Нинова лансира нов данък и поиска по-висок налог за 47 000 души

Левицата внася ред алтернативи във финансовата политика на държавата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди да се разпредели дивидент, фирмата първо е платила 10% данък печалба и след това 5% данък в/у дивидента. С други думи физическите лица, които получават дивиденти са платили общо 15% данък в/у тях. Любопитно ми е от тези 8000 човека с огромните дивиденти колко са във висшето ръководство на БСП? Всеизвестно е, че това е партията с най-много милионери в ръководството й.

робин худ бил справедлив човек взимал пари от богатите, и ги давал на бедните! но за да има справедливост и равенство, после ги взимал от бедните и си ги слагал в джоба! то и комунделите той!

бе кой въведе плоския данък, че немога да се сетя в момента? и кой направи ддс 22% та после се наложи костов да го смъква на 20% ? комунделите по стар столетен обичай пак гледат да направят богатите бедни, а не обратно?

Това е нещо, което създава плашещ звук и върши работа срещу пиленца. То и плашилото върши същото. Защо са ни и двете? Поне плашилото не иска да мърда, та да отстъпи на кречеталото, освен, ако не го хване и паниката, както страхът е направил вече. А, кречеталото няма избор. То ще се върти и върти,защото ако спре да се премества в дясно, в ляво, в центъра или някъде из порочния кръг, то няма да е това, което е. Вие, кое предпочитате? Рано или късно ше Ви се наложи да отговорите на себе си, а не на плашилото и кречеталото. Може да изберете пиленцата, дори и да хапват по някоя черешка на торта, защото се знае, че "Хляб-няма"?

Но не е ли малко прекалено- 2 пъти за 2 секунди? Нищо де, толкова умни неща сте изтрили, толкова простотии сте пуснали, че чак се чудя дали не Ви е заговорила съвестта? Във всички случаи благодаря! Повече публикации- повече читатели. :)

"...около 1 714 000 души получават доходи до 1000 лв., а 47 000 български граждани получават до 9100 лв. Ако прибавим към тях - малко над 2 млн. пенсионери, които получават ниски пенсии, се получава, че близо 4 млн. българи получават такива доходи. При тази голяма ножица в доходите, 8000 души са декларирали доход от дивиденти 7.2 млрд. лв." Разликата в доходите между най-богати и най-бедни у нас е 8 пъти спрямо 5.2 пъти при средноевропейските доходи! НАЙ-БЕДНАТА държава с НАЙ-НЕРАВНОМЕРНО разпределение на доходите!!! ФАКТ! НЕРАВЕНСТВОТО с ВСЯКА година еврочленство СЕ УВЕЛИЧАВА. А синдикалният лидер - К. Димитров, е ЗА ЗАПАЗВАНЕ на плоския данък. СИНДИКАЛНИЯТ :((( Политици и синдикалисти ЗАЕДНО работят срещу народа. Това е възможно само в Мутростан. ... КНСБ: "С 4,6 млрд. лв. повече приходи ще влязат в бюджета за 2019 г. От тези 4,6 млрд. лева малко повече от половината са от данъци." В разходната част - имаме с около1,2 млрд. лева повече разходи в социалното осигуряване. Честито - ДРАНЕТО продължава. България е ЕДИНСТВЕНАТА държава в ЕС, в която НЯМА диференцирано ДДС за храни, лекарства и учебници. Българинът е "най-богатият" европеец и може всичко да си позволи... Да строят гробищни паркове!

ти си от бедните, нали?! това е защото си про-ст и нек.адърен! не чакай нинова да раздели доходите си с тебе, лъжете няма да стане!!

Да увеличи данъците на it специалистите курнелио ще ги търсиш тези .специалисти в Румъния Унгария сащ при дебелия си син ще избягат фирмите в блатото ще устанат баби болни турци и цигани .дебил до дебил и ти начело невинница сълза христова Е

Вие смятате ли, че между 3000 лева и 9100 лева заплата има голяма разлика? Аз не. И в двата случая имаш колкото да се обличаш и храниш дробре и за някоя и друга глезотийка. Във втория случай най-много да си позволиш по-голямо жлище. Но дори това си една основна потребност. Богат ставаш, когато имаш годишен доход от милион и нагоре. Тогава на практика може да си купиш всичко и няма да го усетиш. С 3, 6 или 9 хиляди лева обаче си си ако не беден, то най-много средна класа. По скалата на БСП, тези с по 9 хиляди лева заплати ще плащат по 300 лева данък отгоре. Това ще доведе ли до повече справедливост? Максимум 100 милиона повече в бюджета, които ще потънат в корупционни схеми и партийни субсидии. За сметка на това ще се натовари бизнесът, понеже хората с такива заплати не са глупави и ще притиснат работодателите да им въстановят разликата. Сами виждате, че подобни схеми целят само привличане на неграмотния електорат (цигани, турци и пенсионерите из селата), които и единствените идиоти, гласуващи за БСП.

Тези които вземат големи заплати да им вземат данък и да им остане колкото е минималната заплата, другите пари да отидат за циганите и мързелив и е, така ще настане равенство на мизерията!! Браво Нинова, върни сина си да работи тука и да получава колкото неграмотни!

Сергейчо, въведе плоския данък. Сега го впиши в листите за Евродепутат.

са престъпници, не трябва да им се вдигат данъците, а да им се вземе всичко което са окрали

странна логика! когато богатите взимат е кражба, а когато бедните искате да им го откраднете му викате вземане?! ти ще си останеш голтак колкото и да "вземеш"

Дивидент се изплаща от нетната печалба на едно дружество, тоест след като вече са платени 10% корпоративен данък. Прост пример: при 1 милион лева печалба преди облагане с данъци се заплащат първо 100 хиляди данък печалба, а след това, ако акционерът иска да получи дивидент, още 50 хиляди за данък дивидент. простата сметка излиза, че за данъци, при разпределението на цялата печалба като дивидент, отиват 150 хиляди, или 15%.

Е пак е по-малко отколкото да плащаш официални заплати с осигуровки.

Така е само ако доходите са под максималния осигурителен праг. Ако са над него са само 10% данък. Освен това някой заблуждава ли се че ако увеличат този данък върху дивидентите, няма да се намерят вратички?

...простата сметка излиза, че за данъци, при разпределението на цялата печалба като дивидент, отиват 150 хиляди, или 15% Иванов, "проста" ти е сметката)) Данък върху данък не се начислява, т.е. 14,5% (10% върху 1 000 000 и 5% върху 900 000) Мотивите за ниските корп. данъци бяха да не се криели печалби. Кухите фирми- Ветко Арабаджиев и ко показват че и това не работи, т. е. да вдигат и КОНТРОЛИРАТ.

Госпожо Нинова, къде е равенството при подоходното облагане? Или който работи повече и взима повече пари, трябва да плаща повече данъци? Считате това за нормално? Типично по комунистически - щом хората не могат да са еднакво богати, да ги направим еднакво бедни. И 9000 лева заплата ли е голямото богатство, което ви боде в очите? 47 000 човека били това. Ами вдигнете им данъците и ги изгонете и тях от България. После търсете и вкарвайте работници от чужбина. Друг е въпроса за онези 8 000, които са декларирали 7,2 милиарда. Това вече не са заплати. Доходи на физическото лице - ДА, но заплата - НЕ. За тях мислете как да ги накарате да дават реални заплати, а не пари на ръка. Защото ако ги проверите поименно, ще излезе че това не са наемни работници. Но такива са законите и стЪКМистиката, че и тях ги слагате в един куп с наемните работници. Ама то как иначе да се вдига средната заплата и заплатите на депутатите

Онези, които нямат пари и коли и не се движат по пътищата, защо финансират с данъците си магистралите на богатите? До противоречия водят твойте мисли, гостенино.

Който няма кола не плаща нито винетка, нито данък МПС, нито акциз и ДДС върху горивото. Парите за магистрали идват от тези данъци. така, че споко, не са те обрали. не си платил ти магистралите.

Ти нищо не си разбрал. СЕМЕЙНО подоходно облагане. В СЕМЕЙНО е ключа дето ти се губи. Демек ако имаш 2 деца всеки месец ти отбиват 100лв от данъка. Това, което те смущава тебе, а и мене, е прогресивния данък. Научи термините и понятията, та да не ставаш смешен.

Добре съм я разбрал. Защото имам 2 деца. И откакто са се родили плащам максимални данъци, защото такава ми е заплатата. А от държавата не съм получил нищо, пак защото СЕМЕЙНИЯТ доход е над определения от държавата за получаване на каквото и да е. С предложенията на госпожа Нинова за подоходно облагане ще ми вземат повече от 100 лева данък, а накрая губейки незнайно колко време, попълвайки незнайно колко документа и чакайки незнайно колко време, държавата ще ми "даде" (ако ти харесва може и върне) 100 лева. Ами дотолкова математиката съм я научил - от повече от 100 като извадя 100 и съм на минус. Да, може да емигрирам. Да, може да ми се намали официалната заплата и да започна да получавам пари на ръка. Но не искам нито първото, нито второто. Искам да си получа парите, които съм изработил съвсем честно, да си платя данъците както всички други хора. НО РАВНО с другите, а не повече. Считам че е справедливо!

Кояя таа бе? Ма откъдя на къдя бе? Кой та научи бе твойта мамица д..а. Ти акъл у главата имаш ли ма? От дек на дек?

Хората , които получават заплати над 5-6000лв . са високо квалифицирани кадри или собственици на бизнес. Като им намалите доходите те ще избягат навън. После ще ревете ,че няма кадри, че няма инвестиции. А и в 99% тия хора не са електорат на БСП.

Българите бягат в страни с ВИСОКИ ДАНЪЦИ ! Защо нашите бизнесмени не избягат навън? Нали е лошо в у нас? Данъци трябват! На много по-високи нива трябва да са данъците. Българите бягат в страни с ВИСОКИ ДАНЪЦИ. Вторият терминал на летище София работи. "Терминал две" казват незамислящите се, необразованите, папагалите.

Българите бягат в страни с ВИСОКИ ДАНЪЦИ ! Защо нашите бизнесмени не избягат навън? Нали е лошо в у нас? Данъци трябват! На много по-високи нива трябва да са данъците. Българите бягат в страни с ВИСОКИ ДАНЪЦИ. Вторият терминал на летище София работи. "Терминал две" казват незамислящите се, необразованите, папагалите.

направо ще им поравите положението с тия 100лв. хахаха. Защо не дадете предложение как да се увиличават заплатите. Бизнесът не дава по-голями заплати, не защото не може , а защото не иска. Защо да дава 2000лв , като има хора дето се навиват и на 600лв.

Кибичиш си по цял ден в бирарийката, пафкаш цигарки на аванта, ако някой те почерпи и кафенце пийваш. Сигурно не си и помисляш да свършиш нещо полезно. И какво твърдиш, че са ти откраднали богатите? Викаш да им вземат всичко и да ти го дадат на тебе. Ти ще го изпиеш в кръчмата за месец-два. после ко ши правиш?

Както е казал народът, луд умора няма, че и Корнелия така - едно и също до припадък.

БСП иска да подплакне Деса изотдолу, да не мирише толкова!

Проблемът е , че обичаме герба, мразим ОПГ ГЕРБ и Борисов, но не харесваме Нинова.

Нинова, мисли и действай за отстраняването на Борисов и ОПГ ГЕРБ от властта и изгонване на наглия мутромилиционер от България! За ДДС на хляба си права, но отстрани гейберастите , спечели изборите и тогава вземай управленчески решения.

Това е комунистическата мисъл и затова по цял свят искат да задушат държавите с тази идеология. Тая не знам някой да вярва, че живее на депутатската си заплата, отдавна са свикнали, че тя е "най-малкото". Естествено другото няма как да се обложи, щото не е декларирано никъде. И разликата между нея, която с еквилибристики лъже масите и едрия бизнес е, че последните правят нещо, донасят добавена стойност, а такива като нея само са свикнали да харчат. Нищо полезно не са направили.

Бог да ни пази от тези мислещи социалисти. Всяка седмица ново “двайсе”. Ама те били много умни . Синът ми живее навън, но има фирма и тук и казва, че махнат ли 10 процентния данък изнася фирмата от България. Това ли искаме всъщност? Той няма да е единствения и други ще си отидат и после какво? Това може да стане едва когато държавата укрепне, а не сега да гоним чуждите работодатели

Живея в Илинойс и плащам корпоративен данък. До преди 2 години беше 15 процента, след това стана 17 процента. Тук ли ще "избяга" синът ти, ве....от България?

Само дето там поръчките стават по друг начин и има ред.

Много си тъп господине от Илинойс.синът ми няма да бяга тук, а ще си изнесе фирмата от тук. Научи се да четеш първо, а после мнение изказвай

Курвелия слаНинова може да се лансира най-успешно в психистрията в Карлуково. :)))

#Аз съм БСП заради хилядите избити българи, които се подвеждат по акъла на тогавашните ръководители на Столетницата, „изразители на народната воля“, богато платени от СССР, и излизат да търсят правда през 1923 година. #Аз съм БСП заради „Света Неделя“ на Велики четвъртък 1925 година, където стотици невинни губят живота и близките си на погребението на генерал Константин Георгиев, убит пред внучето си. Брутално, от #Аз съм БСП. #Аз съм БСП заради пролетарската легенда за ястребинчетата и Митко Палаузов. #Аз съм БСП заради всички лумпени, излезли в Балкана на 8-и срещу 9-и септември 1944 година. #Аз съм БСП заради пожизнената пенсия на борците срещу фашизЪма и капитализЪма. #Аз съм БСП заради трагичната смърт на съветските войници в Бургас и метиловия алкохол. #Аз съм БСП заради Народния съд. #Аз съм БСП заради горяните. #Аз съм БСП заради насилствената колективизация. #Аз съм БСП, защото сред предците ми е имало „кулаци“. #Аз съм БСП заради Априлския пленум. #Аз съм БСП, заради граничарите, стрелящи в гръб идиотите, искащи да избягат от комунистическия ни рай. #Аз съм БСП заради оня чичко от нашия вход, дето беше побелял напълно на 30 години и почина от рак на 36, защото бил казал виц срещу правешкия чичко и прекарал няколко „приятни“ седмици в едно мазе на милицията. #Аз съм БСП заради другия чичко, малко по-далеч живееше, дето го вкараха в лагер, защото безумно красивата му жена не беше пуснала на окръжния секретар на Партията-майка. #Аз съм БСП заради лагерите. С камъни. С вряла вода. С ритници в ребрата. С къртовски труд. Със студ. С унижения. С изнасилвания. #Аз съм БСП. Аз съм смъртта, когато е най-ужасяваща. Когато си прекършен дотолкова, че смъртта е мечтан изход. #Аз съм точно това БСП. #Аз съм БСП заради избиването на интелигенцията. Целенасочено. Последователно. Безскрупулно. #Аз съм БСП заради трите официално обявени фалита на Народна република България. #Аз съм БСП заради шес’найс’тaта република. #Аз съм БСП заради двата милиона прокудени от българското село. #Аз съм БСП заради гражданството и интернирането. #Аз съм БСП заради перманентните печати по бедрата на младите, красиви жени, решили да облекат къса пола. #Аз съм БСП заради остригваните до кожа бакенбарди на младежите, позволили си да не ходят с „правилната“ прическа. #Аз съм БСП заради синята, а и заради червената връзка. #Аз съм БСП заради 99% за БКП. На всички „демократични“ избори. #Аз съм БСП заради хилядите резиденции и почивни станции, достъпни само за „заслужилите“. #Аз съм БСП заради Паметника на Съветската армия, Альоша на тИпетУ, #БСП съм заради паметника на Цола в Бела Слатина, #БСП съм заради всеки един паметник на пламенен комунист, изсечен на две – на три, вперил суров поглед в светлото бъдеще. #Аз съм БСП заради външнотърговските дружества и пенсионните фондове, от които богатеем, ние, социалистите. #Аз съм БСП заради Възродителния процес. Много повече ми харесва да се казвам Ивайло, отколкото Ибрям, а и ми се струва по-справедливо да ме изгонят от родното ми място. #Аз съм БСП заради АЕЦ „Чернобил“. Аз съм мълчание, аз съм дезинформация, аз съм ядрено активна маруля, аз съм смъртоносно мляко, аз съм гайгеров брояч, по грешка показващ няколко хиляди пъти превишени норми. #Аз съм БСП заради мълчание. Манипулация. Дезинформация. Всяване на паника. Злоба. Агресия. Наслагване на първична омраза срещу всички различни. #Аз съм БСП заради партийните директиви. #Аз съм БСП заради купонната система. #Аз съм БСП заради „Прехода“. #Аз съм БСП заради куфарчетата с пари. #Аз съм БСП заради олимпийските надежди. #Аз съм БСП заради дебеловратите застрахователи. #Аз съм БСП заради Лукановата зима. #Аз съм БСП заради 4-5 долара заплата. #Аз съм БСП заради Жан. #Аз съм БСП заради агентите на Държавна сигурност. От Министерски съвет до Светия синод. #Аз см БСП заради няколкото загубени поколения. #Аз съм БСП, защото съм писал дипломна работа на тема „Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия“. #Аз съм БСП, защото нямам нито един нормален работен ден през целия си шибан живот. #Аз съм БСП, защото децата ми живеят на Запад, а твърдя, че съм отявлен путинофил. #Аз съм БСП заради носталгията си по младостта. #Аз съм БСП, “защото сме социалисти“! #Аз съм БСП. #Аз съм опорна точка. #Аз съм БСП заради това, че водя ръководните кадри на партията си да се снимаме пред родната къща на Тато. #Аз съм БСП заради величието на Евразийския проект. #Аз съм БСП заради най-скъпия газ в Европа, любезно доставен ни от братушките. #Аз съм БСП заради „Ако четете това, значи Елена е паднала“. #Аз съм БСП заради кебапчетата на Бузлуджа. #Аз съм БСП, защото „Кой щИ ни даде париииииии!?“ #Аз съм БСП, защото всички мислещи хора в тази страна искат да пална двигателите на летящата чиния на същия този връх и да отпраша в неизвестна посока. И да не се връщам. Никога!

ЗАщо не си за САЩ, където сегрегацията е до 1963 година? Негър в квартали бели ? А бе американска демокрация и много приказки за наивници като теб

БСП пак иска да храни циганите с наши пари :)

Да вземе пари от българските специалисти за да ги даде на путин за потоци и аеци.

Социалистите не ги бива с икономиката. Дори при соца два пъти фалираха и се спасиха само със заеми от СССР. После два пъти фалити и при капитализма. На тях им дай да разпределят пари, които всъщност ги няма. Там са царе непобедими.

ощетен като му взимат, но точно в USA яко плащат данъци иначе пандиз. Боугат се става или като ограбиш един по-богат или от всички по-малко/може и по повече:)/като у нас.

богат

Госпожо Нинова,с тези политики на коминтерна отиди да залъгваш маймунките в зоопарка.Трябва чуствително доходите да се увеличат а не да се дават някакви си подаяния към текущети заплати с цел да съхраним голямата експлоатация на българина от шепа промъкнали се до крехкия ни бизнес и грабейки с две ръце мошеници.И преразглеждане на прехода и съд!

България има един проблем - мафията. Или казано иначе - цялата държава е една организирана престъпна група в голям мащаб и с подкрепата на широките народни маси. Това не може да се промени, защото е дълбоко проникнало в културния ген на българина и ще се възпроизвежда до безкрай. Левичарските идеи са безкрайно омръзнали, защото се свеждат до едно и също - разпределение на готови пари докато не свършат.

Това е хубаво за семействата с деца, но не се прилага в България заради циганската раждаемост иначе до сега да сме я вдиганали още повече. Всичко, което казва Нинова е див популизъм. Всичко е да се излъжат хората за пореден път :(

Тя тези неща ги говори точно, за да активизира циганите и да и подкрепят отново партията на избори!

а един дебел в г.за искаш ли, свиньо червена!

Сега разбрахте ли защо комунистите искат всички да сме еднакво бедни? Един човек - един глас. Без значение дали потребява стоки и услуги за 5000 лв месечно, или за 1000, с което прави икономиката по-слаба.

Върхът на цинизма е Нинова да говори за икономика и данъци! Партия, която 3 пъти през соца и 2 пъти през Прехода е докарвала държавата до абсолютен фалит. Лидерка, която е уволнявана за корупция. Лидерка, която е фалирала дори собствената си фирма Техноимпекс, купена за 5 лева! Но не ме е страх толкова от Нинова и БСП, колкото от дебилите, които след всичко това продължават да ги подкрепят срещу 20 лева на глас!

Ниновата прави рИформа по български. Преди няколко седмици и здравния министър от една друга партия предложи подобна рИформа. Накратко ОК съм да се направи прогресивно подоходно облагане, но освен това да да се въведе семейно подоходно облагане и да се намалят драстично социалните помощи за неработещи в трудоспособна възраст. Детските вместо да ги дават като върнато плащане да се приспадат като процент от данъците, които събира държавата. По този начин ще се подпомогне възпроизвеждането на работещи членове на обществото, а не множенето на потомствено безработни. Отделно от това срещу данъците които се плащат дали ще започнем да получаваме наистина безплатно и качествено образование и здравеопазване. Реално в момента едни 20% от заплатата ми отиват по частни уроци за децата ми, за да може поне малко да се компенсира съсипаната образователна система. Отделно от това когато на някой от семейството ми се наложи да влезе в болница не почнеш ли да вадиш 3-4 цифрени суми абсолютно никой не ти обръща внимание. Та реформата не е само вдигане на данъците на тези които могат да ги плащат и наливането в бездънна каца. Преди да налееш в кацата трябва да се позапушат дупките в нея.

Това все едно го е написал старшината, всичко е на принципа дайте да дадете!!!! Ния не даваме!!!

липсата на пари кара "комунетата" да изпадат в хипогликемиЯ :-)

Като гледам какво се пише масово от разни полуграмотни, претендиращи за някакви познания люде, все повече се убеждавам - 80% са доста оптимистичен поглед... Мисля, че над 90 ще да е по-обективно.

Интересно-преди години Станишев предложи този данък като социален, сега корни предлага противоположен пак като социален-абе разберете се първо в къщи , после оправяйте селото!

Първо, колега - Тогава беше социален, защото аз плащах 20 и кусур процента ДОД, а с въвеждането на 10% много хора като мен получиха глътка въздух в онези гладни години. Второ - няма как от днешно време да се правят обективни оценки на ефекти от разни действия в миналото. Все едно да анализираме днес защо леките коли преди 50 г. бяха толкова примитивни. Макар че периодично се случва да чета разни подобни "умности". А освен всичко друго, тази гигантска разлика в доходите на хората се появи по-късно и продължава да се разраства с всяка година. Т. че ако трябва да бъдем обективни - 10 % данък имаше положителна роля на даден етап, но и той трябва да търпи развитие, заедно с движението на цялото ни общество, каквото и да е то...

...според вас на едно място ли да стоим ...от 2008г до 2018 г има голяма разлика .Много от нещата ,които се предлагат от БСП ,са разумни .

С данъци няма да върнете окраденото. ОКРАДЕНОТО СЕ ВРЪЩА САМО С БОЙ И ТРЕПАНЕ, а вие не сте в състояние да направите това защото сте част от системата против която се "борите"

Нинова, не се стискай;) Добави към тези 47 000 още едни 240 - и там получавате едни много прилични възнаграждения, дето си ги актуализирате на всеки 3 месеца и все нагоре... а работата, която вършите, е да произвеждате ... скандали;) Жалко че скандалите не са с висока добавена стойност, че поне да има файда и за икономиката!;) Впрочем, обръщам се към Нинова, но важи за всички "сили" у НС...

....в интерес на истината Нинова и това подчертава ...че ще засегне и тях и така е редно ...

Скалата, която се предлага е за "трудови правоотношения". Може и да съм изтървала частта за "народните избраници";) Впрочем , дир, трябваше да я публикувате тази скала. Там например пише: "До 3900 лв. - 10 %". И после следват различни % за сумите до 10 400 лв.

само като и видиш формата на лицето и главата е нормално да я плеснеш моментално !! Е няма такъв крадец, лъжец, демагог и популист на принципа ''дайте да дадеме'' !!

Много аргументирано, браво. Всички ли сте толкова тъпи в ГЕРБ?

ето ти един аргумент: // и популист на принципа ''дайте да дадеме'' !! // кое друго не разбра ?

...вие за жена ли ще я вземате ....променете си начина на изрязяване ,твърде просташко звучи ...

за Нинова и други простаци, просташко се изразяваме. Посяга към парите на работещите, ама сме се изказвали ''твърде просташко''! Дтеба в тиквеничето, червенотиквениче.

Вие сте еманация на лява партия. Лицето на БСП е ГЕРГОВ , а дарителят ВИ е БОРИСОВ. Повервалите ви са или дебили или част от холдинговите структури на партията.

си ,,левак,,!

Всеки иска да го Тури днеска тук на кака Кури . А, бей ,старите сладури чекиджии без ..мадури!

Нури започна предизборната кампания.

Нинова е точно комунист! Това е обратното на социализъм.

Целта ви е да прецакате средната класа. Айде стига богатите знаем, че си прибират паричките под масата, а средната класа ( главно хора работещи за големи международни фирми които декларират заплатите такива каквито реално са ) ще го издухат. Дойдете ли вие на власт аз се махам от тая държава, досега ви търпях въобще не ми пукаше за ваще далавери, ама бръкнете ли ми в джоба се махам. Никой няма да остане тук, ще остане само електората ви и мързеливците.

Другарката Нинова умее сама да си реже клона, на който е кацнала. Абе, аланкоолу, кой ще ти плаща 25% данък?????????? Сменям гражданството я с румънско, кипърско, малтийско и на тая стрина ще й се наложи сама да си работи. Тази е абсолютен анти-социалист. Вместо да облага трудовите доходи да беше обложила доходи от ренти, аренди, акционерни участия и проч. нетрудови доходи.

Начи номерът не е да има някаква средна класа с достойни доходи, а да за унищожи или емигрира и малката такава, която я има. Типично по българо-комунистически.

какво говори тази, бе, нали при тяхното правителство бе въведен плоският данък! Що за самозабравили се лъжци има в тази държава?

Нинова, некой от нас още помнят Виденовата зима '96/'97 и опашките и Орешарски/Пеевски и Доганя. Чакай да умрем, тогава давай здраво с популизма, барем ти се върже българския народ.