“Незрящите” милионери братя Маринови влизат в затвора

Фамилията е осъдена общо на 41 години зад решетките за пране на пари, майка им вече и в Сливенския

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А лекарите от ТЕЛК, които са издали документи за 100% незрящи? Техните присъди трябва да са двойни!

Имам няколко проблема с тази присъда. Мургавите носят пари от чужбина в България. Ясновидството си е е професия. Как е по-различно от тези на Wall Street дето ми обещават че ще ми направят пари? Ясновидството е на мургавите в културата и не са направили престъпление. Не са крали, не са били не са убивали. Общо 40 години затвор за парична измама. Това е много тежка присъда за малко престъпление. Жертвите доброволно са им давали парите.

До теб...................................................

За такива Боко трябва да създаде едно общежитие от затворнически тип, с надпис "Работата носи свобода" на входа.

Как сметнаха 41 години затвор, като Иванка е осъдена на 8 г., Горан 3 г.и 6 месеца,а Станьо 9 г., или общо 20 г. и 6 месеца??

"лъжеха, че са незрящи инвалиди, са с присъда за пране на пари." Ясно пише че присъдата е за ПРАНЕ НА ПАРИ, нищо общо няма със зрението им, с телк и бла бла раздувки на прокуратурата. Вижда се че са пропалестинци и вероярно са мюсюлмани и има някаква схема там а не "врачуване". Вземете четете, а не да седите само на заглавието. Какво общо има че са "незрящи" с "прането на пари" не ви пишат, нали.

е, не се разбира нищо за телк, присъдата е за съвсем друго, за зрението има ли някакво фалшифициране, доктора ли нещо, те ли, нищо не се разбира, ама излиза че присъдата няма нищо общо с телка и зрението им.

И доктора, който е им извадил ТЕЛК да осъдят.

Цяла комисия. Къде са се покрили? Давайте докрай!

Трябва когато пишат че цигани са пребили лекари да ги поощряваме и да им ръкопляскаме а не да ги съдим защото лекарите са виновни за такива случаи като този те са главните виновници и те са за затвора

хубава новина. пък може и да им оправят там зрението на "дискриминираните"....

До тук добре, но ценично се мълчи за друго ! Защото зад всеки престъпен цигански клан има защитен чадър от следователи в МВР ,които много умело се спотайват .

А ще върнат ли на бюджета получаваните неправомерно пенсии, а лекарските кочисии съучастници дали ще върнат източените от социалната система пари.

SHTE VURNAT,KOLKOTO SHTE VURNE PARITE OT KTB,GLUPAVIAT TI GOSPODAR borisOFF,SHTI EBA MAIKIATA I TURSKOTO LAYNO ,SHTI EBA

от статията става ясно, че нашите цигани са много по умни от палестинците, които са арабските цигани

Нищо не пише за отнето имущество и влогове. Има ли обещетени пострадали от измамите?

Ако един циганин не излъже то той не е циганин.А гледането ,врачуването си им е в кръвта.Проблема е в ТЕЛК не в циганите.

Докторите , докторитееее , не само от ТЕЛК , тези тарикати ,всички са за затвора, а само стойте и чакйте , да видите след Пандемията какво чудо ще е. Сасипаха Държавата .

В края на март тази година бащата на "слепите шофьори" от Долни Дъбник- Иван Маринов почина внезапно и не дочака присъдата на ВКС. Аз пък не вярвам. Сигурен съм, че внезапно починалия си пие някъде кафето.

Къде са 20,5 години,къде са 41 години за фамилията????????????

ga u3MaMuщ naлecmuHeц = ga yбueщ npucMexyлHuk

не е луд. който яде баницата.......докато им минават номерата - така ше е. Да приведат под отговорност ТЕЛК комисията - как така не могат да различат сляп от зрящ и то 2 броя - уволнение..., КАТ, данъчните. При тия доходи колко данъци са платили? Чадър срещу заплащане?!

Чудесна новина,но това им е малко! А за докторите,които са дали сто процента ТЕЛК ,няма ли нещо подобно,та да си планират заедно схемите в затвора! Голяма вина носят корумпираните и ненаситни доктори ,които са им дали ТЕЛК ! Не ми казвайте,че не е вярно, в Плевен ТЕЛК гъмжи от корупция!!!

Наказателният кодекс е слаб и фактически защитава престъпниците.

а конфискация на имотите и парите? или те са си тяхни

100 % а за мен с 37години стаж от 60% на 50% с декубитални диабетни рани и окастрени пръсти и че ходилата ми са се качили на врата няма ... ама карай да върви това е България .

Това е защото не си "ясновидец" !!

Баце да им даде награда Инвестотор клас А. Така де, те са внасяли пари в бг, а след като са ги харчили тук значи са по плащали и ДДС...

Циганин да работи аз не съм видял,няма и да вида.

цигания, сър... Ще повикат, попишат за тях и ще се кротнат. Още чай, сър?

Малка част от стадото,племето.