Коментари - Нинова: Борисов да каже Владислав Горанов негов министър ли е, или не (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко ще ти дава обяснения,толкова ли си тъпа че питаш?

Курнелка да каже открадна ли си ТЕХНОИМПЕКС, или червените и го подариха?

Горанов е подводницата на педали в Герб, изпратен от подводничарка Курни, за да събира полезна информация за бъдещото крадене на БСП.

Нинова скрий се и млъкни, че вече не си и смешна, жалка си

Демагогия и популизъм излъчва тази изпечена лъжкиня от село.

КУРнелия, другарят Борисов, другарката Цачева и всички 240 парламентарни мастии да се омитат моментално от държавицата ни. Тридесет години контролирана мизерия от управляващата Мафия СТИГАТ!!!

ЩОМ СИ ВЪРШИ ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА, ЗНАЧИ Е НА БОРИСОВ ЦЪРВУЛАНО ЗАЯДЛИВА !!! А ТИ РАЗКАЖИ КАК ПРИВАТИЗИРА БАНДИТСКИ, И ТОГАВА ПИТАЙ !!!

" КОЙ" ли е шеф на дир.бг??

Тук на сайта остават коментари, които са на тролове, които пишат глупости. Нормалните и истински коментари ги трият!! Срам и позор за ДИР.БГ.!!

Абе, то на думи е лесно, но като дойде време пак започва броенето на депутати. Едва ли има нормален човек, които да вярва, че капиталистите от БСП ще оставят частния си бизнес и ще почнат да правят държавна икономика?! Това да не е някаква шега?! Ами като спечелят 15-тина процента с кого ще я лансират тази идея за държавен бизнес. Кой ще ги назначава мениджърите? Кой ще плаща за болниците в малките населени места? Кой ще даде парите за ЧЕЗ? Всичко това е ала -бала. Тази жена има само една цел. Да управлява. След нея- потоп. Ама няма да стане. Поне не и с такава платформа Щото дори и да вземе процент повече от ГЕРБ я чакат порциите на Доганя! И тя ще ги приеме. Това е повече от сигурно. Така че гласуваш ли за БСП всъщност гласуваш за ДПС на Доган.

Плюйте бе, платени тролове,защо ви плащам?????

Точно пък баба Корнелия да говори за морал...някак не се вързва.

Друго си е боко суджука, цецо-крадецо, цецка травестита или далавери да ви говори за морал. Или агент Иван със стотачките от продадено гражданство, Горанов - от живеенето безплатно в ограмни жилища.

колко сви от Техноимпекс?

Тези дето ни управляват не са цвете, ама са в пъти по-чисти от тези дето са на резервната скамейка там са наредени едни ама ум да ти зайди - като се почне с Нинова, с чисто като "сълза" минало в приватизацията - вълчица обградила се с млади загладнели вълчета маскира ли се като офци само и само стадото да ги избере. Дойдат ли на власт гледайте каква касапница ще настане какво харчене и грабене, че сегашните ще ни са видят ангели...

Всяка промяна на това статукво е по-добра от продължаване на вегетирането и унищожаването на България. ВСЯКА!

БЪЛГАРСКИЯТ мозък е закърнял на 95 %,независимо от броя и вида на дипломи ,притежавани от някои ..

Какво добро видя последният път, когато "атернативата" беше на власт? А преди това? А още преди това? Изобщо, има ли поне едно управление на тази "алтенрнатива", което но, да е довело до икономическо подобрение, подобрение в здравеопазването, в социалните грижи, в образованието? В социалната сфера единственият който подобри положението си беше социалната министърка Масларова, която стана милионерка. Има ли поне едно управление на тези ,което да не е белязано с кражби, далавери, сделки с престъпници и т.н. Сега, а мадам "Лъжа" начело, прочула се като приватизаторка на Техноимпекс за по-малко от 1% от действителната му стойнност, тази партия ще направи още по-големи злуми. Не, благодаря!

В "най-бедната" страна на Европа, където в най-западналите райони хората не излизат от кафета и кръчми, където в столицата има повече ферарита и бентлита от Париж, където повечето "социално слаби" имат по две коли, където бабките хвърлят като изоглавени десетки хиляди долари от балконите, определено има нещо много сбъркано...

Електорратът на БСП се топи като лански сняг и това са последни издихания за власт. Не виждам за какво има да си казва Горанов след като живее в чуждо жилище, а още по-малко Борисов ? Кога Нинова ще си каже за "Техноимпекс" и синьото си минало?

Едно нещо трябва да ти е ясно - и глухо магаре да сложим за премиер, пак ще е по-добре от това ти и престъпната ти партия да управлявате дори и само 1 година! Лошата новина за теб и партията ти е, че хората това го разбраха вече и поради тази причина няма да бъдете на власт никога повече:) Честито!:)

Пена: -Що рече Нина? Мара: -Дивизия за България. Пена: -То убаво , ама да бееме по-млади.

Корнелия събрала повече коментари от Г-20 :)))

БСП нито има потенциал нито има моралното право да ни управлява !

Червения боклук пак се е разсмърдял.

ХА! Червеният боклук кога се е прибрал от Мароко? Кажи, волфи!

Червените боклуци виреят на Позитано 20 ако не си наясно !

ПРАВА СИ, ПАВЛИНО. КАФЯВИТЕ БОКЛУЦИ СА В БАНКЯ.

Дреме ми къде са уважаемо гейче , просто уточних къде са червените .

Горанката е министър на Кръстника Бойко.

При положение , че Боце е премиер , нормално той да го е назначил за министър . Смешното в случаят е , че именно персоната която няма абсолютно никакво право да определя кое е правилно и кое не , особено на база самата нея , се прави на оборотна . Селташки манталитет . Много истина има в поговорката "Можеш да извадиш човек от селото но не можеш да изадиш селото от него !" , все едно за курни е писана .

Хем осрани, хем аслани - за герберастите и писана.

Не позна,логиката ти куца-,,при положение,Боце..."дрън,дрън...

Не може да се каже на черното бяло. След 1989 г България не е била толкова добре икономически, колкото е сега. И перспективите не са били толкова добре. И да атакуваш управляващите именно по икономически теми е най-малкото тъпо. Народът не пасе трева и много добре вижда и усеща. А освен това и помни. Недоволни се намират навсякъде, дори в Швейцария, но това не значи, че като изкараш няколко кресльовци на улицата и ще бутнеш стабилната държава. Стратегията на БСП в случая трябва да е друга, но няма ди им отварям очите. Въобще, в този си вид БСП няма бъдеще. Тази партия е твърде много обременена и от далечното и от близкото минало. Освен това в състава и има твърде много компрометирани личности. Визията и е негативна - такава, че винаги търси конфликт, очерняне, проваляне на конкурента. А в някои случаи със сътрудничество се печели много повече. Има крещящо противоречие между това, което говорят и това, което правят всички в ръководството на БСП и в парламентарната им група.

Стъкмистиката Гошко те е увредила.Чети западната преса за да разбереш пропаста над която стои България.

"След 1989 г България не е била толкова добре икономически, колкото е сега." Гошко, в Детска градина "ГЕРБ" ли стигна до този извод?! 2.2 млн. българи живеят ПОД ЛИНИЯТА НА БЕДНОСТ; Раждаемостта е катастрофа; По смъртност сме ТРЕТИ В СВЕТА; Демографската криза Е НЕОБРАТИМА...

това дето си го написал важи за вас ромскитецигани! ние българите сме си добре, и резервациите за коледа и нова година свършиха!

По същите, както и по много други показатели, по-добре ли бяхме при кърваво-червеното "светло минало" - с цар, ДПС или соло-БКП? Цитирай "твоя" си стъкмистика, започни от "сиянието" Луканковото сияние та до "блясъка" на Орешарски.

Има проблеми, да. Но ти какво искаш - 20 години разсипия и грабеж и след това за няколко месеца всичко да се оправи и да цъфнем и вържем? Не става така, още повече че си имаме опозиция, която за всяко нещо слага прът в колелетата на държавата за да навреди на ГЕРБ, но всъщност навредява на целия народ и на държавата. И всичко това само защото мадам "Лъжа" и шайката около нея са алчни за власт и не искат да чакат. Важното е, че с всеки ден сме все по-добре, а като има икономически растеж, ще се оправят и другите неща.

Колкото и да ненавиждам т.нар "цар", освен за всичко останало, и защото ни натресе охранителя си, не мога да кажа на черното - бяло. В началото на мандата му заплатата ми беше X лева, в края - 3X. При още по-неприятния за мен Станишев в началото работих за 3X, в края за 5.5X. В онези години виждах перспектива. Сега, освен че има жесток застой на доходите в съчетание с инфлация, разни близки до определени хора фирми те избутват от пазара. При това не става дума за обществени поръчки, а само за работа частни клиенти. Става дума за всички сфери и всякакви дейности - търговия, производство, услуги ... корупцията достигна нечувани и невиждани равнища.

Обещавам да приватизирам , като Орбан , за всеки служил на моита пратия , ще има от сърце

Мизерия и студ погубиха двама самотници в Кнежа . Починали са двама възрастни самотници в село Бреница, община Кнежа. За тях сигнализира в социалната мрежа жител на селото, според когото причината е студ и липса на грижа. В първия случай в дома си е намерен мъртъв 80-годишен мъж, който е имал роднини. По думите на местни хора, старецът е изгорил дюшемето, нямал е ток. Във втория случай става дума за 85-годишна вдовица. Месец преди това изгорял домът й, а от притеснение починал мъжът й. След пожара възрастната жена се преместила в пристройка до къщата, но живяла в нечовешки условия и починала. Била погребана служебно, роднини не били открити. Опитите да бъде настанена в социален дом ударили на камък, казва кметът Пламен Лъжовски: „Там изискванията са жестоки и се чака по четири-пет години, трябва да има голяма пенсия или някакви имоти”. По думите на Павлин Дошмановски, който е сезирал Общинския съвет, институциите са проявили безразличие: „Ако стане нещо с животно, да видят, че се убива животно, ще дойдат не знам колко организации, а това, че двама човека така си заминаха - не обръщат внимание”.

мизерията на хиляди,и липсата на съпричастност и егоизма на останалите. На всеки му идва реда...да опита тоягата в живота по един или по друг начин,рано или късно....ако до теб няма общество което да те подкрепи,а сбор от самодоволни индивиди...тежко и горко на всички ни.

а ти що не си стоиш на село да се грижиш за родителите си, а си отишла в града да се правиш на загрижена??

България си има своя Орбан, Орбан приватизира днес , Нинова приватизира и в и в миналото, и ако и дадете шанс ще продължи

България НИКОГА не е имала силен политик след 1989 година. Има много с претенции и халюцинации за такива, като Тиквоча, например, обаче реално всички управляващи от 1989-та година до сега са едни жалки подлизурковци и подчовеци с никакъв морал и чест, чиято цел е да попаднат във властта и да се облагодетелстват от нея с милиони.

на Нинова е разбрал че ръкавицата е хвърлена. Много силна реч, и всяка дума е откровена плесница за този силен мъж дето се е сгуши в момента. Борисов е длъжен сато лидер и като мъж да реши за Горанов и оставката му. Това е първото....а нататък не знам ...свърши лежерното управление....Нинова му диша във врата и няма голям избор.

Радев е този който се крие зад панталона на Нинова

накратко казано г-жа Нинова е била шеф на Техноимпекс и прави своя собствена фирма Техноимпекс 98. После Техноимпекс 98 плаща 70 000 долара и купува Техноимпекс с реална цена 2 милиона. Щото много се говори за Влади Горанов и апартамента му, тва е се едно Горанов да направи своя собствена фирма АЕЦ КОЗЛОДУЙ- 98 и да купи АЕЦа в Козлодуи за 200 хиляди лева.

Никога не е била шеф на ,,Техноимпекс". ,а е участвала в менаджерско работническа приватизация измислена от СДС и Костов.

Май си приказваме колкото да правим течение в и без това студеното време ? Я хвърли един бегъл поглед тук - https://novini.bg/bylgariya/politika/457293

Омръзна ми да ме питат колко взема съпругът ми в Лукойл! Взема повече от Радев. Ако вземаше по-малко, щях да го разкарам от Лукойл и да го направя президент. Така че казах- на 25 число взема повече от 11 000

КОКОШКО, пише се взИма.

ти го каза- взимам квот донесеш- доларе евра лири стерлинги турски лири

Меко казано е перверзия госпожата да говори за морал! ТОЧНО тя- това е някакъв виц!! Смешни сте, жалки сте, още 10-на години да се споминат още някои заблудени овце от онова употребеното поколение и може да отдъхнем- дотогава бой по червените кратуни!

ТОЧНО АТАК, ЖЕНО, ДЕЛЯН ГОРАНОВ ПЕЕВСКИ ТИ ИЗНАСЯ ЛЕКЦИЯ ЗА МОРАЛ.

Горанов да отговори за детето му от служителката в министерството - Миглена Да разпита и в Горни окол и Самоков коя е тя. .... ЩЕ стане интересно

Всъщност някой ще понесе ли отговорност заради Горанов?Защото не е важно какво точно е казала Нинова и каква е Нинова. В момента тя не управлява. Управлява ГЕРБ. И ГЕРБ предлагат и приемат закони. Точно този Горанов, който се чуди откъде да ни изстиска предложи да се плащат високи данъци за гостуване повече от 24 часа, дори гостите да са роднини. Дали го приеха не знам, защото скандали и гафове объркаха журналята и нас, че вече никой не знае какво точно става в тази държава. Знаем само че ни управляват нахални безскрупулни лицемери. Та някой ще потърси ли сметка от Горанов защо ни лъже за апартамента? И как до преди две години не му стигаха парите, а днес е по имотен от Цветанов?

Всъщност, какво точно е направил Горанов?

Както и да я чета, отпред назад, отзад напред...каката се е тотално разцентровала, влязла е у дълбокото, в една паралелна вселена..Наистина не смятам че е ментално здрава.

кремено, и отзад наред да четеш, и отпред назад, все тая. Олигофренка си се родила.

Не смятам че държавата трябва да купи ЧЕЗ това е ненужно и е белег към национализиране , при все че те ги раздържавиха през 2003/4 години !

Опитва се по всякакъв начин да вбие клин в коалиционните партньори !

редка глупост, напмня ми с тъга за комсомола... 70 и кусур годин не можехте да измислите или направите нещо, само големи хвалби, приказки дайте да дадем и лапане.

Нинова да каже: ДАЛИ СТЕ ПИТАЛИ "СВОИТЕ" ЗА ТОПЛАТА ВРЪЗКА СЪС СРЪБСКАТА МАФИЯ и ЗАЩО НЕ Е "ПРОМЕНИЛА СИСТЕМАТА" 02 юни 2012 Станишев пита своите за топла връзка със Сретен Йосич Сергей Станишев, лидер на БСП и президент на ПЕС, заяви в интервю пред радио К2, че ще пита Кирил Добрев и Младен Червеняков за връзките им със Сретен Йосич. Топлата връзка между Добрев, Червеняков и Йосич разкри разсекретен разговор по делото “Килърите”.

Не Ви ли втръсна тая т.н. Чума да ни занимава всеки божи със скандали както в НС така и по медиите. Каквото и да прави тя и нейната скандална партия власт повече няма да видят. Пълен отврат е тя самата като личност и като лидер.

Ами такъв и е манталитета - на селска тетка от пазара, която само разнася клюки и се кара с всички за всичко. Може да се е облажила и да има пари, но не може да ибяга от себе си - сега е натруфена селска тетка.

гошко убавецо, селският ерген ОЛЕ!

"Борисов смята, че ще се отърве от този ангажимент като каже - той (бел. ред. Владислав Горанов) е голям човек" Ама тая е как го рече Овчаров - "агресивна манипулаторка"? Борисов още нищо не е казал, тая пача му сложи думите в устата и почна да го коментира. Суупер нагла!

Народът едно трябва да разбере.Каквото и друго да се прави, ще си остане същото, ако няма справедлива и независима съдебна система.Това е основата на нов модел и тръгване на страната напред. Всичко друго е прах в очите на хората. СТРОГ КОНТРОЛ НА КОИТО И ДА СА УПРАВЛЯВАЩИ! От нови хора!!

И от къде ще дойдат новите хора бе склери? От извънземните дето ще кацнат на чинията на Бузлуджа ли бе комунист задръстен?

Те и кучатта на село знаят че бесепето са руски кавали тъй че не моят да на излъжат

че нинова говори тъпотии говори , ама че и ти не падаш по долу, не падаш, заедно с Нинова държите първенството Под надслов ОТ ГЛУПАВ, ПО ГЛУПАВ, може да спечелиш два приза Глупав или ПО глупав , вие с Нинова се борите успешни и доста конкурентно, Нинова доста успешно измества ГЕРБ от титлите които си спечели предни години

ще го свали...ама пенсионерите със сигурност ..и ще са прави!

Да де ама те някак си от многото талаш който сипе Нинова някак си не забелязват Нинова да им предлага нещо по добро , даже Патриотите по добре се ориентираха и знаеха за какво да говорят, Нинова няма друга визия освен да казва ГЕРБ са лоши, което само прави реклама на ГЕРБ и фокусира вниманието върху ГЕРБ, упорита жена, не умна , не способна , но много упорита и може и да успее защото всички ще се уморим да е слушаме и ще и дадем властта само и само да млъкне

Нинова иска да е като Орбан да национализира всичко и после да го подари на приятели, както Орбан направи национализира всички предприятия заради които вървяха напред и ги подари на сульо и пульо, даже без висше, но затова пък верни другари

От коментариите личи ,че Бойко е прав само в едно .Много политизиран, некачествен и просташки човешки материал е остатал в България ,както от дясно така и от ляво.Хем прост и некачествен материал ,хем хаби енергия да налива поток от думи в решето..

Ни един герберски трол кирлив не е прочел цялата статия!:))))))) ....срамота ве,тутманици!:))))))))

Какво да четем комунистически тъпотии и глупости ! Само ще затъпеем !

Ами и без да четеш си тъп.Хем си тъп ,хем нечетеш.

Какво да четем толкова , плюе по ГЕРБ и се опитва да ги дискридитира всячески , да ги очерни , да покаже че това което правят е погрешно , че нямат идеология и прочие все лоши неща , с една дума тотално плюене! Разбирам я че даде големи надежди на определени кръгове че щеше да спечели изборите , но не можа! Сега ни предлага „Визия за ограбване на България” ! Благодаря не я щем!

Твоя си работа дали я щеш!;) ... Обаче ти , Зойче чете ли "Визия за България"/която не е готова в окончателен вариант/----та тъй юнашки я отричаш?;))

Смешните заплати и пенсии реалност ли са? А корупцията? А циганската престъпност? На това ли му викате плюене? Веселяци! Посочват им реално съществуващи проблеми, а те викат, че било плюене! Хей това да науча днес ми стига! Браво! Орли! Чудесно управлявате! Смятате, че някой ще продължава да ви търпи ли?! Ще гледаме! А иначе продължавайте да си пишете седесарските простотии! Те нямат нищо общо с действителността!

Пройко нещо не те бива ...изпили си хаповете ? Бая време те няма , та си помислих да не си дал фира !

45 + 30 години все едно и също. Ние ще... За такива руснаците имат хубава приказка. В свободен превод " Мислехме че този път ще е по-различно, то е все същото..."

"Захотелос как лучше,получилос как всегда"-----това е за всяко следващо управлуние на бою ттиквата!:)))))))

Нинова задава тъпи въпроси! Не съм политически пристрастен , но няма как да не го кажа в интерес на истината!

само малко гербаджия....

Сега прочетох! Наистина университета в Бъркли не дава стипендии, защото е на държавна издръжка! Тотал един семестър излиза 37 000 долара! Браво Нинова, имаш да отговаряш на въпроси!

На държавни разноски ли? Аман от неорентирани тролове.

Да бе! Така пише! На чуждестранни студенти не дават стипендии, защото университета е на държавна издръжка!

Ама то горкото яде лоша храна в Америка,ГМО,питаш ли го как е преживяло.А Нинова що не го прати в Сибир,при Решетников.Можеше и при Ким в Корея да го прати,все пак и е другар.То от нямането в Америка го изпрати,горкото дете..........те всичките кумуняги плюя Америка ,но децата им се изпращат при идеологическия им враг,с пари откраднати от нас.........за съжаление

Патко, ами твоята заплата не спада ли към тази на клатикуровците, които всяка година си ги увеличават??? Твоята партия, как гласува, когато се гласуваха парите за партиите??? Може ли охранена задница като твоята да е сходна и да ратува за онези, които са с малките пенсии???

Нинова да каже за себе си: 1. Гонена ли е два пъти за корупция или да? 2. Приватизирала ли е предприятие на 10% от стойността му или да?