Нинова: Аз съм алтернативата на Борисов

Няма да наливаме пари, ще ги даваме само ако има ефект от разходите, категорична е лидерът на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама разбирасе, че то има и идиоти които не помнят какво се случва при ВСЯКО ваше управление. Така че, лично аз ще заложа на българите вместо на комунисти и турци да ни управляват.

Мокрите сънища на селянката от Крушовица

Тази трябва да започне да си пие хапчетата!

jingiby

Присмял се хърбел на щърбел...

Затова Тиквата царува 9 години - защото ти си му алтернативата.

Ако ти си алтернативата предпочитам да ида в занзибар и да доведа някой за алтернатива

Всички Политици са една порода - изкарват си хляба само чрез Говорене пред простия плебос .Разликата е - след време изгниват зъбите и устата започва да смърди .Човек докато е млад има добра устна хигиена и я поддържа , като остарее няма смисъл да си мие зъбите дето ги няма . Та в този ред на мисли - времето е наше - да заложим на Нинова и БСП - те имат здрави зъби и ще смелят старото месо на ГЕРБ.

Човек да се смее ли, да плаче ли? Тя била алтернатива? Ако това е алтернативата вече няма как и аз да не емигрирам-

Самонадеяна патица

Мислех дарик и дир за малко по серозни медии,ама след това дето нинова плямпа почвам да се съмнявам

Кака е в критическата,ама ще и мине

С такава алтернатива като тебе Бойко ще си векува на поста.

Аз....

Такива зъби са наточили , че 96/97 ще ни се струва като лека икономическа кризичка !

Нинова наистина е алтернатива на Бойко. Толкова лоша алтернатива, че кара Бойко да изглежда чудесен избор.

Единствено президентът може да ме накара да гласувам, случаят с Гергов показа, че Нинова е зависима. Освен това да гледам Добрев като министър някакъв, мерси.

Вече вярва в простотията, която лъха от всеки един гнусен политик...освен мангалите по изборите.

Тогава некадърните комунисти от ГЕРБ ще си управляват вечно...

"Демокрацията ни отне много." С това изречение загуби спечелени избори и винаги ще си след Бойко :)

НИНОВА : "Аз съм алтернативата на Бойко Борисов в областта на политиките " В ОБЛАСТТА НА ПОЛИТИКИТЕ ДА , но в областта на държавното управление нито ТИ , нито пък БОРИСОВ ставате за нещо. ХОДЕТЕ СИ И ДВАМАТА.

Дано се задавите ....Всички...

Е то за това Борисов ще кара и четвърти мандат.

Народа не иска нито БСП , нито Корнелия техноимпекс на власт

Пази боже да си алтернатива на Борисов!!!!!Ужас!!!Тогава хептен ще я фтасаме и България ще е отново в кюпа!!!!Да земеш да изчезнеш че ме фтриса кат та гледъм!!!!

Курнимпекс...

Ти си алтернативата на Станишев

патица е много деликатно, "ненаяла се патка"!!!

Искрено се забавлявам на лудостта, некомпетентността и простащината на това подобие на човек. Шоуто е безплатно, нека си говори не ми пречи.

"Аз съм алтернативата на Бойко Борисов...." Тази "алтернатива" е горе-долу като алтернативата м-у Хитлер и Сталин...

Ако простия народ я избре.......заминавам

Рядко или сухо и миризливо. Изберете сами.

Г-жа Лъжа Импексова се вживява в роля, КОЯТО ТРЕЗВИЯТ И ЖЕСТОКО НАПАТИЛ СЕ ОТ НЙНАТА ПАРТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИ. Катастрофата, когато и да се случи, предстои с гръм и трясък Нека се вживява, нека си сънува, нека си живее с илюзиите. Ние това позволяваме. НО, АБСОЛЮТНО И НИКОГА, КАТЕГОРИЧНО НИКОГА, НИЩО ПОВЕЧЕ.

Преди години лудите се мислеха за Наполеон и лежаха в лудниците , сега се мислят за алтернатива на Бойко Борисов и дават интервюта по Дарик . O tempora, o mores !!!

ами върви п. си майчина!

То затуй е казано, че ако "изборите" можеха да променят нещо, щяха да ги забранят.

Борисов - Нинова. Нинова - Борисов. Да се чуди човек, кое е по-малкото зло. И кой ти е приятел, кой ти е враг. Та да можеш да приложиш поговорката "Пази ме, Боже от приятели, от враговете сам ще се пазя!" Тия двамата са колкото приятели, толкова и врагове - барабар с всичките им партийни и непартийни пажове и прислужници (сред последните включвам Каракачанов, Сидеров, Марешки, Симеонов и подобни "политици"). Не Борисов, не Нинова и компанийките им. Орбан ни трябва или Салвини.

“Демокрацията е да спечелиш на своя страна по-голямата част от глупаците.”

Ако вземеш за мерило простотията и меркантилността , Боце е верно безалтернативен.

Тази Курнелия е такова властолюбиво, арогантно, просташко и самовлюбено същество, че чак Тиквата бледнее пред нея!

Не корнелио , не си ничия алтернатива ! Единствено това обаче , че в момента ти и карадЪто се явявате най-вероятната алтернатива , държи Боце на власт и ще продължава да го държи ! По-голямата част от обществото отдавна чакат да се пръкне читава алтернатива на Боце и най-вече на бсп и дпс , но за съжаление такава за сега няма .

Тоталитаризмът е да смачкаш умните и свободните и да управляваш с помощта на идиоти.

Боже, Пази България от тези жени. Уста голяма, в главата нищо.

То поначало т.нар. ти "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Вярно, че бледнее Борисов пред Нинова - поне по един показател. При всички случаи, тя е прочела повече от една книга.

Нещо като издълбана хелоуинска тиква, може би.

Странен начин да поканиш някой на гости ....

Хем във вашата така наречена Визия обещаваш да харчите пари за всички по много, хем гледам тук, че сте щели да давате пари само срещу реформи. Та кое от двете е вярното?

Не знам колко елементарен и ограничен трябва да си , за да не разбереш , че НАРОДА НЕ ВИ ИСКА !!!!Сърбахме ви попарата ! НЕ !!! БАСТА !!!!!!!!!!

Е такава,че ще спрат парите от Европа!От бюджета ще бъдат раздадени на техни хора милиарди в измислени проекти,ще вдигнат необосновоно много пенсиите и социалните без да имат необходимите средства в бюджета,ще провалят поръчките в армията,ще спрат ремонтите и строижите,ще върнат пушенето в завединията и ще направят хаос в здравеопазването и застраховките и след настъпилата криза ще обвинят за всичко ГЕРБ,Борисов и ЕС!

Да де - при "демокрацията" управляват "умните и свободните" като Борисов, Цецо, Цецка, Нинова...