17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Фактически Молдова би желала да сътрудничи с ЕС, но без да губи Русия" - Може да е било вярно, но преди 20 години. Сега всеки иска да е колкото може по-далеч от русия. Авторът на тази статия да я свие на тръбичка и да си я завре....

Санду също е завършила Харвард

"НЕ зависимая газета"

Анализ, като анализ. Като се вземе предвид, че Санду е гражданин на Румъния, а Кирето е с гражданство на Канада, какво да искат хората?

Я с Полша,я с Балтийските република,Финландия Швеция....Колко са жалки!Като цигани -нападат когато са по много и си избират слаби и безазщитни жертви.Само,че Молдова са по-зле и от нас. Трудно се намират перални.

По това ще познаеш най-бедните държави в Европа - по проруската ориентация на населението им. Виж България, Молдова, Беларус ....

Проруско е населението и е бедно, понеже го ограбват тарикатите западнали. Изброените държави вкл.Украйна са богати на природни ресурси. А населението бедно понеже западнали частници им взеха находищата. Айде по-сериозно с про- и анти- към Русия.

Не може и с ЕС и с Русия. Трябва да изберете. Нова, много по-желязна завеса започва да се спуска!!!

Слава богу, че рушняците пак ще ги изолират, но този път ние няма да сме с тях. Добре е да сме далеч от тези диваци.

Желязната завеса ще е ... през водата.

Молдова няма как да иска с Русия, понеже които искаха се отделиха в Приднестровието. Останлите са просто за присъединяване към Румъния. Ако от Москва изкарат тезата, че и румънците искали с Русия, после и Германците искали - то до ЛаМанша е близо. Истината е обаче, че никой не обича Русия, заради бруталността им при военни действия. Питайте стари хора, ако има живи още, какво е било като са дошли немските войски 42-ра година и какво е било като са дошли руски 44-та. Питайте, ама не да робувате на стереотипа - братушки и от сорта.

Баба ми каза - " немците кога миная - не разбраме, русняците - изнесоя кокошки, прасета...

Немците са ни били съюзници, затова. Самите те са крали в Полша, СССР, Франция, Югославия...

И баща ми така разправяше. Руснаците бяха вика мръсни въшливи, крадливи и похотливи, а немците бяха възпитани и чисти.

Някой руснак не е пуснал на баба ти и айде лоши били...

=====Така де те молдовците горят от щастие, за това че путлеристан им окупира Приднестровието и сега искат час по скоро да станат част от смрадливата азиатска кочина мужикистан,....абе на блядовете пропагандата им е за олигофрени.....

Няма нито един европейски НАРОД, който да иска разрив с Русия, заради ЕВТИН газ и ток, най-евтините в света! Всички европейски народи искат сътрудничество и партньорство с Русия защото евтините горива дават БЛАГОПОЛУЧИЕТО на всички хора! Тези, който искат разрив с Русия са супер богатите, понеже са се превърнали в жалки ПРОСЯЦИ - не спират да искат да просят от европейските народи да им се плащат все по-високи цени. Защо бе, олигархйо, какво ти липсва, а - милиарди със стотици, имоти, злато, диаманти - всичко имате, защо продължавате да тормозите обикновените граждани на Европа с високите цени и куп други простотии - прайдове, хермафродизъм и т.н. хаос и простии.. Е, затова ДА ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО С РУСИЯ, напред Русия към нормалното човешко битие!

Внимавай с патоса, че в тая жега, може да ти стане лошо.

Да не смяташ, че високите цени на тока и газа, и мизерията носят щастието за обикновените хора?!

На молба го удариха вече троловете на ПутКин! ХАХАХАХАХА

Пропаганда. Дайте да го видя тоя човек който се отказва от свободата, начина на живот и стандарта на ЕС и иска да стане част от руската кочина и да умира в мизерия в Сибир

Какъв Сибир, каква мизерия ти се привиждат. Живей си където искаш с евтините ток и газ от Русия и ще усетиш удоволствието от хубавия живот - и за гражданите и за бизнеса. :) ПАРТНЬОРСТВО И ВЕЧНА ДРУЖБА С РУСИЯ!

Леле! Ама ти си медицински тъп! Не тъП, Ами направо тъБ!

Дали някой е тъп или не, на теб какво ти пука - ти нали си умничък.

хахахахаххаха.. кавичките са си точно на мястото...

отдавна вече не е в Раша...

И от какво точно е независима “Независимая газета”? От реалността и адекватността ли:) Защото истината е, че Русия традиционно цивилизационно е около 100 години назад, а при Путин - и 200 години встрани от останалия свят!

на джендъландия развита и напреднала - не, благодаря не искаме такъв напредък

Никой не те и кара или иска, бе идиот! Иди си при Путкин, в Восква, в Сибир…Иди на хуй! Иди на майната си!

Чебурашките са тотално изперкали и зомбирани в своята нещастна, постсъветска дейтвитрлност, щом смятат, че цивилизационният избор опира до "евтини" ток и газ!

Всички съседи на Русия са русофоби?

Когато онези, с които живееш, които най-добре от вкички те познават те избягват и не могат да те дишат - това казва всичко за теб!

Е, колко независима е тая "Незавиимая газета"?

Молдова наша!

А аз съветвам Масква да лапа дулото.

Русия да не освободи и Молдова = тотално разрушение на всичко ще бъде,а молдовците превърнати в бежанци...

Най голямата заблуда е, че от Русия може да се доставя евтин газ и електроенергия. Такива моменти са само временни, докато се омотаеш в мрежите на Русия, а после плащаш най скъпия газ и ток, както винаги е било в България. Всичко се договаря зад кулисите, само избрани бъркат в кацата с меда, а целия народ плаща. Затова у нас корупцията и бедността е на най високо ниво в цяла Европа.

МНОГО СИ БОС В ГЛАВАТА! Русия търси дългосрочни договори на ниска цена за стабилност и предсказуемост на приходите си. НИЕ САМИ СЕ НАТРЕСОХМЕ на пазарния принцип и сега ревем като охапани, ама ХАК НИ Е!!! Сърбите си продължават на дългосрочните договори и за това при тях нещата са други. Така е като не целуваме ръката, която ни храни, а целуваме гъ*а който "ни брани" !!!

tova koeto iskash da celuvash, ne e ruka

Ох, и Дончо днес е забравил да си пие хапчетата.

Нека Владимир Путин направи лек завой към Братска България , да се почистим от Евро-атлантически Боклуци ! С Удоволствие ще наблюдавам как им режат Тиквите и ги окачват по Кестените ! ЗДРАСТВУЙТЕ БРАТУШКИ , ЗДРАСТВУЙ ПУТИН !

Един въптос: ти идиот ли си? Елементарен е: ти идиот ли си?

Щонов, събирай си парцалките и бягай в любимата рус. Там ти е мястото.

Вестникът цитира руското външно министерство": УТРЕ ТОЗИ ВЕСТНИК ЩЕ НАПИШЕ СЪЩОТО ЗА БЪЛГАРИЯ И ВИЕЩЕ ГО РАЗПРОСТРАНИТЕ! ИМА ЛИ СЛУЖБИ В БЪЛГАРИЯ ?

"Свободата на словото"? Да скрием истината и да преследваме тия, които я представят пред "обществото"?

Браво на Русия че ще почисти Укрите от Нацисти и всякакви Изроди , то Забраниха Българския език и Обявиха със Закон Българите са Второ Качество Хора ! Укри Омитайте се от България ! Вечна Дружба с Русия !

Разбира се че руската пропаганда е такава. Но истината е много различна и след като Путлер я разбере...подивява и напада поредната държава. Русия освен да воюва и да си мисли че всички са и задължени друго не може. За последните 200г това е нацията участвала и предизвикала най много войни. ФАКТ. ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ.

да си русофил е равнозначно да си глупак - вярващ на всичко и всички.

не искат войната да се пренесе на тяхна територия

Нещо поредна статия с неадекватно заглавие. Май-май още изтрезнявате от вчера...

Неадекватно, но не случайно. Подгряват умишлено нашите русофили. "Тънки" номера.