Бареков даде Ани Цолова на прокуратурата и НАП

Сигнал със съмнения за укриване на приходи и доходи срещу водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Анна Цолова внесе Николай Бареков в прокуратурата и НАП.

Обратно в новината

Коментари - Бареков даде Ани Цолова на прокуратурата и НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като галош, единственото вярно е , че горе-долу е уцелил стойността на къщата. Цолова е журналист с официален доход, не по-малко от 15 хилки на месец, с платени данъци и осигуровки. Като гледам аргументите на Капутът , този дето 90% от българите не можели да си позволят такава къща най-фаща декиш. Тоя води по тъпота с две обиколки Янето Янев

На времето мафията в лицето на Гоце и сарайско-библиотекарската шайка изгониха Ани и Виктор от една телевизия - БТВ, защото си позволиха да разкрият пред целия народ, че Орешарски е марионетка в ръцете на Пеевски, когато в прословутото им интервю с Олигарски настоятелно го питаха КОЙ назначи Пеевски за шеф на ДАНС, и мафията реши да ги удари! Сега са тежки времената за същата мафия и прдния й фронт - марионетката на Пеевски - Цацаров и те неистово се опитват да скрият паралелната реалност в България, която и Нова телевизия, и Ани и Виктор, чиято популярност скочи много след КОЙ при всичките им кусури и критики разкриват! Капута най-после е разследван за престъпленията му и той отчаяно изпълнява всичко, което му нареди Пеевски защото отново го държи за топките чрез Цацаров, и затова атакува Ани и Виктор, и отправя явно предупреждение и към Антон Хекимян от другата голяма телевизия. Много са елементарни и Капута, и Пеевски.

Съвсем точно и на място във форума са отбелязали, че и бареков и цолова са от един дол дренки. И единия и другия са професионални манипуланти, а какво са задигнали и гепали, едва ли те самите могат да удостоверят. Те самите и неизброимите техни "колеги" по професия и призвание са жалките представители на нашата, така наречена "демокрация".

Б Трябва да си много тъп или прост манипулатор за да поставяш на една плоскост Капута с Ани Цолоа. Капута е на грамотен, видно от доносите, които пишеше преди време до прокуратурата по заповед на Катарзиса защото той го държеше за топките със сигнала на Протестна мрежа и Цацаров светкавично реагираше на всяко неграмотно писание на Капута, разбира се. Бареков завлече милиони от КТБ, правеше се на журналист и велик мениджър с Цветан Василев като негова ракета-носител, което бе една от грешките на Мустака. Целуваше задника на Борисов и му носеше букети на крака в къщата му, после пак по заповед на Катарзиса го наричаше престъпник и плачеше че щели да го убият. Сега гледам, че пак говори за "господин Борисов", защото явно такива са директивите от Пеевски.

По 100000 на месец а партията по 600000. То се виждаше какво става и без изявления но сега има и документи.такова безочие от Бареков като на моменти ми се струва по нагъл от Нинова.Бареков върни парите на хората!ти изплюска поне 12 милиона чисти а "партията" ти 6 пъти поврче.ама нали е на аванта давай!пък после къде са парите от Ктб....

Кой е този Бареков? Защо не работи в за благото на страната си, а се занимава с интриги. Дано този "човек" се осъзнае по-скоро.

В България прокуратурата е калпава, ялова, неработеща в полза на обществото а работеща за собствена полза и изгода. Прогнила е от корупция, едрите бандити и далавераджии услужливо се пропускат срещу съответен подкуп колкото и където е необходимо а кокошкарите ги развяват като лайняни гащи за да се демонстрира колко много и принципно се работи и че огромните им заплати са заслужени. Това е един от главните проблеми на България - неработеща съдебна система - пръта в колелото за обществено икономическо развитие и просперитет. Ето затова няма чужди инвестиции, ето затова една трета от българите напуснаха България, ето затова тук е цигания и кочина.

Dravata na svinete i svinskite medii i barekov e tam.

kwatimata na kota nula kvagima

КАЖЕТЕ моля, какви са заплатите на Никол Станкулова и Гери Малкоданска ? Нишо не познават , само се фръцкат, лигавят и сменят тоалети. Кой им плаща и за какво ? Нима е толкова трудно да се назначи професионален синоптик който сдържано и професионално да представя прогнозата за времето. Онези двете лигли не се търпят повече.

Дарина Сарелска 15 000 лева. Бареков, ела и ще видиш как неуки хора имат и то много повече от това, което ни показвате. Те това чакат малцинствата, от ден на ден се топим като ланшният сняг. Да, казват ни го в очите. Писна ни от гадни българи. Виж и снимай имотите на малцинствата, откъде толкова много пари идват, от картофи, едва ли, ще се унищожим като нация, въпреки, че сме от Беломорска Тракия, дошли с една торба багаж на малките си дечица...Сеира ви гледат. Виж се в огледалото, мясаш ми на джихадист , а не на християнин, алчно куче недоклатено, да не дойдем с тоягите. КЪЩА КАТО КЪЩА, а и работи жената, злоба християнска

Представете си само какво свърталище на оси, какви змийски кълба са по така наречените елитни квартали на София - Симеоново, Драгалевци, Бояна, Банкя и т.н. Довчерашни ортаци, бизнеспартньори, кроили заедно планове как да източват пари от народа, от държавата а днес кръвни врагове които не могат да се дишат взаимно и се топят един друг. Примери колкото щеш, Барека и Цолова, Младен Михалев Маджо и Мутафчийски, СИК-аджии, ВИС-аджии, ТИМ-аджии, политици съпартийци отцепници отлюспени. Сигурно лъха огромна негативна енергия от там.

... къща като къща... ако се гледа само за колко, евентуално, някои вече откраднал би я купил... да, може би ще струва 400 хилки... но само, защото крадените пари са дошли... лесно!

Реалната цена е между 500 хиляди евро и 1 милион евро. Всичко влиза в цената, парцела, локация, изглед, съседи и много много други фактори. Аре ми продай такава къща в същия район за 400 хиляди лева след като за теб е къща като къща. Получаваш ги в брой, кеш ....ама само говориш наизуст.

Другаря Бареков и другарката Цолова, са от един дол дренки! Ама истински дренки, розовски, както ги наричат по пещерско, където ги продават от памтивека! Тя, другарката Цолова има навика да се вслушва до болка в управляващите-червени или сини, винаги в името на интереса си, или келепира, както го нарича Щастливеца! Имам основание да говоря така! Та да не се чуди този баш другар, назоваван Бареков, пъчеш се перманентно с първенците, неслизаш от екрана някога, как Цолова построила един от безбройните палати, характерни и познати до болка не само на софиянци, а дори и на червените провинциални бабичкиСега този многословен и досаден бъбривко, да се обади на неговия приятел Цацаров, а той да стори нужното и се задейства една позната и несложна процедура, нали така? А има ли дори един наивник, който да повярва, че това може да се случи? Да, ама не! Така казваше навремето Петко Бочаров, царство му небесно!

прокуратурата прикрива далаверите срещу такса

цолова винаги ми е била неприятна, но наи-много да е взела няколко хилядарки да излуже нещо в предаване, подозирам, че бареков е крал доста повече от нея, може до милиони да е стигнал, стана евродепутат с купени ромски гласове, има слух, че е взимал пари от ктб.

Крадецът вика "Дръжте крадеца"

тази кустурка повече от 5-6 хиляди лева не струва...тя да сложи и един маjбах пред кushтата - те сега вuрвят по 100-на лева.

С такъв послушен и калпав главен прокурор не очаквайте нещо съществено да се случи и получи в съдебната система. Та те даже обикновени цигани прикриват и им замазват безобразията за да тушират етническо напрежение. Виж ако някой обикновен българин открадне кокошка ще го развяват като лайняни гащи и затвора не му мърда. Но за политици, за журналисти - абсурд, просто забравете и не таете говежди надежди.

Арна е "къщурката" ма не виждам къде си слага пиперо Цоловата, не се виждат и колците за домати где ли са ?

Прав е Бареков в това отношение. След като пишман журналисти като Ани Салич, Ани Цолова, Генка Шикерова, Лора Крумова, Виктор Николаев се изживяват като стожери на морала и последна инстанция на истината нека кажат от къде разполагат с такива парични средства и морално ли е това, а също да покажат какви данъци върху какви доходи са плащали. Иначе пред камерата всеки може да задава услужливо където трябва неудобни въпроси. ДА може - но ако от морална гледна точка си неукорим. Иначе се превръща в СУДЖУК журналистика.

Който иска да гледа бТВ, който иска да гледа Алфа, Суджук и други ТВ. Като не гледате телевизиите, няма да имат рекламодатели, няма и никой да плаща на Цолова. Бареков обаче трябва хубаво да си спомни колко завлече от КТБ.

построила е голяма къща, да струва максимум 200 000 лева, не е построила дворец за милярди. тя е известна водеща, да не искаш да живее под наем в 2 стаен в люлин?

Тази къща на Цолова барабар с мястото струва между 500 хиляди и 1 милион евро. Всичко е пари, самата къща, локацията, изгледа и много много други. Въпроса е може ли Цолова да докаже приход 1 милион евро и платени данъци върху тях. Това е важно ако у нас има работеща в полза на обществото прокуратура. Но у нас случая с прокуратурата не е такъв, ще кихне Аниту Цолова където колкото е необходимо и ще я изкарат по-чиста от Христо Бисеров, Стефан Софиянски и Данчо Ментата взети заедно. Друг е въпроса че банковите и сметки ще олекнат чувствително, но всяко нещо си има цена - включително такса спокойствие.

БАРЕКОВ Е НЕПОЧТЕН ЧОВЕК. НА ПРЕДПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ НЕ ЗАПЛАТИ НА ЗАСТЪПНИЦИТЕ, КОИТО МУ РАБОТИХА 15 ЧАСА. ДОКУМЕНТИТЕ /ПРОТОКОЛИТЕ СА ОЩЕ В НАЛИЧНОСТ/, ТОЙ Е ИЗМАМНИК...

Димитър Стоянов бившия евродупутат от АТАКА е същия боклук.

Нагъл,като Курнелия.....

Връх на нахалството от Бареков. Този полуграмотен слагач!

Какъв беше този Бараков? Някакъв спортист ли?

"Бедний"ми Бюреков! Няма такава перверзна мижитурка. Само на бай Иван Циганина от с.Краева дупка,не му е ясно КОЙ ти даваше кинтите,за проекта"Банка-Партия-Бизнес".Т.е.-Василев-Бюреков-Пеевски. Къщата на Бюреков в Драгалевци-фул от джипове.....досущ същите,като на Най-Дебелия.Фул от мутри-охрана.Нещо завидя ли на Цолова,що ли? Съвсем др.тема са споменатите журналя.Честно казано-не мога да ги понасям,но това си е мое виждане.

Припомням: Бареков тврдеше, че неговата партия той я финасира сам от спестяванията си. Отричаше, че КТБ на Ц. Василев финасира" България без цензура". Това са 100% лъжи, които го вкараха в европарламента. Сега лъжеца се прави на праведен. Колкото до "несъответсвие на декларирани доходи с имоти" това се вижда на всяка крачка. Да се надяваме, че Цацаров ще оправи нещата, е пълна утопия.

пази боже сляпо да прогледа

"неговата обща стойност надхвърля 400 хил. лева - сума, която била напълно непосилна за над 90 на сто от българските семейства, повечето от които живеят с под 1000 лв. на месец." Страхотен аргумент, Бареков!:))) Незаконни доходи не се доказват с твърдението, че са непосилни за други хора, а с факти, че не са декларирани и че надхвърлят декларираните!:) Бареков, нагъл си беше и нагъл си остана, а освен това си и пословично глупав. Акълец имаш само за келепирец..още от времето, в което беше водещ на сутрешния блок на БТВ. Вместо да се скриеш в брюкселската си хралупка и да не се появяваш поне 5 години защото на всички вече е ясно, а и доказано с факти, че изсмука доста милиони от КТБ докато ходеше из страната и прокламираше справедливост и социална правда. А ти час по час се вреш в медиите с нелепите си и съшити с бели конци "разкрития". Нали се нагуши яко..сега се скрии и когато хората забравят, опитай пак.

Правило: Не гледай в канчето на старото.

Това ли са му приоритетите в ЕС, за които му плащат?

Каква е заплатата на синоптичките от Нова ТВ Никол Станкулова и Гери Малкоданска ?

Какво те касае? Тота го решава работодателят. Такъв трудов договор са подписали.

СУДЖУК ЖУРНАЛИСТИКА, Е ТОВА КОЕТО ВСЕКИ ДЕН ГЛЕДАМЕ ПО ЕФИРА, БАРЕКА НАПРАВО УЦЕЛИ ДЕСЕТКАТА С ТОЗИ ЛАФ,,,,,

Тлъсти пачки хвърчат в Нова телевизия! Вижте заплатите на журналистите: Дарина Сарелска 15 000 лева Ани Салич 8000 лева Виктор Николаев 8000 лева Ани Цолова 8000 лева Генка Шикерова 8000 лева Лора Крумова 7000 лева Галя Щърбева 7000 лева Николай Дойнов 6500 лева Даниела Тренчева 6500 лева Марина Цекова 4500 лева Марин Николов 4000 лева Богомил Грозев 4000 лева

Бареков дразни ли го това,че отсега нататък повече от 150лв социална помощ едва ли някога ще вземе... и най пропадания мангал едва ли ще го наеме някога.. прекалено е циганин,дори за циганите!

Какво те касае? Това го решава работодателят. Такъв трудов договор са подписали.

Да не им ги плащаш ти, че си седнал да ги обсъждаш? Частна компания може да плаща на служителите си колкото иска и колкото може.

Прав си работодателя да плаща колкото иска, той си знае на кой за какво плаща, а и на него кой му плаща и за какво.

всички са в кюпа, хвани единия удари другия

След като изгледах няколко предавания на сутрешния блок с водещ Бареков, разбрах що за човек е. Но затова, че четвъртата власт - медиите са корумпирани спор няма. Но коя власт в България не е корумпирана? Или както е казал поета "разровиш ли го ще мирише".

Бареков Дудуков това е най гоямата политическа ,морална ,духовна,проститутка той дори не прави опит да го прекрива .Като деца учихме в едно училище ,,Душото ,,всички в Пловдив го знаят този ,,дудук,,беше гадно ,злобно и проклето дете ,после отиде да прави изяви в кръчмата на Джонсана при маймунката Раздаваше се много беше атракцията защото заведението е в близост до централна гара ( с днешна дата вече не съществува) ,но хората още помним Барека Дудуков

Бареков Дудуков това е най гоямата политическа ,морална ,духовна,проститутка той дори не прави опит да го прекрива .Като деца учихме в едно училище ,,Душото ,,всички в Пловдив го знаят този ,,дудук,,беше гадно ,злобно и проклето дете ,после отиде да прави изяви в кръчмата на Джонсана при маймунката Раздаваше се много беше атракцията защото заведението е в близост до централна гара ( с днешна дата вече не съществува) ,но хората още помним Барека Дудуков

"Тогава евродепутатът... още тогава атакува Цолова, като заяви, че нейната къща била много по-хубава и скъпа от неговата..." Какво иска, пиките ли да си мерят? Недостойно е мъж да атакува жена по такъв крвенски начин.

какво като е жена , тук въпроса е принципен , като е журналистка и ще чете морал да дава личен пример за честност и морал .....иначе да става продавачка или готвачка

Там морал не е ли необходим, в тези професии?

Да взема и аз да го дам на прокутатурата, че неговата заплата е по-голяма от пенсията ми.

знам коя е къщата на това л...но Бареков и ще ви кажа, че струва от порядъка на милион в Евро. Пред и във нея има денонощно охрана от мин 5 души. Със смените за 24 дежурства това са между 10 и 15 охранители. Те съответно са млади, които взимат средно 2000 бруто и нагоре. За автопарка- поне 2 Рейндж Ровъра винаги последен модел + колите на охраната. И това за човек, който през половината време го няма. Месечен разход мин 30-40 хил. лева. Сега на всички е ясно, че същото л..но беше щедро захранвано от КТБ до преди да гръмне балона и всички нелепици за заплати от рода на 50-100 000 на месец за управление на една посредствена медия са много по-убедителни за наличието на злоупотреба от това, че Ани Цолова или който и да е друг си е купил една стара къща пък било то и в Драгалевци на цена доколкото я виждам и под 200 000 Евро. Познавам хора, които теглят кредити за апартаметни за подобни пари, не виждам на нея какъв и е проблема да го направи.

Добре е някой да разрови и кочината на тъй наречените журналисти и водещи, че от там смърди на нечистоплътност и не се трае вече.

Не ви ли прилича на скандал между проститутки за клиент?

Червеят Бареков отново изпълзя за да се порадва на всенародната любов.

Той им ги даде, те му ги върнаха.

Какво стана с тази ,,България без цензура ,,,??? Някой ако знае да пише !!! Къде отидоха приведените пари от КТБ ???? Какво направи ДУДУКА ??? С коя поредна проститутка съжителства ????

тоя боклук какво свърши като евродепутат щеше да блъска по масата в брюксел от такива капути нема прокопсиа

Няма шанс да купите такъв имот в Драгалевци за 200хил Е. Някаква префернциална цена е това. Като на привилегированите подянията в КТБ.

Божее, каква суета, алчност, ненаситност и простотия.... рециклирането е в ход. Почвайте да се клепате взаимно докъде стигнаха пликовете с милиони на банкера.

Тоя дългуч требе вече да му резнат "достойнството" , та да видиш как ще си подвие опашчицата кат' мукомо кученце !

Ама тоя от къде изпъпли ? Толкова гадост направи , изигра ни сега пак се вре.Да не би да му свършва мандата в ЕС и да е свършил богатите си възнаграждения. Хайде свирчо бегай от тук , че с камъни ще те замеряме .

От къде изпълзя ли? Два варианта: капута или се предлага на новия собственик на Нова или вече са го нахлузили.

Тези журналисти са последна дупка на кавала.Гладни момчета и момичета които видят някой лев и стават тигри в ефира повтаряйки тезите които им задават шефовете им.Над тях има шефове на тв.Над шефа на тв са политиците.Над политиците са банки и финанси международните капитали.Така че тези журналисти са много долу във веригата каквото и да ви разправят и колкото и да се палят знайте че в крайна сметка изразяват интересите на последното ниво от изброените защото ако не е така утре ще е някой друг мухъл на екрана.

Браво , тези Цолова и Николаев не трябва да ги показват по ново тв , макар много не ги гледаме, Хикимян е нашия кумир ! Браво Бареков , тебе те гледаме и слушаме !

Къде по точно ,,гледаш,,,и ,,слушаш,,Бареков ,бе Янко неянков по селската РАДИОТОЧКА ли бе ,,градско момче,,

Чета коментарите и се чудя колко наивни хора има.Възмущават се че ''журналисти'' получавали по 10 000.Ха че те за 10 000 няма да стоят и ден бе господа.10 000 е официалното а неофициално?Защото медията това е лъжа и слуга на богатите един инструмент за пропаганда и промиване на мозъка за внушаване и формиране на масов модел на мислене и поведение.И зад това нещо освен силни интереси стоят и сериозни пари а продадеш ли си малката душица получаваш много повече от 10 000 за да служиш вярно като пес който ту насъскват и лае срещу някого ту върти опашка пред тези които му хвърлят лапачката.Но и да си псе кандидати много, трябва да се подбере най-безскрупулните най-манипулативните и най-покорните.А веднъж изберат ли те-кеф ти къщи кеф ти сметчици кеф ти пликове, докато служиш си в играта, нещо кривнеш ли почнеш ли да се правиш на интересен-шута и забрава най-много да хванеш някой грант и толкоз.

браво на гн бареков, добре че има и таkива катоп него иначе напално загиваме!!!

Какво браво,ти знаеш ли,че този купи къща на името на две,,даржанки,,без доходи,а беше неговаАко е само това,а КТБ,кой изплати дълговете,овчедушният народ като теб