17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази гаражна кикимора пък откъде изплува?

защо ти мърло, заедно с твоя началник Простов не ги изгонихте, когато се правехте на демократи и имахте властта. Ами, защото бяхте посерковци и Любен Гоцев ви караше да се осирате от страх. А ти, еблива, продажна чумо не се обаждай, защото обгърна топките на Борисов, за да те прати посланик в Турция.

От кой скрин излезе тая че снимката не е нова?!

Уруспи ханъм,избърши си устата от турско семе и тогава приказвай.

тази кукумявка откъде разбра ,че са били запознати? и двамата отричат ,че са били запознати тя знае-нещастница

Я бързо обратно в Масквето. И Мутрохванова и тя.

Като чета коментарите,започвам да се гордея с "матриала" български.Всички пишещи по долу са завършили Международни отношения.........Гордост на България.

ще ни занимавате с това изкукало бабе

"Тя припомни, че през 2001 година е имало доклад на контраразузнаването, след който са изгонени трима руски дипломати. Тогава е имало съмнение, че те правят опити да създадат националистическа партия у нас." ... а Възраждане и копейкин какви са?! Значи са успяли!!

правете изводи тогава също бяхме под us контрол

Наде,Наде,по-добре се скрий!Или отиди да си пиеш кафето с другата от "отбора"- Поптодорова!Може и Пасито да вземете! След като оправихте участието на България във "възстановяването" на Ирак- опростихме им 3млрд долара дълг,а "братята" американци си крадат петрола, свършихте още куп безумия!!! Поне създаде цяла "школа" полУтици-ум да ти зайде!От Тицина до Митов -все образци на наглост,безпринципност и безхарактерност!Послушковци!

Митрофанова била влюбена в Явор Божанков от БСП. Тъй като пишката ми била миниатюрна, се наложило тя да го опъне с дървено дилдо

Ние сме вражеска страна за СССР. Азбуката ни е Македонска. Разни руски олигофрени ни плашат с ракета Сарма. Искат да плащаме газта в копейки. Хакерски атаки от СССР. Страхливи сме били. Американски подлоги сме били. И след всичко това ние се чудим, защо гоним 70 болшивики. Малко са, всичките да ги изгоним. И трябва да съборим Моча. Слава на Сорос!

"Сарамат' означава "син на скит", т.е. наследник на първтите индоевропейски племена, които мигрират от Централна Азия в Югооизточна Европа, вкл. по Българките земи.

`найш колко ме интересува, какво означава "сарма"? А ти докато си изясняваш етимологията на всяка рушняшка/санскритска дума, мужиците те шибат и гълташ с примляскване.

Наде , мисленето не е за теб , като си спомням как с марлящината си заряза медиците ни в Либия

Какви медици бе!? Медицински сестри, с извинение! Тия са се държали абсолютно безобразно докато са били там, включително са проституирали и водели разгулен живот в пълен разрез с арабския морал и после се чудят, що точно тях са набедили? Ами естествено, обвиняват най-противните, дори и да не са виновни. Защо не обвиниха някои нормални хора? Крушката си има опашка!

Кое от "няма решение на Министерски съвет" не разбра?

ни я набутват непрекъснато тази! Кой го интересува какво била казала!

Още една коко...шка на скатана длъжност, кудкудяка на държавни разноски България и плаща а тя на други се навежда

Надежда беше умен и компетентен външен министър. Понейно време паднаха ограниченията Шенген. Но според българина щом е хубава, значи е к..ва. Българинът не обича някой друг да успява, а тя е успяла. И за това средният българин бълва огън и жупел. Повтарям - не всички българи, а средностатистическият!

куува още ли я канят по телевизиите?! Каквото можа направи, на когото трябваше се сложи! Хайде да си гледа масажистката и коафьорката, че скоро ще започне да й личи колко се е сдухала! Забрави как изглеждаше гладна, проскубана и нещастна! Да не й се случи пак!!!

И тя е като майка си. Всеки по отделно може да бъде запознат с какво ли не, но решението се взима на обща сбирка. Иначе това се нарича *урвенско решение , а тя ги разбира тези неща.

:) Надеждо, ме! Ти разлика между запознат, обсъждал и взел решение правиш ли, ма? Изпълнителната власт била взела решение?! Кой ма, Надеждо? Щото и Леля Мара чистачката в МВР и и тя е в изпълнителната власт. Тя ли е? Съветът за национална сигурурност единственото което може да предприеме е да направи предложение до МС. Да приемем, че е направил предложение да ги гонят, въпреки че дори и Просто Киро не каза такова нещо. Но това означава, МС трябва да е взел решение. А досега нито един министър, никой барабабр с Просто Кире не е казал, че е вземано такова решение. Айде стига се слага на властта! Вече правнуци ще имаш, ама все още си въобразявш, че си "Хубавото Наде", дето се вози на самолета на немския канцлер... Ми не, не си!

Абе какво още го коментирате!? Решението за изгонването на 70 руски дипломата е правилно! Точка! Руснаците са ни определили като вражеска страна, ние ще ги жалим??? Няма такова нещо! Режем и хвърляме! Всяко умуване по въпроса издава нашето колебание и ни поставя в неизгодна позиция. Трябва да покажем твърда, единна и категорична позиция! Иначе олекваме пред всички - пред Русия и пред нашите партньори от НАТО и ЕС.

Не е толкова важно, дали и колко ще изгоним. Дори не е важно за какво става въпрос изобщо - за дипломати, за купуване на краставици или разпределяне на милиарди между фирмите за ремонт на пътища. Важното е Законът да бъде спазван. Точка. Останалото е шумкарщина, кражби и диктатура.

Законът е спазен! Решението е правилно! Други коментари?

Както и друг път съм писал, основният проблем е в друго. Повечето днешни т.н. демократи са все наследници на върли комундели. С тоя изживян катарзис, подплатен най-вероятно и с доста финикийски значи, въобще не би трябвало да предизвикват каквото и да е доверие, а точно обратното.

Първи пред строя преди 10-ти ноември. Верни на Партията. Днес децата им са верни на Козяк.

тая парцалеса откъде изникна? И тя гледа да захлеби, като се прави на "много компетентна".

От къде тозу боклук е знаел за докладите? Как така изтича информация? Че чак и коментари прави, тоя ......урвор

Нейнски - теб те знаем на кого служиш!

Още ли я държите тази Мангалска Пиростия ! Каквото и да каже ТАЗИ е ЛЪЖА -Пало Куельо !

Ако тази е дипломат, аз съм балерина от Болшой театър. Нещо никъде не пише, че във вземането на решение е участвал МС и по-специално външният министър? Имало представители на някакви министерства? Докладът още не е взето решение, нали така? Аз си представям, че се свиква закрито заседание на МС, т.е. всички коалиционни партньори, уведомява се президентът, и тогава се взема решение, което някъде трябва да е написано и от някого подписано. А то - президентът на среща с НАТО, тоест няма какво повече да каже, че да не се изложи пред натовските авери, външният министър мълчи като пукал заедно с ИТН, Корнелия изненадана, а всички други - предоволни, освен хората, които се страхуват да не останат без газ и без ток.. Кирчо и сие - бели и чисти като момина сълза. Цирк.

Az sam Milf - na 52 sam. No i tazi samuvliubena SEDESARka e tvard MILFM

Тази отдавна трябваше да бъде запокитена в бунището на историята, НО продължават да и бутат синекурни постове, а медиите да я обгрижват. Като червей след дъжд изпълзява, а после пак се скрива до следващия път... Поредния кадър от котилото на БКП, както апропо всички БГ "политици" и "държавници" от 1989 г. насам. Жалко, че не се направи лустрация в Бълхария за да бъдат завинаги пратени в небитивто всички комунисти, ченгета и доносници...

Аха, лустрация - щяхме да останем без "елит". Това политици, професори, журналя - всички са там. Друго си е журналист, довчера списвал "Работническо дело", да започне да обяснява основите на демокрацията. Друго си е да завършиш политически науки в Москва и после да станеш "синия шаман". И така - 30, че и повече години! Потресното е, че народът още вярва...

тези млади и честни хора, доказаха, че са АНТИПОД на корупционното задкулисие в разпраделението на обществените средства и начина, по който се отнасят към упражняването на властта. Затова получиха този шамар от статуквото, от старото и евразийското прогнило начало. Както заяви Кирил Петков, и аз му имам пълно доверие, това няма да се случи никога с тяхно съдействие. Нека размислим какво искаме ние за бъдещето на страната си - да ни крадат, и някои да намазват покрай това с мълчаливо съгласие, или да бъдем честни, открити, достойни и съпричастни като български народ! Изборите идват - мислете!

Предполагам че казаното е някакъв вид хумор?!

Тези млади хора доказаха, че са по-големи и нагли лъжци от старите! Доказаха, че дори и образование, получено на Запад не може да те ограмоти, ако си тъп!

Ако още не си разбрала, тези крадат също, но някак по-така... по харвардски, по европейски. Ако потърсиш, достъпни са им делаверите с европейски пари в просторите на нета. За съжаление всичко излиза наяве чак тогава, когато вече е доста късно. Хубаво би било журпналята да ги изваждат на бял свят историите на политиците преди, а не след като вземат властта. Защо има още мнооого наивници. Да не кажа друга дума де.

Хайде, изпълзяха всякакви отпадъци, като тази бабишкера Нейнска, които знаят кой с какво е запознат повече от самите Нинова и Радев! Как дърдорят безотговорно тези боклуци. Да си наляга парцалите тази мутреса.

Кво умува и тва същество , решение на МС е нямало. Изпълзяват лекичко всички продажни боклуци

Ама е имало еднолично решение на Киро, което пък му е спуснато от шериф Мустафа от Козяк. А сега Киро любовника се опитва да се измъкне с доклади на ДАНС. Обаче чакам с нетърпение отговорът на Радев, защото и неговото име е замесено, че знаел за тези доклади. И нека най накрая вземе и той страна, а не както досега само да се измъква с празнословие, което вече просто не върви и не е и в негов интерес!

за мен Радев отдавна взе страната на Русия, просто старателно замазва този факт

Бъркаш начина по който функционират Министерствата и смисъла на Министерския съвет. Министерствата нямат задължение да обсъждат решенията си на Министерския съвет. Министерстата нямат задължение да искат разрешение от Министерския съвет за решенията които взимат. Като отделни институции те са независими в контекста на специалността си и решенията които взимат. Министерския съвет има само координационна функция. Например Корнелия не иска разрешение от Министерския съвет за абсолютно всяко решение което оглавеното от нея министерство взима. Няма необходимост или задължение да го прави!

Западът вдигна нова берлинска стена с Расия, а ние се опитваме да я прескочим и да заиграем казачок с братушките. Забравете за Расия! Руснаците ни заразиха с комунизма и ни шибаха 100 години. Станахме прости, като тях. Стига с руската култура, сега е време да приемем западната култура. Западната култура е по-културна от руската култура. Слава на англосаксонците! Слава на Сорос! Руските педерасти били по- издържливи на ебане от еврогейовете, но понякога се насирали спонтанно.

дано да са само 45 години както при 'онея' дето ги доведе грузинеца сталин. 30 минаха.. може и да доживеем да видим как правят лустрация от американофилията и про-американския анти-фа-болшевизъм.

голям си капацитет, близо до приматите... тъпите руснаци преди 20-30 години бяха все на първи места в олимпиадите по физика, математика, сега пак американските лаборатории са пълни с руснаци

Тая просто-п.тка / проститу.тка що и давате думата въобще???

Щото е по-умна от тебе!

кой не иска война е русороб. а не грижещ се за България разумен гражданин. а който иска - бил видите ли... как го викаха едно време ... мултикултуралист ли беше, международник ли... aaa! ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ. абе гоуема работа с цвят на дъгата и гол гз. всяко съвпадение с минали тоталитарни строеве не е случайно...

Като тая мумия

А къде вадят трупове на БЕСЕПАРИ?

виденов го бяха извадили преди изборите. Ама кой да помни....

Защо 32 години никое бг правителство нямаше куража да разкара паметниците на съветската армия и всички Альоши? От там се почва. И вие от СДС също им клекнахте на парите на руснаците.

Паметници на Русия Освободителката на България няма да махнем, но паметник на Американските летци избили 5000 цивил и българи с бомбите си над София... Има. В центъра им го построиха ДЕсните ДеБили.

Русия окупаторка и до ден-днешен

И какво е окупирала бе гъз. Бази тука от турско време не сме имали.. стана като през онея 500 години, само с малко по-различни средства. децата пак са навън, красивите млади момичета и момчета...

тъпунгеров ли ти е фамилията, отива ти, една американска инвестиция , и то мръсно и отровно производство

Не са клекнали, да припомня, че разрушиха мавзолея! НЕКОИ комуняги и до днес жалят за него.

Докога ще ни натрапвате тази куха лейка, нейните десет изречения, ги чуваме от десетилетия. Някога докато наивната тълпа изпадаше във възторг, че ще стане швейцарци на Балканите, костовата безмозъчница тихомълком прибра гаража на ЦК,, милата тя, антикомунистка. Ако сме допряли до Нейски, Плевню, Пасите, ЕЛена Поптодорова да ни дава акъл, по-добре закривайте я тази държава, тя бъдеще няма.

Хранили сме и още храним такива бити нагли карти,като тъпата Каруцарова и безочливото крадливото същество обичащо центове

Песента на българските русороби - някой иска да ни "вкара във война" с Русия. Най новия хит на Продуцентска къща Масква. Повтаряте го до несвяст. Песента бе подета от Другарката Нинова. Не зная, дали пък сина Рафаел от вражеска Америка не и е пратил "вдъхновение"? Дърт комунистически прилеп.

кой не иска война е русороб. а не грижещ се за България разумен гражданин. а който иска - бил видите ли... как го викаха едно време ... мултикултуралист ли беше, международник ли... aaa! ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ. всяко съвпадение с минали тоталитарни строеве не е случайно...

аман от противни ФЛИРТОложши, ега ти дипломата, ега ти недоразумението

Защо ,уважаеми медии и давате трибуна на тази продажна пачавра,която нищо не разбира от политика ,а на всичкото отгоре в този случай ,за да стане пак интересна плете и интрига.Долна подлога!!!!

Коментар на жена която не разбира нищо от външна политика случайно попаднала там по времето на прехода ,чиято функция като посланик ив Турция беше да лиже топките на Ердоан и славослави крадливия парапитек Боци

шепа на хранилка правите всичко възможно, да ни вкарате във война с Русия. забележи не друго а именно да НИ вкарате във война със силен и опасен съсед. И като знам как 'пазите' в Кипър, и като гледам как пазите в Украина... просто искате да затриете България. Или ще пратите Турция ?

Стига мрънка, вземи пример от литовците. Те имат обща граница и пак порязаха яко руснаците. А украинците да не говорим - една война в която за под седмица щяха да се предадат, я водят вече 4 месеца... Само ние, балканите лъвове сме "ама лекинко, да не разсърдим руснаците...", докато те се пробват да ни "оправят" без вазелин. Един да се намери на място да ги нарита и ви докарва до инфаркт!

"мрънка" а? нещо не ти харесва, когато някой ти каже истинат в очите: а тя е: Русофобия, Русофилия това са само оправдание, за да съсипеТЕ България - нещо, което правиТЕ от 30 години.

Не мога да разбера , как може да има такива боклуци, да продават държавата си на американците

Вместо както до сега кротичко да продават гъзягата на Путин? Ах, мръсници. Не ти го побира малкото промито от Масква мозъче, нали?

Старите галоши изпълзяха. Явно млади хора няма или не искат да се занимават с такива тъпотии. Крадли и прочие, Сър!

Какво като са запознати с докладите. Решението за изгонването на дипломатите е взето еднолично от канадски тъпанар, там е проблема.

Хайде стига манипулации

Тая откъде знае колко доклада е имало и какво пише в тях? Нали е много тайно ?

Нафталина

ето кой управлява България, пуснаха вече и старата гвардия, която българския народ изхвърли от политическия живот, продължават да поучават, откъде тя знае дали е получил или не президентът информация, откъде знае че това било още от март, защото точно участва в процеса, вместо да работи за българския народ, които го харесваха персонално, Петков реши да изпълнява нарежданията на тези от ДБ, надява се да го върнат там, да стане лидер? това няма как да стане, той дори не може да изрази мислите си на български, нему стигат думите и използва жестове и неправилно чуждици.