Нинова: Не вярвайте на политически брокери, говорещи от името на БСП

Отрече БСП да води задкулисни опити за съглашателство за нов кабинет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая е уникална! Съсипа партия с огромнна организация! Тази си е троянски кон дошъл да разбие БСП! И успя!

Е как да не вярваме.... нали Мая Галева и Дончева са от твоята партия. Три БКП-та в един парламент. Стиковайте си версиите

Нинова, Корналия, вЕрвам само на вас! Вие единствена можете да ни отведете до светлото Бъдеще. Само " В"ие! Казах, вЕрвам само на "В"ас! Алилуя!

Целия български народ заедно с емигрантите видя изборния резултат! ГЕРБ №1 БСП - 50%

Преди час ББ купувал другарите, сега пък е въртели договорки зад гърба й. по-добре и хапчета против Наполеонов комплекс, то бива бива, ама вече мисли, че партията е ТЯ!

Иде ново поколение политици и нова надежда за БГ! сестра галева, плешивия и дърт чалгар, бухала КУРнелия техноимпексова, Буратино Маджов и Карадайъ спасят България!

Гербави отрепки, днес сте много активни. Явно психопата страхливец от Банкя е развързал кесията да спасява кожата.. Но нямате шанс. Нито той. Приятелски съвет, търсете си навреме нова място и месторабота, да не стане като тиквата накрая, да влезете в затвора.

Корни ша та въргалям, като пирожка със сирене.

Тази кукумявка няма ли, след като загуби поредните избори, поне да млъкне. То е ясно като бял ден, че скочиха на умряло да свалят Борисов, защото Гешев ги натисна, заедно с останалите мутрафони. Смятат, хората за глупави, а явно има доста такива, но скоро ще се оцапате още повече, защото сте лакоми за европари и там ви е слабото място. Бойко, поне правеше пътища и метро, вие нищо няма да направите, ама нищо. Освен това, което умеете, да се зъбите и да крещите, а също и като видите някой лев в хората, да им ги вземете.

Другарката Нинова е в паника.

Рядко нагла е Нинова,прати БСП в трета глуха и една седмица след изборите все едно нищо не се е случило...

Избирaмe нoвo прaвитeлcтвo и oхрaнaтa нa Бoйкo Бoриcoв ce cвaля вeднaгa, зaщoтo нямa зaкoнoвo ocнoвaниe дa бъдe oхрaнявaн. Нoвoтo прaвитeлcтвo трябвa дa извaди нa първoтo cи зaceдaниe Ивaн Гeшeв oт държaвнaтa рeзидeнция.

Нинова та Нинова,цял ден Нинова и Мая Плисецкая,аман.

Нинова, всички обявиха че с вас не искат да имат нищо общо. Що си повдигаш сама Акцийте - тя Мая скоро ще те почне теб щото ще и липсва Борисов.

Бойко ме шиба редовно. Гълтам

а бсп кога си избра ново ръководство, щото старото подаде вкупом оставка с изключение на курнелия де?!

До кога ще ни занимавате с някаква си там третостепенна партия класирала се зад задника на Славчо? И с нейния бухал?

бабикянчо, ти ли си бе?

Иван Татарчев: „Предлагам на ВСС да прекрати трудовия договор на Татяна Дончева като прокурор при Софийска градска прокуратура, поради липса на професионални качества и морал за заеманата длъжност“.

Кога другарката Нинова ще каже кога ще влезем в комунизма, по соца все казваха че е близко но така и не дойде.

Комунизмът е имал хуманна идеология, с което е спечелил сърцата на наистина качествени хора. Не съм комунист, а наблюдател на развитието му. Основният препъни камък в идеологията на комунизма е атеизмът. Всеки комунист, (както и всеки друг) има нужда от вяра, за да стъпи на вярната основа. Ако човек не положи основата Исус Христос и цялата Истина, достъпна за всеки от нас в Светите Писания, ще е като къща, построена на пясък, която рано или късно ще бъде съборена от бурите в живота.

PEYTSCH

За да докажеш думите си ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ при първи мандат! Или гласувайте ПРОТИВ на ИТН при втория мандат. Щото ако Слави гласува за Герб лошо ти се пише!!!

Корнелия Нинова се е изприщала от злоба. Борисов и го начука

нинова, с вас винаги е било дпс, ама преди изборите такива ги наговорихте по тяхен адрес, че нещо и те се ослушват!

Комунизма е избил над 2 милиарда души по света. Повече от всички кръволоци за цялата история. Не сте платиоли за "хуманните" си концлагери.

Една жена, една българка е начело на една партия с традиции. Браво госпожо Нинова.

Комунистическоте боклуци цял ден ли ще лаят? За какво е този вой? Някаква са я забъркали и сега вият срещу луната като излезне всичко наяве да могат да кажат ей на казах ли ви.

Напипвам му го

и с жертви в концлагери

Благодаря за съвета Корнело, но аз и без това отдавна не ти вярвам....

имал е! преди да се появят маркс и енгелс, ленин, троцки и сталин, гулаг, враговете на народа, белене, национализацията, колективизацията експроприацията и член първи в конституцията на всички "народни" републики!

ниновая била много ядосана на лая...

Така е. Всички сме грешни. Ако те осъзнаят вината си и се отрекат от клеветническите методи за постигане на целите си, ще спасят душте си.

ВЪН петорната коалиция - комунисти и национални предатели !!!   

Дядото основа Столетницата, Лелята ще я затрие :)

Простотия и примитивизъм в този парламент. А тези които ги избраха са същите

Нищо ново в настоящото....

долу ръцете от корнито! тя си е наше момиче!

а утре е понеделник! простотията и ограничеността които се настаниха съвсем наскоро в народното ни събрание ще достигнат нови върхове!

а лая и е още по ядосана, щото курнелия я излъга че ще я прави кмет на софия, та си напусна хубавата длъжност!

Аз от кога разправям, че комунистическоте боклуци могат само да крадат, убиват и взривяват църкви. Много отдавна тази терористична партийка трябваше да е забранена!

Само Курнелия може да докара БСП до мечтаните от всеки демократ 4% на парламентарни избори.

Не знам за политически брокери , но сутринта една стара муцуна и хиена , приватизирала и фалирала Булгарлизинг , цъфна в божковтиви , и взе отново да ръси мозък . Само не разбрах по какво е професор Тадъръков .Иначе си говорел редовно с дръндарския циганин .

Куртово Конаре за гробарите!

Аз вярвам на г-жа Лъжа!

Корнелия, не се самоизяждайте! СЛУЖЕБЕН кабинет на президента и МЕСЕЦИ НА РЕПРЕССИ / по Джипко Бибитков /.

И на тая и е изпята, защо по пет пъти на ден ни тикат какво била казала?

Написах го след петъчното заседания на Парламента... Потресен съм... Такова чак не е било. Дали някой от тях ще го прочете... МИЛА РОДИНО! Колко ненавист... Дива омраза... Бълва отвред... Не се крие... Гледа народецът... Беден... Объркан... Спрете се! Чуйте ме вие! Вие, които уж в името свято на нашата тъжна Родина... Ето ви вече... Доволни... Цинични... Изборът вече отмина... Вече съдбата на всичките българи само от вас ще зависи. Ето ви... Тези, които избрахме...Ти си!.. И ти си!!.. И ти си!!!.. Смъквай предишния... Вземай му мястото... Лично, за своя изгода. Вечният лозунг, изтъркан от ползване “В името на народа!“ И до кога, моя малка Българио!.. Ето те... Вчерашна... Днешна... Пак ли излъгана.. Пак ли такава... Утрешна... Жалка... И смешна... Няма ли някога... А пък е просто... Без ругатни и насмешки... Тези там горе... От тебе избрани... Да проговорят човешки. Все пак си нашата... Тук си завинаги... Няма как да те преместят. Мила Родино... Хайде извикай! Може би ще се освестят!

Ей,голям напън да свалят Нинова. Явно,много им обърква сметките. Това Гергов,Станишев,Пирински,Йончева,Миков,Добрев Тодор Божинов са хванали здраво лайнометите. И не от грижа за партията,в това няма съмнение.

аз съм набор на априлската линия на партията ! и мога смело да кажа , възоснова на дългогодишният си опит, че това което цоциалист пламенно отрича вече се е случило!