Нинова отговори остро на 50-те си критици за вестник "Дума"

Мнозина от членовете на Националния съвет дори не били абонирани за изданието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия се изпокараха за една газета, дето никой не купува и не чете, а какво ли ще стане като тръгне най народната телевизия, телевизията на бсп?

ама БСП-то съвсем закъсала. Един по-долу пише, че ако махнат Нинова, ще остане един Гергов който цял живот купувал и продавал животни. А колко ли е спечелила Нинова която е продала и то на себе си най-богатия Техноимпекс. А ако си дойде някои ден синът ѝ, който учи и работи в САЩ какъв ли напредък ще настане ако замени майка си. Ами тъй де - трябва перспектива.

...нашият избор е Нинова...така,че...Герговци,Миковци и сие ,да се прегръщат с ГЕРБ и да се махат...

отговорила остро - ми че тя няма друг начин на говорене. Само веднъж си спомням и то преди 3 години в САЩ, май беше по Коледа или Нова година когато се беше разтопила от удоволствие, че е посетила синът си който учил там - там в САЩ! - колко е умен - това да не е Русия бе. Сега дали е ходила в Ню Йорк и ако е била там как ли мърка като котка и дали е ходила в банката на Рокфелер където работи синът ѝ!

отговорила остро? на критиците си? курнелия не е такъв човек! тя е мила, гальовна и склонна към дълбока и градивна самокритика, понякога граничеща със самобичуване! долу ръцете от нашата ....ъъъъ..,вашата де, любима лидерка!!

Представете си загловие: "Борисов отговори остро на 50-те си критици в ГЕРБ" :))))))) ..... Не можете?:))))) Що тъй бе,граждани за европейско развитие на България?:))))))))) Боце Демократа да не ви е заврял нещо в устите!?:)))))

пройчо, детенце тъ.пичко, нема как да стане, щото борисов не сменя редактора на вестник дума, в преод -газета мисъл, а го сменя курнелия! и вие всички с тебе начело трябва да скочите като един да браните вашия дрОгар- редактор от самоуправството на лидера ви!

Е да ,Борисов маха всеки ,който му пречи на него.

Цитат от писмото на нинова: ""Уважаеми другарки и другари, Дами и господа," Въпросът ми е: Кои в БСП са другарите и другарките, и кои са дамите, и господата?

няма да ти отговори,там е тотална обърквация от 1989г.насам!

Ако не спомене ''дамите и господата'' дето всеки ги знае после ще да я обвинят и в дискриминация тия с имотите и милионите.. Точно ясно и мотивирано е обяснението и а написаното от дъревата си е един пасквил не боравещ с факти ама иначе направо да ги ''ожалиш'' тия дето списват вестника че даже и карето си не са прочели

Аз съм господин, не обичам да ме наричат другар, не наричам и друи хора другар, другарко, но не се дразня и не се обиждам от това. Кой както го усеща.

Нинова е супер нагла и неприятна персона, такъв е близкия до нея Добрев. Но Пирински, Гергов, Божинов, Миков и Мерджанов - е, тези са по-неприятни. Цицат от където могат десетилетия вече и не се отказват и това е.

Нинова е бич божи за герб - от мен да го знаеш. Необходимо зло. Нема лошо. Стига геноцид. БГ щяла да е пустина 60 процента след 10 години. Ами тя е - след първите 10 на герб, пустин е над 50 процента, след вторите 10 няма да е България даже, а свободна ромска зона в най-добрия случай, щото може да е ромска ама даже да не е свободна , а султанска.

пустиня! пише се пустинЯ, пъ.пако!

Колкото по рано тези двете недоразумения, неуважаемите Нинова и Йончева бъдат изпратену на политическото бунище толкова по-добре за България, а и за самата бсп ( Среваншизъм и политически мръсотии заслужиха партията им да се пише и с малки букви) Е, на добър път към лидерите на СДС, НДСВ и другите подобни алчни за власт и кражби на пари личности!

Не се надявай,ние разчитаме на тях и ги подкрепяме.

Хора много мислих и не знам защо но искате да махнете Нинова . .Това ако се случи нали вие знаете че сте пътници. Миков как ви беше оставил като кръгли сираци . Така ще останете след нея . Гергов да не се притеснява той милионите няма да си получи пък и да ги получи после ще ги връща . Този цял живот ни ни е продавал и е в тази партия само за лична изгода и сега на него ли ще сваляме шапка дето е готов да ни продаде за два сребърника

Защо ни занимавате с тази умираща партия. В момента се разкъсва от вътрешни борби, структурите по места им се разпадат и са демотивирани, електоратът им измира, тръгнала Нинова да прави телевизия и да лъже хората с нея, защото Киро им Добрев и Кутев нямат желание да обикалят села и паланки. Тези ако излъжат простолюдието с обещания и популизъм за пореден път тогава жална ни майка на всички!

Интересното е, че Станишев беше свален по същия начин и мястото му беше заето от другарката Нинова, която всъщност беше в центъра на цялото движение и вътрешната борба срещу него. Сега нея самата я спохожда същата съдба. Разликата обаче е в това, че Станишев не си позволи да излезе с публично писмо срещу собствените си съпартийци. Но с това писмо Нинова обяви вътрешна война в БСП, сама срещу всички. Няма как да я спечели с такъв подход. Другарко Нинова, до няколко месеца ще загубите поста си.

Станишев свален????Хахахаххахахахахах Станишев собственоръчно заеба партията си за да бъде президента на ПЕС с пет цифрена заплата!Никой не го е гонил или свалил от поста на лидер на БСП,той сам се отказа от него,а Нинова от тогава се опитва да закрепи някак си партията.

Кога човек рече да писателства нещо е по добре преди това да се осведоми за нещата а не само да гледа бройка пост и парата срещу него

...нещо май бъркаш,никой не е свален ,а не е избран.

Като тебе няма друга,тъй велика на света.Громи другарко/госпожа/ "враговете с партиен билет" щото май за две години станаха много които са напъплили дори и Националния съвен на БСП.Само промени с писмени опровержения,не ставаА.Трябва железен юмрук,другарски съд и партийни уставни наказания за тезиренегати и ..... представители на паралелната държава от 1989 год.насам.

Хи,хи ! Обясненията на другарката Нинова са достойни за цял роман! Толкова несъстоятелен лидер на БСП никога не е имало! МНоооого силна девалвация на "светлата идея" ,на грижата за бедния,на диктатурата на пролетариата! Ами,какво да очакваш от комунистическите главозамаяни парвенюта ,които станаха милионери на гърба на същия този пролетариат! Сега тази Нинова плещи партийни клишета и громи истинските комунисти. Чак ми е жал за последните комунисти.

Бългаската политическа история от последните години показва, че политическото номадство на ръководители и изтъкнати партийци никога не е довело до добро за партиите, които са ги приели. А и за самите номади краят е предизвестен. Нинова е обречена и краят на партийното й лидерство е предопределен. Не е ясно само кога ще е. Примери в това отношение (номадството) има много - още от времената, когато СДС и БСП се разроиха и си направиха поредица от "крила", "крилца", движения и кво ли не. Но (естествено) номадите не се борят за нищо друго освен за финансовата и материална "кълка". И са обречени на неуспех. БСП и СДС бяха последвани през годините от НДСВ, ДСБ, дори и ДПС не успяха да избягат. Някои казват, че Борисов бил тъп. Не съм съгласен - той е от оцеляващите. Приема номади, но след като ги употреби, доста бързо ги натиква в ъгъла или ги изхвърля на бунището.. И много внимателно е слушал разказите на Тодор Живков и Крадлив Дедо Симо докато ги е охранявал. Това е и разликата между Борисов и Нинова - Борисов не е номад, той е ГЕРБ (едно своеобразно ЕООД) и без него тази партия ще се разпадне като НДСВ. Нинова обаче е политически номад и никога няма да стане БСП. Нинова ще я изритат по някакъв начин, а БСП (за добро или зло) ще остане - малко проскубана, но ще остане.

Малее, тия още се другаросват!?

Дръжте си я тя ще Ви закопае.

Вече не харесва в. Дума. Есно време, като се казваше Работническо дело беше доста по-мек и бършеше по-добре.

Забележете как "реформираните" още се другаросват! И още ,комунистическият манталитет на заядничество,мнителност и недоверие е в разцвет! Те не могат да търпят опоненти и друго мнение ! Те се самоизяждат в стил Сталин ! Те са жадни за власт и нищо друго!

Това е липсата на логика а не нейното оборване, неможе да обориш или обобщиш нещо, което го няма или никога няма да го има

Какво става?Да няма преврат?В КОМУНИЗМА ли сме другари и другарки? Вярно,той не си е отивал от тук,само дето комунистите станаха господа ОЛИГАРСИ,а ние емигранти и просяци.

Комунизмът никога не е идвал за да си отива. Виж, имаше нЕкъв социализъм, който уж си отиде през 1989-а, ама иначе си е тук.

Бе, то... комуниЪмът може и да не е идвал, ама комунистите дойдоха и още са си тук. Та... маани я ти тая приказка за "недошлия по нашите земи комунизъм"!

Пред кварталния клуб по интереси: Баба Пена. Другаре, ама как така не сте се абонирали за "Дума". Я, веднага всички под строй към пощенските станции. Дена партийната (строява колоната). Ходооом марш!. Дай тон за песен! Славейка (запява). Комунистите Родината изграждат.( тук-там гласове подхващат песента, после още и още и тя изпълва прашния простор над пътя към пощенската станция). Дена партийната (строго и демонстрира познаване на Маяковски). Ляви, леви! Кой там крачи надясно? Другарко Нинова, ти защо не пееш? Ааа, не си учила песента в училище! Нинова, това не те оправдава! В момента саботираш партийното ни мероприятие! Саботаж, Нинова, саботаж! Маршируващите Пена, Славейка и КО подхаващат думата "саботаж", сладко-сладко я превъртат през халтавите си зъбните протези, които и "Корега" едва задържа (все пак е планирана за нормално говорене, а не за разпалени спорове по опашки и входове), и продължават да крачат към светлото бъдеще - абонамента за "Дума". :)))))))))))

За да се противопостави успешно на герб и бсп трябва да стане лидерска партия.

зацикли защото дъртаците не искат промяна, така им е добре! А тия дето са обикновенни хора и им са членове тях пък никой не ги слуша! Та Нинова дори и да иска да промени нещо няма как да стане, щото трябва поголовна чистка по върховете и местинет ръководства! С стари баби нова баница не се прави!

Баси безмислените дрънканици. Какво занимават хората с техните вътрешни простотии...

вместо да се обяснявате, тия 50 ги разкарайте

Нинова ще среща все по-силна опозиция на тоталитарните си маниери на управление на собствената си партия. Все пак взе властта с преврат и съвсем основателно се страхува да не и направят същото. Но, в сравнение с ГЕРБ и останалите псевдолидерски партии в България, БСП е връх на демокрацията и на различните партийни мнения. Я от ГЕРБ послушните нагаждачи да се опитат да кажат нещо напреки на тиквата? Изхвърчат веднага. Апропо тиквари, защо изгонихте Милен Цветков, защото не ви играе по свирката ли?

сложих плюс, но на мига скочи и минус явно от дира

обратно

Нинова е нашия избор и изразител на нашите възгледи .С уважение към господата ,но твърде дълго бяха по върховете на БСП ,в резултат на което ,партията достигна дъното .Подкрепям ,Нинова !

Как тъй "господа". В таз партия не са ли всички "другари".

Правилно! Онези стигнаха дъното и ги домързя да копаят. Тази, обаче, е много амбициозна и яко копае надолу.

Те традициите в бкп- бсп са най демократичните! А тяхния пример, др Сталин бе върхът на демокрацията !? Колективно се взимаха решения за репресии и разстрели а ТСЙ, винаги слагаше подписа си последен.

Кои са тия 50 членове, защото ние не искаме да ги виждаме повече в листите на бсп.

Е. то затова е това е цялата история, защото няма да ги видиш в листите, след направените промени от Нинова, 3 мандата и край на парламентарната кариера.

Е. то затова е това е цялата история, защото няма да ги видиш в листите, след направените промени от Нинова, 3 мандата и край на парламентарната кариера.

Дир-а , дайте някоя новина за "Мисия Лондон " , да се посмеем малко , и да се поизчервим като с надписите "Локо София " в Хирошима !

От представянето в Лондон няма да се червиш, защото Президентът ни е достоен , ерудиран, не говори глупости , много премерен и стегнат, говори на АНГЛИЙСКИ и няма нужда от преводачи (освен ако е по протокол ).

Ходи си в Манхатън при съна ти Рафи. Ние тук ще се оправим с МУТРАГЕНИТЕ ОТ ГЕРБ без теб. Ти пречиш!

хубава визия, семпли но модерни костюми, не са искрящо оранжеви като на други жени

курни не е жена, бе! курни е боец и скандалджия! и приватизатор!!

Нинова да внимава с вътрешно-партийната опозиция, която е по опасна за българския народ, понеже се е сраснала с герб, по общински съвети и къде ли не, но народа ги познава и ако ги види в листите няма да ги подкрепи.

Георги Пирински и Велислава Дърева ли са се срастнали с ГЕРБ !? Провери се за старческа деменция !

И двамата са се сраснали със собствената си ''значимост'' без да проумяват че без БСП щяха да си бъдат едно нищо:(((((

ние не те обиждаме, но то се вижда кой какви слабости има

Не им харесва на някои в БСП-то , но така трябва да стане , да се прочисти основно от паразитни мераци. Именно това и заяви Нинова като намерение при встъпването си.

Вече и част от БСП разбира какво си натресоха ... А ни я пробутват за потенциален министър-председател!

НИНОВА : ""Уважаеми другарки и другари,...." КАКВИ ДРУГАРИ СТЕ МИ ВИЕ С ГЕРГОВ БЕ НИНОВА. ВИЕ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ И ПРИВАТИЗАТОРИ превърнахте партията на бедните в ХОЛДИНГОВА СТРУКТУРА НА ПРИВАТИЗИРАНИ ОТ ВАС ФИРМИ. Кажи ми как живееш за да ти кажа как мислиш - БЕШЕ КАЗАЛ ДРУГАРЯ БЛАНК. МОЖЕ ЛИ ДА СРАВНЯВАМ ЖИВОТА И МИСЛЕНЕТО НА МИЛИОНИ БЕДНИ БЪЛГАРИ С ВАШЕТО. Та вие живеете в охолство и раскош , а милиони българи една вързват двата края. Други направо СИСТЕМАТА ГИ УБИВА. И ВИЕ ИСКАТЕ ДА СМЕ ЗАЕДНО??? ХА- ХА - ХА !! МОГАТ ЛИ ВЪЛЦИ И ОВЦЕ ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНОБЕ НИНОВА!! Това е пълен абсурд!! Вие с другарите си от ГЕРБ разказахте играта на държавати ни !1 ДОВЕДОХТЕ НИ ДО ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, ИЗГОНИЛА В ЧУЖБИНА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ!! МЕСТОТО ВИ Е НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА, КРАВО ТАКАВА!

Тези, към които е обръщението, са й другари. Ти къде се пъхаш?

и на теб ще викат другар или другарка! В БСП реформата зацикли отдавна!

...в БСП ,няма връщане назад ,и ако господата Пирински ,Миков ...и сие колкото по -рано го разберат толкова по-добре .Пирински,усещам ,че ти се иска отново да си евродепутат,но търси си работа при Станишев .Искаме борбени хора ,а вие сте далеч от нашето ежедневие .

Значи все пак всичко се решава от другарите и другарките, а дамите и господата нямат думата.

дори комунетата знаят , че вестника им е пълна боза.

Личи си влияние на едни 43 милиона, които Баце плати на Свинаря. Колко от тях, свиньо, раздаде на своите хора?

я ние вашата визия за България...

или само си лаеш по гробарски.

...струва си да я прочетеш поне ,защото ако сме разумни ,добре е да вземем отношение ...

БАБУШКЕРИТЕ МЯТАЩИ ПАЧКИ, СМЯТАЙТЕ АКО ТАЯ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ КВО ЩЕ Е...

Не съм запознат с тази измишльотина "Визия за България", но знам какво могат да напишат популисти, демагози, лъжци, манипулатори и доказани престъпници. Единствената цел на Нинова и БСП е да заграбят за малко властта да ограбят каквото могат, да напълнят партийните каси. Нито ги интересуват хората, нито искат да им помогнат и накрая с този "Визия за България" ще става само да си избършат насраните г*зове!

Така ли, чугуне? А вождът ти по различен ли е? Кой му даде право да дава 500 милиона на хидроинженера и 43 милиона на свинаря?

Звучи логично и конкретно!

PEYTSCH

Че кой българин чете тази притурка към външните тоалетни ? Защо ни занимавате с цитиране на вътрешни писма и проблеми в една чужда партия ? Все едно ДПС да пише на турска медия сълзи и сополи...с пари, дългове и акбар...

Какъв в. Дума, какви 5 лева..?! Кой го интересува това, кой чете вестик ДУМА, по дяволите..?! Цялата борба в БСП е кой да разпредели 43 милиона от дупката във Варна! Това е цялата история, другото е пушек за дебилите!

""Уважаеми другарки и другари, Дами и господа"-:)))))))))))а сега ватенките да кажат кои са "другарките" и кои "господата",че нещо много хибридна стана тая кочина