Нежната двойка Диляна и Вяра очаква първото си дете

Зачатието се случило чрез анонимно донорство, майка ще бъде 25-годишната бургазлийка

Обратно в новината

Коментари - Нежната двойка Диляна и Вяра очаква първото си дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо нежно няма нито в едната, нито в другата - това е най- нежния начин, по който мога да изразя омерзението си от рекламата на хормоналните аномалии.

Спрете да пишете за разни извратени двойки и да ни обяснявате как е нормално да сключат брак ,че и дете да имат.Щом си хомосексуален значи нещо не ти е наред.Значи имаш някакви отклонения.Това не е нормално.Явно при едната е генетично щом и други роднини са такива.

Така наречената "мъж" в тая връзка , това си е жива 41-годишна циганка , която говори правилно български език , може би е е малкото , които имат завършено средно образование .

Едната прилича на мъж, само че без пи.ка, няма нищо женско в нея. По- нежната половина като не харесва мъже, а жени, какво и харесва в такъв случай?

Това абсолютно не е редно. Как така ще слючват граждански брак? Глупости. А да отглеждат и дете. Ужас. Горкото дете.

А този по дето ги е венчал от коя църква е?Какъв е ?

Европейски ценности,няма лошо Диляна и Вяра да отгледат един истински български мъж,който е готов да отстоява българското даже и с оръжие в ръка,но си представям как Дилян и Вихрен биха отгледали също един твърд и непоколебим защитник на родината:(

Кой турски педдераз от Истанбулската конвенця плаща подкупи да пишат тая новина ??? Педдерази и лесбиики ги пращаме в Затвора или Лудницата( болниците). Явно трябва да пратят и тоя турски педдераз в затвора и да му вземат парите. Същото и ако някой реши да показва че правил секс с животни.

И какво ме интересуват личностните разстройства на тези два ментално увредени индивида? Поне по коледа не ни навирайте ЛГБТ-гнусотии ако обичате. ПП. Горкото детенце, отсега го съжалявам ...

Изглеждат искрени и приятни..винаги съм обективна..но рекламни билбордове за хомовръзки не са приемливи

МОЖЕХА ПОНЕ ЗА КОЛЕДА ДА НИ ПОЩАДЯТ!

От чист егоизъм, а може би и с участието на джендър групи, се извършва пълна лудост. Очевидно двете дами се изживяват в ролята на богини, лишават дете от баща и му натрисат две майки. И двете са отчаяни и недоволни от хетеросексуалните си връзки. ОК. Но кой е питал детето им, дали иска тази съдба? Осъзнайте се и спрете тази лудост...

Не знам къде видя две дами...

Два урунгела може , ама чак пък дами !

Хора, замислете се, това се рекламира и пропагандира от ДИР "българският интернет портал"! Не позволявайте да ви манипулират и внушават, че развратът е нещо нормално, а защо не и хубаво. Това са сухи клони в дървото на Живота. Безплодни и покварени мъртви души, които искат да заразят колкото може повече хора. Содом и Гомор бледнеят пред това, които всеки ден ни навират в лицето по всякакъв начин. И точно в навечерието на най-светлия християнски празник. Господ бави, но не забравя. Възмездието ще ги застигне когато най-малко очакват и където най-много боли! Това е сигурно. "Хора, бдете!" и се борете.

Вяра защо не си е направила дете, а ползва донор? Детето ще има майка и неизвестен баща. Като го взима от детската градина, какво ще му казват? Как да кажеш "Татко" ти идва да те вземе, като е ясно, че е жена?

Много е просто - вместо "таткО ти" ще му казват "таткА ти"... А иначе ни пробутват порно-цирк, като "нормалност". Вероятно dir-a е изкарал малко пари... При това ни се натрапва лъжата, че в РБ има законни "лесбо-бракове", за да ги приемем като нещо де-факто...

По принцип всеки има право да живее както си иска стига да не нарушава правилата. Но детето не може да избира родителите си и затова не може да бъде обричано на ''мама''1 или ''тати''2. Бракове да, деца не. Просто и лесно.

Анатема за тоя поп, как е възможно това да се случва ?!

Брак може да има само между 1 мъж и 1 жена. Защо няма заведено дело срещу "българската" Православна църква от тъй-наречените патриотични партии и организации? След като БПЦ не може да се разграничи от педалчето в расо извършило "свето" венчание? Когато не можеш да се пребориш с трудностите в Живота си насиш Кръста. Защо прокуратурата не се е самосезирала....след като, в България, Конституцията не разрешава еднополови бракове?

Болката от това да разбереш, че детето ти е с обратни сексуални наклонности е огромна. Унижението на гейовете и лезбийките от „нормалните“, които постоянно ги правят обект на подигравки и изолация е огромно. Стремежът на тъй наречените „нормални“ постоянно да нараняват „другите, различните от тях“ е също така садистично патологичен. Единствено което бих могъл да направя е да призова хората изграждащи обществото да приемат хомосексуалните такива каквито са, без да се опитват да ги разбират и без да се стремят да ги вкарат в „правата вяра“. Същевременно бих призовал хомосексуалните да избягват провокиращи изяви. Бих призовал и всички обществени и политически организации да не наливат масло в огъня, моля ви. Моля ви не си играйте с хорските чувства за постигането на евтини политически девиденти или за отвличане на вниманието на хората от къде къде по-наболяли социални и политически проблеми. Нямам друго какво да кажа.

Проблемът не е в хомосексуалните връзки - те съществуват откакто човек съществува. Както пиенето, пушенето, "друсането" спадат към удоволствията за възрастни в задния двор. Трябва да имат РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ, строго възрастово ограничение и определен начин на афиширане на разрешени места. Колко педали ще има в едно общество...зависи от модела на обществото.

Е като си толкова обяснителен/на/ кажи на другите деца след години да не се подиграват на това от еднополови родители. Ще стане ама на кукуво лято. Така че по-добре да не се допускат такива бракове отколкото да страдат невинни деца.

Тези две дами да правят каквото искат, да си бъркат по дупките с каквито си щат секс играчки - това си е само тяхна работа и ничия друга. Но да натрапват на обществото тази тяхна "любов" с публично млящене и брак е прекалебно. Българинът никога няма да приеме това. А на подобни двойки не би трябвало да се разрешава да отглеждат и възпитават деца - това е извращение!

И тези уничовеци били сключили църковен брак! Явно, че и попът сключил църковният брак не е никакъв божи служител,защото църквата отрича тези сатанински връзки на обратните, а камо ли да удобри и благослови този антиприроден, противоестествен брак! Направо съжалявам това детенце,което ще се роди и с раждането си, ще бъде обречено да бъде обратно, независимо от пола си! То се ражда сираче,без баща!

Това дали двама, трима или петима еднаквополови си се харесват и обичат си е техен личен проблем! И то стига да не пречат със скандализиращ ексхибиционизъм на останалире. Това, че ще отглеждат и възпитават човешко дете е проблем на обществото. Горкото дете! Това, че се прави рекламна кампания на девиантното поведение е политически проблем! Това е вече дълбоко осъдително! Това е престъпление срещу човечеството! Това е симптом на огромен морален, социален, ценностен кризис на и в обществото.

имам въпрос..защо като всичко е ок ,едната е мъж...а при двойките мъже ..единия е по женствен..Стига лъжи ,това е личен избор,но е противоестествено..ако висчки са като вас няма да има поколение..божието творение е мъж и жена....Стига реклама на това..

Ако беше естествено щяха да могат да имат деца, еволюцията е направила истински чудеса с милиони видове, с еднополовите връзки обаче- не, не могат да се размножават точка. НО не ми пречат- учат, работят, плащат си сметките, сами ще си гледат детето, за разлика от циганите, чиито сметки плащаме, децата им гледаме, те се държат арогантно и ни нанаричат "рая", широко разпространена сред етноса- педофилия и продажба на деца и какво ли още не.

Точно това винаги съм се чудила и аз - след като харесвате и двете жени защо едната винаги видимо и категорично прилича повече на мъж? Защото се опитват да постигнат това, което е установено като норма - двуначалието.

Очевидно лесбийка е само едната, защото се кефи на жени. Другата очевидно харесва мъже, иначе нямаше да се хване с това мачо-подобно нещо.

Голямо триене пада , което няма как да скрие отношението на Хората към тия отпадъци ;000 Петимни са за медийна изява , затова да ги игнорираме дружно . Весели празници , Българи !

прекрасни! да са живи и здрави да си отгледат бебчето. важното е да има любов

нежна двойка ли?? стига бе! едното нещо е като наковалня!

Тези, обратните, и жените и мъжете са ми противни. Хомосексуалността е против природата и е противоестествена, въпреки, че съществува откак свят съществува. Мисля, че е вид заболяване. Отврат!

В древния свят само богатите и презадоволени персони са използвали услугите на млади мъже и малки момчета.Народът въобще не се е вълнувал от подобни глупости и по-добре защото нямаше да ни има като човечество.

Моля да пишете и нататък какво става с лесбитата. Много ми е важно. Ай сиктир бе!

Абе дира, направо сте велики, супер новина, зарадвахте всички за празниците!

Защо не се обадиха мераклии дал господ, но само с лизане не става, трябва и напъване. И престанете да пишете статии за разните п..дераси и л..езбийки.

НА КОНСТИТУЦИЯТА НА БГ !!!! НА МВР ИМ ДРЕМЕ И СЕ ПОЧЕСВАТ С ПОДХИЛКВАНЕ! ПРОКУРАТУРАТА ИМА ПРОБЛЕМ И ИМЕТО- ОБСЪЖДА СЕ ПРОАТУРА, ЗА ДА НЕ СЕ ДРАЗНИ ДЖЕНДЪРСКАТА ОБЩНОСТ !!!

Търсят повод за публична изява и да предизвикат обществото провокативно, а после да са жертва естествено и им се дължи внимание, че и субсидия от Брюксел за вредните условия, в които живеят. Няма да спрат докато не ги обичаме и искрено възхищаваме. Не им стига толерантност като да ги търпим само. Искат нашата любов и ще са истерични докато не я получат зорлем.

ЗОРЛЕМ ДА ПОЛУЧАТ , ПРИМЕРНО МОЯТА ЛЮБОВ ?! ЗОРЛЕМ ?! КАТО АЗ СЪМ БЯСНО ОРИЕНТИРАН КЪМ ДЖЕНДЪРИЯТА !!!

на това дете особено в училище и в живота. Нали се сещате какво ще му е цял живот

С ОГРОМНО ОТВРАЩЕНИЕ , ЗАЩОТО ЗАБРЕМЕНИТЕЛНИЯТ МАТЕРИАЛ Е ЧИСТО МЪЖКИ !!! НАЛИ ТАКА ДЖЕМА, ОТ КОМИСИЯТА ПО ВЪНШНА ПОЛИТИКА ??

"гей вричане им пред Бога". Не вярвам църквата да приеме тази формулировка, но ако им харесва, така да е. Само да не пипат дефиницията на "брак" и "семейство" в Семейния кодекс. И все пак - как ще се чувства едно момиченце, още повече момченце, израснало в такова "семейство" ? Откъде ще вземе примери за подражание, за да създаде свое семейство ? И какво ще е това "семейство" ...

СТИГА ДА СЕ ПЛАЩА ДОБРЕ И НАВРЕМЕ ! (Б ПЕДЕРАСТКА Ц !)

Точно къто във вица: "Седи сър Джон пред камината, пие скоч, пуши пура и размишлява. Внезапно на улицата се вдига олелия. Вика иконома и пита: - Какво става на улицата Джеймс? - Гейпарад, сър! - Какво искат? - Равни права, сър. - Ами нали имат равни права? - Имат сър? - Тогава, защо вдигат шум и правят парад? - Ами, пед*раси сър!" Така и тука, на никой не му пука за тях ама зорлем да ни се набиват в очите........

Ох изтъркахте клавиатурите с този виц. Дайте поне нещо по интересно

Отваратен съм! Детето няма шанс да се развие нормално с нормални потребности!

Съдейки по тъпанарските коментари тук - май сте прав

Мерси, повърнах!

Новината за бебето може да не е фейк, ама внушенията за църковна венчавка /гей вричане пред Бога - моля???/ и законен брак определено са. У нас не е позволен еднополовият брак и няма нито служител, нито православен свещеник, който да извърши такъв ритуал. Че той начаса ще бъде отлъчен, а евентуална служителка на гражданското ще бъде уволнена. Нашата църква отдавна се е произнесла по този повод. Виж, ако ги венчава някой пастор от УСА, това е друга работа. За разписването още съм в недоумение, ама целта е ясна - с малко лъжа да внушат, че това у нас е нормално и най-главното - възможно официално!

Наистина, откъде са го намерили този "свещенник". От коя църква е бил ? От Свидетели на Йехова ?

Освен че БПЦ е пълна с практикуващи хомосексуално поведение, има и десетки свещеници, които вярват в равнопоставеността на хората, и за които венчавка пред Бог не зависи от пола на хората

тази/този с татуираните ръце кое й/му е нежното?

тестисите

Stan Stan

Няма ги. Физиологично е от женски пол.

Чудо голямо, че харесвали жени! И аз харесвам жени и какво от това, да взема да се гръмна ли? Чели ли сте "Добре охранявани мъже" на Робер Мерл? Не сте? Ами, вземете я прочетете, после ще обсъждаме.

ще дойдат мюсюлманите! и нека!

Трагедия! Така римсаката империя е загинала! Бавно мъчително и болезнено! Варварите дошли и опустошили всичко! Животът е колело върти се... след апогея и на нашата цимилизация идва нейното падение! Римска империя прилича на ЕС! Гейове патрииции сега евро депутати! Варварите са мюсюлманите и арабите. Робите от Римската империя са сегашните обитателите на гетата(араби) във Франция, Белгия, Холандия, Германия! и лобите се надига и хопппппппп айде нека се радват че като дойдат сегашните варвари ще оплодят всички префърцунени европейки и със желание и без тяхно желание! Жалко за подотиженията на нашето общество, но който каквото сами си направи никой не може!

постиженията на нашето общество - гейове и лесбийки

колкото и минуси да слагате това е истината! При бедните африканци и араби МИЛОСТ няма! Първо природата отсява техните проблеми! Поради липса на социални придобивки и добавки! Поради липса на лекари и болници! ОСТАВАТ НАЙ-СИЛНИТЕ, не е необходимо да са най-умните! Когато един СИЛЕН и не особенно грамотен човек е гладен тръгва да търси храна! Същия този бедняк идва в ЕС вижда западащата империя и казва идвайте тук двата социални помощи на всички куци, сакати работещи не работещи! Идвайте! И те идват идват идват идват! Жителите на западащата империя ЕС се кефят че уж им помагат на бедните.... стават педераси дето и да искат не могат да се размножат, населението застарява и останлите след ЕСТЕСТВЕНИЯ подбор здрави африканци и араби след 20-30 години ще превземат Европа и ще я превърнат в нова Африка със същия стандарт! А старите европейци ще си умрат в собствен сос!

единственият смисъл на живота е насладата от самия живот, който може - да се наслаждава, който не може - да мре (впрочем това важи и за първите)

Щом се обичат и са щастливи нека си живеят!

и да се плодят...

Сладурани,пожелавам им да са живи и здрави и да имат силно и здраво семейство

Разбирам всичко , ама църквата да скрепи и одобри такъв брак - НЕ, НЕ НЕ, това е нещо ужасно и гнусно.........

Ти ми покажи един поп който да не е пендел или педофил.По голями извратеняци от църквата няма

...та затова дайте още да дадем, гейки и гейчета! От това има нужда света, та да се свършва по-бързо!

Знаете ли, преди се възмущавахме като видим млади момиче и момче да се целуват на улицата- сега като видя такава двойка от разбичен пол да се целуват и се радвам- Разгеле още имало нормални хора си мисля тогава.

То пък нормалните семейства пък са перфектни понеже- то не са изневери, спор за парите, скандали, тайно някой е нещастен и си страда без другия да подозира, свекървата виновна, снахата ужасна - 70 % от браковете са разпадат в Европа. В България пък поради финансови проблеми се мъчат под един покрив дълги години.......... не вярвам много в щастливото семейство от картинката мама, тати с 2 деца и куче.

гадни коври

" ... гей вричането им пред Бога ..." - самото изречение е богохулство. Лошото става когато Бог реши да отвърне.

Това ще го разбереш, едва като се срещнеш с Него... току виж си паднал по теб