Нинова: Борисов действа на принципа "след мен и потоп"

Лидерът на БСП заяви, че премиерът си отива, но остава разрушена държава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова: Борисов действа на принципа "след мен и потоп" Не е необходимо Нинова да го казва. Спомнете си какво прочетохме в Стенограмата за КТБ във връзка с SMS, изпратен МУ от Бареков: "Вижте какво казва сега Бареков - изпратил сигнал до Цацаров с искане да се извърши проверка на всички факти относно началния момент на източване на КТБ и връзката на Бойко Борисов с него. Г-н Местан, аз не мога оттук нататък да поема отговорност, че няма да си приказвам и няма да се защитавам. Или главният прокурор да излезе и да каже дали имаме…, на базата на целия Консултативен съвет, ето тук и БНБ могат да кажат, финансовият министър е тук, премиерът е тук, да ме защитят, иначе АЗ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАМ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ НИКАКВИ ДРУГИ БАНКИ..." Финансовата стабилност на държавата е Готов да разруши, за да си спаси Кожата...

Другарката май не си спомня 1996-1997 година!? Е тогава беше потопа! И кажете на хората колко от вас станаха милионери след 1990г.! И си признайте колко куфарчета с народни пари изпрахте! И отговорете къде са парите на днешните пенсионери!

Другарке,едно време ни предлагахте развит социализъм! Казахме не! Сега ни предлагате развит капитализъм! Или по хубав от този на Герб! Айде стига" Бузлуджа "и" На всеки километър"!

Б1 си е карък и като карък започна с Цариградско шосе.Откри по Европрограмата при Лилянка Павлова автомобилният път ,,Околовръстно", с.Бистрица,с.Железница ,с.Ковачевци ,с.Белчин баня .Ако пътувате по този маршут обърнете внимание на недовършените тротоари в Бистрица,недовършеният асфалт пред Железница и дупките в Ковачевци и т.н. Изяде някой от Герб асфалт за милиони. да върнем лентата назад.Б 1 ни обещаваше светло бъдеще ,но си останахме в тунела на мизерията ,като най-бедна и корумпирана държава в ЕС.Б1 и Б2 ни обещаваха качествени магистрали и безброй чужди инвенститори.Магистралите некачествени,а инвестициите жалки и смешни.Б2 предизборно публично обяви ,че са открити огромни количества газ и нефт по БГ Черноморски шелф.Той излъга като дърт циганин от Женския пазар за газта и нефта.Какъв ни е народа ,такива са ни и управниците избрани от същият този български народ.Всяка партия след Герб ,ако влезе във власта вече няма на какво да стъпи.Навсякъде е смрад и провали..

Колко потопа останаха след вашето управление Нинчее,та още не можем да изплуваме....

За кой ли път настоящият български "КОМУНИСТ" /в кавички, защото те не са никакви комунисти според кодекса на комунизма/ доказва колко е нахален, арогантен и отвратителен! Тези, които разграбиха държавата, които системно ограбват спестяванията на хората, които освен за собственото си благоденствие не ги е еня за никой друг, а уж много се грижат за народа, в средите на които са милионерите-олигарси, ограбили изграденото с труда, парите и лишенията на целия български народ и станали първи мастити капиталисти, срещу които уж са се борили - те непрекъснато да стоварват техните безкрайни грехове на гърба на другите - е те това е българският комунист като другарката от снимката.

Г-жо Нинова, благодаря ви за становището. Може би сте права. Това, което ме притеснява, е че вече сте си подготвили почвата за бездарното управление, което ще погребе България. Очевидно нищо хубаво не чака България след Борисов. Моля ви НЕ НИ управлявайте в годините след ГЕРБ. Дайте възможност на хората с идеи, които няма да се оправдават с управлението на Борисов! Щом сте сигурна, че ще се осерете и дълги години хората няма да почустват подобрение, въобще не се кандидатирайте за следващите парламентарни избори.

Не се обръщам нито с другарко, нито с госпожо Нинова .И двете обръщения са неподходящи за Вас. Тогава нека изберем ваше величество Велик приватизатор. Че имате доказан опит го знаем .Че успяхте да приватизирате БСП-не ви беше лесно но успяхте. С тия послушни ухилени и послушни дечица около Вас все някак ще удържите вътрешнопартийния фронт. Обаче , да приватизирате цялата държава-няма да Ви я дадем !Това не Ви е Tехноимпекс! Питам Ви-за какво искате отново да грабите-синът Ви вече е устроен ,пари за охолен живот имате предостатъчно За къде сте се засилили? На кого искате да се докажете ? Престанете да сеете злоба и разeдерение на народа! Не бъркаййте заклинанията си с резултатите- нали си спомняте как казвахте че ако загубите изборите ще си дадете оставката .а после гузно се спотайвахте. БСП беше уважаван опонент на властта до момента в който изгонихте цялото предишно ръководство по различен начин-кой като вицепрезидент ,или като евродепутати ,или просто ги остранихте под предлог ,че много са дали на партията Ви . Сегашното БСП е котило на дечица послушковски,манипуланти и бездааарни апаратчици с лидерски щения. На вашата централа да се закачи надпис-БСП-Нинова е вредна за здравето на България. Още веднъж Ви повтарям-спрете да сеете разделение и омраза .Опитайте се, поне за малко да бъдете градивна опозиция .Тогава ,ако видим че сте се научили да не бъдете само разрушитерна сила,може и да си помислим.

"след мен и потоп" Е след вас все беше така,а ако герберите си заминат по този начин съвсем ще сме я втасали.А единствената "много силна подкрепа от хората" както обикновено ще е тази на портфейлите им тъй като сте умрели от глад за властта и облагодетелстване!

Тази писна и на "другарите си".Ако дойде на власт ще бъде Хитлер и Сталин едновременно!

нинова и борисов са вълци от една глутница.Това,че се хапят пред публиката с нищо не помага на овцете в кошарата.

В последните около 25 години има три управления на БСП и след тях държавата винаги се оказва потънала с малко или с много, в зависимост от силата на икономиката и от старанието на другарите.

ЗЛАТНАТА ВАРНЕНСКА ДУПКА НА ГЕРГОВ ПЛАТЕНА ОТ БОРИСОВ С 43 милиона бюджетни пари доказа, че вие сте ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО. Вие ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ Нинова откраднахте партията ни, Бедните нямат представителност в парламента. Вие и от лявата и от дясната част на залата сте ДЕСНИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МИЛИОНЕРИТЕ И МИЛИАРДЕРИТЕ. Проблема не е в Борисов, проблема е в ръководствато на БСП , което ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧИСТЕНО ДО КРАК ОТ ТАДИВА КАТО ТЕБ , ГЕРГОВЦИ И ВСЯКАКВА ДРУГА ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЯ!! Пътя на промятана минава през вашата ЧИСТКА!!

Нищо ново на хоризонта. След всяко правителство е така.

Ей пах се сбраха под знамената гербероидните зомбита на цеко гуменяка да бълват жълто-зелена жлъч,само като видяха името Нинова...Мнооого сте зле нещастници,отивате си,колкото и да ви е мъка!!!! ТОВА,КОЕТО НАПРАВИ ШАЙКАТА С ТЕРИТОРИЯТА Е ЧИСТ ГЕНОЦИД! НЕ НИ ТРЯБВА НИТО ВОЙНА,НИТО ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ....

Хванати сме в някакъв капан. Усещането за безизходица владее все-повече мислещи хора. Ясно е, че БСП са крайно съмнителна алтернатива на ГЕРБ. Единственото им предимство е, че поради конюктурни причини имат малко по-образовани кадри от тези на ГЕРБ. По образовани, но не и по-морални. Нивото на т. нар. "патриоти", предполагам е ясно вече за всички. Остана турското ДПС, което е излишно да се коментира. Разнообразните останки от бившето СДС са изцяло компрометирани и невъзстановими. Частни партийки от типа на "Воля" не вършат работа. Крайно време е да се започне някаква нова форма на организация (не партийна), от хора с висок морал, интелект и родолюбие. Такива все-още трябва да има. Включително и сред тези извън България. Убеден съм, че няма да бъдат допускани до публичност, че ще им се пречи по всички възможни начини. Че от такава дейност няма да са на печалба и вероятно ще се чувстват потърпевши, преследвани и оплювани. Но такова организиране трябва да започне, дори и по някакъв "нелегален" начин.

По същия начин са разсъждавали и Звенарите от 19 май 1934. Няма съзаклятници, няма възрожденци, това не върши работа дългосрочно. Политическите правила на обществена организация трябва да се подобрят. Много.

"БСП са крайно съмнителна алтернатива на ГЕРБ..." ТЕ ПРОСТО НЕ СА АЛТЕРНАТИВА ЗАЩОТО РЪКОВОДСТВОТО НА ТАЗИ ПАРТИЯ СА МИЛИОНЕРИ КАТО ГЕРГОВ НАДАРЕН ОТ БОРИСОВ С 43 МИЛИОНА БЮДЖЕТНИ ПАРИ. ЧЕРВЕНАТА БУРЖОАЗИЯ открадна партията ни. ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИЗЧИСТИМ БСП ОТ ТАКИВА МИЛИОНЕРИ И ПРИВАТИЗАТОРИ и след това ДА СЕ БОРИМ ЗА ОНЗИ ПЪТ НА ПРОМЯНА КОЙТО МИНАВА ПРЕЗ СЪДИЛИЩАТА НА ВСИЧКИ ДОВЕЛИ ДЪРЖАВАТА ДО ПОРЕДНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.

Ще предложа смяна на системата.Връщане към времето когато сме били в 10-та на европа с търновската конституция и никакви партии.

тая що не се скрие?Що не казва кво направи с парите,дето гушна от Инпекса?Комунягите май не са разбрали,че никой вече не им вярва.На това се казва КЬОРСУЛАТЛЪК.

Ти па що не се гръмнеш? ВЕрвай си там на мутрите от шайката които ЗАКРИХА държавата и "НИЩО" НЕ ГУШКАТ

мр.ъсник е борисов! прогони детето на курнелия чак в ню йорк!

ТАКЪВ ПОТОП, КАКЪВТО ПРАВЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ИДИОТИ КЪДЕТО ПИПНАТ ( ПОСЛЕДНО РУСИЯ, ВЕНЕЦУЕЛА, НИКАРАГУА, КУБА, КОРЕЯ ) И НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРИРОДЕН КАТАКЛИЗЪМ НИ МОЖЕ ДА СТОРИ !!!

ДАААА,ЩОТО "СИНИТЕ ДЕМОКРАТИ" КЪДЕТО СА НА ВЛАСТ ВСИЧКО Е ПО МЕД И МАСЛО....ЗА ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ Е ПЪРВА ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА,КОЛКОТО И ДА ИМ Е МЪКА НА ГОВЕДАРИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ ТУКА...

Еми то си е така де.......... След Борисов ще дойде тройна коалиция ДПС-БСП-Нова партия(Слави или Радев) Което ....... Си е потоп за държавата.

Много ги урежда другарите да ни плашат едни с други и да си се менкат. 2 години аз, 2 години ти, 2 години аз, после пак ти.

Да бе.... Ако бсп и герб бяха заедно нямаше руската пропаганда из фейсбук да си скъсва задника да плюва по герб и да се опитва да ги свали. Не е вярно това дето казваш.

Към момента формулата е друга. 2 години управлява Борисов, а следващите две - Борисов.

Матрьошките на БКП-КПСС от 70 години са потопили България и все някой друг им е вършил работа в гащетата. Вече трето поколение и пети ешалон руророби ни управляват.

Тоест разбирайте какви ни чака ако Нинова и БСП дойдат на власт. Рабира се като съсипят и разграбят пак държавата ще кажат, че Борисов им я оставил такава. И комуноидният шизофреник пак ще повярва и пак ще ги подкрепя!

Както Бойко е оправдара с червените, така и те с Бойко. Скачени съдове, сър.

Глупости на търкалета!

Госпожо (другарко) Нинова, то между обичта и омразата има само една крачка разлика! Направете я по формулата: БСП + ГЕРБ = БКП! Успех на комунагите от двата лагера, да заработят като един отбор и да върнат всичко заграбено и възстановят всичко унищожено, ако е възможно!

Трябва да си много просто парче да повярваш на опорките, че ГЕРБ и БСП са едни и същи и двете партии са комуняги.

Кви опорки бе тавариш, по делата ще ги познаете. А не по думите. ( ГЕРБ + БСП ) x ( ДПС + Патреоти) = ВНВ (Вечна Неразделна Власт)

След Техноимпекс и потоп.

Ново, ново, ляво.

принципа"след мен и потоп".Та какето го проигра през 1998-2000 г. с криминалната приватизация на най-голямото ВТО"ТЕХНОИМПЕКС".с вестникарски изрезки,демек компенсаторки и от печелившо предприятие и стотици български специалисти работили в него и какво остана от ръководеното от Курни....."след мен и потоп",което е видно и по документи.Гиди гьонсуратна биволица.

Защо да е било печелившо, нали държавата е лош стопанин?

Виж,нещо да кажеш за летището което е печелившо днес но твоите началници искат да го дадат почти без пари.

Ами след като всички сте от едно и също тесто, то няма друго какво да се очаква! До сега не е имало управление, което да не ни е довело потопа! Проблема е че в БГ няма алтернатива! изборите са безсмислено прахосване на пари, което трябва да заплатим, а в същото време нищо няма да получим! Със сигурност знам, че след всички избори народа се бърка все по дълбоко в джобовете ( говоря за народа, не за политически и икономически кръгове )

Защо се мориш,като разлика между теб и борисов няма. Вие затрихте България,живеете си в блаженство с крадени пари и говорите за справидливост и морал.Е мерси.

Да ама той си построи Ноевия ковчег. Кои го издигнаха Буда - Бриго, Гоце и Доган. Ако поразите не бяха направени от БСП през 29г. нямаше да го има.

в подуяне значи? среща със симпатизанти? не ме домързя и намерих резултатите от изборите за кмет в село крушовица кунчев-бсп--46 гласа величков -герб--185 гласа кмен е недялков от ----с 546 гласа!

"При нас, всичко е наред. При нас, всичко е тип-топ. След нас, потоп." След Борисов идва и въздигането на България. Това е последният КОЛАБОРАТОР на THE MATRIX - "СИСТЕМАТА НИ УБИВА!".

дали великият ралин е имал предвид борисов когато е писал това? или е прозрял още през 1970 г докъде комунягите ще докарате държавата ни!

Макар и смачкани в него време българите, обществената среда е била далеч по-чувствителна и проницателна. Заради това се е вярвало в 09.09.1944 г.-10.11.1989 г. за края на "Презрелия социализъм". Тази вяра се пренесе и за презрялата ЛИБЕРАЛНА ДЖЕНДЪРСКА демоКРАДЦИЯ. Всяко начало си има и край.

Преди няколко години тия приказки ги лееше Бай Уй по адрес на Столетницата. Преди това пак Станишев ги каканижеше за Баце. Актьорите се сменят - сценария не. Стар филм, вече десетилетие се прожектира с пълен успех.

А бе кратуни герберастки, четете и ако можете кажете нещо за Вашите: "стабилна икономика" - без производство... "стабилни финанси" - колко ли милиарда станаха кредитите опоскани от БОКо "за нищо"?... "външно политически успех" - "гълъбчето" цвъкна курешки върху всички, и се провали навсякъде... "нарастване на доходите" - с тези "доходи" българите не могат даже да погребат починалите от недоимък свои роднини... "намаляване на безработицата" - поне 300000 неработещи нищо българи не се водят на отчет...!!! "завръщането на българи от чужбина" - несравними двама, трима с хилядите предпочели "Терминал 2"... "инвестиции" - инвестират само там, от където очакват и могат да крадат най-много (в концесии за изгребване природните ресурси без да плащат, и в обекти където ползват българите за роби)... Дааа...!!! ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ МУТРОМИЛИЦИОНЕРОГЕРБЕРАСТКИ...!!!

червено-бесепарска.Туй дето си го накаканижел за периода на властване на Луканов,Беров,Виденов,Костов,Станишев,Орешарски,тройни шлемове,тройни коалиции,а след тях чума и разруха. Дааа....!!! ЛЪЖИ И ЛЪЖИ ДС-АРО-МИЛИЦИОНЕРСКИ-КОМУНДЕЛСКИ...!!!

ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК Е БОКо-КРАТУНьо (вашето КапоДеТутиКапо)...!!! Мутра от СИК с участие в наркотрафик, наркопроизводство, наркоразпространение, рекет, убийства (Чакъра...), перач на "мръсни пари" (чрез Цеца-секса), изнудвач и присвоител на апетитни бизнеси, фалирал банки (КТБ) и усвоил чрез подставени лица част от активите и, въвел еднолично диктаторско управление на създадената от него псевдодържава...!!! Дааа...!!!

чети, комундел см.отан! България днес е бвп-52 400 000 000 $ жилища-3 951 806 автомобили-4 130 195 влогове в банките-73 000 000 000 лв. и още толкоз по ръцете и вратлетата на населението и в буркани и дюшеци тази година 2 800 000 българи са пътували и почивали в чужбина

БВП - сал един Началник знае колко е надписан в стъкнистиките...!!! жилища - добре че преди 1989 година беше построено това, което БОКо сега даже не може да боядиса, а краде от "санирането" му...!!! :::))) автомобили - територията стана сметището на еврогейско, защото българите нямат възможност да си купят приличен нов автомобил... влогове в банките - имат само корумпираните мутромилиционерогерберасти и техните "колеги" в краденето...!!! а пътувалите в чужбинско българи го правят заради евтинията, защото вие мутрите бетонирали морето сте нагли обирджии...!!! Дааа...!!!

Думите на участниците в организираната престъпна група ГЕРБСПДПСОП не трябва да бъдат взимани под внимание. Само международно разледване и трибунал ще оправят нещата. Всичко друго е "Стани Боко, да седне Курнела. Стани Курнело, да седне пак Боко"

Тази женица хептен е изпуснала влака ,мисли ,че като повтаря всеки ден ,че правителството си отива и то ще си иде и тя ще се качи на трина на власта зада заграби отново всичко,докато докара държавата до нов фалит и после да обвени предното правителство.

Айде да идват новите избори и да слагаме край на диктатурата на анцуга и пожарния шланг!

Добро дошли на шоуто на Сестри Бойка и Курнелия Борисови! След антракта очаквайте потресаващата сапунка на тризначките - Волка, Далаверка и Каракачанка! Заредете се с пуканки и се настанете удобно на диваните.

PEYTSCH

От вас искаме едно...ДА ВИ НЯМА и ДА НЕ ВИ Е ИМАЛО НИКОГА !!!

не ме е яд че тая буля говори щуротии ,нека си говори ... Яд ме е че има празноглавци които се връзват на щуротиите и !

Това е сценария на ДС. Да се менкат добрите и лошите, а те все от нашите.

Корни!!! -Когато разграбвахте България, чрез така наречената „разбойническа приватизация„ на какъв принцип действахте? - И да се прегледаш в болнично заведение?- ДЕМЕНЦИЯ ми се струва че имаш.

Потопа е след вас и винаги е страшен потоп... когато сте се допрели до властта сте фалирали държавата.

Никой не ви вярва вече. Нито на герберухите, нито на спинозните рози. Тия спектакли, които ни играете вече 10 години тотално омръзнаха. Само се връткате, пред камерите се нападате, а зад кулисите само делите комисионни. Пример - ДжиПи.

ами бате ББ е учил от най-добрите - БСП. И не само той.

Курнела и Боко са внедрени машини за унищожение на българският народ. Те са модифициран аналог на протонната ядрена бомба, която унищожава всичко живо в определена територия, без да поврежда материалните ценности. Истински се е справяла с такива андроиди само инквизицията.

Теб пък кой ли те слуша. И бесепарите вече знаят че ти ще ги провалиш.

Изборът между ГЕРБ и БСП за управление на държавата е като избор между холера и чума за коледен подарък. Те не са алтернативи, те са просто различни имена на смъртоносна зараза.

Нинова, никой сатрап не може да си мечтае за по-удобна и мила "опозиция". Ти и другарите ти сте директни съучастници и ортаци в "потопа". Никакви сценки и театри пред камерите не могат да заличат гласуванията, мълчаливото съгласие, общото ви облажване, крепенето на корумпираната съдебна власт и полягването ви. Гергов току що гушна 43 милиона от дупката в центъра на Варна. Там кмета е на ГЕРБ. Нещо да коментирате?

Не ги обиждай, защото не са съучастници, а ОРГАНИЗАТОРИ на потома, обира и последващото унищожение на държавата. Още от времето с едни куфарчета... Главният режисьор се казва Луканов.

Още един път красноречиво демонстрира огромната си наглост и глупост. Защото, веднага след думите и трябва да си зададем въпроса: А КАКВО остава след БСП? Я, дайте да видим: I. След Луканов: Празни магазани, стачки, мутри и рекет, спиране на плащанията по дълга. II. След Виденов: 1 Долар=3000лв, заплати по 5-10 долара, фалити на банки, а и на цялата държава фактически. III. След Станишев: Заменки, афери от рода на батко и братко, обръчи от фирми... IV. След Орешарски: Аферата КТБ (най-големия и безсрамен обир в света), Дилян Пеевски...

Ами нито едно от тези неща не е дело на БСП.И ако имаше малко мозък щеше да си мълчиш.

Леле, тая не спря да плещи глупости. Кой й е казал, че тя ще управлява и ще възстановява страната. Комунистите, освен да крадат друго не могат. Както нея самата. И тя щяла да възстановява!? Ами първо да възстанови заграбеното от Техноимпекс.

Абе то отстрани е лесно да говоруш , ама като вземат властта така се оплитат , че банки фалират , фондове спират , и накрая държавата блокаж! Така че на приказки всеки може да я докара , ама на практика е съвсем друго!