Нинова: Защо България не участва в няколко европейски програми?

Представих в Брюксел нашето виждане за бъдещето на ЕС и страната ни, каза тя

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Защо България не участва в няколко европейски програми? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малък воайяж на мадамата, преди катастрофата.

Какво друго можем да очакваме от това управление. Просто не са разбрали за какво става въпрос. Пък си имаме и еврокомисар, който за съжаление хал хабер си няма дори и от това, за което отговаря. Пък и до колко можем са кажем че е наш с това особено фамилно име.

Еми след 11 години "блестящо" управление на ГЕРБ сме: най-болни, най-бедни, най-корумпирани.

червено лапацало наскоро бе поздравено от височайше място с пожелание за "смелост"! Равноотдалеченият по какви критерии раздава политически поздравления за едни,а за други чумата да ги тръшне! Четивото Конституция от Някой май се използва за задни цели!

В България другари и другарки дами и господа, диваци и варвари са само ръководителите на БКП и техните горди наследници. Ръководители атентата в църквата св. Неделя 1925г., Ръководили разстрелите около 9-ти септември 1944,национализацията, колективизацията и бандитската приватизация.

Браво г-жа Нинова! Трябва да имаме такива политици. Нека си лаят платените тролове, зер и те трябва да имат за баничка. Очакваме да продължите, колкото и да е трудно. Историчта ще си каже думата накрая. Проблемите са: 1.Източването на НЗОК от частните болници 2.Спирането на ВЕЦ заради въглеродните емисии, а в същото време горене на чужди отпадъци 3.Калинки на възлови места резултат на което е неправилното управление (източване на язовири и др. безобразия) 4. Оптити за прокарване на важни закони между капките в НС. 5. "Проспаните такси и акцизи" за хазарта 6. Предоставяне на европейски средства за изпълнение на проекти срещу комисионни, в резултат на което проектите се изпълняват некачествено Всяка власт трябва да има коректив!!! В управлението на страната трябва да участват умни, образовани хора с усещане за мисия и отговорност.

От сърце ти подарявам другарката Нинова - взе ми сия и бъди щастлива. Даже ако можеш и другарката Манолова барабар с другаря Радев да вземеш - ще ме направиш щастлив. Моля те, Марги!! Вземи ги!!

Щото чакаме ти да дойдеш на власт и тогава ще участваме навсякъде където кажеш... толкова си смешна ,че даже и вече не се усещаш ,че никой не те бръсне за слива!!!

Нинова е отишла в Брюксил за да направи всичко възможно и невъзможно да бъдат спрени всякакви програми и фондове с безвмездно и възмездно но изгодно за България финансиране финансиране. Отишла е да клевети за да предизвика криза във България и да се опита да спре успешното според Брюксел и по голямата част от Българският Народ управление на сегашното правителство

Те журналистите я попитали като каква ще се изявява там изобщо, тя какво разбрала? Иначе не знаела за куп неща? Ами ленчето що не я е информирала? Какво ли не и се налага да прави и плещи во имя април на горката?

Четири отвратителни отрепки. Тая света ще продъни, няма да ѝ мигне окото да изложи България пред цял свят, ако това ще ѝ помогне да се докопа до властта. Мъжете, кажете ѝ че за нищо не става, подарете й огледало да се види каква свинкя е, па белкем се засрами и се скрие някъде.

Не съм виждал до сега комунист да се засрами!

Ех , защо не ми дадат някоя европейска комисия да оглавя, да разкърша снага по Брюкселските улици, да видя свят ( пък и те мен)? Все ще падне келепирец някакъв. Интересно дали бай Ганьо има женско копие, все пак 100 години и повече минаха...

Затова

Нинова забрави ли че 80 % от субсидиите бяха спрени по време на тяхното управление заради кражби..ха.ха То бива да питаш ама да си за пример

Винаги нищо не знае нищо не чула - нищо не разбрала. Абе комбината им с Руменчо Радев - пълна идилия

Тая пък що е в Брюксел? Да не би заради усложнената метерологична обстановка, самолета за Москва да е кацнал там аварийно?

Приказки за баламурници. Добре, че е Вагинин да де заведе там, да те запознае с някой и да си направиш снимка. Добре, че е и Вагинин да ти каже новите инициативи на ЕС. Спокойно България ще се включи в тях ако е добре за страната ни. Жалко, че простолюдието лесно се манипулира от такива като теб!

представила нашето виждане за бъдещето на ес?? кое наше виждане??? ъъъъъ, и да попитам, за оная конвенция ко казаха ония в брюксел, щото и в нея не участваме ??

Бразо. Вместо да се караш, вземи свърши нещо полезно. Особено ако настоящите управляващи са пропуснали.

и какво точно полезно е свършила? нито ти, нито тя може да каже какво

Е как какво? Ходи да злепоставя страната по света и търси от някоя трънка ако излезе заек, да се възползва по някакъв начин. Да създава клюки и интриги, което е единственият ѝ инструмент за постигане на фантазията ѝ за власт.

То не може веднага, човек се учи. Променя се! Току виж успее да свърши нещо.