Нинова: Рано е да се каже дали БСП пак ще издигне Румен Радев за президент

Да си освободиш началника на кабинета, само защото е бил на тържество на лидера на партията, която ти е помогнала да бъдеш избран, аз това не го разбирам, призна социалистката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП не е партия. БСП е сбирщина.

Така е Нинова, така е. Рано е. Първо телефон с Решетников после решение. Нали така?

тая пак се изхвърли като чекия на мокър пясък!

тоя боклук го разбраха всички.

Нинова. Зодия Козирог. Все с рогата напред. първо действа, после мисли. Козирозите се имат за най-умните. Истината е, че са доста ограничени и тъпо упорити. Ще преее...партията. Няма да успее да издигне интересен кандидат. Ще е нещо като с Цецка Цачевата история.

И не го оповестявайте сега, щото бая народ е отвратен от неглижирането на пандемията от президента;)

Да смени фризьора г-жата, другото после.

по-скоро набутахте Пиги за вице

Заветната мечта на Толупа е да направи $90 млд дълг на народа и след това ще си бие камшика в чужбина.

А после решетки за фигуранта

руски подлоги

Мисли се преди да направиш нещо, а не след това. Но простият човек се учи само от собствените си грешки...

БСП пишат речите на Радев, Нинова вика: "Не му се месим!" Социалистите са паталогични лъжци!

Не издавай плановете ни бе серсемино!!!

Aaaa, най-голямата сбирщина от "мозъци" е ГЕРБ. По едно време Боце събираше министрите от завоите

г-жа Нинова няма да намери по-добър от Радев и по уважаван от хората. Ако сглупи да предложи друг, ще намери конкурент в негово лице начело на друг проект. И тъй като се очертават нестабилни следващи правителства, и възможни избори начесто.....не е хигиенично човек да има за конкурент един силен човек и вече политик с опит,....хубаво е да го виждаш в качество на президент.

Социалистически простотии.

Издигнето го. Голяма я върши и пак ще го изберем. Да еа бунака му да еа.

Кокошката Корнелия с това изказване само доказва, че Радев е надпартиен. Никой партиен лидер не го харесва, освен 2,5 милиона избиратели. Инициативен комитет ще му предложи кандитатурата, по-лесно от това няма. Чувствам, че Радев вече диша по-свободно. хе-хе

-Бунак- Тълковен речник мн. бунаци, м. Разг. Грубо. Тъп, малоумен, ограничен човек; глупак.

Алоооу тарикатке, не тия на нас

Ми кой друг? Вие нямате собствени качествени кадри. Не че Радеф е нещо кой знае какво,... затова и подкрепихте Майчето за кмет на София, щото ваште за нищо не стават.

Като чуя социалисти и комунисти да говорят за икономика и бизнес, тръпки ме побиват.

Ще го издигнат от друга партия Корни, народа пак ще си го избере защото човека е независим и с акъл, ти ще осребриш едни пари от Доган, БСП отива в канала, където му е мястото и ... комбайна си върви, всички са живи....

Доказва, бръмбари. Наближават избори и почнаха да играят номера.

Наскоро съседите поправяха покрива и имаха по-стабилна организация и по-добра йерархия от колкото е цялата структура на БСП. И съседите дори не се харесват помежду си. Незнам кой дебил се е излъгал, че БСП може да бъде алтернатива на партия като ГЕРБ, ама определено трябва да е бил голям оптимист (от тия уникални оптимисти дето вярват че Земята е плоска и 5G причинява коронавирус).

за това никой няма да гласува за БСП, защото сте идиоти нещастни!

А Елена Йончева кога? Корнелия не може да намери лоялни и авторитетни хора за ключови позиции. Как ще прави министерски съвет. Сега пък назначи бивш гробар и шеф на траурна агенция за шеф на пресцентъра на БСП

Не е вярно че не ги гласуват. Идиоти са и точно затова ги гласуват - голяма част от народа се припознава в тях.

Ко ся, Радев ша налаба бахура?

за Радев пак, но никога за тази кирлива партия БСП, та ако ще да се прероди в СДС

Рано е да се каже! Още не сме получили отговор от Москва и КГБ, пък и Решетников бил в отпуск

Фуражката го е увредила малко, но за смешник и селски тарикат става

Я па тоя. Кой си ти бе малоуумник

го духа!

Че кой ще гласува за тоа бунак освен други бунаци от БСП.

Че БСП обасрались с избора на Радев.

tonk11

По повод бюрокрацията - преди 2 седмици четох как ставало в Англия - декларираш каквото том се иска /приходи, разходи, загуби и т.н./ и ти дават парите да не те бавят. В един момент обаче правят проверки все пак и какво се оказва? Фирми на българи в Англия са ги прее....ли с над 200 милки. Декларирали си те разни работи, пипнали кинтите и през комина. Единия беше особено фрапантен случай - фирма без нито 1 паунд оборот за 7-8 години прибира над 2 милиона помощи. А кажете ми сега, щом това се случва в Англия от наши "убавци", какво ще стане тук ако няма тая бюрокрация и тези проверки? Можете ли да отгатнете?

Така е. Никой не го иска. Всеки бяга от лудия и пияния. Селския тарикат след няколко месеца ще търси работа като портиер в министерството на отбраната

Лика прилика,мутра до мутра.

А Мая Манолова кога ще я павим президент? Тя Майчиту още от 2013 се гласи да става президент! Иначе няма да миряса! 27 декември 2013 Мая Манолова с президентски късмет от баницата "Зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова изтегли в Кюстендил късмет от баница "Очакват ви президентски избори".

Това беше реплика на царя. Дето се оправи за 800 дни. И ти ли така. Аааа не. Стига вече тарикати

И оня мухал Лавров, и той ви забикаля Курнелию. Струва ми се, че си пътник ма жена. С нищо не допринесе за тая ебана партия. И хич да ви няма вече никой няма и да забележи.

Борка не си разбрал,те комсоц могат удачно да разпределят ,не да произвеждат. Ти видял ли си социалист капиталист ,аз не защото те са бедни и мислят за бедните и страдащи и те гласуват за тях.

Какъв президент бе патко, това чучело което го избраха олигофрени, дано си завре главата в пясъка само защото ние ще го вкараме там където ви вашто място не убийци мръсни, изроди неземни, паплач от олигофрени а тази зад вас са овце бе слуги на убийци

Вземай си го Мунчо и си го води в Крушовица

Ама аз ще слушкам вече !

jingiby

Сичкото Свинско-герберастки трол е на баламатума....

Ша издигнете вие на баба си фърчилото този път Разпадът в ПГ на БСП продължава, още един депутат напуска Нинова Още един депутат напуска парламентарната група на БСП. Това е параолимпиецът Михаил Христов. Така напусналите червената група стават 10. Христов остава независим народен представител.

Готви се погребение на БСП.