17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕ ТЕ КУМОНЕТАТА ВИНАГИ РАБОТАТ С ДОНОСИ,ТОВА Е СПЕЦИАЛИТЕТАТ ИМ.

Мое да гризем мое и да не гризем дръвчета.

Ще гризнете дръвчетата на есен!!!

теб ще освободим като министър , пък дрогарету от лидерството ти след осмото място на наближаващите избори :)))

Комунистите, русофилистици едно говорят, друго мислят и трето вършат. радев, йотова, нинова, костадинов, янев и компания са руски подлоги и насъскват простия електорат в кучешка преданост към Империята на Злото. Това е национално предателство и най тежко престъпление, което в много държави се наказва жестоко. Днес, в интервюто си с Цвети Ризова, Иван Костов каза, че тези хора, наред с глупака Борисов, който прокара за наша сметка рудкия газ за Сърбия, тласкат усилено страната към пропастта. Той призова към национален консенсус, не към разделение и гражданска война, за което работи радев и останалата кохорта предатели. Българския народ трябва веднъж завинаги да разбере, че комунистите и руските подлоги не му мислят доброто, тласкат го обратно към дивашка русия, която отврати целия цивилизован свят.

Браво. Като при Сталин.

Йордан Татарски е бил тясно свързан със застрахователния бизнес на някогашната групировка ВИС.

тая червена пача накъде е насочила пръстта си. Към празното пространство!

То и за нея сигнали колкото искаш, като се почне от Булгартабак, като беше зам в тройната и се стигне до потъналата найде партийна субсидия на БСП. По нейните си критерии тя първо трябва да си подаде оставката.

Докара Партията до пълно изчезване.

По доноси ли работим вече...

напомня ми делата след девети 44 година-колектива на ткзс от село Долно Нанагорнище застава с гняв срещу долния предател и радетел на враговете на БКП и социалистическата ни република, бай Пенчо от долнио край, задето попържа секретаря на ПО. И настоява за най-тежкото наказание и изгонване от селото ни. Да живеат всички БКПта по целата планета.

Нинова Н-и-ко-номикова Nikomahean ethics

БСП е пробит тъпан. Няма надежда.

Хубава работа. Не се казва как е уронвал престижа. Малко повече инфо моля.