17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stankow

Ами добре го е казала Нинова, няма какво да се добави.

... другарко Нинова, кажи си, признай си че си си лесбийка от как се помниш...!!!!!! И какво толкова лошо...?!? И за педали и за лесбийки и за всякакви човеци слънцето свети по един и същ начин...!!!!!!

един мъдър човек е казал че и това ще отмине

за един парад повече полицаи от определените хиляда за цялото черноморие мнението на нинова по въпроса е коректно и правилно

Дай кажи за морковите и тоягите. Защо мълчиш? Защото тайно се надяваш на мандат, нали? А мандат без тоя електорат няма как да има, а?

Абе вие да не пиете докато пишете статиите?

скоро беше на кафе с козяците ,какви нареждания получи?

Обръщайте чехлите и марш на улицата да се веселите...

Аз ще ида и косата в черно ще боядисам.

В Норилск, РФ забранили провеждането гей-парад. Обаче хората там недоволстват заради тази забрана. Оказало се, че всички искали педерастите навън при -60C и вятър от 20 метра в секунда.

Сергей Станишев гей ли е? Той харесва ли прайда? Ще се включи ли с гейовска премяна?

Не, само Цветанов и Цецка ще се включат в празненството.

и да дефилира със себеподобните си, защото не можа да прокара с Истанбулската конвенция гей-прайда като норма на живот на обществото ни и обратните няма да са благосклонни към него и за "отплата" току виж са му извъртели пред всички някой курвенски или педалски номер.

и да дефилира със себеподобните си, защото не можа да прокара с Истанбулската конвенция гей-прайда като норма на живот на обществото ни и обратните няма да са благосклонни към него и за "отплата" току виж са му извъртели пред всички някой курвенски или педалски номер.

А др. Нинова))) _ не така... Там ((('''начело на парада ...))) Въпреки че са пе.али...това са гласове...:::: електорат !!! Цялото ...БСП ...там...

Корни , кажи нещо за тоягата и моркова ! Или там не смееш да се обадиш , че електората да не се разсърди от гетата !

Корнелио , ако не се беше обадила , изобщо нямаше и да разбера , че щяло да има парад на гейовете ! Така че сега като си търсиш безплатна реклама , май им правиш реклама на джендърите ! Същото беше и миналата година . Ако Деса не беше изригнала у Фейс-а , нямаше и да знам , че е имало парад !

Трябва ли да ме вълнува какво мисля някоя си пача? И аз не ги одобрявам, ама повече не одобрявам безнаказаността на мангустите. А тя там мълчи като поакана, щото на тях разчита за мандат!

Гей парадите вече не са модерни и актуални. Вакханалията, наречена либерална демокрация и чийто белег са извращения като гей парадите умря!

Сега на мода са диктатурите като в нашата Рашка-Говняшка. Който не е русснак той не знае колко е прекрасно. Тук живеем много по-добре от която и да е прогнила западна страна.

Май, ще ходиш да парадираш с гей наклонности? :)

Аз съм хетеросексуален женен с деца - всеки има право да демонстрира - не ми се натрапват. Толерантността се отразява добре на всички.

Ама лъжеш като джендераст, лъжеш...

Женен с деца ОК, ама нормален не мисля. Изглежда харесвате сосиджа. Бързо ли го криете с уста?

При психиатъра: - Имате ли хомосексуален опит? - Два пъти докторе. Гласувах за Бойко Борисов и взех кредит от Левон Хампарцумян.

Като гласуваш за Нинова ще имаш и садомазо опит!

Нужно ли е да говориш популистки след като знаеш че европейският съд задължава еднополовите бракове сключени в друга страна на евросъюза,да се признават в целия ЕС. Ей това не ти приемам,да се целиш в електорат който не признава европейските правила.

tonk11

Я първо се осведоми какво и как задължава ес и тогава пиши бе мишко! Най мразя некомпетентен и некадърен човек да изказва мнение.

Парад на хронично болни. ХА ХА

болен си ти... цяла Европа е болна по теоята логика...селянин русофилски.. това русофилско долно поколение трябва да измира вече.. в Европа сме пукайте от яд..

Призовавам масово и всенародно да манифестираме със сини балони и ''времето на наше'' на гей-парада на 9-ти юни.... така че съчетаем два празника в едно

Защо да няма парад? Кмета ако ни позволи и голи ще излезем!!! Никой не ви кара да идвате или да гледате снимки или репортажи как се забавляваме г-жо Нинова.

Излез ти, излез.... да те хвана аз тебе на тясно да видим с какво можеш да се разделиш. Браво на Нинова! Най-после някой да каже истината

Нинова,къде видя дискриминация в БГ по отношениее на гейовете,жените,ромите?! Стига вече западни либерални тъпотии.

Е как няма да има охрана подобно събитие като ако няма ще ги избият до крак с подръчни ножове. Махнете им охраната и ще видим дали някой ще посмее да излезе.

Щом в Америка може, значи и при нас може ! От догодина гей и джендър-парадите ще са задължителни !

Това на молитвената закуска ли го разпоредиха ?

пропагандата на противоестественото във всяко негово проявление да се криминализира!

Изключително двулично изказване - Малко като аз не съм расист, ама не обичам черните. Наистина изключителен тормоз и насилие се извършва над българския народ от хомотата, защото искат да излезнат един ден в годината да потанцуват на улицата. Направо е непоносимо!

Добра, умерена позиция на Нинова. Задниците на педерастите са си техни, да ги тъпчат с каквото искат, но не трябва ние да им плащаме за перверзията им.

Много точно го е написала и отразява мнението на болшинството българи!Тези хора имат равни права с всички нас, никой не ги преследва и тормози, но да се опитват едва ли не да внушават на обществоото своите възгледи и натрапват сексуаността си, това е чиста наглост и изврщение!Отделно, че от религиозна гледна точка няма ни едно от големите вероизповедания в България, което да не заклеймява еднополови връзки и това е абсолютно логично, защото е против възпроизводството на рода човешки.Иначе, както са си избрали да си живеят така.На мен лично не ми пречи какво и как става в спалнята им.

Кой ти натрапва сексуалността си? Постоянното п--рно по Планета и всяко нощно заведение или че има едно (1) събитие годишно за по-различните хора? По кафета, дискотеки, телевизия и вестници това ли ти се натрапва? Голи еднополови двойки си налитат публично!? Изобщо кога беше последният път когато видя еднополова двойка на публично място? Какво ти пречи двама души, които се обичат, да сключат брак? И това ли ти се натрапва? Че двама души могат да са щастливи не по твоя начин?

Не зная място по света, където порно индустрията да очаква официалната подкрепа на държавата, както в случая са канени представители на партии и институции.Относно брака, той е съюз между мъж и жена, а не ми е известно у нас да има пречки да живеят заедно еднополови двойки, както масво живеят хората на семейни начала без сключване на брак.Онаследяването може да бъде уредено и по чисто юридически начин, не е наложителен брака.Когато се опганизира събитие, като митинг или парад, то обикновено е за защита на правата на дадена общност.Простете, но не разбирам какви права са засегнати в случая?Може би осиновяването на деца?И как ще ме убеди някой, че когато една хомосексуална двойка осинови дете това няма да повлияе на бъдещата му сексуална ориентация, като то от малко вижда, че мама и тати са две жени или двама мъже?

Курни гледа да яха всяка вълна която би и донесла дивиденти, но е закъсняла с едни 70 години.

Аз съм гей,но харесвам казаното и въобще от хората в Бг!Наистина не е ок да се натрапва различната сексуална ориентация,аз самия не ходя никога на парада,смятам че е излишен и си живея спокойно и така!подкрепям казаното от Нинова!Това определено ще има обратния ефект

Не била приемала еднополовите бракове и т.н.ама ако иска да папка ще ги приеме по някое време и даже ще ни обяснява колко ще е добре за нас.Малко по-късно очаквам и писмо извинение към ЛГБТИ за уронените им права и чувства.Лицемерие и фалш отвсякъде.

"Против сме дискриманицята, но натрапването ще има ..." дискриманицята - има ли такава дума в българския език? Нямате ли редактори?

А словореда ? Боже помози!

Не харесвам Нинова заради двуличието и, но подкрепям на 100% написаното от нея. Този прад си е просто и ясно натрапване. Това са чужди на България норми на поведение. Не ни ги натрапвайте.