Коментари - Нинова обвини служебния кабинет, че вече харчи Сребърния фонд, заплаши с прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

lu4ka

Мдааа! Вече е ясно как ще гласува БСП проектокабинета.

"Тя / К. Нинова / посочи, че преди години дори Симеон Дянков не си е позволил да вземе пари от Сребърния фонд, а сега служебният кабинет искат те да бъдат размразени. И попита дали ще бъдат откраднати, като средствата от Здравната каса тогава, които не били възстановени впоследствие." Корнелия е в ГРЕШКА. Първо, за 2 МЛРД. лв. на Резерва на НЗОК е права - Пицаря ги ПРЕХВЪРЛИ по СМЕТКИ на ПРАВИТЕЛСТВОТО и Асфалт Паша ги изхарчи за АСФАЛТ. ПРИТИВОКОНСТИТУЦИОННО! И НАКАЗАНИ за ОТКРАДНАТИТЕ от ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ на материала 2 МЛРД. лв. НЯМА; Второ, Пицаря ПОИСКА да повтори упражнението и със СРЕБЪРНИЯ ФОНД, прехвърляйки Резерва по сметки на правителството и послидващото му ИЗТОЧВАНЕ, но ЕК ПЛЯСНА Пицаря по КРАДЛИВИТЕ РЪЧИЧКИ.

Да, абсолютно вярно. Мунчо и хунтата си напазаруваха безплатно добре през тези две години. Остана не опоскан само Парцаления фонд.

Тази е образец за подлога на Путин. За нищо не става но изпълнява и слуша. Типичен полит-бюро кадър за новият комунистически ред който се оказа много ялов!

миналата година като крадеше с вас не мрънкаше а,майката ви дееба комунистическа

По скоро ПП обърна палачинката заради Митрафанова. Изгони доста орки. Тази си остана вярна на путлерс. Но така е то от много водка спомените са мътни… по лесно е да се псува. Толкова ви е капацитета!

Глупава жена ! Да беше държала на каишка глупаците от ПП и сега щеше да е на власт !

Първо да събере малко гласове и тогава да се готви да е на власт…

И сребърния и златния фонд няма да стигнат за изхранване на финансовата министърка. Просто много хапва жената - личи и :)

злобее че като беше с пп на власт не можа да се докопа до сребърния фонд а само малко докачи от парите от оръжието за укрия,требва си политическа лустрация тука със калашник и тояга

Корнело! Кой ги одобри тия текущи разходи?!!! кой врещя "дайте да дадем"?! Че и дивиденти точи - вдигнахме пенсиите, вдигнахме МРЗ! Вдигнали сте, чушки!!!! За хората се били погрижили!!!! С какво да се плащат увеличенията, които ТИ направи?!!!!

С какво вика :D Сякаш тая държава от никой пари на взима за нищо че да няма за едни пенсии:D Ти направо ме утепа, баси идиота :D

Само пенсии ли са? Ами майчински, детски, заплати на цялата администрация, детски градини, училища.... Изобщо, знаеш ли за колко много дейности си трябвата пари? Пенсионерите са над 2 млн. Работещите - 3 млн. Фирмите масово са на загуба и данъци не плащат. Реално един работещ може да плаща пенсията на един пенсионер, и то ако е 600-800 лв. - толкова средно се удържа ДОО. Остава ти един ДОД, мита, ДДС и корпоративен данък! Айде разпределяй на всички по веригата! Ама на всички по много! ПЪРВО трябва да имаш, за да дадеш! Ти колко даваш на държавата всеки месец и на колко пенсионера плащаш пенсията?

Ще направи справедливи пенсии за старите пенсионери. Всички пенсионери за БСП.

Президента не бил обединител, я виж как са обединени партиите срещу него, в следващото народно събрание се очертава липса на демокрация.

Нинова, докато ти се заиграваш с дребни неща, не виждаш големите - УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВАТА!!! А ти гледаш и не виждаш. а може би не искаш да видиш??

розовата биволица от крушово е поглога и тя на посолството синчето в уса и такънка..

Ами нали искаш социални политики бе Корни!

"От разбивката на държавния резерв се вижда, че още през март и април сметката е отрицателна, което означава, че от служебния кабинет са ползвали този фонд" Хей в този срок не се ли провеждаха изборите? И за тези избори не бяха ли необходими повече средства заради видеонаблюдение и хартиените бюлетини? Отделно не сме ли на неактуализиран бюджет от близо две години, който само се удължава за да не отиде нацията напълно под кривата круша? А отделно не се ли премахна ДДС-то на редица стоки, услуги и браншове? Като няма да се пипа бизнеса който цака всички и само ще се харчат пари за щяло и нещяло нима бюджета както е сага ще може да поеме всичко това? Ако зависеше от Нинова всичко щеше да бъде похарчено отдавна защото цялата й социална политика е на принципа на вади пари от където ти падне и ги хвърляй по належащото за момента. Когато социалистите управляваха постоянно взимаха пари от здравеопазването за да финансират строежите на пътища и магистрали! Които така не бяха завършени и на половина от тях!?!

много, пасивни бсп последно време

защо се застрамихте, а не се включихте а антипрезидентската коалиция с ПП-ГЕРБ щом натам ви влече?

дайте стига с тия заеми, фондове...да махаме борда, да си печатим пак левчета и да си осребряваме дълга а като стане пак като при Жан Виденов, ще лопаме с празните тенджери и тигани по площадите и ще крякаме ОСТАВКА.

Да си чул някой да е умрял от глад през 90-те? В момента ровещите по кофите за храна са 100тици пъти повече и вече не са само роми....

Да щото едно време никой нямаше храна за изхвърляне и нямаше какво да се намери по кофите, даже хартията и шишетата хората си ги връщаха, да изкарат някоя стотинка. Сега има много мързеливци, на които помищите не им стигат за пиене и цигари (понеже акцизите сега не са символични като преди) и ровят по кофите ама поне има какво да завлекат и днес не съм чул някой да е умрял от глад??

Явно си чужденец, който няма нища общо с България! Фактите явно не ти изнасят! Абсолютен сътрес беше да видиш няко йда рови по кофите - и абсолютна рядкост. Като нито един от ровещите и просещите не е бил българин! Сега са хиляди и хиляди. Па ти се оправдавай с това, че нямало било нищо по кофите. Елелементарен и дебилен чуждестранен трол! Ходи си в троята страна да пропагандираш там каквото пропагандираш!

А за Курнелия, няма ли да има, Парче от баницата в новия кабинет на правителството? Цялата червена гмеш ще страда и ще плюе, 3 пъти повече!!! Запомнете го!

Не разбирам какво иска тая жена.Не вижда колко време Герб и ПП си играят на шикалки- ни бюджет ги интересува ,само от задниците си се интересуват.Тя не вижда ли че тия клатят цялата държава ,а седнала да плещи глупости.

Ако онзи със стиснатото юмруче не беше се мотал толкова с мандата, можеше и да има правителство вече. Ама той чакаше Руди Гела...

В нашата група имаме страхотни хора, онзи дето е висок метър и петдесет с вдигнати ръце е световен шампоан по силов многобой, тоест да ви кажа ли какво значи това? Издържа много на бой , ако успеете да го намерите под трибуната ! Другият ни шампоан е Плюнчо Ганчев , той с една плюнка наплюва стенографка, депутатка и председател на НС! Дъ живей Вгъзраждани!!!!

Нинова се прави на социалист ;-)

Много ми е мека китката и не мога да удрям по трибуната! Ама , от свирките ми е пълна и сочна устата и мога да ги наплюя всичките! Да живее Вгъзраждани!!!

Да ми ги подаде по наблизо да ги наплюя!

Къде щяла да подаде сигнал? В обявената от самата нея "корумпирана прокуратура" :))))))??

А Сланинова дали си харчи комисионните ???

Така са гълъбите... Цапат...