Последни данни на ЦИК: Радев - 25,76%, Цачева - 21,97%

За Румен Радев са гласували 25,76% от избирателите, а за Цецка Цачева - 21,97 на сто, според обявените от Централната избирателна комисия резултати към 10.30 ч.

Обратно в новината

Коментари - Последни данни на ЦИК: Радев - 25,76%, Цачева - 21,97% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе не знам за балотажа , ма ено време барутажа опрай работата.

АЛФА-телевизията на истината

Политико-криминалната мафия ,която ни управлява в България със заби и нокти се бори да запази бастиона си ,,Президенство" Ще допуснем ли това? Ако го допуснем губим само ние българските граждани .

..къде се скри "псевдопрофесора" Михаил Константинов....? вероятно брои пилците на Цецка Цачева...? или вече е направил нова теория как да се гласува на втория тур за да спечели "майката"...?

Само 6,9 % заявиха, че ще гласуват за Росен Плевнелиев, 79% бяха против него. Едва 7% от хората щяха да гласуват за Бойко Борисов, 69 на 100 не го искаха за президент. При Фандъкова резултатите бяха 12 на 59, при Кристалина Георгиева 12 на 49. От всичко това излиза, че гръбнакът на ГЕРБ, неговите личности са дискредитирани, нямат обществена подкрепа.

Не сравнявайте Ген. Р.Радев с Орешарски. Нямат нищо общо, този човек е летял в облаците, познава силата на мотора, който управлява, това е друг човек, на времето един голям български кино-режисьор, Захари Жандов направи филм, който се казваше.."Хора сред облаците" такива хора бяха олицетворение на смелост и доблест.Това са качества...Орешарски си беше глупак и си остана такъв...познавам го от времето на прехода...отрепка! него просто го "консумираха"....Няма офицер от пенсионираните ,както и от действащите, който да е казал лоша дума за Ген. Радев...с изключение на влечугото ген. Съби Събев

Няма лабово..щом тази красавица Корнелия Нейкова се е захванала с тази работа ще е на добре за хората.....обичам красотата, а да ви кажа, като видя Цецка и веднага след това тичам в тоалетната.

ко речи, Курнелия красавица

Е, по хубава е... Спор няма! Освен ако умишлено не си изкривен.

Не бойте се БЪЛГАРИ от НИКОЙ! Направете смело своя мажоритарен избор за достоен президент на България! Генерал Радев е ОРЕЛЪТ на България, който ще я извиси на достойно място в ЕВРОПА, каквото заслужава. ОРЕЛЪТ на Кубрат и Аспарух ОТНОВО се е появил в небето на България. Това е и Орелът от Баснята (на Стоян Михайловски), който ни е тъй-необходим в момента, защото Ракът (Партиите, около 400 на брой), е много надебелял и толкоз затлъстял, че Щуката (Слави водачът и всички свободолюбиви, мислещи българи) не може да го тегли напред. На референдума не достигнаха само около 13000 щуки за да бъде волята на народа СВОБОДНАТА ВОЛЯ на над ТРИ МИЛИОНА И ПОЛОВИНА БЪЛГАРИ. Пак ни излъгаха, навярно, с Протоколите и чувалите с бюлетини за референдума, които се РАЗНАСЯХА И ПРЕНАСЯХА СВОБОДНО! Колко са невалидните бюлетини за референдума, а колко са изхвърлени или скрити?! Политиците не признават волята на народа и не искат и да чуват за РЕФЕРЕНДУМИ и не искат да бъдем СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ, НИТО подобие на Швейцария! Не бойте се Българи, нито от Бойко, нито от ДЕ(РЕ)форматорите!!! (които отдавна трябваше да бъдат в затвора за далаверите и мутренските си номера, за злоупотреба с власт и измама на народа, предпоследната далавера на МОСКОВ с ваксините; турското развитие - пръстови отпечатъци, вместо обещаното европейско развитие, икономическия министър и АБУ ДАБИ и т.н.)

ПРЕЗИДЕНТ? С 25 ИЛИ 21 % ОТ 100???

или си тъп и неинформиран....от куцо магаре прецидент ти натрисат НАТОВСКИ генерал,агент на ЦРУ,доунищожител на РОДИНАТА.

Нищо против Радев нямам, но имам против хората, които стоят зад него - Румен Овчаров, Румен Петков, Станишев и т.н. Ако няко си мисли, че Радев не е обвързан с никой жестоко се лъже. На Радев БСП и ДПС няма да му даде да "мръдне". Помним "независимия" Орешарски колко простотии натвори под диктовката на БСП и ДПС, помним историята с Пеевски. Не си правете илюзии, Радев се е "дал под наем" вече и няма мърдане, ако е читав човек - жалко за него.

То пък зад Цачева стои един "елит", майко мило! Боже пази ни! Нека да сме по-сериозни!

Цачева обеща преди втория тур, че ще променя Конституцията и процесуалния закон в полза на бизнеса, а не в полза на българския народ.Потвърди своята ангажираност към бизнеса в чиято полза се приемат и сега законите.Заяви,че ще намали правомощията на прокуратурата, която по закон защитава държавните интереси и тези на гражданите.А сега пак я подкрепяйте.Изливат помия върху собствените си глави.Хем не знаят и сега какво правят,освен да мислят за собствените си пари, хем одумват опонента си за действия, които сами извършват.

Бития,бит....!Приветствам генерал Радев,обучен от нашите американски партньори.Научили са го за разлика от партийната секретарка от плевенски окръг.Всички разбраха,че комунизма е в трапа само русата,едра леля още рови в ямата...и си търси оригиналната диплома!

сметка. Към 10.30 часа ЦИК обявяват следните резултати от изборите вчеа.За генерала- 25.76%;за Орешарски - 6.30%;за Калфин - 3.37 %;за Татянчето - 1.86 % или общо в ляво 37.29 %. За Цецка - 21.97%;за Марешки - 10.79%;за Трайчо - 6.06% или общо в дясно - 38.82% или в повече от лявото - 1.53%. И това е без гласовете на Обединените патриоти - 14.96%Като се има впредвид,че те заявиха,че не искат в този момент предсрочни избори е ясно къде ще насочат гласовете на балотажа.Естественно,че това са груби и неточни сметки,но показателни.Познайте от първи път,кой ще спечели на балотажа.

Някой знае ли Митьо колко процента взе?

Генерале, чекамете Теб и Русия като месия!

Ген. Радев, хич да не ти пука какво пишат тук разни заблудени и платени тролове. Българите са с теб за промяната, видяха в теб мъжът, а не мека китка. Вие сте АС!!! Победата е сигурна и край на това статукво.

каква промяна като е подкрепен от държавна сигурност?!

внимаваите с писането, генерала знае английски и думата АС не му подхожда

българите винаги са се отвращавали от гейовете. И защо българите не само жените, но и мъжете гласуваха масово за Радев - кво му харесват - знае ли нещо освен да лети. Ние да не сме хиподрум. Икономика, закони,право,управление - кръгла нула. Знае само да лапа - още отначало му пролича - ще задмине Гоце с двата хотела.

Сам си написал отговорът - отвращават се от г.....те, за това!

Тетка Цеца води само в т.нар. "малки градове". Това означава, че води само там , където корупцията на ГЕРБ е най-голяма. В тези "малки градове" не си ли с ГЕРБ няма работа за теб и семейството ти. Там най-много "се усвояват" фондовете на ЕС.

Прочетох няколко коментара и за себе си разбрах следното - никога няма да се стабилизира страната ни, защото неразбирателството и омразата са достигнали връхна точка. Моля нека някой да ми обясни точно как виждате България без значение кой ще бъде президент и чучело да изберем все е тая: ние нямаме икономика, нямаме здравеопазване (вече и с пръстови отпечатъци, че то на границата не е така), законодателната система работи само за клоширате и дребните бандити, образователната ни система е на последно място в Европа (въпреки че на пук на всичко има доста умни българчета, особено в математиката), армията ни е скопена до безобразните 3% в сравнение с 89 година. Вижте резултата че не може да обхване повече от 25% от гласувалите за - примерно генерал Радев това е 1/4 по дяволите, поне на половина да беше шях да имам някаква надежда. Забравете каквото си мислите че знаете ние сме една умопобъркана малка колония на Щатите и нищо повече, без тяхно съгласие нищо не се случва, за това и се спряха жизнено важни проекти за България, че на връх всичко и глоби ще плащаме. От скапаните Евро фондове, България дава повече вноски от колкото усвоява - за какво са ни, не че грешката не е и в нас, защото и един скапан проект като хората не можем да направим, основно 1/2 от финансите отиват в "небитието". ПП Мнението си е мое, никои не карам да вярва и мисли като мен.

Що ли толкова тъжно си прав!? Бедна ми, Българийо! Какво те сполетя!

защото ББ е мъж с достойноство. Цачева беше партийна кандидатура и ако пропадне, значи хората не харесват ББ.

Защо ББ ще си подава оставка, ако Радев стане президент??Много е загадъчно.Нали президентът няма почти никакви правомощия?? Има нещо много гнило.

защо цяла година като улави протестирахме безплатно срещу Орешарски и БСП. БСП-то се кълнеше, че няма ама нищо общо с ДПС - смешно - тя винаги е била с турците - без тях са нищо. Може би чакате Гологлавия да спретне една партия и да се яви на избори и това ще стане не помним ли Бареков.

Следейки коментарите, във форума има в момента точно 5 активиста на БСП, които дори не ги интересува Радев толкова, колкото да се говори добро за партията майка. Ще дойде Видов ден и за вас.

Айде бе, ти си гений! Как пропуснахме да излъчим теб за президент!

Сега е 15 ч. Защо няма информация за междинните резултати или ЦИК изчаква какви числа ще им спусне Цветанов ?

не сме народ - а мърша" - стихотворение от Петко Славйеков. Кой друг народ въздига така Путин, Русия - Чехия ли, Унгария ли, Германия ли, Румъния ли, Франция ли, да не говоря за Англия и др. А Русия си ни дои - да ама Освобождението - царски имперски интереси. Русия си ни издоява до край - репарации след Освобождението, следа Втората световна, глоби, лихви - Стокхолмски синдром - хората са го измислили.

На мен ми се искаше Мая Манолова президент с Божидар Димитров вице ама те и двамата бързо ги отказаха системните партии.

Радев+Орешарски=БСП+ДПС А тук печелившият е пак Доган. Ако тази комбинация ти харесва, гласувай за тях. Не че Леля Цецка е стока, но човек трябва да избира от по-малкото зло.

Проучванията сочат обаче, че тетка в първи кръг има доста повече турски гласове + цигански от Радев. Т.е. фактите не потвърждават твоята аритметика.

Нищо не си разбрал от вчерашното гласуване. Просто мислещите избиратели/ които за радост са по-голямата част/ казаха на Борисов, че не може да заграби цялата власт. Това е.

Ааа, без такива манипулации, моля! По-малко зло, по-малко кръгло, малко бременна. Вече не минават подобни тъпотии. Изпей нещо ново и оригинално. Има добро и зло!

Мисля, че от снощи Борисов живее срещу затвора.

защо на пет-шест години избираме БКП-БСП на власт. Тя идва - съсипва всичко което е с мъка съградено, оставя големи дългове и пак я шамаросват. Защо - защото сме тъпи - колко пъти да ни казват че чипът ни е сбъркан.

БСП нямат шанс да управляват при едни избори сега, просто няма да им излезе сметката дори и с ДПС, а не виждам кой друг ще застане с тях. Патриотите - НЕ, Марешки - НЕ, Трифонов - НЕ, Герб - НЕ, то други май няма и да влязат в парламента.

Защо се оплакваш? Нали си от тези с които Борисов се разбира най-добре.

Не е точно така. С външна помощ-соросоиди, европейци и разни други те не позволяват БСП да работи. Нямат един спокоен ден. Ако си запознат, най честното управление е било на Жан Виденов, но мутрите го изядоха.Прочети малко.

ти маи не си очевидец на виденовата заима?!

По-скоро обратното - всички конструктивни идеи от Европа биват пресичани в движение от червените милионери. Спомни си воя срещу онлайн системата на НАП, ... ГЕРБ нямат шанс, ако не им помогнем.

Това не са парламентарни избори. Защо ББ е толкова притеснен за правителството?? Това означава, че съвместно с Плевнелиев те са си играли далаверите във всяко едно начинание. Всички са марионетки, плащали са им и народът да го духа. Американски бази, мигранти, енергийни проекти, съдебна ситема, здравеопазване, образование, МВР и всичко друго. защо е толкова уплашен, че ген. Радев ще стане президент. Отговорете си вие сами.

Чудно ми ако квадратчето не подкрепям никой беше 1ва или 2ра позиция, кой щеше да отиде на балотаж? Май щеше да има конституционен казус щото щяха да се опитат да пробутат третия резултат като втори и става малко спорно, защото народа друго е казал, абе казус си е.

А недай си боже това квадратче да вземе над 50% и да спечели изборите на първи тур ;))) Тогава според мен си трябват нови избори щом половината народ не харесва никой.

Не бъркайте подкрепата за Радев като подкрепа за БСП. На едни парламентарни избори БСП няма да минат и 15%. Не случайно Нинова пелтечеше по въпроса дали иска предсрочни избори. Радев наистина се представи като широк кандидат, подходящ за президент и без обременително политическо минало. Просто системата е такава, че ако не те подкрепи някоя партия нямаш никакъв шанс.

БСП съществува само и единствено благодарение на циганските гласове.

И аз мислех така. Но циганите са 400 хил, от които 100 хиляди имат право на глас, другите са под 18 години. И повечето са гласували за ГЕРБ, данните ги показаха още снощи. Та ако са дали на Радев 40 000 гласа, колко са те от 1 милион ... Капка в морето.

Радев е единствения кандидат, който не е обвързан с никого. Снощи на пресконференцията той доказа, че няма да е подлога на БСП. Него са го подкрепили избиратели от всички партии и всички слоеве на обществото. Да, сега използва платформата за издигане на кандидатурата, но той е мислещ и умен мъж и няма да бъде послушко. Снощи отговорите му бяха ясни и точни и на място. Направо застреля подкупните журналя!Той е бъдещия лидер на България! Победа и на следващия тур. За нас и нашите деца.

ти си толкова разумен,колкото си умен

Продавам си гласа, намерете ме : bijutera . com Анонимността е гарантирана ! Предложения под 100лв не приемам !

Много било красиво да гледаш Оканан Гербер. Миризмата само е малко неприятна

И кво се оказа, че РЕЗУЛТАТИТЕ от Дираджийския Референдум са по-верни от тези на Социолозите милионери

Явно ГЕРБ са давали и дават на всички социолози.

На балотаж отиват двете най-ярки безличия на този вот. Не, това не е обидна квалификация, а просто описание на фактическата ситуация, в която двамата кандидати участваха доброволно. Те може и да имат блестящи политически и интелектуални качества и умения. В такъв случай обаче трябва да признаем, че успяха изключително умело да ги прикрият.

Нямаше нужда толкова да се мъчиш да пишеш. Достатъчно беше да напишеш само своя ник.

Опитал се е да се надхвърли, уви, не успя! Всеки пъчи "интелект", за съжаление на някой е твърде семпъл. Приемам със снизхождение!

С 555 %...

Недоумявам, що за народ сме, след като на всеки 3-4 години правим едно и също (връщаме БСП на власт) и след това се питаме Оти ручахме жабетата. Питам софиянци защо протестираха цяла година срещу Орешарски, след като сега повечето от тях са гласували за БСП. Та нали тъкмо той може пак да бъде назначен.

Маят въпрос е защо вече 25 години държим все още БКП на власт под формата на уж разнородни партийки като Герб, БСП, ВМРО и т. н. Всички лидери на тези партии, като започнеш от Костов, Станишев, Борисов, та стигнеш до орешарски, са от едно котило, те са отраснали дето се вика заедно, от това на БКП, само в България комунистите не си отидоха от власт.

Цялата социология да си къса дипломите! Радев води с 12% на баба Цоцолана 31:19. Втория и третия са в битка за балотажа, а МИГ-а излетя във висините и няма стигане!

Явно тези, които се уплашиха ще "ундурдисат" резултатите и наша цеца ще спечели. Въпросът е след това КВО ПРАВИМ. Лицето на държавата ще е добре, ама ние? Имаше един лаф "малко се пие в тази държава"....

Чуваш ли се? Пепел ти на езика. Ако Цацева спечели, ще има РЕВОЛЮЦИЯ. Вън тиквата мръсна от властта...

И там први революция,другарИю-товарищ!...

Mачът между ГЕРБ и БСП е договорен, коментира Първанов. То е ясно от всякъде.Дава се тласък на БСП защото съвсем щяха да се затрият. За това е и този кандидат на ГЕРБ за да има шанс за възраждане на левицата, която е необходима за смяна на власта и коректив.Червено-синята мъгла елиминира най-добрите, чрез манипулации и информационни измами - Каракачанов и Марешки

Браво за победата. Чак не мога да повярвам, че са се "събудили" някои мозъци... и все пак крокодила е получил много гласове - какви същества гласуват, недоумявам... Тиквата трябва да се разкара, защото е срам и резил за България... И с какви комунисти ни плашат, чуват ли се? Смешници.

Тета Цеца не ви ли прилича на Тутси в изпълнение на Дъстин Хофман? А Радев прилича на старата ушата кукла на ку-ку с големия нос. Докато имаше ку-ку разправяха , че приличала на бай Тошо.

С ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА, ЧЕ МИСТЪР КУКУ ГОВОРЕШЕ ДАЛЕЧ ПО-УМНО И БЪРЗО ОТ РАДИ РАДЕВ.

Може! Но избора на президент и изобщо на политик не следва да е едно надприказване. Да се приказва е значително по-лесно от колкото да се прави нещо правилно.

И Тити Папазов говори много бързо, затова плаче много.

"Благословен бог наш..." О, мой боже, правий боже! Не ти, що си в небесата, а ти, що си в мене, боже - мен в сърцето и в душата... Не ти, комуто се кланят калугери и попове и комуто свещи палят православните скотове; не ти, който си направил от кал мъжът и жената, а човекът си оставил роб да бъде на земята; не ти, който си помазал царе, папи, патриарси, а в неволя си зарязал мойте братя сиромаси; не ти, който учиш робът да търпи и да се моли и храниш го дор до гробът само със надежди голи; не ти, боже на лъжците, на безчестните тирани, не ти, идол на глупците, на човешките душмани! А ти, боже, на разумът, защитниче на робите, на когото щат празнуват денят скоро народите! Вдъхни секиму, о, боже! любов жива за свобода - да се бори кой как може с душманите на народа. Подкрепи и мен ръката, та кога въстане робът, в редовете на борбата да си найда и аз гробът! Не оставяй да изстине буйно сърце на чужбина, и гласът ми да премине тихо като през пустиня!...