17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя пък мрънкач! Що ли не ти се наложи ти да правиш кабинет да те видя какви ще ги сътвориш! И двата пъти влизат на косъм, откъде тия големи претенции, че са някакъв фактор!

Хаджигенчо и другите лумпени и негови ортаци ,защо не са осъдени за вандализма ,ковчезите и насилието срещу полицията.Те нападаха и унжииха държавните институции. Във всяка друга държава щяха отдавна да са в затвора ....

Този мисли само за лапане.Ще умре от яд ,че му дърпат чергата.

Какво доживяхме - чалгар ("ръгай чушки в боба"), бакалавър по музика, криещ се от всякакви медийни изяви на живо, и ходещ като мутра с 20 човека охрана - този ще реформира Майка България! От трън, та на глок - от Тиквата, та на Чалга-мутрата! Сменяме една мутра с друга мутра! Странно защо никой не вижда и не коментира очевидни факти пред очите на всички - новия месия (чалга-мутрата) е същата проста кратуна като Тиквата, и по-лошото - има същото поведение и навици, като на мутра и наркобарон. Кога медиите ще изреват - "Новия цар е гол" или всички ще бъдат дълго време с "Широко затворени очи"!

Гнусен,мазен платен протестър!

Викаш -дригп сие дрОгарете да ни управляват.

ЕБНИ са най-яките НС.

"Преди да се обединим, да се разграничим." "ВСЯ ВЛАСТЬ СОВЕТОВ!"

За каква коалиция говори този тъпак като от ИТН категорично казаха,че коалиция с никой няма да правят,а кабинет на малцинството.

Студен душ за резидента, председателката на БСП, ЕБНИ и Де Бъ ! Изчезнаха усмивките от лицата им. А как грееше Корнелия Нинова, докато онзи зет беше "уж номиниран" ! Даже и постоянно киселият Радев, беше вчера по-кисел от обикновеното, при връчване на мандата ! Ама и той какво иска - кофти президент, с кофти служебно правителство, с кофти министри ! Да се пробва на едни парламентарни избори - там ще му дадем правилната оценка. А провокаторът хаджи Генов е направо нещастен ! Човекът очакваше поне да стане министър, А сега - нищо ! Толкова крясъци, толкова яйца изкупи от търговската мрежа - и нищо ! Сега даже и Божков не може да му помогне. Бяха чу обещали главпрок да стане ! : )

ДБ със сигурност щ гласува с не.

Епа за хаджигея всички знаят кой е , на божкоф бидето , кво се е притеснил ?

Протестър ,който гледаше безучастно и се наслаждавате как с/у полицаите се хвърляха павета,бутилки,бомбички изтъкан от злоба и болни амбиции е нищожеството Хаджигенов.

#КОЙПредложиПацоШнорхела

Да,за Хаджигейов Божков е Бог и Мунчо е неговият пророк.

Обикновено щом някой реагира неадекватно, подозираме че има комплекс за малоценност. Когато наблюдаваш Тошкото, бабикяните или мутресите, откриваш, че те всъщност са пълни с комплекси. Компенсират ги с непукизъм, арогантност и доза гаменщина. Например улична гаменщина с прашки и ковчези и парламентарна гаменщина с безочливост. Кой ландсира такива хора и допуска да решават въпроси от общодържавно значение. Толкова ли сме обеднели от към подходящи човеци, за да опрем до тях. България стигна ръба на брега. Крачка напред в тази посока води до удавяне

Правителство няма да има и изхода е само един: Президентът Радев да прави партия.

Тези вече са ми толкова фалшиви - наведи се, ние идваме!

Наблюдавам, че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови и Нинови.

Чудесно,колега.Не чакай добро от медиите.Те отдавна се подхранват от "Америка за България",а колежанка,служителка на фондацията,Слави нагласи за министър на образованието.Познай на какво ще ни образоват децата-на първо място-Истамбулската конвенция,от която се отказа даже Ердо.Да не говолим за мъжаги като Путин и Орбан.

Мая Манолова за кмет на София, НЕ Става, Но за кмет на Кюстендил, може и да успее да се добере да се пребори...

Това и вещаят звездите!

И в Кюстендил живеят хора

Според мен само идиоти ще направят грешката да не се разграничат от тоя след Магнитски.

Стига де на Божков не му харесва ли, ами сега

няма ли да се жертва за министър?!

В кой момент не ти бяха фалшиви ... като седяха с високоговорител и пет платени клакьори и купуваха яйца за протестиращите да замерят народното събрание ли не бяха фалшиви?

пдежа - "Вся власть СОВЕТАМ" Дателен падеж!

За какво ? Ако е за ББ - сигурно.

Специално вие двамата с Чалгаря никога няма да се разберете! И ти си инат и всезнайко и Чалгаря е същата работа. Жалко за България!

ИСБГНИ: Искаме нещо да направим, по някое време, но не знаем какво или как.

Той е направо за Главен прокурор, натам му е мисълта, но няма да го огрее.

Или търсим как само с 5% електорат, да си направим правителство?

Май номерът не минава?

По-скоро искат министерски постове. Но понеже са много маймуни на кл она и всяка си иска своето (тоя убостник, Мая, Татяна Дончева, оная другата и кой знае колко още). Така става, като се съберат 20 партийки в 1 изборна коалиция - ще минат 5% да, но после какво правим...

Айде стига с това че бил чалгар, ония е мутра а му въртите свирки 12 години...мен ме разочарова че Кирил Петков не е сред министрите.

Чета ви и си мисля,че не ви ври отвътре както на мен. Идва ми да гръмна и дългия и късия,защото на есен ще докарат пак дебелия . Ужас!

ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ИСКАШЕ ПРЕДИ 5-6 ГОДИНИ ДА ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ В МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА, ЗА НЕДОПУСКАНЕТО НА МИГРАНТИ У НАС. ЧОВЕКЪТ КОЙТО ПО ТОЗИ ПОВОД НАРИЧАШЕ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТКА ДЪРЖАВА, СЕГА КОМЕНТИРА СЛАВИ ДАЛИ СЕ СПРАВЯ ИЛИ НЕ. ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, КОМЕНТИРА ЧАЛГАРЯ СЛАВИ!

Или просто се опитваме да разрушим българската държава и да върнем една Османска империя-2 ? За което ни дърпат конците кукловодите ни?

Много герешиш Хаджигенов! Станислав Трифонов, до тук се справя много добре! Не се поддава на МАНИПУЛАЦИИ от партии и коалиции! Запази проекта си ЧИСТ до сега!!! Това е ОГРОМНА ПОБЕДА!

Докъде я докарахме.... от едно ферари да ни правят премиер и министри.... а утре слави и бонко- кандидати за Президент.

Радев много страда, че не може да го клати....!

Поне показа какъв е всъщтност…. Не че не си го знаехме и преди де.

Щом могат, нека Ще са 100 пъти по добър екип от сегашния Президентски на Дондуков 2

И от какво да се плашим? Сега сме цъфнали и бързали ли с образованието? Стабилно сме на първо място отзад напред в ЕС , "усвоявайки" бюджетни средства и изцеждайки родителите. Иначе уж уучебниците са безплатни. Незадоволени "учени" от БАН си чешат егото и допълват джоба с писане на нови правила, ученето на така наречения БЕЛ е същински садизъм. Печатниците печатат, НПО си прокарват тяхното, чиновниците от МОН - мафия. Така че всеки се спасява поединично и до тук.

Една от най тъпите ви опорки

Че да не я бяхте докарвали до тук. Сега кой ми ... в гащите.

Много вярно, Но с тази статия, се опитва да плаши Слави Голям смях!

И аз така мисля

Че Слави върши чудесна работа до сега. Щом лаят