17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпрос: 1. Ако ГЕРБ за изборите има една патерица /СДС/, колко патерици има БСП? 2. Кога най-после БСП ще се яви на избори самостоятелно?

Въпрос: 1. Ако за евровота ГЕРБ има една патерица/ СДС /, колко патерици има БСП? 2. Кога най-после БСП ще се яви на избори самостоятелно?

Интересно!

И ДА ГИ КОМЕНТИРАМЕ И ДА НЕ ГИ КОМЕНТИРАМЕ , ТЕ ТАКА И ТАКА СИ ПРАВЯТ , КАКВОТО СИ ИСКАТ !!!! КРАДЛИВИЯТ СИ ОСТАВА КРАДЛИВ !!! КЪДЕТО И ДА Е !!!!

На теория тук сме всички умници и висшисти ,Но на практика ни няма никакви !!! Това е наш български манталитет !!! Защо не вдигнем протести-стачки , КАТО сме не доволни от правителството ??? , а само драскаме тук !!!

ВСИЧКИ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ !!!

Това се нарича нагнетяване на омраза. Ако имаше някакъв проблем не мислите ли че Цветанов не би могъл чрез поставено лице или фирма да придобие съответния имот без името му да излиза въобще? Рашидов е платил за 70 квадрата повече отколкото се продаде миналата година апартамент 75 квадрата на Позитано до пазара Д Петков. За цачева която е юрист пък хептен е сигурно че е проверила 10 пъти дали има конфликт, проблеми, ипотеки и т.н.Да надаваш вой и да твърдиш че когато министър си купи апартамент на кредит(за цачева) е прекалено. Рашидов си изкарва парите-той си е бизнесмен отпреди герб. Сега за пенсиите:може би някой си мисли че нарочно намаляват пенсиите на12000 пенсионери и ги увеличават на други 60000 или нещо такова. Някой би ли повярвал на такова нещо? Променили са формулата по някакви причини. Защо трябва да се обвързва този факт с това че датата трябва да се запомни че герб е в падение, тиня, тикви, писъци, винету, гуменки и каквото се сетите? В коментарите се говори за бесила, народна мъст, затвори, престъпници, шайка:явно има хора който вярват и така се създава омраза която е в основата на почти всяко престъпление на религиозна, етническа и политическа принадлежност. Това ли искате?

НАЙ-ЛОШОТО ЗА БЪЛГАРИЯ Е БСП- КУРНЕЛИЯ , ГРОБ- БОЙКО-РАЗБОЙКО ,+ ДПС

БОРБА ЗА КОКЪЛА, ВЛАС , ПАРИ , ИМОТИ , ЗАГРАБВАНИЯ , БОГАТСТВА И т.н . За това се плюят един друг !!!! ДОЛНИ , МРЪСНИ И ПОДЛИ КРАДЦИ !!!

От опита се вижда че достойната позиция не носи дивиденти в либералната демокрация. върнете се в парламента и своята позиция защитете това е възможното за сега ...

КОЛКО БСП СА ЧЕСТНИ , ТОЛКОВА И ГЕРБ !!! 1 : 1

Нинова е най-голямото зло за БСП. Ще се сбъднат кошмарите ви, другари- под нейно ръководство още 10 години няма да спечелите избори. Разликите, които тя насажда между БСП и ПЕС, и Европа, скоро ще бъдат забелязани и от най-отявлените ви другари, ще потънете в забвение, защото не само сте крадливи, а и злобни винаги дърпащи България надолу. Честните българи дори от вашата партия няма да ви го простят това!

ИМА ЛИ НЯКОЙ ОТ ВЛАСТА ДА Е БЕДЕН ???????? МИСЛЯ , ОТГОВОРА Е " НЕ" . И ЗНАЕ ЛИ СЕ ЗАЩО ??? МНОГО ЯСНО !!!! ВСЕКИ БЪРКА В ДЪЛБОКАТА КАЦА С МЕД !!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е САМАТА ИСТИНА !!!!

В ЗАТВОРА ВИ Е МЯСТОТО НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО.

СМЯНА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО !!!!!!!!!

ВСИЧКИ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ !!!

ДОЛУ : БСП ДОЛУ : ГЕРБ

Дай боже да няма отмъщение, имало е, подпалването на Вили коли, всеки е срещу всеки, че и малкото и без него лошо, гладни бг учени през лято с празни торби връщат се с пълни, кой виновен, но има хора са много озлобени, дори и работещи, а и Атила налива масло в огъня,

И да кажеш на някой учен, Навремето бил.. То и така ще върви, имат няколко жилища и не искат да се занимават с хорските съдби. А в провинция всички са техни протежето, роднини, те са единни, търсят се ховят си говорят си, до просешка тояга докараха много бг граждани, лъжат, подиграват се в очите ти, и както казва една, с голямо самочувствие са от селата балк.имат пари. Не е нужно да си умен, лошо и още по-лошо предстои и малкото ще.. Млади са, силни са, от малцинство са, няма смисъл днес да учиш, излишни пари на вятъра важно е да си в далавера та,

Нинова уволнена от Станишев за корупция, Йончева изоставена любовница, и двете карат климактериума, това обяснява всичко.

Да знаеш, че климактериума не подминава и мъжете.

През падане от властта на Тато имаше учени си бяха построили вили за старини и всичко бяха изнесли, легла и..., но цигани тогава гладни и продадоха на без пари, защото не можеше повече да се издържа, същото е в момента, 5 м избори, от избори на избори и се започва кой кво иска да си прави, не че и през живково не бе с кражбите, нямаше Интернет, платени тролове сте и никой не се интересува за народа, а данни получават от чата, дано не греша, всеки мисли как да се замогне, за далавера и рова не е моя измислица,

Гласуването е бял кахър, но става същото след 1990 г. Отдолу нагоре не се спазват закони, краде се, в момента бг е без правителство, а и да е, ако знаете какви сделки за земи продадени, за назначаване на хора врътки, добре че се усетих и така бе предотвратена измамата. Там проблем, а навсякъде от 30 г по места са техни хора и те крадат... Голяма е корупцията. Всеки и никой не си признава че е мошеник от долу, и ум не ми побира и не ми се вярва да се оправим, а и няма на кого да се оплачеш, жалко на честите, циганите имате само един апартамент през живково време, който и да дойде оправия няма, самите хора трябва да не крадат, но няма как да се получат нещата, яко под масата, нотариус, адвокати, лекари, учители, общини, даваш и, а и по нивите градините, всичко се краде на село и в град жалко на честите хора, болно ни е, но нищо и ако кажеш изкарват крадец, лошо, много лошо, ще продължава от долу нагоре, депутати в провинция крадат от народа

По делата им ще ги познаете.Историята с тези апартаменти очевадно показва крадливата порода на ГЕРБ.Не се засрамиха тези и на фона на беднотията ни крадат като за последно.И дано да е за последно!

Марешки бил припознал програмата на герб като тяхна, след 2 г сега се запознал! Ами на сайта им я има отпреди изборите! Кого лъжеш бе простако? Измекяр. Бил я прочел и осъзнла че е като тяхната, това на втората година от мандата, ясно е че се изтъргува за делата срещу теб

НЕКА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ОТХВЪРЛИ ЗЛОБАТА И ОМРАЗАТА, КАЖЕТЕ "НЕ" - НА БСП ДАЙТЕ ШАНС НА ПОЗИТИВНОТО, ДОБРОТО ЗА ХОРАТА - ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ!

Май е сезона за остерел на пернат дивеч :)

Гаргите спадат към вредния дивеч и се отстрелват целогодишно.

За ГЕРБ гласуват само гаргите и останала мърша!

НЕ КАЗВАЙТЕ "ДА" НА ОМРАЗАТА...БСП Е НЕЙН НОСИТЕЛ, НЕЙН РАЗПРОСТРАНИТЕЛ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ!

ПОДКРЕПЕТЕ БЪДЕЩЕТО НА ВАЩИ ДЕЦА - ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ!

ГЛАСУВАЙТЕ С ВЯРНАТА БЮЛЕТИНА, БЮЛЕТИНАТА НА ГЕРБ!

може ли да се сравняват например Мария Габриел и рускинята и обвиняемата Милиончева..ха.ха няма такава база

Тая далавераджийка да се скрие. Позор са нейните лъжи и клевети.

Нинова се опитва да отклони вниманието от криминалната Милиончева :))))

По долна от теб няма...!!!

Корупцията при герб е на нивата от времето на костов, за товя се взеха предизборно. Герб са еничари и предатели

Герберските тролчета надминаха себе си по простотия. При такава силна конкуренция на кого да присъдиш званието "Златна тиква"?

Нинова яко се окопа в БСП... Да видим кой ши и сложи надгробната плоча...

Нинова да каже: При загуба на изборите - подава ли си оставката?

що преди избори говорите за тези апартаменти ? да не са купени вчера?

Раздразнени сте, че е права и ожесточено плюете по нея.

Крадеца вика,дръжше крадеца.

Проблемът не е дали е права,проблемът е че като са на власт забравят какво са говорили и правят същото и системата го позволява.

Според мен не е права а е надупена и очаква големия шут след изборите които ще загуби.

Добре че са ГЕРБ да съществува БСП..ха.ха Нинова освен интриги и клевети друго да е предложила? Купили апартаменти...ха.ха ами купили не са като тия от БСП да крадат като Милиончева. Милиончева покрай КТБ като купи имоти за 2 милиона . И как се допускат такива крими елементи на избори. Първо нали работят за руски интереси и плюят ЕС . Е що се блъскат да идат в Брюксел , а не в масква..ха.ха И не са нито социалистическа нито комунистическа партия. БКП е вече Българска Капиталистическа Партия.

Лошото в цялата ситуация е ,че целия народ ще ни окачествяват като крадлата Йончева в Европа.На всичко отгоре се държи истерично пред камерите голям срам! И после българите сме били такива онакива,като ни оприличават на циганите и Йончева.Тях гледат и такава представа си градят за нас!

Нинова да ни обясни от къде взе пари да закупи ТЕХНОИНПЕКС .Това са много пари.Цветанов показа произхода на парите си да го стори и Нинова.

Едно и също... Злоба, злоба и пак злоба...

БНТ изобщо не споменава в новините си за гафа с апартаментите.

какъф гаф!?

Плюйте Нинова колкото искате, но в момента това е един от малкото стойностни политици в България. Притеснява сериозно гробарите и разказва играта на олигарсите в БСП. Това е сериозен и подготвен професионалист, говорещ винаги с факти, а не с общи приказки и спекулации. И ако за момент оставим настрана симпатии и антипатии, а гледаме обективно кой би бил по-полезен за БЪЛГАРИЯ, а не за една и без това неприлично богата група хора - определено Нинова е за предпочитане пред пожарникаря и крадливата му пасмина.

Ти не я съди по приказките, а по действията. Те и Жорж Ганчев и Симеон Сакскобурготски приказваха едни хубави приказки навремето и накрая нищо и половина.

Фалшифицира изборите в собствената си партия,а обвинява ГЕРБ, че няма да осигури честни избори.От млади години е в схемите за източване на държавата ТЕХНОИМПЕКС,а обвинява без основание опонентите си.Крадеца вика дръжте крадеца!Госпожа Нинова си мисли че щом тя е крала на власт и другите са като нея!ГЕРБ са виновни ,че няма правосъдие ,такива като Нинова и Йончева трябваше да са в затвора отдавна.

Абе аланкоуло, а защо не говори с факти за това как приватизира техноимпекс, хахаха! Простият не вижда истината за крадливата Корнелия, а я възхвалява. Е те такива като теб дърпат България назад.

Даде много подробна пресконференция за Техноимпекс, ако не си спомняте. България я дърпат назад всички онези, които преизбират неграмотната и крадлива шайка начело с най- простия министър-председател, който е имало в историята й и да ни пази Господ от други като него!

Права е Нинова! Мазните оплаквания пред Марешки и пред СДС съвсем окарикатуриха шайката. А наглият грабеж, на който са подложили държавицата ни е просто долнопробна изродия!

Не ме притесняват политиците ни,а хората които ги избират.защото,ако избирателите имат глави на раменете си,сегашните ни политици въобще нямаше да съществуват

По-малко се карайте, повече си прощавайте и опитайте се да бъдете максимално почтени. И помнете- без покаяние нищо не тава на тоя свят- първата стъпка е покаянието.

Я да ми припомните кога Евророма стана част от БСП и кога бат Сали част от коалуцията БСП ДПС?

Нинова е събрала целия позор на корупцията в една личност. Техноимпекс без пари, изгонена от Костов заради корупция, изгонена от Станишев, заради корупция. Опитва се да си върне на Станишев в дребнави вътрешно партийни игрички. Гради политика чрез скандали....

То, че е такова положението е ясно. Само дето Нинова си прави отново неправилни изводи. Тия дето няма да гласуват за ГЕРБ и се отливат от техните избиратели няма да гласуват за БСП, а отиват към друга дясна формация или изобщо не гласуват. Така че не знам какви изборни победи и се въртят в акъла на Нинова. БСП е тотално провалена партия в очите на българския избирател след управлението на Жан Виденов, а след управленския мандат на Тройната коалиция със Станишев като премиер и краткият опит за летене на Орешарски провалът беше циментиран за много години напред. Дори при тотална издънка на ГЕРБ, избирателите по-скоро ще гласуват за някоя трета партия отколкото да докарат БСП отново на власт. Остава да се надяват още 1 милион българи да емигрират в чужбина през следващите 10 години, което като нищо ще се случи ако ГЕРБ продължават да имитират реформи. Тогава вече твърдият електорат на БСП от гладни пенсионери + купените ромски гласове ще им осигури дълго лелеяната изборна победа.

Това сме го гледали много пъти. Имам предвид третата партия. Само да припомня. НДСВ, РЗС, партията на Бареков, Марешки, Патриоти и още знайни и незнайни. Хубави опорни точки са ти дали, но мисли и с главата си

То и БСП-то ги гледахме доста пъти. Вече 30 години ги гледаме. Мисли и ти, недей само преписва от листчето.

И ще го гледаш още много пъти, защото българският манталитет е такъв: все чака някой друг да му оправи положението, ако може и друг да гласува вместо него щото няма смисъл да гласуваме. И затова разни политически търтеи ще продължават да паразитират върху българското общество - храни ги политическата пасивност на българина.

Тинята на обществото наречена ГЕРБ.

Другарката бивша седесарка, настояща бесепарка, в миналото активна комсомолска съклецарка изпадна в тотална паник атака. Забрави за визии, платформи, обещания и заложи единствено и само на оплюване, клюки стил врачанска мангалка. Успокой малко нервите ма жено с умиращи функции, заработи си парите дето ти плати бившата метреса на Станишев да отърве затвора крадлата. Пращай ги там на синчето да си плаща в САЩ и се готви да си ближеш раните след изборите, много те търпяха в циганско пенсионерската партия на олигарсите. То и Путин ще те отсвири май си има проблеми в Русия.

Гола вода сте и кал по гърбо.