Нинова: Подписах документ за минимална европейска заплата и пенсии

Всички в България се борят за място в листите, а не говорят за българските интереси в Европа, казва тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази другарка мисли, че има срещу себе си олигофрени, които да я слушат и да й вярват, точно по този начин говори. Но докато има кой да гласува за нея, ще има да ръси подобни простотии. И всичките тия лъжи ги произнася с една ехидна усмивчица ...

Който би налял вода във воденицата на Нинова. Може да гласуват минимална работна заплата 800 евро, но това моментално ще означава държавата и част от бизнеса да фалират. Но звучи много примамливо. Каролев

Нинова е подписала документ за минимална пенсия и заплата!! И какво от това? Тя ли ще ги осигурява тези пари? Или тя ще ги печата ? Но най-важното е в какво качество е подписала подобен документ? Разбирам, ако беше председател на Европейската банка, или пък шеф на Европейската комисия, но тя е една селянка от Крушовица, която много иска да стане премиер. Но едно е да искаш, друго е да можеш, пък трето и четвърто е това да стане - както казваше Хайтов. Ето защо аз предлагам Нинова да подпише документ, че няма да има гладуващи хора по земята. Също така да подпише, че няма да има бедни и богати, да няма болни хора, а само здрави. А, да- нека да подпише, че климата няма да се променя, че Левски ще стане шампион на Европа. Даже може да се подпише, че Татяна Дончева ще се ожени и ще роди тризнаци- дай боже! А, дано! Ама, надали! Но жената си подписва, каквото намери за добре. Само трябва обаче да внимава, когато подписва в банката и в телефонния оператор, че онези не прощават на никого. Дори и на Корнелия Нинова!

Гергов каза на Беновска. Печелим. Той за Станишев, други за Елена Йончева, успехи

Политическия труп пак опитва да разплаче комунистическия си електорат :) На обикновените въпроси - как и от къде парите, без да фалира държавата - мумията мълчи!

тя другарката сигурно знае и ще сподели методи като как с една заплата (без междувременно да гладува) праща сина си да учи в США явно има начин нещо като каца със жълтици и тя ще я сподели

Нямат равни на себе си да обещават светло бъдеще и океани от мед и масло. Проблемът се появява, когато се налага да изпълнят обещаното. Тогава се оказва, че целият империалистически свят пречи на изпълнението на обещанията. Винаги някой гад кляка над меда и се изтропва в него, най-вече САЩ. А напоследък и Сорос.

Един подпис не значи нищо. Пари откъде? Всички искат високи доходи. Пари дай, Курнело. Пример дай - върни парите от "Техноимпекс"!

а пък подписaх документ, че искам да .... блондинки за 5 'стинки... LS, Pls!

Ко рече тая. А ти не обиждай, защото си бастун. Стига партии. Гледай личност. И с какво е по проста госпожа Нинова например с някои от герб, ОП, дпс. Кажи без обиди. Докажи ни. Или крала, а Тя крала, щото другите, кога крала ТЯ гледали те... Не съм и не ме интересуват партии, а се възхищавам на всички умни, защото от тях мога да науча много неща, а от такива като теб 0 неща и извини ме за онидата--бастун, днес е ден на прошка. Прости ми...

И как точно да стане това ?

Подписала документ... И в качеството на каква го подписа и кого задължава този документ, че нещо не е много ясно??? Нинова откачи напълно, ако си въобразява, че някой ще ѝ се върже. Освен червените бастуни и панелните таласъми и гащници, дето все чакат някой „да даде“. Но и те намаляват по обективни причини.

В документа се казвало: “Другари, дайте да дадем!” И трябва да означава: нека другите дадат на нашите избиратели

В документа се казвало: “Другари, дайте да дадем!” И трябва да означава: нека другите дадат на нашите избиратели

PEYTSCH

Просто си проста популиска. Как може да ти хрумне, че българи с минимална европейска заплата или пенсия ще могат да са по-добре от работещите...депутати ? Минимален доход от 500 евро.

Ихааааа.... отивам да гласувам за кака Кури... сега като почнат едни заплати и едни пенсииии... малииии всички пенЦионери на Бахамите и Малдивите А винету ще им тури асфалт и до луната

Ако БСП дойде на власт, ще настане един живот. Пенсийте по хиляда лева, заплатите по две хиляди, шише водка три хиляди.

Някой тук пита откъде ще се взвмат парите.Ами от процента печалба на работодателите.Тук са свикнали на 50, 70, 100% печалба.Ако останат с 8-11% КАКТО СЪМ ЧЕЛА е по света, ако дават по-малко пари за силикони, поршета и други благини, може и да има за минимална заплата.

Направи си фирма и давай по 10000 лв заплати. Не е забранено

Ще задължи работодателите да плащат повече? Хич не ми се вярва Гергов, Ветко, Баневи, Миню, Бенчо, че и тя самата (на служителите си в Техноимпекс) да се зарадват. Че и останалите нормални бизнесмени, несвързани с никоя партия. Бизнесът не е социални грижи, другарко. Който иска повече пари, да си търси по-високо платена работа.

Браво на Нинова!До сега не и бях фен, но тука улучва десятката.Ето така ще се спечелят изборите.Да е жив и здрав Макрон, че мисли за цяла Европа!

Не се сещам ама скоро един министър в една държава подаде оставка защото деца ровели в кофите за боклук. При нас не ровят ли?

Е, те тоя документ да го беше подписал Борисов,цена нямаше да има.Гарантира му трона до живот!

К,во сте я налетяли Нинова? Тя добре знае,че това са локуми, ама пак го прави. Подражява яко, научила го е от вожда наш,/ да се свети името му/.

PEYTSCH

Подписала, но германците са категорично против...Първо питай - после подписвай !

ПОДПИСАЛА ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ , А ШЕКЕРА --ЦИГАНСКИТЕ МУЗИКАНТИ НЕ ТИ ИЗДАДОХА ФАКТУРА ! ТОВА ЛИ ЩЕ ТОЛЕРИРАШ ПАРИ ПОД МАСАТА И НЕРЕГИСТРИРАНИТЕ ЦИГАНСКИ СЪСТАВИ ?! ЗАЩОТО ШЕКЕРА ТИ ПЯ НА УХО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЛАГА С ДАНЪК ЛИ ? ТОВА ЛИ ВИ Е НОВАТА ВИЗИЯ НА БСП, ТОЛЕРИРАНЕ НА ЦИГАНИТЕ И ТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС! ?

ДИР пак ме триете само защото казвам,че Борисов е реалист, не е като Нинова Огледайте се и ще се уверите сами.

ТУИ ДОБРЕ,НО НЕ МОЖЕШ ПРИНУДИ БЪЛГАРСКИЯ КАПИТАЛИСТ ,ДА ПЛАЩА ЗАПЛАТА ПОД ДИРЕКТИВА.

Тва хубаво, популистко, а парите от къде ще дойдат? Още данъци? Да ни изцедят до край? Ние нямаме икономика, която да ги генерира тия данъци и пари. Лесно е предизборно да кажеш искаме европейски заплати и пенсии, ама парите няма да дпйдат от Европа. Затваряме училища, болници, спираме ремонти на пътища и градинки и вдигаме пенсиите. След 5 години тук ще е Сахара

Дайте ми го тоя документ, че имам нужда....Като го понамачкам ще стане..

Ейййй, браво! Добре, че Корни го подписа този документ, че иначе щяха да ни останат ниски пенсиите. А сега, ехееее....!

Леля Корни ме тръшна у земята. Този документ има огромна сила в сравнение с моята магическа пръчка, която от яд ще си я завра отзад. Имам предвид багажника на колата, да не си помислите друго.

Евала Нинова, че можеш да се подписваш....ама то много хора го могат. Пък и чак новина..

Не е премиер, а вече подписва, какво мислят българите малко я интересува, осигурява минимален доход на циганите, като в скандинавските страни

Това е първото нещо което чувам че БСП е направило от както са в опозиция от 2 години.

Поредното популистко изказване, което да хване мързеливите, които чакат да им падне от небето, за да си изплатят кредита за айфона... жалко е, защото качествената опозиция е най-важният регулатор в една държава, а ние нямаме такава - само плямпала, тренирали с часове пред огледалото заучени фрази!

ТИ ФАКТУРА ВЗЕ ЛИ ОТ ЦИГАНСКИТЕ МУЗИКАНТИ, КЪДЕТО ТИ СВИРИХА НА УШЕНЦЕ ?

Надута гайда. Само мърдаш пръсти.

То с подпис не става, другарко. За това са нужни пари, някой да работи и да плаща данъци.

Нинова първо трябва да въведе европейско образование, европейски технологии, европейска производителност на труда, европейско качество на произвежданите стоки, европейско правосъдие и европейски манталитет... та чак тогава да може да се мисли за европейски заплати и пенсии!

Значи, чалгаджиите трябва да бъдат отстранени от властта.

ще се получи, ако германците се навият на 200 евро заплата и 100 евро пенсия. Успех!

кажете цифрите бе, пупулисти!

След като сме в Евросъюза и цените на стоките, и услугите са европейски, то трябва и заплатите, и пенсиите да са такива!

Глупци !!! За 30 години пазарна икономика нищо не сте научили...

Работата е там, че не са европейски :) Я отиди някъде на запад да изпиеш едно кафе да видим дали ще платиш 1-2 евро максимум както тук! А тук се кибичи масово по кафенетата... даже супермаркетите не са евтини, може отделни неща да са, но не живееш на шоколад Своге, нали? Може да ядеш евтино, но в никакъв случай не е качествено. Тук за същите пари може да ядеш доста по-качествено и по-разнообразно. А животът не е само ядене - пробвай да отидеш в сервиз да си оправиш колата - 200 лева тук ще ти се видят супер евтиния. Наеми си и нормална квартира, плащай и сметките да видим... За да живееш на запад със същия стандарт, както тука, ти трябват поне 3 пъти повече пари.

Dj-1

Във Франция мъжката подстрижка е 25 евра. Толкова ли е в Бг?

Ама русофилите Корнелия Нинова и Румен Радев нали все дърпате към Русия? Защо не искате "русофилски" руски заплати и пенсии, а искате "русофобски" европейски заплати и пенсии? Нали ни обвързвате с Русия? Нали Русия е най-развитата и успешната страна в света? Защо не искате тогава руски заплати и пенсии? Нали Европа е много лоша! Нали в Русия реки от мед текат? Отговорете бе!

То бива да си тъп,ама чак толкова?! Първо си помисли В русия ли сме ,или в Евросъюза и кой ни диктува правилата ?! до кого се допитваме, когато трябва държавата да предприеме някакви действия, разбира се допитваме се от Брюксел.От там ни диктуват правилата съобразени със стандартите определени пак от, там! Ама нали си платен, трябва за щяло и не щяло да плюеш против Русия.

stefan-34

А, ти като се пенявиш толкова, само се излагаш! Първо провери какво може да си купи един русмак с една средна, или минимална руска заплата в Русия и сравнни, какво може да си купи един българин в България!

Аз също подписах документ.лл и какво от това?! Смешници. Дори не им пука и не се крият като лъжат вече. Всичко е само за европейската заплатка от 30000 евро на месец. Ама като са такива анти-европейци да видим каква жестока борба ще има за европейски пари...

Нали тази е "госпожа лъжа" ?

Не сте съгласни,че популизма властва ли ДИР, та ме триете? Де да бяхте прави,но факт е,че с популизъм се печелят избори - доказано! Колкото и да не ни се ще.Това направи Борисов,това прави и Нинова.

Всички в България се борят за място в листите, а не говорят за българските интереси в Европа, казва тя Да, да! Ама, то и с говорене не става бе Нинова! А вие само това правите.

ще напусне и Европарламента . Нинова ще се вземе да се разсърди за нещо! Европейскитре заплати обаче яе си вървят. Няма смисъл да ги избираме.

Пу...Май.., това червените популисти сте като мароканските скакалци. То трябва да си абсолютно безродник за да се хвалиш"колко загрижено" си подписала за минималната европейска пенсия и заплата. Ами пу... непоръбена минималната пенсия в европа е по -голяма от високата българска пенсия. Във Франция базовата пенсия е към 900 Э. В Германия, В италия не се сещам вече къде няма минимална и максимална пенсии. При това положение значи ли че минималната пенсия трябва да се изравни с базовата на Французите! Голямата уста на хипопотама потънал в блатото. Ако я сравним за получаване с минималната у нас къде отиват онези средните и високите!? Ами още една подробност: КАТО СИ ТОЛКОВА УМНА И ЗАГРИЖЕНА, ЗАЩО НЕ СЕ ПОДПИСА ЗА МИНИМАЛНОТО ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ ПРИЕТО ЗА ЕС!? Това щеше наистина да е повод да си горда че си поискала защита на българският работник. Тъпа селска пръчка рожба на българосъветската дружба. Твоите дейсвия другарке, антибългарската ти дейност би трябвало да се преследва от наказателния кодекс!

ако Иван Костов не я беше открил тази световно /не/ИЗВЕСТНА политичка.. Та тя е Путин на Балканите, както България е Швейцария на Балканите. Да живее Нинова. Само не мога да разбера - уж са против краварте /САЩ/ и Нинова и президента, ама синът ѝ работи в НюЙопщ в банка на Рокфелер, а президента се учи при тези безпросветни краари за пилот а и доведения му син пак там учи.

тия документи да не са сън на Нинова. Дайте линк!

на 28. Чак сега излиза новината!

Дир-е защо изтрихте коментара за депутата Кънев, проверете предприятията му и заплатите, които плаща? Или нашите пари идват при вас, за да си осигури медиен комфорт. Нали позира до Нинова, защо тя първо не попита слугите испосорите си защо те не плащат на работниците си не европейски - поне минимални заплати, а ги докарват до минималната, включвайки стажа.

Престанете да мамите и лъжете бедните старци - ако имаше пари за по гоеми пенсии ГЕРБ с удоволствие би дал преди изорите