Първи в света смъртен случай след повторно заразяване с COVID-19 - в Нидерландия

В Чехия заради рязък скок на заразените затварят барове и ресторанти, училищата - пак онлайн

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На картинката не е ли ДЕТСКИ МИКРОСКОП - ИГРАЧКА АХхахаха Макар, че срещу вирус на практика и супер електронен сканиращ тинтири-минтири микроскоп, все ще е толкова от полза.

Първият път е имала фалшеф положетелен тест, ама нещем да си признаем, щото PCR товете не са златен ставдарти имат ниска селективност, от там достатъчно голям брой фалшиви резултати за които се мълчи

нали има различни щамове на вируса. Най-вероятно е друг щам ,който е по-агресивен.

А бе много са вариантите. Може и ракът да е напреднал за 2 месеца, не казват какъв е бил. Макар на тая възраст ракът да напредва бавно ама.... Или да е била отслабена от химиотерапия или нещо преди второти заразяване... Или това което ти казваш....

Когато се прекалява с такива ''информации'' само се доказва простотиятана пускащите ги.. На 89 години какво искате да прави вече човек освен да пооблекчи някои болежки и да се радва на следващия ден..

Хайде стига моля спекулации... Жената е била на 89 и с рак. Една обикновена пневмония също би била фатална за нея, може би дори просто по- продължителна висока температура би я убила. Имам познати на 60+, които едва преборват висока температура, възрастния организъм е уязвим от много страни, а вие търсите плоска и безсмислена сензация там, където няма такава ...

Ами първи регистриран случай в света е, харесва ти или не новината не е за подминаване.

Това си е чист фейк.

Не се наврещя ей.

Ей Ду.., ама верно бе, ТИ НЕ СЕ НАКРЕЩЯ, БЕ! Хахаха хооо

Ако е вярно това,то няма нужда да се търсят ваксини,защото няма да има смисъл от тях! Явно не е вярно това! Интересното е,че след милиони заразени само единични случай на повтаряемост,което означава,че може и да не е вярна информацията,може пациентите в единия от случайте да не са били с коронавирус! Ако коронавируса повтаряше сега щеше да има милиони повторно заразени!

Ваксината се прави по друг принцип и се минава през аденовирус точно поради тази причина-коронавирусите не правят траен имунитет. Но това е изненада само за Мангъров.

Случаят е представен силно манипулативно и заблуждаващо. По-скоро заглавието което обикаля света! Срам и позор за медиите! Ако това е ''свобода на словото '', по-добре да я няма!

T rotz steigender Infektionsraten bleiben viele Intensivbetten in den Klinken noch leer. Die Bedrohung ist eher abstrakt, und für manche scheinen die Maßnahmen zur Eindämmung der Pandemie unverhältnismäßig. Immer wieder kommt die Frage auf: Wie gefährlich ist Covid-19 überhaupt? т Въпреки нарастващите нива на инфекция, много легла в реанимацията в клиниките все още са празни. Заплахата е по-абстрактна и за някои мерките, предприети за ограничаване на пандемията, изглеждат непропорционални. Въпросът възниква отново и отново: Колко опасен е Covid-19 така или иначе?

Как така е влязла в болница и за 5 дни е изписана,като излекувана от коронавирус,тая да не е пила отварите на Тръмп?!? Или не е била доизлекувана или изобщо първия път е била с настинка и без коронавирус! На 91 години бона от рак,тя може и от старост да е починала или от рак,но не и от короната,това е поредната манипулация!

Открих документа - просто писмо с дежурното “likely” и без сериозна документация. Although we did not have PCR negative samples in between episodes, with an average estimated SARS-CoV-2 mutation rate of 33 nucleotides per year (or 5-6 nucleotides per 2 months),[4] it is likely that the second episode was a reinfection rather than prolonged shedding. Демек жената не е била негативна още от първото заболяване. А се предполага, че е реинфекция щото мутацията била малко по-бърза от приемливата такава. За мен е фейк нюз. Ето го и оригинала на документа. https://watermark.silverchair.com/ciaa1538.pdf?token=AQECAHi208BE49Ooan9kkhWErcy7Dm3ZL9Cf3qfKAc485ysgAAArYwggKyBgkqhkiG9w0BBwagggKjMIICnwIBADCCApgGCSqGSIb3DQEHATAeBglghkgBZQMEAS4wEQQM1mN5lwiNowbWFNysAgEQgIICaeNxw1bQdJvQ1alXN9VUqGMbLBc4whMIYHlhCr2QGaUZO4lW6XEKL8O7kOc39I9jR6VgzMXizAYD7EdmR6hSkk9VL3BUX-7VJ6CCoetjqpOHdzlDIZPPMeUpggB2YhjoysAuamx15gN2jrgYZSiunFU16K4oBc9qvMx60JQkdO8EIXXviGNAKtZR86Mcja1-S3p--u4GLit8vjZ7ZXq-Zk26deXwfdlDWLu8gFdlx45bgpXWGWKudfsrZiyB55PuL6hxVBhci8b0lP1Eyu7viZ7MIQVoEdIAVXSXa4tm4Mpoq6l5IiJqSyhaUAy1brdHCQBudeeArMVfEMI3lFY2aeQ9iYHTc0CoNu2UZIRseKh-8f-AIynuHAuzL7UP0VJqfaYTLjuAd6qO7zMyAJvZqGQGYOClnwcNbiRjwSxBMSr7go9fHJwDhiV0rT6gwLOw4LQfqfcnaDsOByZkrwcw0l-y8tA2uFIfdbVGSUAjeLdiQLlyfk94WW3gLrScqqjdgcy4K-sDHWR-92T7aB4Iy0uVGpRl-qs7tXIcHcng55UR6Xa3rs7b9WASKE9KBoUyUa0jbDfhnh3qp1e9ocLz3JPz-WUeCeg6O2bvNEkQXC-drbShX6LrDNkPfZv9bwL2CDZ8Oukwax3JmsylbLRBHBB9jYbFE35WgSu5GT6kZaT6b7jfRzbIaFXArLoRb9XcchaNd0jezCCek-CIScAQZPSnh1L2N8D73EVWRytEA6MVyE4tsXiBsEmeMJj0IInjVJM8A_s26ZtNWulmz1XlmzXzm21zy4gGaibUIxu8IbjGUOlO

сте много нагли! На 89 г и то с рак! Ми колко още очаквате да живее на тая възраст и с тая диагноза? Със или без корона глупостите ви, ИЗМИСЛЕНИ ОТ ВАС? СРАМ И ПОЗОР! НАГЛИ СТЕ ДО БЕЗУМИЕ! ЗАРАДИ ПЪТНИЦИТЕ НОРМАЛНИТЕ ДА НОСЯТ МАСКИ, ДА СТРАДАТ ВСИЧКИ! ВЗЕМЕТЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯЙТЕ, ПРЕДИ ДА ВИ ЧИПИРАТ, ЩОТО ТОГАВА ПРОСТО ЩЕ ВИ НАРЕДЯТ ДА СЕ САМОУБИЕТЕ, СЛЕД КАТО УБИЕТЕ ДОСТАТЪЧНО НАРОД ПОКРАЙ СЕБЕ СИ

Споко, дишай, най-малкото от тези маски е, че случаите от грип ще намалеят. Пък и малко хигиена не вреди. Но ако държиш да не си миеш ръцете, когато ползваш тоалетна или преди да се храниш, никой не може да те спре в устрема ти.

викаш хигиена значи ти е много ниска хигиената

НекФи кифли пишат статии и панират населението. Аре правете , като вятъра смешници.

Повторва, потретва, по'илядва... Докато пукнеш окончателно!

Чух, че дядо на 98 години с 5 инсулта и от 3 години в кома също е починал с корона. А как казваха троловете - можеше още 10-15 години да живее

Умират от всичко друго,но не и коронавирус хората! Политици и богаташи не умират,как така?

Ами г-н Кензо? И той ли беше беден? А че колкото по-бедна е държавата и болният, толкова е по-голяма е вероятността да не получи адекватна грижа в случай, че се разболее и от там шансът да умре е по-голям, е безспорен факт! Пазете се бе, хора, само пълен малоумник би вярвал в световна конспирация!

Започнаха и 90-годишни с рак да умират. Тази корона ни изби.

Това показва само,колко неточни са тестовете! Тази жена първия път е била с настинка,ама са я изкарали с корона!

1 от 30.000.000 заразени. Невиждана ярост.

На Луната положението е страшно, граждани, там хора не останаха!

Чета и се опитвам да осмисля - тежко болна жена, преживяла веднъж вируса, медийна истерия с фокус върху възрастните и болните, 89 годишна, която едва ли се придвижва сама - за да се зарази повторно е нужно доста усилие и безхаберие. Или е заразена в болницата, или е грешка и неизчистен вирус. Някак не ми се връзва.

Да, наистина е подозрително, обаче пише че става дума за повторно заразяване- вероятно са доказали друг щам.

Ани, 90-годишна онкоболна. Лек ден.

Кой и кога е направил регистър на щамовете на невидимия?

''В същото време чешкото правителство нареди баровете, ресторантите и клубовете да бъдат затворени от утре, а училищата да преминат на дистанционно обучение ''

На всички тъпаци най-много им пречат училищата и университетите, защото произвеждат хора, които утре ще ги подминат.

Чехите са паникьори и тъпанари. Що да затварят децата които боледуват от банален грип, но не и от корона ?

да, като се замисля - тестваха ли ни или ни заразяваха

аф

Бах маа му, 89 годишна баба. с рак, че тя си е била пътник по презумция! Новина можеше да има ако ставаше въпрос за 40 годишен здрав човек .

Ще бъде голяма сензация когато имаме първи случай на разстрелян журналист или политик за всяване на паника! Дано да е скоро!

Няма да бъде сензация за линчуван собственик на ресторант разпространявал заразата.

Много лекарстсва на онкоболните замъгляват реалните резултати за няколко месеца( по всяка вероятност принципа бой на негри в тъмна нощ,използван в химиотерапията важи и за коронавируса).

Явно си учил за това, много ги разбираш нещата, браво!

Научил съм ги за съжаление от личен опит,и то не еднократен.

нас демокрацията и европата и мекедонско-румелийските окупатори ще ни доаършат преди Вирусът да ни хване!

Коментари?

Корона Рецидивист :) Скоро ще има приказка и филм за короната...