Никола Стоянов: Над 100 милиона са загубите на ВМЗ покрай действията на Корнелия Нинова

България не е изнасяла и не изнася оръжие с директен получател Украйна, каза служебният министър на кономиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще има загуби, Корни се побърка от комисионни от неизгодни сделки, Стоянов, сега ти си на ход, след теб пак ще е тя.

Кога комунист е бил на страната на бизнеса!?! Всеки комунист гледа да си оправи собствения бизнес и да съсипе чуждия. Комунист по дефинция е бездарен, амбициозен и мързелив човек, който завижда на успелите хора!

И щом фатмашкият глашатай го казва трябва да ривемли , кво ??

грозна разгонена кучка (аферата цуни-муни с калоян методиев е за прокуратута:как с лизане се крадат милиони за 0 време) (казъх ли нешту)

ПП и "коалиционните им партньори" не само организираха корупционни схеми с техни си хора (това разбира се правеха и ГЕРБ), но понякога просто загробваха българските фирми и бизнес....като че ли нарочно, без да получат от това нищо, може би просто за да се харесат на онези, които ги докараха на главите ни.

Социалистка Нинова без да допринесете със загуби на народа не ноже да е истинска комунистка.

Дрънкахте по студиа.Давайте я на съд тази крава

За последните два месеца, само във ВМЗ загубите са над 100 млн. лв. покрай действията на бившия министър на икономиката Корнелия Нинова... Глупости ! Другарката Нинова нищо не е загубила. Даже е спечелила. Някакви милиони, покрай сделките с посредниците.

Айдеееее, Другаря Радев пак сложи другарката Нинова на динена кора и я пусна по пързалката

А колко комисионна е взела. За детенцето в САЩ. Там е заровено кучето

Го е написал,но аз ще си позволя да го повторя,защото виждам,че троловете са неуморни. 25.04.2022 г.13.10 часа. Бойко Борисов обвинява Нинова,че изнася оръжие за Украйна: "Изнесли сме в пъти повече оръжие от февруари.Оръжейните ни заводи работят на макс.В Сопот са на три смени". Стоянов: "Има проблеми в организацията на работа та във ВМЗ Сопот" Кой лъже? Или вече не вярвате на Борисов?

Гладен шумкар в мандра и гладен комунист министър на икономиката , само загуби и вреди за работливите хора !!!

... ..кой пуска свиня в двора си...???

Има едно много ефективно лекарство, не знам защо не се ползва по-често ... Забравих как се казва, но хапчето е с твърд сърдечник и мек кожух, влиза много бързо и чисто но излиза помпозно с размах! ... Почистването е предизвикателство след това, но лекува от раз!

Един го направиха герой вече! Давайте доказателства пък да видим тогава!

Каза,че"ще бъде гласа на бизнеса"Досега мафията си имаше държава ,вече си има и говорител.Подготвя ни как ще дадат излишъка от1,5 милиарда в бюджета на "бедните" бизнесмени.А Гълъб не знам си чии,каза ,че може и да няма актуализация на пенсиите през октомври,защото били високи и ковид добавката е включена " неправомерно" в пенсиите.Трябвало просто да отпадне. Комунисти!

Този си връща за уволнението. Вижте изявлението на Маргаритов , от комисията за защита на потребителя, за Нинова и с кой от 7 теминистри е работил най-добре.

Е има ли някой изненадан? Все пак Нинова не е човек на България, а на Русия. Много ясно, че ще прецака родината ни, в услуга на друга държава. Виновни са тези, които и дадоха власт. Тях сочете с пръст.

Ако беше човек на Русите, нямаше да им сере по главите 6 месеца ... Нинова е хамелеон на Голдман и сакс, продажна еврейска шунда ... справка: Сталинка! ... Те родина нямат, имат само интереси!

Забравих да добавя другата еврейско-украинска шунда ... Станишев и неговата Вагинална подпорка!

Разбра ли кви тъпотии си написал?!?

Държавата е загубила 100 милиона, олигархията около Нинова е спечелила 100 милиона - нормално за БСП! Всеки път е така!

Всички видяхме и се уверихме в очевидния факт колко краде, лъже и манипулира Ниновица! Тази проста женица с простото Киро и Бако Асен любовта на Спецов съсипаха България, за няколко месеца обраха доходите и спестяванията ни, занулихте ни, направо ни върнаха в детските ясли, всичко което бяхме постигнали тези го съсипаха! Нека обяснят след техното *успешно" управление какво може да купи човек с 100 лв. да речем и със същите пари какво се е купувало година назад?

Години назад?Тогава мин.заплата беше 90 лв.,а млад вишист започваше със 155лв.

Нали до вчера разправяше министъра, че твърдо изнасяме оръжие за Украйна. Днес вече не е така сигурно. Или ушите му са дърпали или сам не знае какво приказва.

"България не е изнасяла и не изнася оръжие с директен получател Украйна, каза служебният министър на кономиката" Когато тук дойдат руснаците първата им работа ще е да напъхат в задника на Нинова всичките онези 4,000 тона оръжия, които България не е била изнесла за Украйна.

Тук могат да дойдат 20- тина годишни рускини по бански, но не и руснаци с пушки. Или желаеш пълно унищожение на Русия? Досети се защо или отивай в Крим да защитаваш твоите хора.

Налице са признаци, показващи и доказва- щи, че К. Нинова е взета на мушка и е "обя- вена за отстрел". В много отношения се надцени, повярва си, че е фактор с голямо "Ф"....... Време е да си ходи.... но май няма да си тръгне доброволно, а ще е по трудния начин!

Sofiaone

Нинова е от същата порода като любимците й - руските кърлежи, този вид се като се впие смуче до дупка, няма пускане.

Личната касичка на Корнелия сигурно не е на загуба - тя ги умее тези неща с техноимпекс, като колега на на Пеевски. Само комунистите могата това да съсипят проспериращи заводи. Ще се окаже май ще тази група ПП+БСП+ДБ и ИТН - така са оскубали държавата, че ще ни трябват седем години да се съвземем, а иначе многоо добре замазват очите на "раята" за борба с корупцията...

Абе то оня Гълъб ли е, Гугутка ли е, каза че най-важното не е да се подготвят честни излори, а да покажат на хората за кого да гласуват. И това ако не предизборана агитация провеждана напрово от служебния кабинет здраве му кажи. Ама хората не са толкова тъпи.

Чакайте малко - нали според опорките - ръста на икономиката с 30% беше от производството на оръжие - как така само предприятието управлявано от този е на загуба, а другите са успели да докарат ръст 30% ????

ВСИЧКО е за Украйна.

ПП (Партията на Прокопиев), Дай България и преименуваното БКП бяха нещо като ято марокански скакалци. Минаха и опоскаха всичко. Булгаргаз заплашен от фалит, военен завод в условия на война е с рекордна загуба, Капитан Андреево и БАБХ са превърнати в отбранителна позиция на отишлите си от власт.. Тепърва ще слушаме за порнографиите на Харвардските измамници по интерконектора... От бързане са нарушени повечето предписания. По този начин няма да ни дадат Акт 15. А всяка корекция ще отнема още време.... Просто Марокански скакалци - минаха за рекордно кратко време и нанесоха огромни щети. Дори не си е проличало още колко големи са щетите

Е, как е Корни?... Страдаш ли, а?... Добрееее! Нещо се обърнаха нещата, ама не в твоя полза. Следващото, което те очаква ще е позорното ти изхвърляне от БСП!

Sofiaone

Пука й, тя се е насмукала за пет поколения, този тлъст паразит.

Тази шаврантия трябва да бъде дадена на съд и осъдена да търка нара поне за 10 г

Това не го вярвам. Те се скъсаха да продават оръжие от началото на годината. И за Нинова е имало, и за официални печалби трябва да е останало.

Значи за това се подпалват конфликти и войни за да има някой да печели !!! Хайде сега я осъди за пропуснати ползи в тази война и се стягайте за друга такава !!!

Хайде, погледнете от положителната страна на новината! Щом ВМЗ са загубили 100 млн., значи някой е спечелил 100 млн.! Още от казармата знам основен житейски закон - както в природата, така и в икономиката нищо не се губи, респ. само сменя собственика си!

Разбира се веднага други ,,миротворци,, са ни заместили :)))

И кое точно му е хубавото на това, вместо държавното предприятие да печели, някой съмнителен частен бизнесмен да го прави или някоя чужда страна?! Ти изобщо знаеш ли, какво е "ВМЗ Сопот"?

За да бъде "отбранителната ни промишленост" на печалба, някой трябва да умре. Биволицата е неадекватна, но този е съвсем в откритият Космос.

...правилно те е уволнила Нинова ....

Едно от работещите министерства ,беше министерството на икономиката и промишлеността ръководено от Нинова .Пожелавам на новия министър същата коректност като Нинова ,само ,че.... той няма нейния морал .

Ти нормален ли си?!

Да бе, тоя до вчера разправяше, че незам колко оръжия били изнесени за Полша, близо до Украйна, и това било голям проблем и Нинова лъжела, а сега щял да изнася оръжия за 1 милиард, но това не е проблем, щото те не са точно за Украйна. Еми те при Нинова не бяха точно за Украйна, нали. Тогава е проблем, а сега не.

Явно изобщо не си наясно с темата и пишеш безсмислици... Ако няма, какво да кажеш по даден въпрос, по-добре си замълчи и не се излагай!

Ако е вярно - да я дават на прокуратурата. Ако всичко приключи с рев по сайтовете - значи или не е вярно, или не искат да я дадат на прокуратурата.

А бе работят на три смени и не сварват пък били на загуба. Има ли логика в това или логиката е, че Нинова е права и тоя е бил за изхвърляне и за съд, на който тя го даде.

Те червените другарчета и преди са го играли този номер - съзнателно блокираха износа на ВМЗ Сопот, като по този начин умишлено го водеха към фалит. Схемата след това е ясна - бързо го приватизират (заграбват) за жълти стотинки, отпушват износа и парчките текат в мръсните им червени джобчета. Бойко Борисов, добър или лош, стопира схемата на червените другарчета и на практика с действията си направи така, че ВМЗ да се изправи на крака. И това трябва да се помни ! Както трябва да се помни, че другарчетата поне за втори път се опитват да заграбят ВМЗ.

Пак сложиха кретен за министър. Корнелия може да е плюят, обаче е права. Изнася се оръжие, представя се клауза за забрана на реекспорт, но не се спазва. Това е нарушение и по нашето и по международното законодателство и пълно основание да не се разрешат следващи доставки. Радев тотално ми падна в очите. Подаде се на натиска на вицето и тайфата около нея - Гергов, Добрев и т.н. генералската банда, която продължава да дърпа конците вече с наследници и стана смешен. Ще се бие с Корни, да ама след изборите ще трябва да кляка на Бойко и Дуган, защото иначе може и да го разкарат.

Само за едно си прав - че в Сертификата за Краен Получател изрично се забранява последващ реизнос на стоката, без изричното писмено съгласие на доставчика... Обаче всичко друго, което си написал, вкл. защо не се издавали разрешителни за износ са пълни глупости!

А колко са кацналите в джоба на сшанинова

освен сто тояги заскужава и чл.100 от НК

До Винету,ти верно си тъп като индианец

Кел Сюрприз! Курнелия управлявала и държавния ВМЗ Сопот бил на загуба. Виденов и Гечев като управляваха държавата беше на загуба много на загуба.. Хубавото е че Курнелия затри БСП и на следващите избори ще се бори за влизане в Парламента...

При Гешеф , да я разпнат

Глупаците от БСП пак да я изберат да ги води!

....да ,подкрепям я....я вие изисквайте от тези за които сте гласували ...

Обаче, винаги ще се намери един ''честен'' Мунчо който ще прецака далаверата. Ако Нинова се измъкне от хватката на президента, заслужава да управлява и България! ...ако не се измъкне - Бай Ставри я чака.

курнелия хибрид между биволица, дружинна ръководителка и селска магазинерка

Защо си мислите, че всичко което казвате е истина и защо трябва да ви вярваме. Вие сте просто служебно правителство, което се опитва да защити интересите, а не тези на хората. Жалки комунисти. Даже сте злобни комунисти:-). Замалко да забравя, некадърни:-)

руски кавал неблагодарен.Корнелия те направи президент, а ти насъскваш служебните си песове срещу нея без причина.Започна да се държиш като банкянската мутра, бая си научил от него. Повече и за пазач на бостан няма да те изберат.

добре казано.

"През последните 5-6 месеца се откриха големи възможности пред ВМЗ-Сопот, те не се използват…Стоянов беше категоричен, че БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИЗНАСЯЛА И НЕ ИЗНАСЯ ОРЪЖИЕ С ДИРЕКТЕН ПОЛУЧАТЕЛ УКРАЙНА. Спазено е решението на парламента…” Така е гос’ин министре, теб Нинова затова те уволни, защото искаше да изнасяш оръжия за Украйна...

Искал да изнася? Вие въобще следите ли сагата? Уволни го заради български оръжия в Украйна от доставка за Полша. Защото според Нинова Стоянов трябвало да не допуска клиента(Полша) да изнася оръжието за Украйна. Между другото тя визираше като дата февруари месец когато все още нямаше гласуване за това как да се помогне на Украйна. Тъй че дори и да е изнасял директно оръжие за Украйна не е било в разрез с което и да било решение.