НА ИЛАЧИ,ЗДРАВНИ ЧИНОВНИЦИ-НЕВИЖДАЛИ БОЛЕН,МАТЕМАТИЦИ,ПЛАТЕНИ МИСИРКИ...! НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА-ИЗВРАЩЕНИЯТА,ИЛИ-ОСТАВКИ! ТРИБУНАЛ И ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!! МЕЖДУ ДРУГОТО! БРАВО НА-ДИР.БГ! ВТОРА ГОДИНА-ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ:ЛЕКАРИ,СВЕТИЛА В НАУКАТА МЕДИЦИНА СА-ЗАГЛУШАВАНИ,САТАНИЗИРАНИ!!!

Не бе, "учените" Кантарджиев и Кунчев питайте , или баба Радка Аргирова, те ще ви кажат, че този Люк нищо не разбира и е някакъв последовател на Мангъров!

Браво, все повече хора се включват в протестите срещу това безумие ! Не всички сме роби на фармацевтичните корпорации ! Жалко, че хората им се довериха, след този огромен гаф - хората ще загулят вярата си в медицината, която е най-големият длъжник на обществото - слугува на корпорациите, вместо да лекува хората - създадоха "ваксина" за здравите, вместо лекарство за болните !

Пък на един след бустера му пораснали рога. Жена му се казва Ваксина. Чуди се човекът в пфайзера или в жената е причината. Или в двете...

Пффф, много си прост:)

Колко ли трябва да си прост и тъп за да наричаш Люк Монтание изкуфял, а да вярваш на петрунов лъжеакадемика!

Баба Радка и оная със щръкналата коса.

А па спина не беше правен у лаборатория и не беше изпробван у Африка, тра-ла-ла, тра-ла-ла...

Тоя шарлатанин е много зле. Сьщият твьрди офоциално, че с добро и здравословно из хранване се лекува спин. Както и че с радиовьлни се намирали вируси в тялото и т.нат... естествено всичкото само го твьрди. Това е и общото между всички антиваксьри.

Ваксаните сте доказано с овчи мозъци.

да си боцнеш витаминки и недоказана ваксинка са две различни неща. ние нямаме против, боцкайте се. но не ни карайте насила, тези дето не искаме.

Мъ не ве, те антиваксърите са необразовани и прости. Пък тоя "нобелист" е вата. Да отива при Путин щом толкова му харесва.