Слънчевият Ники и неговата Българска Коледа

Детето е с невросензурна загуба на слуха, но вече говори, пише, смята и срича

Обратно в новината

Коментари - Слънчевият Ники и неговата Българска Коледа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемите на тези деца трябва да се решават и да се финансират от държавата, а не от дарителски фондове

а защо ники, който явно има доста проблеми, се обучава в детска градина в която се обучават деца които нямат проблеми??

а защо ники, който се нуждае от .............лева, които според майка му трябва ние да осигурим, на три снимки е с четири различни очилца? дали е необходимост, или да е в крак с модата?

Ники, пожелавам ти всичко най- добро да те срещне в този живот. Ние Никитата издържаме това което другите не могат. А Светът е пълен с хора на които Господ е дал слух, но те са останали завинаги глухи...Прегръщам те и ти желая здраве и успех в живота така искренно както бих го пожелала и собствените си внуци.

Слънчице :))) ... Здравеопазването уж е Приоритетът на приоритетите за властта. А държавата се държи като мащеха на Слънчицата :((( Милостта на българина замества липсата на държава. Весели празници на истинските българи! Власт имащите да се чукнат на върха на стълбицата на Смирненски и да гледат с широко отворени очи "колко красива е земята и колко са щастливи хората"!

Честити Празници на България и българите! Ще пращаме СМС -си,нали?Ше съберем малко парички,за да подпомогнем деца и родители в нужда и болест.Хора сме-ще го направим.1-1.5,макс 2 мнл.лева ще да дарим солидарно,по Празници. Иначе,по Конституция и Дълг,лечението,грижите и всичко за такива случаи,би трябвало да е за Държавата.Но не и у нас,на фона на хилядите,безбройни успехи и постижения. БВП бил рекордно висок-статистика.Само че,не се споменава,че цели 11% от него,се харчат корупционно.Не за глухото дете Ники,или за сляпото дете Мишо,или за болното от левкемия дете Мария. Честити Празници и трапези,дами и господа управляващи.Светли Християнски Празници са настъпили!Да ви е сладко и наздраве!

Браво на детето . Прекрасна работа на рехабилитаторие. Не разбирам само защо чак на 1 година са открили проблема. При на още 1 вия месец след раждането се прави тест и, ако има проблем със слуха, се оперира. Знам само, че ако не се направи тогава, после лечението е много трудно, а както се вижда и много продължително.