Никола Стоянов: ВМЗ-Сопот умишлено се води към фалит

Назначавам и освобождавам хора на база професионализъм, заяви служебният министър на икономиката. Калоян Методиев обвини Стоянов в лъжа и "вършене на мръсната работа за изборите"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един голяяям - ПУТЬО !!

Нинова е много АЛЧНА, ЗЛА и КОРУМПИРАНА !!! Боже, от къде се взе толкова алчност и двуличие в тази жена?

Нинова правилно го е уволнила....

Мунчо правилно го е назначил.

Най ме радва, че вече не сме Варшавски договор и няма да бъда мобилизиран да мра за кефа на Москва. Ако не се бяхме измъкнали сега Радев щеше да ни праща във фронтална атака срещу Турция и Гърция, а от там да ни обстрелват с HIMARS и да ни бомбадират с F-35 и B2 и B52 и да ни избият за кефа на Путин.

Браво, и днес си заработи гранта. Кажи ми, тези глупости пишат ли ви ги някъде или сами си ги измисляте?

Борд на директорите от 7 паразита е как ще върви работата като е достатъчен 1 директор.

Значи Курнелия се е справила добре! Фалита би бил добро решение за нея и БСП! След това, да го купи на безценица! И хоп, БСП ще си има оръжеен завод, Какво му е лошото?

Всички червени печелят

Освен да пишете е добре и да анализирате данните ....а това лице не ни предостави ...Неприятна личност !

Много лъжеш ,г-не ....

Подлата мижитурка Калоян Методиев не можа да каже нищо по същество в правото си на отговор по БТВ. Само повтаряше в несвяст, че служебния министър отговарял за изборите хахаха Калоянчо, НИТИ архив ли е или прави мини? Кака Пена - шефка на бесепето в Казанлък ли трябваше да сложите за шеф там? Всички ви видяхме колко струвате, особено долното и мръсно човече, което си ти.

Правите се на ощипани девици. Преди да влезем в НАТО имаше условие да унищожим ракетите си СС23, които нямаха аналог в Турция. После да съкратим армията. По силата на една международна конвенция, държава която има под 45000 армия няма право на военно промишлен комплекс. Целта е пълно унищожение на военната промишленост и закриване на заводите. Това е трън в очите на САЩ. Те щели да ни захранват с оръжия. Нинова беше и зам. в едно правителство на СДС а сега в това на ПП. Има поговорка: вълкът кожата си мени, а нрава не... Цялата политическа клика води България към унищожение.

Хайде пак световната конспирация срещу България... Абе, не ви ли писна да предъвквате едно и също? Кой управлява България през последните 70 години? Не е ли БКП и нейните разклонения?

Не не е,управляват американците с помоща на боклуци като теб.

То е ясно защо все Нинова нападат ....защото не се поддава на натиск.

Просто е гнусна

Стабилна е, викаш. Като я праскат - не се клати...

Калоян Методиев ще гризне дръвцето заради Кинтекс. Дано не изгърми някой бушон само. Да видим коя е офшорката.

червени псета се хапят и давят като побеснели за кокала, кога въобще им остава време да "мислят" за народа, както мучи всеки ден биволицата

Ха хаа, де да беше само ВМЗ-Сопот? България умишлено се води към фалит и унищожение в интерес чужди вражески сили, а Мунчовските правителства и шорошките уруспии от протестърското му котило изпълняват. Боже, пази България!

Глупости.

ПЪРВО АРСЕНАЛ СЕГА И ВМЗ-СОПОТ....ПЕЧАЛБАТА ОТ ЗЛАТОДОБИВА У ЧУЖДИЯ ДЖОБ... ЕБАТИ И "държавата"

Ами при Нинова имаха рекордни приходи до юни месец, ти дойде и всичко отиде на вятъра. Кой води ВМЗ умишлено към фалит?

Рекордни приходи имаше старото ръководство, което Нинова смени през юни. Юли месец, при управлението на партийните калинки на Нинова е пълен крах - спад от 73млн до 23. Явно не си гледал предаването, а пишеш на ангро или Най-вероятно си партийна калинка.

...не е истина написаното и казаното от поредната марионетка министър...

Това ли е новият министър ? Държи се доста нагло, и аз бих го уволнил.

Физиономията му е неприятна. От него маже да се очаква всичко. Може и да е агент на ФСБ/КГБ или на иранското разузнаване.

Отказа да каже къде е отивало оръжието от ВМЗ

Какво значение има къде? Заводите от военнопромишления ни комплекс правят оръжие, а не биберони и това е ясно на всички. Оръжията се използват във военни конфликти, а не за оран. Другото е лицемерие.

е то и на децата вече стана ясно, че всичко отива в Украйна.. Но явно са му наредили да си пести думите на тая тема..

КОРНЕЛЪ Е МАФИЯ И ПОЛОВИНА ..

от БсП не остана нищо. 2% на изборите!

Браво Никола! Смели мъже като теб трябва да управляват държавата. Нинова и Методиев трябва да понесат отговорност за безобразията си. БСП я чака пълен крах на изборите.

След парцелирането на министерствата от правителството на Киро Корни си помисли, че много години ще лапа с Калоянчо безконтролно... Когато поразиите им и опитите да дискредитират ИТН излязога наяве правителството падна и Калоянчо и Корни започнаха чистката. И как може секретарката на Корни да се разпорежда? Едва ли на някой от шефовете на оръжейните заводи пише в дл. характеристики да изпълняват щенията на секретарката на Корни... Спасете оръжейния бизнес от пипалата на Калоянчо и Корни! И по смело!

От Курнела - толкоз. Къде мине - съсипия.

тя и държавата така ама си мълчите

"През последните 7-8 месеца министър е бил не г-жа Нинова, а Калоян Методиев - всички назначения са минали през него" Абе ДИР, що ни занимавате с крамолите в БСП. ОФ.то на Радев с цялата им коалиция съсипа държавата. Сега Погромът Продължава. Радев изобщо не иска президентска република, ама хич.

Ми отворете пазара за вътрешно ползване - автомати по 1500лв и ще закърпите бюджета за има -няма месец :) А и политическата среда ще се "само"регулира в последствие ;) чудеса стават

ще стане като в Америка, на Зеленски му с еналожи да казва че има по 100 убити в Украйба щото иначе излизаше че войната се води в САЩ не в Уйраина щото в САШ избиваха с автоматично оръжие повече хора от колкото Руснаците по време на война в Украйна

Българите не сме като краварите да стрелят напосоки и избиват случайни хора. Виж повечето проблеми с политиците рЕзко ще намалеят

"По закон трябва да бъдат 5,но докато аз съм министър ,ще бъдат 7" А бе мунчовец,кой си ти ,та се слагаш над закона?

Не си разбрал, минимума е 5, 5 не е максимума

E. където бесепарски отпадъци се намесят, все отива към фалит..Това е природен закон....Все още не научен обаче, от Ганьо Тъпото

Значи, дойде промяната и само за 6 месеца печеливши държавни предприятия като Булгаргаз и ВМЗ Сопот са докарани до фалит! Абе, братя българи, от нямане какво да правим ли си причинихме това?? Играчка-плачка стана нашата

Ама защо не фалират абсолютно всичко и да мирясат "бизнеса"....

Приватизаторката Нинова плюс Евреиските екипи за Пи Ар на Кирчо и Лорер, плюс на Радев съветниците които го тласкат към Израел от много време води до голямо до ограбване на държавата

Според най-големия Исторически парк в света до Варна, заводът се фалира умишлено за да бъде приватизиран от американците, както правеха навремето при костов!

Обвинява Нинова,че изнася оръжие за Украйна (виж в нета): "През април сме изнесли в пъти повече оръжие, отколкото февруари.Оръжейните ни заводи работят на макс .В Сопот са на три смени" Някой лъже. Или вече не вярвате на Борисов?

Като фалира,Корни е спец по преватизирането нема се плашите.

Дано фалират американските вмз-та

Да живеят съвеЦките мекерета

никой няма право да уволнява хора назначени от бсп! сама бсп има право да уволнява! готиното в случая е, че едни комундели уволняват други комундели! давайте смело, изстъргвачи на изстъргвачите!! нямате много време!

100 млн . лв. -това са много пари. Кой ще отговаря за тези загуби? Некомпетентност или умисъл - резулатите са огромни загуби за стратегическо предприятие. Какви са тези шефове, които допускат такова нещо?

Е нали се хвалеха, че имало 30% ръст на промишленото производство! (разбирай на производството на оръжия!) Как така "загубите на завода за последните два месеца са за 100 млн. лв."?!!?!?!?! Хем голямо производство - хем загуби! НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО.

Военните заводи работят 7/24 - нонстоп, и на три смени! Бълват продукция за Полша/Украйна. Сделките на 6 месеца са за 1 милиард евро! - това са 2 милиарда лева. Говорим за 4-5 завода! Толкова изкарва цял сектор туризъм за 1 година.

"Хем голямо производство - хем загуби! НЕМА ТАКОВА ЖИВОТНО." - Има такова животно и то е БКП.

Данните били на база сигнали??? Само фалиране на дружества могат да правят нашите управляващи.

Това отново е акция на ФСБ по унищожаване окончателно на българската военна промишленост. Преди войната България е изнасяла военна продукция за Руския флот по данни на разузнавания. Сега има заповед за унищожаването й, както и на енергия и предизвикване на икономически и политически крах на НАТО и ЕС член. Това е продължение на акцията на ФСБ/КГБ през 90-те, когато българската индустрия беше разрушена и разграбена при Луканов, Беров и Жан Виденов.

Хахахахаха, смятаййй.. в военни времена ВМЗ да фалира... хахахахахахахах егати изродите! Ние сме народ за затриване.

България дефакто от година и половина се управлява от военна хунта, вярна на Кремъл и изпълнава план-програма по разрушаване на държавата.

Сигурен ли си ?! Защо аз си мисля,че притока на американски боклуци последните години е по-голям от руският !!! То не бяха сенатори да спират енергийни проекти, назначения на посланици, покупка на хартиени самолети, втечнена газ и пр.....

Въпроса е от кои

МУТРИ ВЪН от оръжейния бизнес!

Ти нали сам си каза,че"ще бъда гласа на бизнеса" Досега мафията си имаше държава,вече си има и говорител Мунчовци.

Радев, позволи на Йотова и Гергов, респективно на олигархично-масонските бандуги зад тях, да наредят това правителство. Колко жалко, поредното разочарование, как така в тая страна не се намери поне един свестен управник.

Стар и изпитан метод на демокрацията: Държавното редприятие фалира и се приватизира за жълти стотинки от избраните хора

Това е комунистически способ. Всички директори комунисти се награбиха и станаха капиталисти.

ДрОгарете ще се изпотепат кой да контролира оръжейния бизнес-много пара има в него,а червените хиени винаги са били там.

След приключване на войната - 100% ще го фалират... Справка - Плама Плевен - изнасяха ГСМ в Сърбия и после заметоха следите...

Там случаят е различен. Плама пречеше на едни други.

какъв фалит бе братче, като е хранилка за всеки, който дойде на власт. Назначават се всякакви корифей в борда и като изпълнителни директори.

Как Кури го може това- първо фалит,после приватизация.