Нинова с четири въпроса към Борисов

Лидерът на БСП визира събития през последните седмици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов не знае нищо,той е само изпълнител,питай американския посланик....

Нинова задава въпроси, на които Борисов ако отговори ще злепостави себе си и/или Герб. Разбира се отговор по същество няма да има. Защото лидерите и проектантите на Герб са комунистически издънки . За тях българите не са важни. Нинова ще срещне точно стилът, с който комунягите от 100 години ползват при неудобни въпроси.

Само така го давайте! ЦЕлото бцп е с вази!

28 май 2019 Корнелия Нинова пое отговорност за изборната загуба и подаде оставка „При демократичните партии, в правовите държави, в модерното общество, отговорността винаги се носи от председателя. Затова аз поемам цялата отговорност за тази загуба. Подавам си оставката като председател на БСП. Корнелия Нинова 16 юни 2019 Председателят на БСП Корнелия Нинова оттегли оставката си

Бойко да не се е абонирал за канала на Нинова във фейсбук че му пише бележки по фейса? Нинова няма ли си друга работа освен да кисне по цял ден в интернет и форумите и да лентяйства?

Засега в касата на БСП липсват документи за 600 000лв.Освен това за 5 милиона лева има разходи документи в които пише "услуги". Това ако е прозрачно и добро управление на публични средства здраве му кажи.Тя първо да си оправи къщичката после държавата да оправя.

Само откачалници тука направо сте за освидетелстване. Не знам къде живеете и какво виждате но ми се ще че сте пуснати неправомерно от психиатрията.

Въпросите на Нинова са всъщност въпроси на ПАСЕ. Те показват пълна управленска несъстоятелност на сегашното правителство, оглавявано от ББ. При такива оценки от европейските партньори не може да се намери премиер в Европа, който да не подаде оставка. Но това в България няма да се случи – ББ не е от тия. Човекът не се смущава, че под негово ръководство страната стана за срам и се превърна в еталон за изостаналост по всички направления. Кажете честно – има ли нещо в нашата държава, което да е наред, което да е поне подобно на другите европейски държави. В същото време народът е заспал, не търси отговорност за нищо от никого, но могат да се чуят безброй обяснение защо това е така и кой ни е виновен за безхаберието. Дори обстоятелството, че в този сайт се допускат коментари от очевидно примитивни и неграмотни индивиди, е също показател за състоянието на обществото. Знаят се проблемите, знае се кой ги причинява и .... нищо – нито към корумпираните политици, нито към парламента, нито към слугинажа на повечето медии, нито към тъй наречения бизнес, който всячески се противопоставя на увеличаването на доходите на работещите и т.н. Е, кажете братя, как да се гордеем че сме българи, членове на ЕС, на какво да се радваме, след като вече толкова години още сме под мотирониг, още не сме покрили всички критерии за членство, барабар със сегашните кандидати.

Ами се напъни да си вземаш хапчетата, както ти ги е предписал чичо доктор, че не се знае, знае ли се! И си лягай по навреме! Здравето е безценно!

задала въпросите си към борисов в .....профила си във фейсбук????!!!! ма що там, ма пача крушовлянска? ти бойко приела ли си го за приятел във фейса?? а борисов искал ли ти е да му си дружка??

Нинова, къде са кинтите от вашата субсидия и защо не връщате надвзетите пари?

Ти в ред ли си бе мангал .Има отчет за кинтите.Преди да манипулираш проучи и чети.

Нинова премиер! Аз съм за!

... Гергов да я назначи премиер на свинарника си ! За там става ... мдааа

Публична тайна е ,че Гергов обслужва ГЕРБ и лично Бойко с атаките срещу Нинова.Жалкото е ,че с колоборанта Герков заиграха на Герберско -Бойковото политическо хоро такива Люде ,като Пирински ,Станишев,Найденов и др. които искаха до пенсия да са депутати и в упавленските органи на БСП.Колкото до свинарника на Гергов въпреки ,че си бил общ работник там не си в час.Направи си справка в интернет.

човече, нинова и партията и бсп дори в родното и село крушовица не ги искат

Сега Боката ще я тури у ред, като я попита нещо за злощастният си дедо. Да я видим ние тая!

Овцете в Българи тези въпроси не ги вълнуват.За тях е важно да се докопат до държавната софра,да печелят и крадат от обществени поръчки,да плюят срещу т.н.комунисти и да възхваляват ВОЖДА.Държава чийто премиер е бивш комунист и основното му занимание на него и тези около него е да плюят и се оправдават с комунистите е държава на шизофреници.

Няма друга държава в Европа на която премиерът да е бивш комунист.Това обяснява мястото на България във всички класации-последно.

Коментарите в този сайт го доказват.

Вместо Нинова да задава тези въпроси към БОКО,по-добре да натоварят Гочето Гергов да му ги зададе.Тогава ще разберем истинските отговори от приятел на приятел.Така се прави Курнелия,а не като теб.

Тя ма пита ама аз кЪт не знам и съм проЗ ко да и отговоря! Калинките мои се надприпкват да пляскат и да си слагат плюсчета ! О прости мои гласоподаватели, "извисихтИ" България до Република Конго!

Таз другарка в собствената пария не я имат за жива тя се прави на фактор.

Първите четири,кой ги спусна,на теб и Кауня, другарко Нинова?!

На Позитано помен й правят, тя още се прави на интересна.

е правилно и аз го одобрявам, защото с него тя ще доубие най-омразната партия БСП зво веки веков. Тя е един политически труп .

Две години все едни същи глупости дрънкат тези празни кратуни. Я фуги по тротоари мерят, я асфалт човъркат. Няма ли да сменят темите. Да ни разкажат, например, какво искат да направят, как ще стане, с кой ще го направят, какво ще стане после и др. подобни, та да се заслушаме. Пак ще е лъготене, но поне ще внесат разнообразие в полемиката. Хубавото на празноглавието им е, че макар бавно и мъчително спасяват народа от БСП-то.

"Г-н премиер, защо при огромен излишък в бюджета, вземате нов заем от 400 млн.? Кой, кога и при какви условия ще го връща?", пита лидерът на БСП...ха.ха.хха Тая се притеснява че ще дойде на власт и Бойко няма да и остави за крадене ..ха.ха

Нинова, 1. Кога ще хлопнеш кепенците на БКП? 2. кога ще платиш заплатите на служителите на Позитано и на служителите в скапаната ви телевизия? 3.Кога ще върнеш парите на държавата? 4. Кога ще платиш злощастните левчета на идиотите дращещи по цял ден в рози сайт?

Нормалните хора от Видин вече на софрата пред шкембе чорба и ледено студена бира, а ти дращиш ли дращиш глупости. Не се излагай, умно момче си.

Ти шегуваш ли се това "умно момче"?

Не съм от Видин.

Там ти е грешката, че не си от Видин, я! Там мое да има прости ора, ама па чак толкуз прозти нема.

Трудно ще проумееш народотворчеството. това за берата и шкембето е друга лимонада. В прав текст ти се казва че на народонаселението вече се плаща предизборно. А и имаше един "дописник" тук във форума, който е писал вече за Кулските партизани -дето най тежката им битка с фашистките окупатори е била тази да избият тежкоранените фашисти в немският лазарет! Както се пееше често в една оратория "НАШАТА ПАРТИЯ ...." Та толкова за студеното шкембе и топлата бира във Видинско

първо, ограничени умствено като вожда си герберчета, не помислите за правотата на зададените въпроси, после да злобеете. Или дори насран, Вожда Боко не мирише, миришат другите.

Кажете дрОгарко,как легнахте комунисти,а се събудихте социалисти?

зае ..би ги тях, ами как герберите си легнаха комунисти, а днес са либерали ?

Абе всички се събудиха капиталисти . Комуни в България няма , Както е казал народа , тия дето ни учеха на равенство , сега са първи капиталисти и не се срамуват , че са ни лъгали . Оперирани са от срам .

Ти кажи за Нинова, как стана от СДС до вожда на БКП, извинете На БСП,, ти кажи как стана така че Съргей я изрита от поста преди време; не че са ми слабост и тръпка Гейшите

Нинова задала въпроси на премиера, калинките ( между другото мъжките калинки от герб калинук ли се наричат бе Ото ) бързат да и отговорят преди него. Проявете поне малко уважение и доверие към вожда си, защото дори и той може да спастри сам няколко лакардии като отговори. Поне така се надявам де - хахахаха!

Борисов , премиер ли е или шофъор на некадърните си миностри,получаващи космически заплати,а не могат да си вършат задълженията.Такова нещо няма в друга държава.

Вместо отговори на прости въпроси, днес ще четем каква е Нинова и какъв е южният вятър

1. С Беларус има скючен договор за ремонт и подръжка на 5 /пет/ самолета СУ25. Самолетите послежащи на ремонт са 14. За останалите 9 /девет/ ако бъде договорено могат да бъдат ремонтирани в Авионамс с помоща на руснаците. Един лидер на партия трябва да може да прави елементарни сметки. 2. Каква е цената на Ф-16 ще разбереш когато се гласува в Народното събрание. Какво твърди Радев е без значение. 3. Заплатите в общинските болници се определят от Главния лекар и от собственика, съответната община. Държавата /министъра/ не може да определя заплати в общински и частни болници.. Това всеки, човек с елементарна юридическа обща култура го знае. А вие претендирате да имате юридическа диплома. 4. При управлението на БСП корупция нямаше. Посипвам си главата с пепел.

Да допълня.Корупция имаше още по бай Тошово време викахме му РУШОВЕТ.Не беше с пари защото обикновено нямаше какво да си купиш с тях.

"Купуваме индулгенции на престъпниците с парите за здравеопазване и средствата необходими за умиращите дечица. " Той банкявския, затова ще затвори и всички болници в Северозапада или ще направи, така че ще ти вземат кръв във Враца, а ще си получаваш изследванията във Видин, а за преглед в Монтана.Ово е стандарт.Абе докога ще го търпим тоя шофьор на джип, бе.И сега ще вземе самолети, дето само за парад стават.Президентът е гледал договора и му е ясно, затова и даде мнение.

Драги ми смехурко, личи си че си на по -малко години от времето на "демокрацията" Иначе щеше да знаеш какво беше Северозапада преди. Щеше да знаеш защо се построиха заводите Виида, завода за помпи, защо в Белоградчик направиха завод за трансформаторчета за звънци, или завода за кондензатори и кога точно се случи това. Тогава ще трябва да си спомниш защо пък в началото на демокрацията точно тези предприятия и цехчета се затвориха. Във Видин имаше и шивашко предприятие което шиеше изключително за износ, а на местният пазар се появяваше тяхна продукция пето и шесто качество. И всичкият този регрес се случи дузина години преди идеята ГЕРБ. Така упрека ти, вместо към шофьора на джип би следвало да е отправен към един ръководител на Партията -роден в Кула, народен представител от него регион, потомък ва славен антифашист пак от региона..;;;

Баси наглата пача е тази!

герб пак е мобилизирал глупаците за по 3,0 лева да дпаскат глупости истината е курупирано правителсво и тъп народ

Я отивай да пасеш овцете, че виж кое време станаА!

Повече ни дават.Оставаете ги тез от Бсп ,Те нямат пари вече.Мой съвет ли ДПс и или Герб.

Продължавай така, Курни идва последен сезон на трагикомичния сериал БСП. Великата експертка по ремонт на вое ни самолети Корнелия Крушовска пита? И какво пита? Защо парите не отиват в Русия? Русия обаче оредпочита да си говори с Мутрата, а не с някакви изперкали лелки

Да започнеш в СДС и да завършиш в БСП - какво да коментираш?

и сега пита ББ може ли да я вземе в бкп при него

Е тая е голем гьонсурат.

Нинова пита грешния екземпляр (нерегистриран) да пита американския посланик ,отговорите са при него ,сикаджията е само изпълнител

1. С Беларус има скючен договор за ремонт и подръжка на 5 /пет/ самолета СУ25. Самолетите послежащи на ремонт са 14. За останалите 9 /девет/ ако бъде договорено могат да бъдат ремонтирани в Авионамс с помоща на руснаците. Един лидер на партия трябва да може да прави елементарни сметки. 2. Каква е цената на Ф-16 ще разбереш когато се гласува в Народното събрание. Какво твърди Радев е без значение. 3. Заплатите в общинските болници се определят от Главния лекар и от собственика, съответната община. Държавата /министъра/ не може да определя заплати в общински и частни болници.. Това всеки, човек с елементарна юридическа обща култура го знае. А вие претендирате да имате юридическа диплома. 4. При управлението на БСП корупция нямаше. Посипвам си главата с пепел.

аз не вярвах,но наистина егати дебелоочието на тази жена.Подава оставки,замита под постелята и какви очи.Боже бегай от такава.Селянка била,няма лошо,но от агресивните и лъжливи.

Лъжата, дето щяла да повишава доходите на народонаселението и на пенсионерите ограби партийната каса, не върна парите на държавата и не плаща заплати на служителите на Позитано и на тези в телевизията. Сами си направете извода ако в ръцете и попаднат финансите на държавата каво би се случило.

дрън-дрън доказателства имаш ли мушморок? деца умират, некои се засилил да купува самолети, да не би радио Свободна Европа и за неговите офшори да вземе да извади нещо.голема припряност.я си го пусни на запис да го гледаш как върти кормило и керизи асфалт.

-Абе бат Бойко защо ме биеш на всеки пореден избор. -Защо на теб ти вярват и гласуват за партията , която ръководиш. -Защо на мен ми казват г-жа Лъжа. -Защо пък да не си подам оставката, ама друг път.

3,45 млрд.лв. със 100% авансово плащане за Ф-16, сече президентът "3,45 млрд. лева при 100 процента авансово плащане е офертата на САЩ за новите ни изтребители. НЯМА ПРЕГОВОРИ ЗА СВАЛЯНЕ НА ЦЕНАТА. Ако се свали, значи жестоко орязване на пакета. Този самолет няма целеви способности, той е по-слаб от Су25. Рискуваме и неговата поддръжка", заяви президентът Румен Радев, който е и генерал от авиацията, завършил нашата и американска военна академия. Сумата е почти двойна на предвидените в официално приетите български документи пари за сделката - 1,8 млрд. лева."

А на Руци някой вярва ли му? Видно е, че като му разсъхнаха далаверата с Грипен сега търси от къде да изкара нещо и изкуствено завишава цената с цел да делене горника.

Тези нашите политици съвсем са се побъркали.Аз разбирам да пиша аз тук с надеждата някой да ме чуе :))Но това лидери на партии да си пишав в социалните мрежи ми идва в повече:((( Но наистина то г-жа Нинова как да зададе въпросите си в Народното Събрание при положение ,че Цар-Бог го няма

Нинова, вместо да задаваш глупави и неуместни въпроси, ако Бойко не се огъне и успее да прокара през Народното събрание субсидия 1лв., немедлено хлопваш кепенците на партията, хващаш самолета и през Лондон за Ню Йорк. От летището едно такси за Манхатън и се покриваш при сина.

А ние се чудим, защо така, изведнаж, червените тролове изчезнаха? Амчи, щото мадам курнелка приватизирала набързо и червената каса. Та тя нали е баш приватизаторката на България? И то, с пагоните на СДС.

Те сега работят за 50лв. месечно аванс. Другите кинти щели да ги вземат по късно, демек никога.

Ото Скорцени, а ти за колко работиш? Гледам много се трудиш.

въпроса е само един кога ще върниш надвзетите пари! кога????

Едно въпросче с грижа за влошеното финансово състояние на партията: Колко пари платихте на Кънчо-Райчевските и Райчо-Кънчевските агенции преди изборите, че да творят глупостите които тогава изписаха? Ако сега върнат малко за некадърно свършената работа, може и да не затваряте, току-що отворената партийна телевизия.

че вдигна кръвното на целия гербкп ! кавгата между бсп и герб е кой,кой е по-долен,безобразен,нагъл,некадърен мошеник .а трябва да е ,кой ще влезе 1,2,3.....в пандиза !

И защо да са некадърни ? Колко пари са откраднали , се смеят на всички некадърници дето само могат да ги плюят.

И още нещо за размисъл: На кого обикновенно се задават въпроси? На този който нещо върши. Какви въпроси ти задават на теб, Другарко? Схващат ли разликата?

Къде са откраднатите пари на техноимпекс? Къде са откраднатите пари от субсидията? Къде са откраднатите пари от булгартабак? Къде са откраднатите пари... Това са въпросите които и зават собствените и съпартийци.

Ами парите от Зимбабве и Нигерия, ами парите от "Техноимпорт експорт", ами парите в представителствата -апартаменти, офиси, автомобили, парцели на доста места по света освен в Африка

Нелке, Нелкееее, като те гледам накъде забравяш пак не ми остава нищо друго освен да кажа, че "на глупака не можеш нищо да му дадеш, можеш само да му вземеш"! Толкоз ли не ти стигна аспиринчето с една браздичка в главата, че да схванеш, защо сама се би преди месец?

герб и бсп няма ! между фашизма и комунизма също .фашистите поне не лъжат и не се прикриват !

ааа, има разлика дрОгарю! има!! разликата е, че герб са прилична управляваща партия, а бсп са прекрасна опозиция!

тази дама яко е нагазила в лука, чак оставката си не може да подаде, явно не си е изпълнила поетите ангажимента, за които е назначена на поста

Боко Тиквата, пазач на паркинга на Народното Събрание.,..да се чувства полезен.. За първи път в живота си !

Бацето става и за Шофьор. В последно време усърдно тренира :)

Чудя му се защо не вози в джипката някоя мома а само онези серсеми Гораноя, Дончев и онзи на строителството дето не мога да му запомня името.

Някога, но не сега. Ако преди това другарите и не я обесят както преди години обесиха другаря Трайчо Костов. После улицата от Хемус до семинарията се казваше Трайчо Костов.

Нинова всуе се мори да задава реторични въпроси за цени и заеми. За настоящата година в бюджета е написано, че държавата може да вземе1 млрд. лв. заем. В Средносрочната бюджетна прогноза 2020-2022 е планирано още от същото: "През следващия тригодишен период 2020-2022 г. дълговото финансиране на бюджета под формата на ДЦК се планира да бъде в рамките на 0,8 - 3,0 млрд. лв. ГОДИШНО, базирано на размера на падежиращия дълг в обращение (1,1 - 3,0 млрд. лв. годишно)." Освен това, вече има ДОГОВОРЕНИ ЗАЕМИ: "Предвидени са усвоявания на средства по вече договорени държавни заеми общо за периода в размер на 300,0 млн. евро (586,7 млн. лв.), в т.ч. 150,0 млн. евро по Финансов договор между Република България и Европейската инвестиционна банка (България съфинансиране по Фондовете на ЕС 2014-2020 г. /СПЗ/) и 150,0 млн. евро по Рамково споразумение за заем между Банката за развитие на Съвета на Европа и Република България, механизъм за съфинансиране на проекти, изпълнявани със средства от ЕС по оперативните програми, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове." Милиардните заеми за НЕК са по друго перо...

Добър отговор.

Отговорът ми е точен, защото цитирах за планирания държавен дълг от Средносрочната прогноза. Но отговорът няма как да е добър за българския данъкоплатец - предстои падежиране на 6 млрд. лв. държ. дълг, взет през 2015 год., и затова правителството ще взема по 0,8 - 3,0 млрд. лв. ГОДИШНО нов дълг. До 2022 год. Но през 2027 год. ще падежира още 1 млрд. ЕВРО от него; През 2035 год. - още 850 млрд. ЕВРО. Справка - Емсисионния календар на ДЦК....