НФСБ цели да дисциплинира депутатите с предложените санкции за неявяване на работа

Като не присъстваш на работа, трябва да бъдеш уволнен, коментира Валери Симеонов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той самият не е дисциплини рано, а ми говори,, дисциплини рано ли е аз да ти бутна бай Валери или симеончо. Отговори симеончо на баба Себиле е тогава кво следва, неизпълнение на зададеното горе заглавие. Не се чете и отхвърлено

Пак ли този Вакарели Симеонов каква позиция заема този човек толкова нахален и безочлив като цялото правителство защо още работи там нищо не разбирам такова нахалство не съм виждал егати натамията е този.

Валерка забравил си да уточниш че за работни трябва да ви се броят дните дето сте вътре в парламата и произвеждате нещо качествено и практически приложимо.. Така всички вие 240 дупедати нямате право и на 1/3 от заплатите си защото по 2-3 дена на седмица сте вътре а през другите дни незнайко къде.

А къде бяхте преди две години когато си приемахте този правилник?? А защо не одобрихте намаляване на субсидията си??? Защо не приехте да престанете да си увеличавате на тримесечие заплатите като и вашите заплати участват в определянето на средната та реалността на балъка зелето а на вас свинското да е плачевна. Уточнете и какво значи ''на работа'' защото по 2-3 дена имате да обикаляте избирателните райони какво всъщност прави сега БСП по 5 дена и си ги считате за работни, нищо че никой незнае къде сте..

Валерката обича да дава акъл. Ама говори толкова първосигнално, че и нещо разумно да каже, никой не може да го чуе. зарадо нач1ина му на говорене. Доколкото разбирам "патриотите" се разпадат и засега ще кажат сбогом на парламента при следващит избори.

ПРЕДИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ НА ПАТРИОТ ДАЛАВЕРИ - Минимална пенсия 500 лв... СЛЕД ИЗБОРНОТО ВЕРУЮ НА ПАТРИОТ ДАЛАВЕРИ - ВИЦЕПРЕМИЕРА: Истинският патриот умира – преди да се пенсионира… Така на държавата свята спестява много пенсии и последната заплата… Пенсионере, бъди патриот… Пък и за какво ти е тоя пенсионерски живот…

Боклук! ...оди се репчи на дилян,тайбъ у ...

Тука пълно с тролчета на БСП ужас!!!! Колко ви плащат да пишете по форуми и да защитавате БСП???? От партийната централа ли ви плащат парички??? Изплюите камъчето и си кажете истината не се крийте!!!!!

Маринчо, да'н работиш у СКАТ, ва чуек?;)

кабелите за кабеларката на Далаверко.. Па не са обаждай.. Па си са радвай на патреотарската измекярщина по нея: Валентин Касабов, депутат от НФСБ, 18 юли 2018 година: „ГЕРБ продадоха държавата за 58 млн. лева за БМФ. Страшно е когато в България има царе. Преди това имахме един цар Киро, сега имаме цар Киро 2.“ Валентин Касабов, депутат от НФСБ, 24 февруари 2019 година: „Приветствам сделката на Домусчиев за Нова телевизия. Той е силен човек и застана до Валери Симеонов, когато майките искаха оставката му… Приветствам една такава сделка и една такава голяма медия да се окаже в ръцете на един читав и за мен вътрешно силен човек.“

АБСОЛЮТНО ВЯРНО! Въобще не ме интересува кой политик е и на коя партия е, което е вярно е вярно...такива политици трябват да тръгне нанякъде тая държава..ако трябва даже да се премахнат тия партии а само хора да са..че ми писна да слушам за бсп и дпс и герб и какви ли не

ли ти е примера, бе чадо.. Я си прочети за скритото писъмце от Ек, с което се започва процедура за връщане на 160 млн. евро.. За Великата му българска стеничка.. Дипломатично се употребява - изразходвани не по преназначение .. Завоалирано на - ОТКРАДНАТИ..

Добре, добре, ама да попитам: сутринта даваха едни дупедати, ходили в Залцбугр на изложение "Лов и риболов", с подзаглавие - "Пътешествие и приключение", та това там работа на ползу роду ли беше или "приключение и пътешествие" на негов гръб?;)

Далверий е скаран с концепцията за представителната демокрация. “Работата” на народния представителе да ПРЕДСТАВЛЯВА избирателите си, както реши. Държавата не може да го ограничава в това според Конституцията като му налага финансови пречки и ограничения. Депутатите могат да бъдат ли-ени от възнаграждение ако за участиетоим в заседания се предвижда такова, както е за участие в комисиите. Останалото е тоталитаризъм в най-чист вид. Утре ще им удържат от заплатите, ако не гласуват “правилно” или в “интерес на обществото”. Някой съмнява ли се още, че таталитаризмът се е завърнал в най-уродливия си вид?!

Осем шефове на отдели в парламента обменят в момента опит с мароканския парламент. Пристигнали са на 23-ти т.м., водени от главсека Стефана Караславова. Програмата, според която ще черпят от опита на мароканците, е два дни, след което престоят е наситен с културни събития, екскурзия до Фес, шопинг. Сред командированите са шефове на дирекциите Законодателна дейност на ЕС, Парламентарен бюджет, Информационни системи, Обществени поръчки и други. Придружава ги служител от Протокола, за което нямат право. Дано почерпят полезен опит от Мароко. Интересно какво ще научат, каква е програмата и колко струва на бюджета. Дирекция Протокол е логистичен организатор. Посолството ни в Мароко е на разположение на чиновниците.

Дано го виждам този Келеш за последен път ! Господ си знае работата за такива изроди !

Валка, Валкаааа избори идат... Лошо е, че не може да ви кажем СБОГОМ

ма кат си доволен, че у парларето рабитите и без БСП-то.. Ща са пънеш да ги връщаш? Я по-добре си виж - в приватизационнио договор на Булгартабак пише, че до 2021-ва год. ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПАЗИ ПРЕДМЕТА НА ДЕЙНОСТ.. Демек - да се произвеждат цигари.. Пък Прасчо затри вече и последната цзигарена фабрика.. А сега и името БУЛГАРТАБАК са кани да затрие.. Пък ти опит от съденето на Домусага за приватизацията на БМФ-то УСПЕШЕН имаш.. Ма я си спретни едно ново дело в съда.. Червена точка пред Баце да си турнеш.. Щото кат ЕК ни осъди да връщаме парите за Великата българска оградка.. Пак ша та посочи за виновен.. Досущ как та обвини, че ти си измислил махането на преференциите..

"Който не ходи на работа, няма право да получава възнаграждение, това е справедливо.." Казва Цвъцко... Правилно Цвъцко.. Пък Далавери го подкрепял.. Да доказва, че ОПГ-то е стабино.. Само, че Деса Общата на ПП ГРОБ си публикува фиша с получаваните пари от парламента от 2013-та.. Пък дупетатите на ПП ГРОБ вдигнаха бунт щото Баце и Цвъцко ги държат твърде дълго на минимална плата.. Та се стигна до това: „Не се съмнявайте в нас. Читави хора сме, не сме някакви хора, които да се продадем за малко пари.” Това е заявил депутатът от Парламентарната група на ГЕРБ Георги Андонов на срещата на Парламентарната група на партията с лидера й Бойко Борисов." Та сега ПП ГРОБ ще ДАДЕ ПРИМЕР.. Тъй обещават Цвъцко и Далавери - ПП ГРОБ ша върне - преди да гласуват поредното си законче, ВЗЕТИТЕ ПАРИ от бюджета на парламента за времето от 16 ЮНИ 2013-та до 18 ЮЛИ 2014-та.. Да не повярваш!!!

Валерката е абсолютно прав !