БСП внесе мораториум върху продажби на общински болници

Новите партии го отхвърлиха, внесохме го пак, изтъкна Корнелия Нинова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корнелата чак квадратна станала.В лице заприличала на медената питка.:-))))))

магарици на снимката? Да не са тръгнали да ги о-нож-дат?

Корнелия в дънки - има баджак !

Значи за комунягите по-добре е затворени и рушащи се болници,отколкото частни и процъфтяващи. Не са се променили от шумкарско-терористичните им години.

Млък! Крадлив Гербер!

Мандраджия да говори за крадене!

Частни и процъфтяващи? Предлагащи нискорискови и високодоходни ИЗБИРАТЕЛНИ услуги на крадливи бизнесмени/ки, "усвоили" евросредства и насипъли по пътищата боклуци вместо асфалт? Като в същото време смучат пари от здравната каса, където всички внасят задължително!?!?! Да оцелява само те, пък другите да умират като не могат да си платят, а? АМИ НЕ!

Що бе, какво се продава? То Техноимпекс го купиха вече!

"Новите партии го отхвърлиха. Днес го внесохме отново", вика Корни;) A да не би от ГЕРБ и ДПС да ти подкрепиха мораториума?;) - дай малко инфо, щото така излиза, че мораториумът ти е минал;)

ВWМожем да съставим кабинет,но...може и да не съставим:)) Можем да върнем мандата,но..може пък и да не говърнем...Има Такава Възможност,защото...Има Такъв Народ ха ха ха Все пак заявихме на Президента,че основната ни цел е не да съставим кабинет и да управляваме,а ...ДА ИЗЧЕГЪРТИМ ГЕРБ! Основната ни цел е...ДА ДОКАРАМЕ БОКО в парламента,да му ударим 100 тояги на голо,да признае коя е Мата Хари и на нея да ударим 100 тояги на голо,да покаже в Парламента КЮЛЧЕТАТА и пачките евро от шкафчайта..Тогава разпускаме парламента и отиваме на предсрочни избори.....

Мата Хари е Мая Манолова с перука:)

"В кампанията, когато бях при вас, обещах да спрем продажбата на вашите общински болници. Изпълних това обещание", заяви Нинова. Аз ли не го осмислям или тая ни взима за пълни идиоти? Какво е изпълнила след като мораториума й за спирането на продажбите на болници е отхвърлен в НС и няма забрана за това!!! Или си въобразява че само защото го е внесала за гласуване може да отбие номера?

tonk11

Чакай сега! То даването не е като обещаването. Тя е внесла предложение. Толкоз. Кво ще стане с това предложение е друг въпрос.

С тия боклуци говорещи глупости. Общинските болници са собственост на общината. Кмета си решава с общинския съвет какво да правят. Ама лов на шарани.

Тази се стяга за избори

Само демагогии и високопрани слова. Нищо не се прави, сами се вдига пуишилка, справка Сранишев

Колко са общинските болници предвидени за продажба, които трябва да бъдат спасени с този мораториум? Най-вероятно нито една. Заслужава ли си повече да говорим??

общинските болници са общинска собственост! общината управлява собственоста си посредством кмет и общински съвет избрани на избори!! какво ще прави общината с общинските имоти въобще не е работа на курнелия!

Излиза, че тези концесии си вървят за ДПС и за другите мутри.

Особено случаите с един д-р МИХАИЛ ТИКОВ от ПАЗАРДЖИК бушон на корпулентното ДПС момче ШИШИ които имат приватизирани една дузина МБАЛ в цялата страна Като ШИШИ е бизнес авер в бизнеса с МБАЛ с ТУРСКИ и СИРИЙСКИ граждани някои от тях близки до радикални -ислямистки секти Например на откриването на МБА Бургасмед в най-големия бургаски кв.Меден Рудник са присъствали ТУСРКИЯ и СИРИЙСКИ консули и представители на Сирийците във БГ всиките свързани с бизнеса на ДПС и ШИШИ

БСП засега изглеждат най подготвени и адекватни от всички които чух. ДБ също, личи им малко неопитността,но са умни хора и ще наваксат бързо. ИТН са ОК но ...ако продължат и тази седмица да мълчат и повтарят политически идеологеми от преди 20-30 години... ..неизбежно ще започнат бързо да губят кредит от хората.

повЕрвай ми... не мислиш :))))

и Ицака, и той без един ден трудов стаж, грешка първата му работа беше министър, зам. мин. председател. И се провали с гръм и тясък.

tonk11

А всъщност някъде продава ли се такава болница? Или се отдава на концесия? Щото те и за полетите на български совалки до Марс може да внесат мораториум ама.....!

А аз внасям мораториум в/у яденето на деца.

тъкмо съм поръчал едно овче детенце за Великден и Гергьовден и ти набиваш мораториум.

Лично на мен това ми харесва! А са много малко действията на БСП, които одобрявам!

И кое точно ти хареса и защо мислиш, че е правилно?

това е прекрасно! дали след два месеца ще смогне да им обясни защо хем нямат болница и лекари, хем трябва да плащат за издръжката на липсващата болница?

Още ли не си се прибрала в Крушовица?

Казва се НА Крушовица ... и аз я чакам, ноооо истината е друга - Корнелия е детронирана? Мая и Танчето й скриха шапката. Тези двете лами се вихрят много яко. То как няма да го е страх Бойко да припари в Парламента. То мен ме е страх - аз вече с половин око чета, чеееее ... Така гледам и хоръри - с половин око.

С Мораториуми работа не се върши ,а само се затлачва(скапва) ситуацията с тези болници.

не е важно какво ще внесе БСП, важно е какво ще изнесе. Щото помним как изнесоха зърното Как изнесоха куфарчетата