17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тия има само една интеграция и тя е през комина и дим да ги няма.

от край време мангалите трябва да се разкарат от пловдив...

Колко да е незаконно след като има кофа за боклук там, а втората била счупена и за това я махнали? По-скоро някой не си върши работата и не събира боклука и хората хвърлят около нея отпадъците си. Същата е и картинката в "елитния" столичен квартал Младост 1 всяка събота и неделя.

"Пред полицейския участък и в близост до сградата на КАТ вече има тонове отпадъци" Ех, само ако знаеха кой отговаря за спазването на реда и законите в България и да му се обадят...

Само от ПЛовдив ли?!

Ще кажеш, че полицията отговаря за общественият ред. Или не май не е така.

Сега щени вдигнат данък смет за дасе изчисти боклука в махалата.

Дори да не напишете какви живеят там, само по описанието всеки се досеща :) Много показателно за това дали някой ги дискриминира или те рушат обществото.

Тъй е - като търпите - още по навътре!!! @н@лн@ Интеграция!!

Ами полицаите за какво са?! Да стоят там и да ги зариват с боклуци ли?! Който дойде да хвърля там боклука да го арестуват за дребно хулиганство или нарушаване, чрез замърсяване, на обществения ред и да го освобождават след като изчисти това което е изхвърлил! Очаквано е циганинът за скочи срещу арестуването му и тогава вече полицията има право да га задържи за по-дълго време поради съпротива на органите на реда при изпълнение на служебните им задължения! Като прекарат през ареста за по 24 или 72 часа всички от махалата които си хвърлят там боклуците и ги накарат да изринат всичко без да им се плаща ще спрат да мърсят и да безчинстват! Крайно време е властите в тази държава да разберат, че болшинството от циганите са индивиди които не подлежат на интеграция и разбират само от твърда политика спрямо тях и с убеждаване, социални помощи и други такива дейности само се подхранва тяхното его и им се дава неоснователно право да своеволничат!

Никой не еб-ва куките!!! Милиард и половина лева ги хвърляме на вятъра, никаква полза от наш'та полюция, която ни "пази" !!!

продължавайте да се лигавите, т.нар. "управляващи", с роми, ромчета, традиции, културни особености, ценности, включване, декади, милиарди изсипани в пясъка за интеграция, а когато дойдат няколко хъхрещи в РУП да ви онодят, милиционерите това, да не забравите да помолите за отсрочка от няколко минути за намиране и полагане на вазелина. приятен ден. и да гласувате за международника боко тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла.

Боклук при боклук отива...

работещо решение е да се вдигне такса битови отпадъци за редовите данъкоплатци. викате, не е честно ли. ами, сезирайте гейзера пияндурник жан-клод, целувача на наукия каунь от банкя, или хилъри, дето привидя в жаагалите бъдещето на територията.

Да излязат няколко полицаи с палки и като хванат мангалите да хвърлят боклук, да ги закопчеят на коневръза в участъка. Като съберат достатъчно да им дадат лопати , метли и кофи с хлорна вар. Да осигурят един самосвал. След като изближат мястото, да ги измият с маркуч, да ги дезинфекцират и да ги пуснат в махалата.

С такива кадии като теб България щеше да бъде една прекрасна страна! Не ни трябват ни върховни съдии, ни касации, ни възивни простотии, ни обжалвания! 500 кадии и България ще влезе в друга епоха на разцвет и справедливост! Казвам го съвсем отговорно и сериозно.

Полицаите са мишки страхливи и се крият в спарената си опърдяна кибитка. Ако беш нещо рушветче да вземат друго щеше да е..

Да уточня едно такова бунище е до самата врата(по малко от 2 метра) на пункта на МВР тържествено открит преди година от Винкел Симеонов тъй наречен Пуделери!!!!

И понеже постройките са незаконни, не се плаща данък смет. Найс.

'ми явно това е общественият ред според полицията.

И полицията търпи това?! Егати, голям страх ги тресе от циган.те.

Едно време имаше една песен : Юнак до юнака мила моя майнольо..... В съвременен вариант явно е "Боклук до боклука, майна" Ако г-н министър , директора на ОДП Пловдив кьорав ли е , политически коректен ли е , или просто не му е там мястото ? Тия полицаи там в този участък чий го чепкат ?

Как няма да ги заринат като там няма и един полицай