Нито един от заразените с Covid в шивашки цех не е бил ваксиниран

Всички работещи в предприятието са хора с увреждания, а само един от тях е имунизиран срещу коронавируса, каза управителят на цеха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали ваксина се прилага само на клинично здрав човек!!! А тук става дума за хора с увреждания. Ами, отворете правилника за имунизации в Република България, и извадете противопоказанията. Освен това, нека някой да потвърди, че се спазват условията за съхранение е употреба на експерименталните препарати, наричани ваксини. При -20 и -70С градуса. При спазване на добрата медицинска практика, при пълен медицински контрол на подлагани за имунизация, при стриктно спазване на хигиена и дезинфекция...

Много пъти казвах, че трябва зводите (има заводи с по 500-1000 човека) да затворите, а не кафенетата. Преди, когато имаше Епидемия се нареждаше да се сервиракафе в еднократни чаши и бъркалки.

Най-объркващо ми е, че ненормалните очакват своята нормалност. Как точно става това :)))

ЗА ВСИЧКИ ТУК Е МНОГО ПО-ВАЖНО ДА СХВАНАТ ФАКТА, ЧЕ СЕГАШНИТЕ ВАКСИНИ ТЕ ПРАВЯТ ЗАРАЗЕН ЗА НЕВАКСИНИРАНИ, С КАКВО ЛИ?- С ШИП ПРОТЕИН, НАГАЛАЗА И НАНО ГРАФЕНОВ ОКСИД ВСЕ ЕКСТРИ ПРИДОБИТИ ОТ ВАКСИНИТЕ, ОСВЕН ТОВА ВАКСИНИРАНИТЕ СА ИДЕАЛНИ ПРЕНОСИТЕЛ И ИНКУБАТОР НА ВСИЧКО ПАТОГЕННО, ЗАЩОТО ВАКСИНАТА ПЪРВО ИЗКЛЮЧВА ИМУНИТЕТА С ТОКСИНИ И ЕНЗИМА НАГАЛАЗА, ЗА ДА МОЖЕ СЛЕД ТОВА ДА СИ ПРОБУТА ГМО РЕДАКТИРАЩИЯ МЕХАНИЗЪМ ОТ КОЙТО НАБОДЕНИТЕ СТАВАТ ФАБРИКИ ЗА УБИЙСТВЕН ЗА ТЯХ И ТОКСИЧЕН ЗА ОКОЛНИТЕ ШИП(СПАЙК) ПРОТЕЙН (ПО СЪЩЕСТВО ВОЕНЕН БИО ТОКСИН, ЧАСТ ОТ СЪВРЕМЕННО БИО ОРЪЖИЕ ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯ!!!). ЕТО ВИ ФАКТИТЕ ПО ТЕМАТА 1:1 И ВСЕКИ ДА СИ ПРАВИ СМЕТКАТА СЛЕД КАТО ВКЛЮЧИ ТЕЗИ ФАКТИ, ИНАЧЕ БИ БИЛО СМЕТКА БЕЗ КРЪЧМАР ФАКТИ и ВИДЕА ПО ТЕМАТА: НАБОДЕНИТЕ С ЧИП'ИРАНИТЕ ТРОМБ'СИНИ СА ДОКАЗАНО ЗАРАЗНИ И ОПАСНИ ЗА ОКОЛНИТЕ, ДОКАЗУЕМО НА ПРАКТИКА, А ТОВА Е ПРИЗНАТО И В ДОКУМЕНТИТЕ НА ВАКСИ КОМПАНИЙТЕ ДО ЕДНА! В ТОЗИ СМИСЪЛ, ЗАЩО БОЦНАТИТЕ СА ОСТАВЕНИ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ СВОБОДНО МЕЖДУ ОПАЗИЛИТЕ СЕ, ВМЕСТО ДА БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ/КАРАНТИНИРАНИ ИЛИ ТЕЖКО МАСКИРАНИ В СКАФАНДРИ КАКТО ИМ СЕ ПОЛАГА В ТАКИВА СЛУЧАЙ? - ПИТАХ РИТОРИЧНО ..ОТГОВОРЪТ Е, ЧЕ ГИ ПУСКАТ БЕЗ НАМОРНИЦИ НАРОЧНО, ЗА ДА -------ЗАРАЗЯВАТ ОКОЛНИТЕ---- С ШИП ПРОТЕИН, НАНО ГРАФЕНИ И НАГАЛАЗА (РАКОВ ЕНЗИМ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ИМУННАТА ИМ СИСТЕMА) СЛЕД КОЕТО ВСЯКАКВИ ПАТОГЕНИ ИЗБУЯВАТ В ТЕЛАТА ИМ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ, И БИВАТ РАЗПРЪСКВАНИ НАОКОЛО ЗАЕДНО С ТОКСИЧНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ ВАКСИНИТЕ. ВИЖТЕ ВИДЕАТА ЗА СПРАВКА! (ВИДЕО-БГ) ВАКСИНАЛНО РАЗПРЪСКВАНЕ (VAXXSHEDING) ИЛИ ВАКСИНАЛНО ЗАРАЗЯВАНЕ НА НЕВАКСИНИРАНИ ОТ ВАКСИНИРАНИ!!! - МЕГА ВАЖНО ИНФО ЗА ВСИЧКИ ПРЕДПАЗИЛИ СЕ ДО СЕГА ОТ ОТРОВАТА В СПРИНЦОВКИТЕ, ОНАЗИ ЗА КОЯТО РЕЗОННО НИКОЯ ВАКСИ КОМПАНИЯ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ, А В ЛИСТОВКА ИМ ИМА ТЕГАВИ ПРИЗНАНИЯ ЗА ДЕСЕТКИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТА И НАЛИЧИЕ НА ОТЛИЧНИ НЕРВНИ И КЛЕТЪЧНИ ОТРОВИ 1:1 КОЙТО УВРЕЖДАТ И УБИВАТ!!! https://bit.ly/VaxxSheding (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕОТО, КОЕТО ВЛУДЯВА ВАКСИ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОКАЗВА ОТ УПОР ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ПАЗЯТ ОТ НАС В НАЙ-СТРОГА ТАЙНА! (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid (ВИДЕО БГ) Клип унищожител на ковид ваксини и ваксери. Инфото за което фарма мафията и пропагандаторите и биха си отрязали ръцете и краката само да не го видите. Разбиването да започва, гледайте до край!. https://bit.ly/VaccineKillerVideo

Човече, обърни си внимание, посети няколко психолга и психиатъра, и едва тогава се замисляй, каква точно, информация ще ти изпратят извънземните чрез чиповете от ваксините. :)))))

Ти си гениален като Пауло Куелю....Чудя се как се хванаха толкова хора като шарани на тия бръщолевици. Ама нали Вьова каза...значи е така. Олигофрен.

Четирима човека и нито един ваксиниран!! Ужаст, дира сезирахте ли радан кънев за това безобразие? Човекът е адвокат и ще ги осъди в европейския съд.

Затварям ви цеха заради двама хремави преди две седмици и заради двама хремави днес. И защото не сте се ваксинирали. Някой да каже нещо? Онзи там дето ръкомаха да се изведе от залата. Някой да каже нещо? Ами приема се единодушно.

Не са чули, че има ваксини.

Епедимична експлозия с ДВА случая?!?!?! Профани!

Дано да не направят повече че те фашагите на всичко са способни за да ни поробят.

На маймуна да обясняваш - ще схване. Ваксината не те прави безсмъртен, а просто караш по-леко вируса, ако се разболееш и не стигаш до болница. Вируса не е пликче с бомбони и всеки път като го отвориш, вкуса да е същия. Той мутира и се адаптира. Третата доза е за да отговори на мутацията. Дори в държави с висока ваксинация, пак има болни, но малка част стигат да болница, и съответно по-малко умитат. Докато основната ви обосновка е "четох във facebook" и значи е вярно, няма как да се оправим.

нещо много станаха ваксините за едно и също, че да знаем дали не са все къси клечки!

къде четеш? То твоите разяснения са спуснати свише, всичкото друго е фейсбук. Само ти имаш акъл в главата и аналитичен ум и нищо казано не се оспорва. Идеален си за главен здравен идиот.

" Ваксината не те прави безсмъртен, а просто караш по-леко вируса" До вчера плочата беше за стаден имунитет. За страничните ефекти (тромбози, сърдечни проблеми) защо не говориш? " Третата доза е за да отговори на мутацията. " Затова ли третата доза е с Ухан щама? "Дори в държави с висока ваксинация, пак има болни, но малка част стигат да болница, и съответно по-малко умитат. " И Израел болниците са пълни. "Докато основната ви обосновка е "четох във facebook" и значи е вярно, няма как да се оправим. " Обосновката ни винаги е била в научните изследвания, но ваксърството се превърна в религия, която повтаря догми

На маймуна много лесно се обяснява че нещо, дето не те пази да се заразиш вече ще го наричаме ваксина. Ако даваш и банан с обяснението може да постигнеш и условен рефлекс. Даже ще кима с глава докато го яде.

Не разбирам явно. След като само неваксинирани се разболяват, тогава защо обсъждат трета доза? И навсякъде ли само неваксинирани се разболяват, че така тенденциозно е поднесена новината?

Пропагандата им не може да се реши. Хем неваксинираните са опасни за ваксинираните, хем само неваксинирани се разболяват. Хем свободата е лоша, хем ваксината носи свобода. Ама на ваксърите всичко това им обягва. Те слушат, повтарят и изпълняват.

Навремето имаше помощни училища за хората с такива дефицити.

За подобни на тебе.

Най-често информация е че 90 процента от заболелите са неваксинираните. Ами то в България само 20 процента от населението са ваксинирани. От къде да се намерят достатъчно ваксинирани да заболеят?

Оффг,страх ги да не ги следи Бил Гейтс,цял свят ваксинират хората за да ги предпазят и с голям процент ваксинирани да махнат ограниченията,Бай Ганьо е по умен обаче....без думи

Не знаеш ли че първите ще бъдат последни и последните първи? Че богатите отиват в ада? Тогава защо ги следваш че да свършиш и ти с тях?

Ужас. Правителството на Герб похарчи толкова много пари за ваксини за да ни предпази, а такива безотговорни хора нехаят и заразяват себе си и другите с тази коварна смъртоносна болест. Единствено и само принодителното ваксиниране може да ни изведе от тази безнадеждна ситуация. Другото е всички да умрем.

"Другарю" Щерев, Като си такъв голям "капацитет" по ваксинациите, обясни ни защо ваксинираният с две дози треньор на футболния Лудогорец е болен от Ковид 19?

Е ти колко си прост,не е истина...

И как ваксинирания треньор на Лудогорец, се разболя?

Ами прочети малко и ще разбереш.

"Епидемичен взрив" - 4-ма заболели! Писачката Чалева е само за вестник ШОК!

Ваксинирането есамо за такива които смятат че НЯМА ковид. Също е голямо самоубийство да не се спазват мерките.

не е обикновен грипен сопол? Може ли да се направи тест за грип?

Забранено е.

А ако бяха ваксинирани щяха да се заразят още преди много време! То праблема че не са гледали сериозно на това че вилуса е много сериозен.

са ваксинирани защото са тъпи парчета. Ама нищо де. Тъкмо ще оцелее читавия материал.

От 21 НЕ ВАКСИНИРАНИ "силно заразния вирус" НЕ Е УСПЯЛ ДА ЗАРАЗИ 17 от тях!?!?!?!?!?!? Е значи не е силно заразен.

Добра сметка! Ама и един да умре на 20 си е драматично!!!

Ама АКО ???? А АКО НЕ ?

До няколко дни ще цъфнат и други, вече са разнесли и по семействата и близките си. Ще постоят карантинирани и без работа, ще забавят поръчки, ще изпуснат други. После ще поосъзнаят че с груповата си "отговорност" реално сами са се докарали до това положение. Важното е, че са се възползвали от правото си на личен избор. Майната им на здравето и икономиката, нали?

Браво!

Сакън някой да не им наруши ценните права!

Аз съм ваксиниран - но около мене всички до един не са ваксинирани а имат документ че са ваксинирани . МВР и икономическа полиция и прокуратурата да се само сезират по този въпрос . Ситуацията в Петрич е много лоша . 90 процента от притежателите на сертификата са фалшиви.

яд ли ви е? Разбира се,че си вадят сертификати.

Как няма да го е яд, нали е шоп ... Не сака на него да му е добре, а на Вуте да му е зле! Не вярва във ваксините, но сега го е яд, че само той се е ваксинирал и се чувства прекаран, та нали ако вярваше на ваксините, сега щеше да се чувства безсмъртен и нямаше да го интересува кой ваксиниран и кой не, кой с истински, кой с фалшив сертификат. А впрочем 99% сертификатите са истински, това, че иглата не е стигнала до рамото е съвсем друго.

Ами като вадят сертификат за ваксиниран и не за антитела, така ще е. И честно казано не ти вярвам. Това дали си имунизиран се доказва тривиално с кръвен тест.

ШОГ БОНБА – ЧУВАЛИТЕ СВЪРШИХА !

Тъкмо сега,като изкарат вируса ще имат имунитет до края на живота си,а цехът вече никога няма да затвори! Ако се бяха ваксали щеше да затваря цехът още десетки пъти...

ШЕФЧЕТО В ВАКСИНКА (БЕЗПЛАТНА) А РАБОТНИЦИТЕ (С УВРЕЖДАНИЯ) КУЧЕТА ГИ ЯЛИ

Ако ваксините в България са дефицит и сдобиването с такава ставаше с връзки, то 80% от населението на България - ганьовци с интелект на туземци - щеше да прави опити да се уреди за ваксинация.

То това не е новина. Ганчо Фейсбук специалист по вирусология и имунология маймунско ДНК и наноботи в мозъка си не слага.

И какво се оказа сега ,че починалите дето са "ваксинирани" всъщност са си купили сертификати.Простотията Българска няма край ,плащат за да им издадат нещо безплатно!!! "Ще мрете ,яко ще мрете"-Мутафчиев

сега четох, че пфайзер прави ваксини за бебета, на модерна имунитета намалявал след време, трети игли, ваксиниране до 90+ % ........... крайно време е производителите на ваксини да пуснат клиенски карти - за отстъпка и бонус точки, при всяко 'презареждане' нал тъй

Преди две седмици имаше подобна новина “Бум на заразени деца с ковид в Бургас, няма вече свободни легла”, а след това четем как и 4-те легла в инфекциозното за деца са заети…….4!!!!!!За област с 250 000 население, 4 деца заразени не са нещо кой знае какво, особенно ако е объркано с летните грипове или рота вирусна инфекция.

Баси и старшният взрив.... 4-5 човека се заразили. Абе на маймуни ни обърнахте.

смисъл да те обръщаме. Ти си си маймуна.

А дано им дойде акъла в главата преди да им свърши въздуха в дробовете.

Защо ги хоспитализирате? Те са умни хора. Няма нужда от разните му там предпазни мерки, ваксини и прочие простотии. Да освобождават леглата и в тях. Телефон на Мангъров искат ли? Той ще им обясни всичко.