Нинова поиска от Радев да уволни шефа на ДАНС, а от Петков - да освободи заместника на Генчовска

Председателят на БСП очаква да бъдат изгонени само тези от 70-те руснаци, за които има данни, че са шпиони, а останалите да бъдат извадени от черния списък

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разбирасе, че трябва да го уволни! на секундата! за какъв се мисли тоя та се е заел да си върши работата и да лови рассийските шпиони?? уволнявайте го, и си назначете делян пеевски като по времето на орешарски!

Сега е моментът в България да научат как точно на времето в САЩ разбиват мафията (и за закона РИКО). И ДА ГО ПРИЛОЖАТ - с цялата помощ и подкрепа на ЕС и САЩ! Мисля, че е крайно време!

така, нали и ДАНС и външният министър са подчинени на премиера, без негово съгласие няма как да се издаде коя да е заповед?

ДС-КГБ генерал Бригадир Аспарухов, от т.н. “генералско движение” в БДП с ДС-КГБ генерал Любен Гоцев, едни от кръстниците на организираната престъпност и мафията в България, назначили едрите червени бизнесмени и банкери, откраднали огромни български активи, БЕ ШЕФ на НРС!!! И той, шефът на националното ни разузнаване БЕ ДОКАЗАНО офицер от руското разузнаване!!! Защото е цил изгонен от посолството ни в Атина л, където се е правил на дипломат, след НЕМУВАН и НЕВИЖДАН МАСОВ ПРОТЕСТ на ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ПОСОЛСТВА в Гърция срещу него, защото Аспарухов е разкрит като РЕЗИДЕНТЪТ на - забележете!!! - Русия в Гърция?!?!? (Там в това посолство и друг от същата мафия - Виктор Вълков например приютява Маджо, когато бяга от България за да се укрие…Впромем Гърция по онова време е любима ДС-КГБ дестинация за пране на папи…) И аз питам Корнелия Нинова - която отрично знае всичко това - защо тогава не поиска оставката на Аспарухов, ма? Защо тогава не се замисли за националния интерес и сигурност на България?!?

първо, второ, трето.... айде стига едно-и-също всеки път. До кога ще крепите ПП и ще прекрачвате всички червени линии?

КС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ дали НОТА -та на Лена е ЛЕГИТИМНА! Според КОНСТИТУЦИОНАЛИСТИТЕ - НЕ. ... Как е възможно НЕЗАКОНЕН акт ДА ВЛЕЗЕ в СИЛА?!

Нинова, защо БСП скри КГБ генерал Бпигадир Аспарухов в Папламента за да се скрие зад имунитета за престъпленията му!?! Същият свали с активно мероприятие законнното правителство на Филип Димитров с ЛЪЖА, да която дори и бе принуден да си признае!?! Защо когато офицер от чуждо - от руското разузнаване - ДОКАЗАНО!!! - и престъпник бе начело дори и на НРС, на националното разузнаване, не му поискахте оставката и да бъде осъден за престъпленията му, МА? Казвам престъпления, защото не е едно или две - той скри и унищожи и досието на авера си и земляк и колега от ДС и КГБ - назначиният за едър бизнесмен Атанас Тилев, водещ КГБ офицер но Симеон! Бригадир Аспарухов бе съден още за едни откраднати милиони - безотчетно, от НРС… И точно Бригадир Аспарухов вкара Вутрата Бописов в управлението и политиката. При Симеон! Така ли е, Нинова?!? Нали говорим за ВАФИЯ, за Русия, за КГБ, за национална сигурност!!!

А затчето на Б. Аспарухов-Св. Витков си направи партия и цицаше народна субсидия.........

...на много екзалтирани дебили тук не им е ясно, че в крайна сметка ще го "духаме" всички ние, а не тези, които с.ерат л.айната...

Ако не си забелязал все още, инфлацията е 50%, а бензина 4 лв. Ние от няколко месеца го духаме яко. Нямаме нужда да духаме и на руснаците.

Със сигурност ще го духаТЕ! И вече го духате!

Борбата за русофилския електорат е голяма. Не могат да го разделят с Копейкин.

Може би е най-добре вместо да експулсираме и Нинова обратно в Пусия, тя да се помоли на Мутрафонова и нея да я качат на самолета, с който напускат руснаците от посолството! Аз се наемам лично да й платя билета! One way ticket!

Същата оферта важи и за Радев - с удоволствие бих му купил билет за еднопосочен полет до Москва! И да вземе непременно багаж - Копейкин и Янев със себе си!

Мога да се представя как Митрофанова е нашокала репата на Нинова. За да Нинова се откаже от властта, значи кремълските и господари са я наврели на кучето в гзъ

Нинова, като напъваш да говориш за национална сигурност и да искаш оставки, отговори ВА: Мафията ли назначи за главен прокурор боклукът и лъжец Гешев (и Цацаров преди него - много близък авер но Гергов (и васонпкатж него), същият свинор, който е руска подлога, назначен червен оригарх с откраднати от държавата активи а .. МНОГО ДОБЪР ТВОЙ “семеен приятел” ОТ МНОГО ГОДИНИ - нари Цацаров от пловдивската му масонска ложа като съдия престъпно му позволи да открадне сериозни държавни и общински активи, като Провдивския панаир, същият Гергов - близък приятел и на Мутрата Борисов, който пък му даде други десетки милиони държавни пари, вкл. за Дупката - и който снитар е “Почетен консул на Русия (Путин) в Пловдив - нали си спомняш, говорим да мафията, с която обеща до се бориш…) .. Нинова - мафията ли - Пеевски, Доган, Гешев,…, Бописов обра и КТБ, пред погледа и със съдействието и на БСП, на лалугера Станишев и на всички вас, или … ДА?!?! Отговори, Нинова! Верикият “борец с мафията”!!!

Късно е Нинова ,ти търпя тези канадски мекерата много време ,когато си общуваш и споделяш управление с прасета ,няма как ад не се окаляш

Важно е боклуци като теб да ви изритаме към Сибир

Е как да е компетентно правителството като се изправя срещу ГРОП, партия крала 12 години страната, Костя Копейкин- национален предател, защитаващ единствено руските интереси в България, Корнелия Нинова, която се осветли и днес за пореден път. Делян Пеевски и цялото ДПС, перачи на руски пари в странатаи изкупуващи и рекетиращи де що каквото могат. Къде са учили всички тези, Доган, Марешки - руски кадри, вербовани още тогава. Откъде са средствата, руски банки отпускаха масово безлихвени "заеми" на офицери от ГРУ, бивши военни и всякакви, за да изкупят 600 000 хиляди жилища и да се населят по Черноморието и утре Баам, Крим се пренесе в България. Откъде е финансирането на ТИМ, защо никой не ги закача 20 години. Русия владее България. 115 души дипломатическо представителство, леле, леле. Това са 115 обучени руски агенти. Още много може да се напише...

Те руското посолство я го затворят, я не ама Булгаристана щели да затварят?!

НАТО: С България сме, нейно суверенно право е да изгони руски служители

Хайде де, Митрофанова, чакаме депешата от София дето вчера ни я обеща. Мина вече 12.00 ч. и софийско и московско време.

Нинова е в истерия - малко преди инфаркт! Знаменателно - днес виждаме чудо - комунист се отказва сам от властта?! Представете си каква нужда я е напънала да угоди на Московските си господари, за да изплюе кокала? Власт повече няма да види. Електората се разсея по русофилските проекти на Митрофанова или замина /сдаде Богу дух/ по обективни причини - възрастови. И сега Нинова като в якудза ритуалнио си "реже пръста" и го поднася на Господаря Путин. Българските Матрьошки са в ступор. Пеят се два основни рефрена - Македония и Братушките. Единствения твърд защитник на Путин, който неотменно бди над руските интереси от първия ден обаче е Самольотчика - "НАТО-вския" пилот. Русофилската пасмина освирепя. Идва преломен момент. Дадем ли им Родината си, осъждаме децата и внуците си на скотска мизерие. Да им видим сметката на изборите.

Искам от Господ да освободи Нинова... Бате, таа чува ли се?

Никъде не е казано, че ние задължително трябва да имаме дипломатически отношения с Русия. С много страни нямаме такива. Те с какво са по различни? И така ще си живеем по спокойно. Досега три пъти сме късали отношения с тях. Никакъв проблем не е.

Корнелия Нинова, като искаш оставката на председателя на ДАНС, най-напред трябва задължително много ясно и подробно да отговориш защо избра енигматичния престъпник и рецидивист, Перачът на българомразеца-рецидивист Доган и Рекетьор на Републиката Делян Пеевски!

Ало Митрофанко нали изтече ултиматума ти?? Какво търсиш сега при външната ни министърка? Гледаш да замажеш позора ви?? По бързо затваряй посолството, мечтата на всеки българин.

Заспалата Дуда в тиквите, взе че се разсъни! Много късно, ама чак сега ли установи, че тези двамата не стават за нищо?

Тази тетка, Корнелия, за половин година като министър, направи с българската икономика това, което не бе правила с мъжа си от 20 години насам. Преди това, направи същото и с партията си.

От самото си създаване са инструмент за терор на руската държава у нас Затова са 10%

Коя беше тая Кур нелия ? А тая дето се натиска да обслужва Путин всячески . Е малко е старичка, Путин харесва млади гимнастички . Не става .

Защо днес повечето коментари в дира са про-български, а не про-руски? Да не са спрели отдела по тролене в посолството?

Троловете

що вие немате ли си? пак ли от западна Европа от сметищата ги влачите у 30 голишните гоуфуве... ббаахаха скрии се ве клошар катунарски

Просташките коментари са на ПП-троловете, другите как ги броите? Сами си знаете.

Още не си дорасъл, за да разбереш защо се получава така. Харвардите сте все продажници и малоумници!

Това е много добър въпрос! Корнелия Нинова да ни припомни, дъ разкаже подробно защо тя, и цялата парламентарна група на БСП до един гласува ЗА Пеевски - един ПРЕСТЪПНИК-рецидивист, перачът на Доган да оглави ДАНС?!? И то абсолютно незаконно - дори и защото формално допускът му е НЕЗАКОНЕН, тоест фалшив, и мога подробно да обясня, но Тинова го знае… Защо Станишев буквално принуди, заповяда на депутатите на БСП на онова тяхно заседание сутринта, заради което закъсня и въпросното заседание да избора на Пеевски на целия парлавент, след като Доган е заповядал на Станишев - или БСП избират всичките Хеевски, или Доган и мафията разтурят пранителството и Парлавента и БСП депутатите остават без работа и привилегиите… Нинова, така ли е, така ли беше? Може би се нуждаеш ог още (много) факти за припомняне?!? И как и защо престъпникът-българомразец Доган си позволява са заплашва и нарежда та БСП и Станишев и те сляхо изпълняват?!? От какви (мафията) позиции?!? Защото точно така и КТБ бе атакувана и фалирана да да бъде разграбена от същата мафия и не без мълчаливото съучастие на Станишев и службите, и най-вече прокуратурата и ДАНС - финансовото разузнаване! Там откраднаха 4 милиарда - пари жизнено важни за хората…

Руският ултиматум е като да плашил куче с пържола. Ние се молим на всички богове Русия сама да си затвори посолството, ама надали.

И с пържола можеш да се задавиш. На някой обаче не им влиза в главата, че укрите свършиха, трябват нови шантавелници.

Е, хайде Митрофанова! Затваряйте де, руското посолство! Какво още чакате и се офлянквате? Нали щяхте да го затваряте в 12 часа днес? Готов съм да помогна с пренасянето на диваните и мебелите. Само кажете и ще организирам бригадата. Всичко ще натоварим най-старателно на самальоте и дирекшън в Масква. Вече сте приготвили чемоданите, предполагам. Ще осигуря носачи. За да напуснете България в най-кратък срок. Вий само закрийте пАсолството, от мен безплатни хамалски услуги. На аванта за вас руские!

Шъ го затворят ма ти шъ ривеш зимъска

Нинова, внимавай, можеш да се пръснеш и от яд и от много ядене. Отивай да правиш козунаци в Масква, национална предателко!

Тя, Петковица е по козунаците!

А Петков по баджаците.

Пикаеш ли газ, руска подлого, а ?

ПП ако не са първа политическа сила наесен, хващам първия самолет и изчвзвам. С 3 езика и образование съм, няма как да приема Боко, Нинова, Копейката (държавна измяна) и ИТН, които съм им гледал няколко от просташките предавания. Клоуни. Интелигенните хора ще подкрепят ПП. Мафията успя да ги свали, защото са първата българска партия от 30 години насам, която иска да изправи страната, обаче как да стане като 12 години се инсталираха калинки и наши хора, а руския ботуш има 115 души агенти в България + още стотици вербовани.

Хващай го още сега! Такива ревльовци не ни трябват!

Ти не си човекът, който ще ми каже кога и какво. Представи си, не си в интернет среда и да ми кажеш какво да правя. Ще ти се стегне гомненцето много рязко.

Не чакай до наесен.

На есен няма да има къде да избягаш, но думите ти са записани в базата.

Наесен, бе базовия, завършил най- вероятно механотехникума с 3.12.

Това ли ти е последният аргумент?

Опитваш да заплашваш и после да търсиш аргумент ли бе, хлебарко.

Съветвам те да си закупиш самолетния билет веднага. Съжалявам, но това правителство е най-некопентетното от 30 години. Жалко за това, че се хвалят с дипломи от Харвард. То бива лъжи….но все пак трябва да имат някакъв срам.

последни декларации за лоялност :)

Айде улево ма уруспиьо

.. като изгонят Митрофанова, ще си остане при нас митроНинова.

Един съвет и към дипломатите на путлер и към българските им мекерета ... не е добра стратегия да заплашвате ... да знам че са ви набили в главите колко страшни сте ... не сте. Та в момента докато бомбардирате кооперации със стратегически бомбардировачи и неточни противокорабни ракети от 70-те избивайки майки и деца ... малко по скромно го давайте ... не ви мразят "марионетките на колективния запад". Мразят ви нормални хора, за това което правите.

Вулгарите вятър ги вее на бял кон. Дори през комунизма имаше повече мислещи от сегашните промити от гекрупейска пропагандна машина полу-мозъци.

Ай стига театър. За зеленски няма лош декор и няма угризения да се скрие под пола. Пък и нали НАТО това иска - чиста територия на границата с Русия - без бъгнатите укри - те си изпълниха мисията. Мислиш ли че на НАТО и ЕС им трябват такива?

А тая подмолна биволица, кой ще уволни?

Аз пък искам Петков да уволни кУрнела

Всички, начело с КП са доказани олигофрени! Неграмотни, безотговорни, с просташки замашки! Никаква промяна не можеш да очакваш от хора, които започват не със законите, а с далаверите.

Теле импексово фащай гората, че вече ни се гади да те гледаме.

И тая мърла се размърда.Докато защитава руския интерес, да обясни защо синчето и завърши в сащ, и пт къде взе парите затова?!Защо живее в манхатън, при гадните капиталисти?Бсп ако вземе и 7-8% след изборите, да си пуснат "Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь....."

айде и тая на самолета

ЛЪЖА !!!!

Отчайващо слаб политик е керни! Как пък в бсп не го разбраха!!! Е сега сте чао всичките!!!

Щирлиц пише писмо по случай Дядо Мраз до внучката си и прилага в него 20 рубли. Писмото започвало така: Мила моя Корнелия, ...

Нинова е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 г. Заедно с нея е уволнен и колегата ѝ от кабинета – Делян Пеевски, заради скандал с изнудване, в управлявания формално от Нинова „Булгартабак Холдинг“ АД.[18] Нинова твърди, че са я замесили в скандалите с „Топлофикация“ и „Булгартабак“, защото не е удовлетворила икономически интереси на тогавашния директор на Националното следствие Ангел Александров, близък до ДПС. По времето на Нинова беше отхвърлена оферта от BAT за придобиване на БТ за 450 млн .Нинова и Пеевски съсипаха БТ. Купиха го без пари (150 млн) и го съсипаха

От кога сдесарката госпожа Лъжа е застъпник на Кремъл у нас? Тетке Курнело ти си вече история.

Киро излезе пич. Нашиба с 200 и Лена и Мутруфанова! По-добре да се държиш за парапета, отколкото на Путин за чучурката.

Сега корни и копейкин трябва да си раздерат ризите и да отидат с голи гърди да бранят посолството на майчица раZZия.

Ситуацията в България е наистина абсурдна! Корнелия Тинона, ОТГОВОРИ БЕ! 9 септември 1944 г., датата на нахлуването на Червената армия в България (след като 3-4 дни преди това Москва ни обявява война!!), дата на ОСВОБОЖДЕНИЕТО или на ПОРОБВАНЕТО на България, на Родината ни??? Това е много прост въпрос с много прост отговор! Но от него, от отговора му без увъртания и уговорки, нещата ще станат пределно ясни за всеки!!! Впрочем какъв е отговорът на всеки? И е много сериозен предмет за размисъл защо близо 80 години след тази най-важна и критична дата още си задаваме въпроса каква точно е, и защо е така…Защото И затова сме свидетели на абкурда днес!

и какво щеше да стане ако в България не бяха влезли руски войски, Чърчил е настоявал окупиране на България от турците, затова и руснаците правят най-напред десант на турската граница, Сърбия е искала Вардарска Македония и Западна България до София, Гърция до Стара планина, Чърчил дори настоявал България да бъде заличена като държава, да бъде поделена между съседните страни, като Македония и Кюрдистан, Сталин не позволил.

я посочи исторически извор за тези щуротии

Не трябва да се изгонят 70 "дипломати" Трябва да се изгонят поне 100 за да се постигне поне някаква реципрочност между руското представителство у нас и българското в Русия. Не отстъпвайте момчета, руските шпиони вън от родината ни. Те не са за наше добро в България.