Николай Денков: Антиковид мерките не трябва да са еднакви за всички училища

Министърът на образованието е гост на Световната среща на българските медии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечето интелигентни деца искат онлайн обучение, но ги е страх да го признаят, защото мама и тати са им казали, че е по-добре да спят в час, когато са във физически присъствена форма, отколкото да са нащрек в присъствена онлайн форма.

На марионетното правителство са му казали да не затваря училищата. Защото е ясно че една грипна ваканция без каквато и да е друга мярка ще спре заразата. А именно това не е изгодно за изчегъртващите България глобалистки и фашисти .

определящи мерките срещу ковид очевидно политическите успехи са им по важни от успехите в борбата с пандемията. Вероятно защото политическите загуби и щети са им по-голям проблем от загубите на живот, здраве и благосъстояние за народа.

антиковид мерките си ги заврете дълбоко в гъза бе педали!

на различни места особено в малка България са като да се мъчиш да гасиш само горящите клечки в запалена кутия кибрит. Глупаво е, дори да е възможно на теория.

Благодаря за вниманието! Сега пускам становището си в Медиапул и още поне 7-8 други свободни сайта,като ще посоча и позицията Ви!Хубав ден , мушмороци!

Тази държава никога няма да се оправи. Тук се боготвори един национален предател Кристо, няколко кратно отказал се от България. И аз мога да сложа един чаршаф върху Триумфалната Арка. Всеки дава акъл и никой не разбира от нищо. Всеки ми дава съвети как да се ваксинирам с експериментална течност, как да оставим децата без конкакт с връстниците си, защото щял да се разпространи някакъв вирус дето убива 0,01% от населението. Казват мислете за бъдещето. Аз мисля за бъдещето и затова искам децата да си ходят на училище - нали си стоят в вкъщи ще станат антисоциални и кой ще ни управлява държавата.

Господинчо, ако такива подлоги като теб, ги натикаме в панделата, дали няма и вирусът да спре? Има вирус само в джобовете на такива, като Вас, но иначе заобикаля цели континенти, защо ли? За пари сте готови и майките си да продадете.

Schilo

Разумно решение. Ако се налага да има мерки, нека да са локални.

Schilo

А бе тъпаци, ако на едно място ври и кипи, що друго, където е спокойно също да бъде блокирано? Аман от идиоти.

Няма да се набодем с ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИТЕ и то на НАША СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ.

Пълен провал за този министър. И за този......