Нинова поиска детска градина за всяко дете в София

Въпросът изисква комплексен подход и последователно изпълнение, която и партия да управлява, ако милее за България, каза лидерът на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема не е ,че няма достатъчно детски градини, проблема е че няма да стигнат местата в лудниците, да приберем в тях лудналите бесепари

Да, няма лошо но колко детски градини построи БСП?

Госпожо Нинова дори в Париж няма детска градина за всяко дете. Изобщо наясно ли сте какво искате или сте в предизборен режим?

Нинова, да не се е окучила?....Такова де - да не би да има малко дете?

Проблем пт 40 години, който БСП днес забеляза...... С тия пилитици ще озчезнем като нация и след 50 години ще забележат...........

като изчезне нацията ще изчезнат и политиците!!! Това ако не е добра новина, здраве му кажи!

"Нинова поиска детска градина за всяко дете в София" Няма ли да му е скучно на всяко дете, само в детската си градина!? ;)

Това ли намери да каже като послание? Как пък никой не я попита защо пленума отхвърли нейния политически доклад? Защо тя напусна заседанието и провали кворума на собственото си заседание, когато почнаха въпроси за финансовите параметри на партията БСП? Това са въпросите които Нинова трябва да коментира.

в софия ясно! а в крушовица??

Проблемите в София ще се решат само ако се вдигнат данъците – от промили (или "ppm"–и) в проценти, като в Калифорния – 1,5% върху пазарната стойност на имота. Тогава село Връв Видинско ще се напълни с хора и там ще има нужда от детски градини, а тези в софия ще са "зеде".

АКО НЕ ГО МЪРЗИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИСКА КАКВОТО МУ ТРЕКНЕ СЪВЕТВАМ Я ДА ПОИСКА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 5000 МЕСЕЧНО.

На тая е пресъхнал Кладеница.

евала Нинова. Ама добре че не си на власт щото детски градини щяхме видим на на кукуво лято

Абе стига сте искали. Дайте нещо освен Гьонсурат.

Хахахах а по едно ферари с цвят червен няма ли да поискаш другарко ? Тва комунягите освен да искат друго не могат

А за всяка червена бабичка старчески дом може ли?

Корнелио, всеки крадлив комунист от твоята партия ако построи по една детска градина в София ще се чудим от къде да вземем деца да ги напълним! Дори ти си милионер и може да си позволиш да построиш една. Да не говорим за другите около тег -Гергов, Овчаров, Станишев, фамилия Добреви, Румен Петков (този може и 10 детски градини да построи) и други знайни и незнайни партизани, обрали държавата като една мандра! Построихте стотици небостъргачи в София, не може ли във всеки десети да оставите един етаж за детска градина! Може! Ама пуста лакомия! Това се отнася и за гербаджиите, разбира се!

С пачките от чекмеджето на Тулупа може да се построят поне две детски градини, а с кюлчетата - да се обзаведат! А ако отвори и гардероба, ще стигнат за цялата страна, че и ще останат!

Името ти говори.

Добра идея! Само не знам как ще накараш комуниста с кофпомпата да се бръкне с живи пари...

Няма проблем милионерите от ръководството на БСП да развържат кесиите си а може и да докарат в България задграничните сметки на "Техноимпекс" и да изпълнят това нейно желание.

То туй добре, нищо против комунягите да плащат! Но по тази логика трябва всички да кихнат по некой и друг милЬОн..само не знам как ще накараш комунягите от герб да дават пари, че те са научени само да вземат!?

дир започна да пише заглавията като пик...... странно

е на Курни/Жан/Моника медията.

Нищо странно няма в това, те са новата придобивка на Пеееее...

И да пишете минуси все тая - виж им адреса и чий собственик е тази сграда, как се помещавал там като Блиц;)

тя менопаузата не прощава

а ти милееш ли за българия или за собствения си огромен дирник

с колко републикански бюджета може да се покрият.

Тук е момента да се инвестира в частни детски градини и общината да плаща таксата за децата, а за да има пари общината, трябва да вдигне данъците. Съгласен съм с Нинова. Вдигнете данъците за да се акумулира ресурс за детски градини за всички. Безплатен обяд няма. Иначе и аз мога да кажа, че от утре искам всички да карат чисто нови коли без да ме интересува от къде ще дойдат парите за това.

Не е необходимо. Достатъчно е само да се краде по-малко. Примери? Ами само от ремонта на Графа са завлекли поне 20 милиона- а тези пари стигат за безплатни детски градини поне в половин София! Отделно, че Бездомният се "похвали", че за последните пет години е "пропуснал" да събере едни 20 милиарда от данъци и ДДС! Ето ти парите!

Прав си,че си "софиянец в повече" и тук сте повечето такива които на времето партията ви доведе от села и паланки за да станете "аристокрация" но каквото и да направиха с вас все на ЦЪРВУЛ си миришете и това ви мъчи цял живот

ако отвориш статистиката ще видиш, че новородените деца в София са 16 хиляди годишно.. и намаляват. Това означава, че в детските градини трябва да има места за поне 64 хиляди деца, без приходящите. При групи от 32 деца (щото те не са 28 както е по наредба), това прави 2000 групи. В момента има половината. Или трябва да изчакаме децата двойно да намалеят, или трябва да се построят 1000+ помещения (нови или добавка към съществуващите) Това отива към 200-300 милиона лева в най-оптимистичен сценарий.

за всяко дете по две места да има в градините. ма ма ви д.. е... продажна.

И аз искам"Едно ферари с чвят червен,едно за теб,едно за мен".Дайте народе да дадете пак.

Тая жена, защо някой не я усмири. То сега като гледам и преценявам, тенденцията е да се затворят детските градини! Заразени учителки, заразени деца, обществен вой - колко са безотговорни бг-мамите - от ясно, по-ясно. Гответе се за он-лайн учебна година-произвеждаща илитерати, затворени детски градини и паникьосано, лесно контролируемо население! До ваксината - пък после ..

че щом се изисква "комплексен подход", значи няма никакво намерение за някакви действия, само словоблудство

А ми вместо всяка година да си правите партита на Бузлуджа и да събирате хиляди по конгреси, с изхарчените пари постройте една детска градина! Поне една! Ако и всеко ченге от ДС мултимилионер и фен на БСП направи същото в София ще бъде рай за майките с деца! Омръзнало ни е от празни приказки!

Според НСИ 85% от детските градини в България са построени от...комунягите! Е, хайде сега и другите партии да се включат с поне близък процент?

От какви Комуняги бе? От Народа видял ли си Комунист пари да дава?

Аз пък искам на всеки стълб да виси по един комунист.

Искам метростанция и публичен дом с млади комунистки в нашия блок. Второто не може да чака.

Е тя най-младата комунистка е на 50 години сигурно!

вчера препоръки и съвети от фатмака,днес от нинова... явно един и същ човек ги съветва как да говорят.

Тази защо не се яви на кметските избори?